Keresés

Részletes keresés

hontalan Creative Commons License 1999.06.03 0 0 10
Tisztelt Mindenki!

Ma felhívott Hacsek, hogy itt is van Magyarulez. Az az igazság, hogy én is kértem, legyen az Indexben ez a rovat, mert a történtek után nem volt kedvem a régibe írni. Örömmel hallom Hacsektól, hogy odaát kulturáltan folyik az élet. Remélem azonban, hogy ez a Magyarulez is fel fog éledni. Talán ha a címlapon hírt adna róla a T. Igazgatóság, és nem csak véletlenül lehetne idetalálni...
Bejelentem, hogy meglehetősen sok terminológiai feladatom van, és számítok az Index olvasóinak segítségére ezek megoldásában.
Szeretném még megjegyezni, hogy a Magyarulezban én a valódi nevemen szoktam szerepelni. Ide nem tudok azon belépni, mert állítólag valaki más használja. Ezúton kérem a T. Igazgatóságot, szíveskedjék ezt tisztázni.
Kis Ádám

Hacsek Creative Commons License 1999.02.19 0 0 9
Pancho! Nyomd meg itt jobbra a Magyarulez feliratot, és meglátod.
Előzmény: pancho (4)
Hacsek Creative Commons License 1999.02.19 0 0 8
Eutanázia!
Működik itt már oldalt egy Magyarulez. Konkrét, kulturált, topic, egyszóval rulez. Ez a technikai váltás ENNEK a rovatnak nem tesz jót, mert teljesen feleslegesen tagolja az egyébként egységes témát. Az eddigi vitázók sok mindenben nem értenek egyet, de ebben igen.
Eutanázia Creative Commons License 1999.02.19 0 0 7
Hacsek!

Teljesen ifjú internetező vagyok, mi az az igazi? Szóval hova kell mennem, ha érdekel ez a téma?
Winston Wolf Creative Commons License 1999.02.17 0 0 6
Nem igazán tartozik ide (magyarul offtopic :-)), de én is - mint viszonylag új törzsasztal látogató - azzal szimpatizálok inkább, hogy több témacsoport legyen, vagyis személy szerint én örülten neki, hogy a politikához és kultúrához képest túlzsúfolt törzsasztalból "kivált" néhány téma, valamint annak is, hogy a más rendszerben működő fórumok, mint a Linux, Windows, MIDI, stb. ideköltöznek. A régi törzsasztalosok számára persze biztosan nehezebb a megszokott rendszerből átváltani.
Előzmény: Nyírő András (5)
Nyírő András Creative Commons License 1999.02.17 0 0 5
Nem, nem ellen-magyarulez, hanem most a technikusunk volt gyorsabb, mint en, szerettem volna megbeszelni a magyarulezesekkel, hogy atkoltozik a forum, de megelőzött az élet. Tehát: ez a szoftver sokkal több lehetőséget ad, lehet témákról beszélgetni, stb. Technikai okai is vannak a váltásnak: a régi programok már áttekinthetetlenek voltak. Kérlek, magyarulezesek, próbáljátok ki ezt a lehetőséget, meglátjátok, kényelmesebb, mint a mostani. És bocs az időzítési zavarokért.
pancho Creative Commons License 1999.02.17 0 0 4
Kedves fiatalok!
Valaki dobhatna egy címet vagy linket, hogy hol a másik, amit itt emlegettek. Érdekelne. Köszi.
Pepin Creative Commons License 1999.02.16 0 0 3
Mulan, kedves, ez valószínűleg csak egy próbálkozás az igazgatóság részéről - hasonlóan a windows fórumhoz -, hogy hátha átjönnek ide az emberek. Nem fognak.
(Ugye az Internettó új viziója az, hogy hiperaktuális napi bigyóka, ahhoz meg a törzsasztal formula illik. Az emberek viziója meg az, hogy jól működő fórumot nem hagynak ott.)
Hacsek Creative Commons License 1999.02.16 0 0 2
Szervusz Mulan!
Én most csak erre az egy véleményre néztem be ide, és már megyek is vissza az igazira.
Erre itt semmi szükség! A Magyarulez kulturált, értékes rovat, még akkor is, ha néha egymás idegeire megyünk. Semmi ok sincs arra, hogy Ellen-rovat induljon.
Eutanáziával még nem találkoztam odaát, javaslom, hogy keresse fel az igaziz, az nem satnya.
Eutanázia Creative Commons License 1999.02.16 0 0 1
Elég satnya a mozgolódás ezen a vonalon, pedig a téma érdekes.
Mulan!
Mit kezdtél el?
Mulan Creative Commons License 1999.02.16 0 0 0
Ezt a topicot egy véletlen gombnyomással indítottam el félkészen, nagyon hálás lennék, ha valaki kitörölné.
Mulan Creative Commons License 1999.02.16 0 0 topiknyitó
T. Szerk.!
Nem tudom, mi a baj a meglévő
Magyarulez

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!