Ha nagyon kényes valamelyik több oldalas játék, akkor true drive emulation-ra kell állítani.
Használjátok azonban a CCS64 palette setting-et, mert az élethűbb.
http://members.tripod.com/bananjoe/main.htm
ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akit érdekel az mp3,sex,emulátor
van itt minden letőlthető MP3, sex képek, emulátorok,ftp cimek
meg egy csomo minden
A C64S shareware verzióm (vannak benne functions, amiket nem supports, mert shareware sajnos) alatt nem műxik rendesen, és kifagy (még mielőtt játszhatnék), a CCS64 alatt is. Nem tudom mi lehet a gond.
A gép egy Pentium pro 200, Ram, mint a nyű, és 4.0-ás Nt, és nincs is telenyomva vacakokkal. Persze megpróbáltam DOS alól is, de úgy sem ment. Szóval nem tudom mi a gond.
Az arnold meg már átköltözött, ha nem hiszed nézd meg magad is.
Szóval a www.c64.com-ról leszedtem egy pár emulátort, meg régi kedvenceimet, de az a gond, hogy mindegyikkel csak az egyoldalas játékok működnek, amihez lemezt kell fordítani már nem. Mert vagy előtte közvetlenül, vagy csrerekor leakadnak. Van valakinek valami használható emulátora NT 4,0-re? És esetleg le tudná emilni nekem?
Szóval tud nekem valaki küldeni egy normális emulátort, ami fut NT alatt? Mert amim van azon nem fut egyik kedvencem sem: sem a Defender o.t.c. (over the counter :)) sem a pirates, mert pont amikor a játék elkezdődne befagy, és no response.
Wizard of Wor rula the world !!! (the a lastninja is jo volt tenyleg)
En egy C64s nevu emulatort lattam legutobb, teljesen free es rengeteg game van benne alapbol. De sajna mar nemtom honnan szedtem le:(
Szóval ez a topic arról szólna, hogy kedvenc ős játékaink, amikkel sokat szórakoztunk, C64-esen egyenesen rajongtunk értük, a grafikájukért (ugye :)), az ötletért, az élvezetességért, stb. meg vannak-e, léteznek-e pc-n is?
Rögtön kezdeném örök kedvenceimmel:
*Defender of the crown
*Pirates
Tudtok ezekről? Meg vannak ezek valakinek? Akár C64-es formátumban (ha megy emulátorral?)