Keresés

Részletes keresés

noras Creative Commons License 2008.03.05 0 0 192
Mi történik, mi történik. KO elmegy szülni, Németh Péter és Vicsek ferenc veszi át az esti műsorát. A többi megy mint régen. A reggeli lánykák meg szegények elég gyenge eredményeket hoztak eddig, de a napkeltét azért elverik majd. és láthatóan egyre több a reklám és a nézőszám is nő. erre gondoltál?
Előzmény: pontaz3 (191)
pontaz3 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 191
Na noras hova lettél, tájékoztassad a népet mik történnek az ATV háza táján. :D
Előzmény: noras (190)
noras Creative Commons License 2006.03.28 0 0 190

Lassú, unalmas, túlkomplikált, amelyik mintha szándékosan kerülné a konfliktusokat. Ezért aztán a nézettsége sehol sincsen. Pl. Hétfőn megverte az újságíróklub és még Kálmán Olga nem túl eredeti kikérdező műsora is megszorongatta. Fridi állítólag azt vágta oda a folyosón azoknak, akik szóvátették az alacsony nézettséget, hogy hülyék a nézők,  nem tudják mi a jó.

Előzmény: Váradi Március (189)
Váradi Március Creative Commons License 2006.03.26 0 0 189
Milyen az uj műsor az ATV-ben?
noras Creative Commons License 2006.02.16 0 0 188
ATV-s haverom most mondja, hogy mégsem indul el időben a Fridi műsora. Hétfőn kellett volna kezdenie, de mégsem. Mert a Fridi randalirozok, hogy valami alkatrész nem jött meg, ami neki nagyon kellene ahhoz, hogy osztott képmezőt tudjon csinálni. És a hülye ATV-sek elrontották neki. Közben már napok óta futnak a hírdetések, pénteken sajtótájékoztató, felvéve 70 ember, műsorstruktúra szétverve. A régi ATV-sek meg röhögnek nagyon, hogy őket lepucolják a színről, az új zseni meg még elindulni sem tud. És ez még csak  kezdet. Bár a rosszindulatúak szerint direkt csinálja, hogy foglalkozzanak vele.
Előzmény: noras (187)
noras Creative Commons License 2006.02.09 0 0 187
Elég izgi lesz. Egy ATV-s haverom mesélte, hogy ugyan napi egy órás lesz az adás, de a többi 23-ban sem nagyon enged mást a pali. Szétverték a gyönyörű új studiókat. Minden músort eltakarítanak. Felvettek hetven embert, köztük jónéhány igen magas fieztésűt. fridi 2 millát kaszál (!) naponta. Délután egytől este 11-ig csak ő használhatja a studiót ésa vadi új digitális vezérlőt. Ezért a töbi műsort ki kell vinni közvetítő-kocsiba. Rettentő nagy az elégedetlenség - na nem mintha ez számítana. Különösen így az elején, amikor még mindenki azt hiszi, csoda fog történni.
Előzmény: Friderikusz Calligarisz (186)
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2006.02.05 0 0 186
sanyi
Előzmény: sz (185)
sz Creative Commons License 2006.02.05 0 0 185
mi lesz a címe?
Előzmény: Friderikusz Calligarisz (184)
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2006.01.31 0 0 184
A jövő héten indul az új műsora az ATV-ben!
noras Creative Commons License 2006.01.09 0 0 183
Na nem mintha példa lenne, de a Hírtévében mutathatok neked néhányat. A Bencsikék örjöngését, ami most dvd-re szorult, nem is merném elmíteni, mert már a puszta hasonlat is sértő az Újságíróklubra nézve.
Előzmény: Törölt nick (180)
Váradi Március Creative Commons License 2006.01.08 0 0 182
Sanyi! Csúnyán beszélsz!
Előzmény: Friderikusz Calligarisz (181)
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2006.01.08 0 0 181
Nyugodjál meg Te kis földmérő tanonc! Ki vagy Te?
Előzmény: sz (161)
noras Creative Commons License 2006.01.08 0 0 179
Naagyon ravasz vagy. Jól túl jártál az eszükön.
Előzmény: Törölt nick (178)
noras Creative Commons License 2006.01.08 0 0 177
Hát nekem most éppen az derül ki, hogy elég liberálisok. Beengednek a Hitesek a tévéjükbe egy Krisztust és a vallást gyalázót, akit ráadásul még az ORTT is elítélt, nem is olyan régen, és egy hmm. másfajtát.
Előzmény: Törölt nick (171)
barikaj Creative Commons License 2006.01.08 0 0 176

Már miért lenne ez a "véleménymondás monopóliuma"? Ez egy olyan műsor, amelyben négy gyakorló publicista mondja el a véleményét, lehet h politikailag nem állnak egymástól távol, de azért mégsem vélekednek mindig mindenről ugyanúgy.

A,úgy meg végtelen számú fórum létezik, ahol mások egészen más véleményt mondhatnak. Szerintem nem véletlen, hogy ezta négyest nézik a legtöbben tán az ATV-n. Bár elismerem, biztosan akadnak, akik csak azért, hogy egy kicsit szörnyűlködhessenek.

Előzmény: Törölt nick (175)
AronSatie Creative Commons License 2006.01.08 0 0 173

Sose hallottam meg, hogy barki mesternek szolitana, igy az is valoszinutlen, hogy elvarna.

Előzmény: barikaj (166)
barikaj Creative Commons License 2006.01.08 0 0 172

Szerintem nem baj az, ha akadnak valahol egy tévében színvonalas, komoly vélemények is, még ha nem is feltétlenül teljesen elfogulatlanok.

Ők érvelnek - te meg csak gyalázkodsz. Szerintem, ha ők eltünnének, az egy nagy győzelem lenne a fideszes népségnek, amelyik nem nagyon tűr meg más véleményt, csak a sajátját.

Előzmény: Törölt nick (167)
AronSatie Creative Commons License 2006.01.08 0 0 170

Zseninek tartod?

Előzmény: Törölt nick (168)
noras Creative Commons License 2006.01.08 0 0 169

Én meg találtam még ennél is érdekesebbet. Ugye az egyik új sztár a Superman névre hallgató Erdélyi Zsolt lesz. Namost, őt elítélte az ORTT kis vallásgyalázás miatt.

Idézetek az ORTT jelentéséből: "A Klubrádió 2003. augusztus 3-án sugárzott Mindentudás egye-fene c. műsorszáma

A Panaszbizottság 2003. augusztus 21-én elítélte a Klubrádióban 2003. augusztus 3-án programba szerkesztett Mindentudás egye-fene c. műsorszámot, amelyben az egyik kommunikátor Krisztust „artistának” titulálta. A Testület az eset kapcsán vizsgálatot rendelt el.  (...)

Az ötórás műsorfolyamnak voltak állandó motívumai, többször megismételték

pl. „a világ legjobb zeneszámát”, nyelvleckét sugároztak, amelyben elhangzott az ominózus mondat, illetve Erdélyi Zsolt, alias Superman többször hangot adott antiklerikális, illetve agnosztikus nézeteinek.(...)

A programban elhangzott megnyilatkozások sértő módon kommentálták a zsidó-keresztény hagyomány szent könyvét, a Bibliát"

(A teljes szöveg elolvasható: http://www.ortt.hu/ogyb/ogyb_2003.pdf -on a 44-45 oldalon.)

Szóval még egy ORTT által elítélt vallásgyalázónk is lesz a Hit gyüli tévében.

Előzmény: barikaj (166)
barikaj Creative Commons License 2006.01.08 0 0 166

Bocs, elmélyedtem a dologban egy kicsit. Szóval Friderikusz tényleg ügyes pali. Kár hogy mindenütt gyorsan végeztek vele, mert bár ő szereti ha Mesternek szólítják - azért mégsem varázsló.

De ami azért ennél érdekesebb, hogy a Hit gyüli tévéjében bukkan fel, ott ahol a Hit gyüli főnök rendszeresen kikel igen élesen azok ellen, akiknek nemi identitása eltér az általuk preferálttól. Vagy pénzért nem olyan kényesek az ilyesmikre?

Előzmény: Libera nos, Domine! (163)
barikaj Creative Commons License 2006.01.08 0 0 165
Azért nekem hiányozni fog az Arcélek a Désivel és tán még a Mészáros is. A Guldenburgok pedig már régen sem érdekeltek, úgyhogy aszem egy kicsit pihentetem az ATV-t.
Előzmény: noras (164)
noras Creative Commons License 2006.01.08 0 0 164
Csak kicsit drága lesz az a mutatvány. És nagy kérdés képes e minden nap egy órára oldaöltetni sok nézőt, amikor azok már megszokták és megszerették azokat, akiket most ész nélkül kivágtak.
Előzmény: Libera nos, Domine! (163)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.01.08 0 0 163
Friderikusz tehetséges ember, és képes nézőket hozni az ATV-nek, mert nem szokott hazugságokat terjeszteni.
Előzmény: csuge (-)
IDKFA Creative Commons License 2006.01.08 0 0 162
Bírni fogja az ATV anyagilag? Annyira nem nagy adó.
Előzmény: makopa (153)
sz Creative Commons License 2006.01.08 0 0 161
és szerinted érdekelsz te valakit? :DDD
Előzmény: Friderikusz Calligarisz (160)
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2006.01.08 0 0 160
Nem politizálok!
pusztássy Creative Commons License 2006.01.07 0 0 159
Átveszi Németh Sándortól a HIT-gyülit és naponta igét hirdet a tagoknak? Jó hír!
Előzmény: makopa (158)
makopa Creative Commons License 2006.01.07 0 0 158

Friderikusz hatalmat is akar az ATV-n? >>>

Napi egyórás politikai műsorral jelentkezik a showman februártól, de emellett információink szerint a Hit Gyülekezetéhez közel álló adó szakmai vezetését is átveheti. Az ATV délután bejelentette Szabó Stein Imre távozását... (Index, január 6.)

Előzmény: noras (157)
noras Creative Commons License 2006.01.06 0 0 157
Nem találtam a műsorban se Dési se Mészáros műsort. Ahogy elnézem a szoclib barátaik kifúrták őket. Eddig jók voltak, most meg már, hogy normálisabbak a viszonyok ottan, a levesbe velük. Hát ilyenek ezek
Előzmény: itymeg (155)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.01.06 0 0 156

+ kell őrizni az eddigi nézőket is.

Fridi szerepe nem szokott a végtelenségig tartani....

Előzmény: itymeg (155)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!