Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 2017.07.06 0 1 49
szivecske01 Creative Commons License 2016.06.30 -1 0 48

A Dalszinház utcában volt a központja, de elötte még a Szerb utcában egy kis irodában.

 

Előzmény: msz67 (44)
szivecske01 Creative Commons License 2016.06.30 0 0 47

arthritis psoriaticában, magas AST-vel és CRP-vel jo e a Celladam? Minden megoldás érdekel ami természetes és nincs mellékhatása.

Lászlófy Creative Commons License 2015.10.15 0 0 46

                         

     

Gratulálok a Celladamhoz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

veterán harcsa Creative Commons License 2015.09.14 0 1 45

Üdv mindenkinek. Mivel régi a téma amihez hozzászólok,gondolom mindenki tudja: a celladam már gyógyszer! A vitacell cseppeket 5-éve szedem. 5-éves koromban súlyos beteg voltam,kevés esélyem volt a túlélésre. Attól kezdve minden megfázás,légúti betegség -szamárordítás-szerű köhögési rohamok törtek rám.(olyan kis dolog mint torok és mandula gyulladás-már ,,semmiség,, volt) Legutóbb,2010-ben újra olyan állapotba kerültem,hogy orvoshoz kellett mennem(elmondanám,nagy ívben kerülöm Őket! ) Ekkor már úgy köhögtem,hogy a harmadik szomszéd is hallotta!  Az orvos teát,szopogatós tablettát javasolt-nem volt kedvem hozzá,de otthon röhögtem! Elkezdtem kutakodni a neten-és megtaláltam Kovács Ádám vitacell cseppjét! Amit olvastam róla meggyőző volt-és emberi! Nem lehet túladagolni,nem toxikus,nincs semmilyen rossz mellékhatása,stb. Mivel nem volt veszíteni valóm-úgy gondoltam megér egy próbát! NÉGY NAP MÚLVA NAGYOT CSÖKKENT A KÖHÖGÉSEM EREJE, TÍZ NAP MÚLVA ÚGY ÉREZTEM-NEM IS ÉN VOLTAM AKI AZ ORDÍTÓ KÖHÖGÉST PRODUKÁLTA,EGY HÓNAP MÚLVA AZT MONDTAM A NEJEMNEK,ÚGY ÉRZEM 5-ÉVVEL FIATALABB LETTEM! A 2.üveggel is naponta szedtem a cseppeket,a 3.üveggel már 2-hónap alatt ,,végeztem,, .Éves szinten a mai napig 6-üveg cseppet ,,fogyasztok,a fent említett betegségek nem ,,jelentkeznek,, influenza ,,elkerül,, nos én ezeket tapasztaltam-tapasztalom! Az immunrendszert megfelelő szinten tartja, tapasztalatom szerint NEM IMMUNERŐSÍTŐ-ÉN INKÁBB IMMUNHELYREÁLLÍTÓNAK NEVEZEM! A KELLŐ SZINTEN TARTJA AZ IMMUNRENDSZERT! Az gondolom köztudott: a ,,gyógyszer,, gyártó multi cégek nem adják ki egykönnyen a betegeket ,nem ismerik el ha valaki VALÓBAN GYÓGYSZERT talál fel! Igyekeznek sarlatánnak,kuruzslónak,pénzcsalónak feltüntetni! Bizonyára vannak ilyenek! Kovács Ádám és CSAPATA nem tartozik közéjük! Csak gondoljunk bele: szinte minden gyógyszer(?) RENGETEG MELLÉKHATÁSSAL RENDELKEZIK! Némi iróniával mondhatnám : mire az adott betegségből kigyógyulunk-addigra keletkezik egy másik! Így aztán a ,,gyógyszergyártók,,(?) nem vesztik el fogyasztóikat! Gyula

msz67 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 44

A Celladamra rákeresve ide kerültem vissza. Az Index egy másik részére járok. A myelofibrosisban hatásos lehet e a Celladam?A nyolcvanas években fiatalkoromban sokat hallottam róla.

fetrus Creative Commons License 2010.11.09 0 0 43

személyes tapasztalatom: a Celladam készítmények Édesapámat fél évig tartották egyben, amíg az előzőekben kapott kemoterápiás kezeléstől szétroncsolódott érfalai bírták az injekciós kúrát. ahogy abbahagyta (mert 'szétrobbantak' a vénái), az állapota rohamosan leromlott, 3 hónap alatt végzett vele ez a borzasztó betegség. egyik orvos azt mondta műteni kell, a másik meg hogy abba belehal az előző műtéte miatt.. tehát csak alternatív módszerek maradtak, amik közül a celladam volt a legeredményesebb. volt ereje, tudott enni, és jobban érezte magát. lehet hogy csak a remény erősítette meg, de akkor miért vennénk el ezt is a hasonló helyzetben lévőktől? nem muszáj ám ezt megvásárolni, de azoktól miért vennék el a lehetőséget, akik szintén úgy gondolják, hogy ez hasznos? 

ez az egész az üzletről szól már és nem az egészségről sajnos. ha arról szólna, akkor az orvos életmódváltást (és még sok mást) tanácsolna egy rákos daganat legyőzése után, és nem csak a vállát vonogatná, hogy mit tegyen a beteg.

kalapala Creative Commons License 2010.10.09 0 0 42
Íme egy rakás zagyvaság egy Celladam site-ról:
Mi is ez az anyag tulajdonképpen?


A Celladam és Vitacell készítmények hatóanyaga azonos hatóanyag családból származó ún. lipopoliaminoamid molekulák csoportja.
Ezek a molekulák, jó esetben, a szervezetben folyamatosan rendelkezésre állnak, mivel a táplálkozási láncon keresztül folyamatos utánpótlásuk van, illetve kellene, hogy legyen. Mai táplálkozási szokásaink és túlfinomított, mesterséges adalékokkal dúsított élelmiszereink miatt azonban ez egyre kevésbé biztosított. Ezeknek a molekuláknak a szöveti szerveződés egyensúlyának biztosításában van pótolhatatlan szerepe.

Szervezetbarát jellegénél fogva a hatóanyag nem toxikus, még a terápiás mennyiség nagyságrendi többszörösénél sem. Túladagolni nehéz, hozzászokni nem lehet.
Ezen tulajdonságoknak is köszönhető, hogy szemben a kemoterápiás szerekkel, megelőzésre is eredményesen használható.

A készítmények csepp, kúp, krém, és steril oldat formájában kerülnek felhasználásra.
A különböző kiszerelések a hatóanyag koncentrációjában és a felszívódás módjában különböznek egymástól, ezért részben különböző célokra használhatók.

A legáltalánosabban használt Vitacell cseppben 10mg/ml hatóanyag van oldva 96%-os alkoholban. A Celladam cseppeknél ez az arány 5mg/ml, a kúp 2,5 mg hatóanyagot tartalmaz.
zs58 Creative Commons License 2010.06.28 0 0 41
A Bajcsy Kórház rendelőintézetében évekig végeztek vizsgálatot.
Háromszor vettek vért, egy - egy hét eltéréssel, és meg kell mondjam nagyon sok
beteg embert kiszűrtek. Az hogy nem mondta meg a Celladam összetételét?
Hát Béres se mondta meg, csak neki sikerült kinőnie magát. Pedig nem volt jobb
a cseppjem, mint Kovácsé.
Előzmény: naiv (40)
naiv Creative Commons License 2007.06.22 0 0 40
Mi újság Wágner úr, akarom mondani celladam?
Legutóbb akkor bukkant fel, mikor "megakarta" venni az FTC-t.
Épp (mindig) egy nagy USA, Japán, Kokinkínai cég kezdi(kezdte) termékét piacra dobni... várta a milliárdokat.
A milliárdok nem jönnek. Immár vagy 20 éve...
Mit csinál Kováűcs Ádám.
Szélhámos ez az ember, vagy ért valamihez?
Miből él?
Miből fizeti(fizette) a kutatóit?
Vannak még kutatói?
Engedélyezve van a "gyógyszere"?
Rohi Creative Commons License 1999.02.28 0 0 39
Én új vagyok itt, de az eddig elhangzottakhoz szeretném hozzátenni, hogy tudtommal
1. a Coca Cola sem adta ki az összetételt, amikor kérték tőlük.(bár igaz az nem gyógyszer)
2. mai napig sem tudták kielemezni, hogy miből van. (pedig akarják ám nagyon!)

Sajnos az én családomban is van tapasztalat a rákkal kapcsolatban.
Nagymamám tavaj halt meg, mert hasnyálmirigy rákja volt.Sajnos már csak akkor vették észre, amkor menthetetlen volt. Az orvosok fél évet adtak neki maximum. Ő is szedett celledemot. egy évi élt még.
Hát ennyi.

ZULLU Creative Commons License 1999.02.24 0 0 38
Kedves Imre bácsi!
Dehogy szakadék, legfeljebb egy szekérnyom...

1. A Bayert ellenőrzi az (OGYI-nak megfelelő) saját nemzeti hatósága. Az OGYI meg - egyezmény alapján - hisz neki. (És viszont.)

2. Hatóságnak vagyok amatőr, patikusnak profi. :))

3. Szerintem is kellene, de azért elég nehéz. Az még csak egy dolog, hogy -törvény szerint - embert csak orvosi diplomával rendelkező gyógyíthat - még kézrátétellel is... De hogy lehetne megtíltani, hogy valaki 500 Ft-ért imádkozzon a befizető vagy családtagja gyógyulásáért... Meg nehéz is az ellenőrzés... Az öcsém - kreatív elme - szerint: kötelezni kellene őket ara, hogy amíg a csodadoktori tevékenységüket folytatják, betegségük esetén is csak kolégához fordulhassanak. Én ezt is támogatnám. :))
A hatóság a mércét nem csinálja: kapja. De alkalmaznia kell.Ezen a szinten nem mérlegelhet.

Tisztelettel :
a ZULLU
Előzmény: Imre bacsi (37)
Imre bacsi Creative Commons License 1999.02.23 0 0 37
Kedves Zullu!
Nézeteink között még mindig nagy szakadék tátong:
1./Meg vagyok győződve arról, hogy szükséges felügyelet (inspekció) pláne olyan fontos területen, mint a gyógyszergyártás. Fontos, hogy a termékre vonatkozó kontroll vizsgalatokat hiteles, arra megfelelő felkészültséggel rendelkező (és elismert)intézetek végezzék el, a akár a gyártási tevékenységet felügyeletére is sor kerüljön.Miért van azonban megkülönböztetés, hogy egy külöföldi cég dokumentációját (amely adott esetben akár több tucat kötetből áll) esetleg mindössze nehány kontrollvizsgálat alapján elfogadják a magyar egészségügyi hatóságok s azok forgalmazhatók, sőt támogatásban részesülnek. Az egészségügyi hatóságok miért nem inspekcióznak mondjuk a Bayernél? (Egyébként még emlékezem a Béres-csepp ügyre, amely annak idején a magyar egészségügyi hatóságoktól sok mindent kapott, de azt támogatásnak aligha lehetett nevezni.)
2./ Látom, nem ugrottál be a placebóról irtaknak, ami azt mutatja, hogy nem is vagy annyira amatőr! Elismerésem.
Azt hiszem, ha a Celeladam nem is általános csodaszer a rák minden fajtája ellen, valójában, nem a placebo hatás érvényesül. Annak ellenére, hogy nincs közvetlen kapcsolatom e szerrel, de ha 10 éve KORHÁZAKBAM GYÓGYSZERKÉNT használják, akkor az egészségügyi hatóságok viselkedése még érthetetlenebb!!! S amit a forgalomból való kivonással csinálnak a jog betűjéhez ragaszkodva, az még antihumánusabb, miközben Kovács úrra mutogatnak, hogy minősíttesse át készítményét mondjuk tápszernek. Megint csak azt kérdem, hogy hol mérnek itt egyenlően a hatóságok? Szerintem az a baj, hogy Kovacs urat kis outsidernek tekintik, a Bayerrel viszont nem mernek ujjat húzni! Hogy nézne ki, hogy az OGYI inspekciózni kivánná mondjuk az Aspirin gyártást? Volt/lesz erre precedens???
3./ Az egészségügyi hatóságoknak nem csak a gyógyaszerek, gyógyhatású készítmények és olyan dologok felett kellene őrködni, amit az ember per os (szájon át) bevesz, hanem mindazon, amit gyógytényezőként széles e hazában kínálnak!!! Hogy néz az ki, hogy miközben gondosan vigyázunk arra, hogy nehogy egy olyan készítményt vegyen be a beteg, ami esetleg kétséges, hogy hat-e egy adott rákfajta ellen, ugyanezt a beteget, amikor valamilyen szélhámos kézrátétellel gyógyulássasl hitegeti, még csak meg sem nézzük, hogy kiről van szó, fejünket a homokba dugjuk és azt mondjuk, hogy az a beteg magánügye!!! Ezen elvek szerint holnap jöhet akár egy tucat Fülöp-szigeti csodaorvos, aki két kézzel vájkálva a hasüregben távolítja el(???) majd el a rákos daganatot s mondjuk a Budapesti Piac című reklámújságban gátlástalanul hirdetheti magát. S ha tódulni fognak a hiszékenyek? Hol lesz a választóvonal?
Hol van az egyenlő mérce???
Imre bacsi, (aki lehet, hogy nagyon amatőr, de igazságérzete jól fejlett)
Előzmény: ZULLU (31)
Péter Creative Commons License 1999.02.22 0 0 36
Márpedig a rák gyógyítható, de legalábbis a beteg tünet- és daganatmentessé tehető sok esetben hosszú évtizedekre, és ha ez sikerül, akkor meg mindegy, hogy meggyógyult vagy "csak" teljesen tünetmentessé vált, a fő hogy él és jól van. Mégpedig sokáig. Ne tessék azt írni, hogy minden rákos meg fog halni, mert ez csak annyiban igaz, hogy egyszer minden ember meg fog halni. De nem feltétlenül rákban. Tessék inkább azt írni, hogy mennyen el mindenki néha orvoshoz, akkor is, ha különösebben semmi baja sincs (tényleg: mit tudtok Zöldászról? Fáj még a hasa?), mert ha hamar észreveszik, sokkal jobb hatásfokkal kezelhető (és szerintem a kezelés gyakran gyógyulás is, és nem érdekel, hogy mi az orvosok hivatalos álláspontja a dologról: szerintem aki jól van és tovább él és nem kell már kezelni és csak kontrollra jár vissza a kezelőorvosához az meg van gyógyulva és punktum.)

Kicsit oftopik lett, de mindegy. Cell Ádám elhiszi, hogy csodaszert csinált, és ez érthető, mindennek csak akkor van értelme, ha az ember hisz benne, azért csinálja. Pénze nincs de szeretne, mivel ember és a 20. sz. végén él. Nem akarja, hogy az ő ötletét más kamatoztassa. (Valaki hozzáértő írja meg, hogy mennyi pénzt kap a feltaláló, ha a gyógyszerét elkezdi forgalmaztatni az OGYI, és veszik, mint az állat. Szerintem nem ő fog legelőször meggazdagodni...)
ZULLU Creative Commons License 1999.02.21 0 0 35
Hoppá, így jár aki síet:
természetesen: forgalmazási, és Kovács...

a ZULLU
ZULLU Creative Commons License 1999.02.21 0 0 34
Hoppá, így jár aki síet:
természetesen: forgalmazási, és Kovács...

a ZULLU
bubu Creative Commons License 1999.02.21 0 0 33
mindenesetre elemi kovetelmeny, hgy ismeretlen osszetetelu szert nem szabad sem gyogyszerkent sem tapszerkent forgalmazni
az is elemi kovetelmeny, hogy kuruzslassal nem szabad penzt keresni, akar hisznek benne az aldozatoak akar nem
ZULLU Creative Commons License 1999.02.21 0 0 32
Csak az előbb még ez lemaradt:

Aki pedig továbbra is a celladamot akarja használni, annak azt tanácsolom, hogy forduljon továbbra is bizalommal Kovács úrhoz, hisz a szer zömét eddig is közvetlen úton juttatták el a betegekhez, és a fargolmazási engedély visszavonása kovács urat nemigen fogja zavarni.

a ZULLU
ZULLU Creative Commons License 1999.02.21 0 0 31
Kedves Imre bácsi!
Azt hiszem én elég figyelmesen olvastalak, és jól értelek. Sőt: Igazat is adok Neked! Csakhát: Az eü. hatóságoknak semmi dolguk a vízmágnesezőkkel és talizmánárusokkal, míg csak ki nem írják a hivatalos cégérre hogy "Egészségügyi intézmény". Na, akkor ezt (a kiírást) megtilthatják.
Az meg hogy tíz évig jó volt, most meg egyszerre nem, az annak tudható be, hogy 99. január elsejétől hatályos az új gyógyszertörvény, ami szigorúbb feltételeket szab. Aminek a Celladam akár meg is felelhetne, de Kovács Ádám Úr - ki tudja miért - meg se hajlandó próbálni. Mivel pedig a törvény alighanem egységes előírásokat tartalmaz arra, hogy mit kell ellenőrizni, és aligha van belefoglalva, hogy "kivéve a Celladam", a hatóság nem tehet mást, mint amit tett.
Mármost az "államtitokról".
A készítmény összetétele az üvegcséből a tulajdonos hozzájárulása nélkül is megállapítható, két közepes képességü gyógyszervegyész egy hét alatt azt is kitalálja, miből és hogyan lehet előállítani. Ha jól értettem, Kovács Úr az alapanyaggyártás ellenőrzését minősítette "államtitoknak". Erre több oka is lehet, de a titokvédelem legfeljebb ürügy.

Rosszindulatú variációk részemről:

a). A csarnok éppen nem volt "gyógyszergyártásra alkalmas" állapotban, mert még nem takarították el az utolsó patkányírtás maradványait, a hó alatt beszakadt a plafon, és az üstökbe halkan csordogált a lé, a "hivatalos" alapanyagok átmeneti hiányában az ukrán zugpiacról beszerzett hasonló készítményt használták a gyártáshoz...

b) Valami egésszen más, nem is feltétlenül törvényes tevékenység folyt a "Celladam-alapanyaggyártás" ürügye alatt, amitől a kiváncsi tekinteteket távol kellet tartani.

Nem ismerem a Celladamforgalmazás piacát, de ha érdemleges, akkor Kovács Úr idővel valószínüleg toleránsabbá válik, és az engedélyt újra megkaphatja.

Mármint: Szerintem.

ZULLU, aki még mindig amatőr.
Imre bacsi Creative Commons License 1999.02.21 0 0 30
Kedves Csutak, kedves Zullu!
Az a benyomásom, hogy nem olvastátok figyelmesen irásomat.
Nincs kifogásom az ellen, hogy bárki - saját kockázatára és hitére - kézrátétellel, a tv-n kersztül vagy egyszerűen csak levelezés formájában keresse a gyógyulását. Én itt az esélyegyenlőségről beszéltem!!! A placebo hatás egyformán érvényesülhet ugyanis a kézrátételnél, a TV-n keresztül, de akár levelezés utján is. Ha feltételezzük, hogy a Celledam, biológiailag teljesen hatástalan is, a placebo hatás ennek is velejárója. Tehát aki hitt ebben és ezt szedte s gyógyultnak érezte magát, attól a szer megvonása a halált jelentheti!!! Az a véleményem, hogy ebből a megközelítésből nincs egyforma mérce az egészségügyi hatóságoknál, amikor a - szerintem - különböző szélhámosok szabadon ügyködhetnek s az Ő "placebo hatásuknak" szabad utat engednek. Való igaz, hogy előítélettel viselkedem a kézrátétel, mágnesezett víz, meg az egyebekkel kapcsolatosan. Egyébként is magánügyem, hogy élek-e vele, vagy sem. Feltehetőleg, ha olyan helyzetbe kerülök, hogy a hagyományos orvosi módszerek már nem lesznek hatásosak, akkor el fogok menni bármilyen kóklerhez, be fogok szedni mindent, amitől valamit egyáltalán remélhetek életem megmentése érdekében. S igen haragos leszek, hogy pont a Celladamhoz nem jutok hozzá, mert vita van az körül, hogy ez táplálékkiegészítő, vagy gyógyhatású készítmébny, vagy gyógyszer.
Kedves amatőr Zullu! Ez a szempont a betegeket egyszerűen nem érdekli!!! Ha tehát 10 (!!!) évig kapható volt a Celladam,s nem ártott, akkor nem ezzel kell példát statuálni, hanem - vékleményem szerint - minimum a vízmágnesezőnél, vagy a levél utján gyógyítók esetében. Majd ha ezzel kezdik a hatóságok - és itt jön be az, hogy az egészségügyi kormányzatban összehangolatlanságok vannak - akkor el fogom tudni fogadni a Celladam forgalmazási engedélyének visszavonását is. De addig nem! Egyébként, ha tíz évvel ezelőtt tisztázatlanságok voltak e szer körül, akkor miért most, tíz év után kell hajcihőzni, még akkor is, ha a jog írott szabályai ezt kivánják. (Csak zárójelben mondom, hogy egy dolog a jog, más dolog a jogalkalmazás.) Vagy talán azt tanácsolnád, hogy aki eddig a Celladamot használta (félreértés ne essék, én soha nem használtam s Kovács úrral sem vagyok semmilyen viszonyban) az forduljon a távgyógyítókhoz?
Imre bácsi
csutak Creative Commons License 1999.02.21 0 0 29
Kedves Imre Bácsi!
Kovács helyében én sem adnám ki a szer tartalmát, mert mi a biztosíték arra, hogy nem kerül idegen kezekbe? Sajnos nem csak az anti lop.
A kézrátételes gyógyításról alkotott véleményed egy személyes találkozón szívesen megingatnám. Soha semmit ne higgy el, de mindent próbálj ki. Vannak általunk megmagyarázhatatlan jelenségek. Sok olyan gyógyulásról tudok, ahol a betegnek meg kellett volna halni, és mégsem. A világból keveset ismerünk, és azt is felszínesen.
Hit nélkül gyógyulás sincs. Ne a mindenhatóra gondolj, hanem önmagadra. Orvosok által elfogadott nézet, hogy a beteg önnön gyógyulásába vetett hite fél gyógyulás.
Üdv: csutak
Előzmény: Imre bacsi (27)
ZULLU Creative Commons License 1999.02.21 0 0 28
Drága jó amatőr Imre bácsi !

Nem vagyok én minisztérium, sőt még csak illetékes se, de fülem van rá, hogy az analógiád sántít! Fülem volt már tegnap is, csak időm nem a reagálásra. De majd most! ( Na, nem fenyegetésképpen,,, )

A kézrátevők, vízmágnesezők, egyéb kóklerek iránti indulatodat értem én, sőt, jogosnak is találom, de hát ezeket a tevékenységeket nem is KÓRHÁZAKBAN gyakorolják, a csodatévő amuletteket se GYÓGYSZERTÁRBAN árulják,( Legalábbis még nem ; mert -nagy fájdalmamra - Homeopátiás szereket már igen! ) - aki meg mégis hisz bennük, annak csak legyen az ő hite szerint, ámmen.

A Celladamot is átminősíttetheti Kovács úr mondjuk táplálékkiegésszítőnek:
akkor - ha jól tudom - elég az összetételt megadni és az ártalmatlanságot bizonyítani. Ja, és nem szabad gyógyhatásra hivatkozni... De azért a betegek hite megmaradhat - csak a hit kialakításához eddig adott hatósági támogatás ugrott.

( a szabályokat meg elég egyszerü megkerülni: gyógyszerként hírdetni ugyan nem lehet, de lehet heteken át oknyomozó riportnak álcázott beszélgetésekben megfogalmazni azt a magánvéleményt, hogy ez a szer bizony életmentő lehet...)

A többi meg immár nem az állam felelőssége, ahogy a bankcsőd, vagy a pilótajáték se: Vigyázzon magára mindenki, mert ha ő nem, más még úgyse! Talán ha a kártérítési perekitt is divatba jönnének...

a ZULLU amatőr
Imre bacsi Creative Commons License 1999.02.20 0 0 27
No, és mi a helyzet korunk szaporodó Jézus Krisztusaival, és a távgyógyítókkal? Vagy a víz mágnesezőknek, ami fizikai-kémiai badarság??? Ezt nem vizsgálja az OGYI???
Azoknak lehet? Ha valaki hisz abban, hogy a távgyógyítók vagy a "fia Jézusok" is képesek gyógyítani s ezt az egészségügyi hatóságok elfogadják(ami persze lehet, hogy hatásos, hisz a gyógyítóeszköz gyógyító ereje lehet egyszerűen a belé vetett hit ereje is=placebo hatás), akkor miért fosztják meg azokat az embereket a gyógyíthatóságukba vetett hittől, akik bevesznek valamit, ez esetben a Celladamot - ami legalábbis nem ártalmas!!! Ez a magatartás lehet, hogy egyezik a jogszabályokkal, de emberek halálát okozhatja!!! S ez felelőtlenség!!! Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet különöbző mércével mérni??? Egyszerűen arról lenne szó, hogy a Celladam téma az OGYI hatásköre, míg a szélhámosok viszont szabadon garázdálkodhatnak, mert az nem tartozik az OGYI-ra, hanem az akármilyen főosztályra az egéaszségügyi/népjóléti minisztériumban , amely azonban mással van elfoglalva???
Kár, hogy e rovatot csak ilyen magamfajta amatőr látogatja, de az egészségügyi hatóságnak nincs egyetlen PC-je és olyan szakembere, akinek tudatához e szerintem jogos kérdés eljutna!!! Persze lehet, hogy az analógiám hibás, de akkor meg erre kéne fülének lenni a minisztériumnak!!!
Imre bácsi
neduddgi Creative Commons License 1999.02.20 0 0 26
Olvassad inkabb okos Szpokot. Rettento nagy igazsagokat ir messzifoldrol...
Előzmény: Vajk (24)
Mr Spock Creative Commons License 1999.02.20 0 0 25
Kedves Mindenki,

1. A rak tenyleg nem egy gyogyithato betegseg, legalabbis nem olyan ertelemben, ahogy mas betegsegek gyogyithatok. Ahhoz, hogy egy betegseg tenyleg tudatosan, szandekosan gyogyithato legyen, ahhoz eloszor kell tudni a betegseg igazi okat (ugyan voltak kivetelek), es a folyamatot ami a kialakulasahoz vezet. Sajnos a rakkal kapcsolatban ez meg nincs meg. Tehat csak a kialakult rak hatas-szintjen van beavatkozasra lehetoseg, a rakos sejtek kulonbozo, eleg barbar modon valo elpusztitasa, ami ugyan neha gyogyulashoz vezet (sokszor nagyonis ideiglenesen), de gyogyitasnak alig nevezheto.

2. A Celladam dolog: eloszor is, nem tudom elkepzelni, hogy valaki osszelogybolt valamit, es az "veletlenul" rakot gyogyit. De tetelezzuk fel hogy igen. Ha ez tudomanyosan azonosithato (es bizony egy ilyen konnyen azonosithato) Kovacs ur szabadalmaztathatna a formulat, besetalhatna egy akarmelyik nyugati gyogyszergyar monstrumhoz, es tizmillio, talan szazmillio dollarokert el tudna adni. Es ha a szabadalmaztatas utan valaki ellopja, azt tizmillio, szazmillio dollarokert sikeresen tudna perelni. Es mivel Kovacs ur ezt meg sem probalja, azt a kovetkeztetest kell levonnom, hogy Celladam egy kamu, ami kihasznalja az emberek "mindent hajlandok megprobalni" hozzaallasat, ha egy amugy gyogyithatatlan halalos betegsegrol van szo.

Gabor
Vajk Creative Commons License 1999.02.20 0 0 24
méne?
neduddgi Creative Commons License 1999.02.20 0 0 23
neduddgmeg
Előzmény: Vajk (22)
Vajk Creative Commons License 1999.02.20 0 0 22
neduddgi,

Anti-duduschosch vagy?
neduddgi Creative Commons License 1999.02.20 0 0 21
Juj de okos vagy! Es ha ezt a vig tudna, hogy Az alkalmazottja ilyen kerdesekrol fecseg?
Előzmény: dudusch (20)
Vajk Creative Commons License 1999.02.19 0 0 19
Celladam

Annyit hozzaetennek: a rak nagyobb resze nem gyogyithato. Mert van gyogyithato vallfaja is a raknak.
De nem ez a kerdes.
En nem ertem Kovacsot. Ezzel az erovel en is bevizsgaltathatnek valamit, teletomnem jo draga szerekkel, amik itt-ott hatasosak es ha megvan az engedely tennek bele vizet vagy cukor(so)oldatot. Es ha ellenoriznui akarja valaki,titkossagra hivatkozva elutasitom.
Szerintem ilyenkor az elso dolga a hivatalnak az kellene legyen, hogy felfuggeszti a forgalmazasat.
Aztan ha akarja Kovacs úr elorol kezdeni a hercehurcat, kezdheti.
Nem ertem, miert faj neki, ha vizsgaljak, hiszen a forgalombahozatalkor is megbvizsgaltak, nem? Akkor nem volt ennyire titkos?
Vagy az elejen nem is vizsgaltak be?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!