Keresés

Részletes keresés

őszszakál Creative Commons License 14 órája 0 0 23530

Nyilvánvalóan ebben a témában sem tudok okosat mondani, csak találgatni. Mivel dinamóhatásról beszélnek, ami a mágnességet gerjeszti, az ember mindjárt a kerékpár dinamóra gondol. Ez a Jedlik Ányos találmány, egy dinamó, aminek működési elve, hogy egy réztekercs veszi körül a vasmagot, amit egy tengely körül megforgatnak. Tulajdonképpen egyenáramot generálnak.

Mivel a Föld bolygónk, tengelykörüli forgása elég stabil (pedület megmaradás), a Nap körüli pálya precessziója is viszonylag stabil, csak a Föld gömb alakú vasmagjának „balanszírozása” marad anomália keltő hatásként. (Az Isten nem rakott giroszkópot a közepébe. De lehet, hogy az a Sátán birodalma, a pokol, ahol a kisördögök szétszerelték a giroszkópot.) ;-)

Előzmény: Acid Well (23529)
Acid Well Creative Commons License 15 órája 0 0 23529

Ebben a 2019-es hírben írnak arról, hogy vizsgálódnak, nem tudom azóta mire jutottak...

https://index.hu/techtud/2019/08/07/mi_tortenik_velunk_ha_megfordulnak_a_fold_polusai/

"A modellünk igen komplex, de közel sem annyira, mint a valóság ott a mélyben. Senkinek sem áll rendelkezésére az a számítási kapacitás, amivel ezt realisztikusan tudnák modellezni."

Előzmény: őszszakál (23527)
Acid Well Creative Commons License 15 órája 0 1 23528

Semmi probléma, ilyen kiadós csontokat érdemes újrarágni.

Előzmény: őszszakál (23526)
őszszakál Creative Commons License 17 órája 0 0 23527

„nyakunkon a pólusváltás.

Magam meg azt hallottam a pólusváltásról, hogy nem olyan, min amikor átfordítják a homokórát. Eltarthat az akár ezer évig is. Persze a velejáró anomáliákkal együtt.

Előzmény: őszszakál (23526)
őszszakál Creative Commons License 17 órája 0 0 23526

Megint rámutattál, hogy mennyire le vagyok maradva, ezen topik tartalmának megismerésével. Köszönöm. Az kiderült, hogy most egy nagyon lerágott csontot hoztam elő, mint tudatlan „felfedező”. :-(

Előzmény: Acid Well (23524)
Acid Well Creative Commons License 17 órája 0 0 23525

Több csere is volt, de a nyugalom megőrzése érdekében azt mondják, hogy több százezer évvel ezelőtt történt az utolsó. Már gyerekként olvastam valamelyik kalendáriumban, (hopp, kitaláltam egy új szót: kalandárium)

hogy nyakunkon a pólusváltás.

Előzmény: őszszakál (23522)
Acid Well Creative Commons License 18 órája 0 0 23524
Előzmény: őszszakál (23523)
őszszakál Creative Commons License 18 órája 0 1 23523

A Piri reisz térkép egy olyan kapcsolatot tár fel, ami az ie.7000 körüli, vagy azt megelőző civilizációt, és a mait köti össze.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Piri_reisz_t%C3%A9rk%C3%A9pe

„Egyes kutatók úgy vélik, hogy az ábrázolt déli partvonal azonos Antarktisz partvonalával, amit a legtöbben képtelenségnek tartanak, hiszen a déli földrészt csak 300 évvel később fedezték fel.

Hapgood földrajztudós szerint Piri reisz olyan térképeknek juthatott a birtokába, amelyek akár az ókori világ (azóta leégett) legnagyobb könyvtárából, az Alexandriai könyvtárból származhattak. Hapgood figyelmét elsősorban Antarktisz ábrázolása keltette fel. A kéregmozgásra vonatkozó elmélete alapján arra a következtetésre jutott, hogy a térkép – a napjainkban hatalmas jégtakaróval borított - déli kontinens valódi partvonalait mutatja abból az időből, amikor az még jégmentes volt. Elképzelését nemcsak saját kutatásaira alapozta, hanem az amerikai hadsereg szakértőinek a véleményére, valamint az 1949-es brit-svéd-norvég expedíció szeizmológiai kutatásának eredményére is. A brit–svéd–norvég expedíció méréseinek eredményei alátámasztották, hogy a Piri reisz térképén ábrázolt partvonal azonos az Antarktisz jégtakaró alatti partvonalával.

C. Hapgood, és A. Mallery arra a következtetésre jutottak, hogy az eredeti térképet olyan ősi emberek készíthették, akik még azelőtt mérték fel a világot és egyben Antarktikát, mielőtt ez utóbbit a jég elborította, és akik a térképkészítés igen magas szakértelmével rendelkeztek. Hapgood 1953-ban megjelent könyvében ezt írja: „Az Antarktisz éghajlata a földkéreg-elmozdulásnak köszönhetően i. e. 70004000 között sokkal melegebb volt, mint ma. Ez azért volt lehetséges, mivel a földrész akkor mintegy 2000 mérfölddel északabbra helyezkedett el.”[4] Hapgood szerint e térkép eredeti forrása akkor készülhetett, amikor egy átmeneti globális felmelegedés során az Antarktisz jégtakarója felolvadt.

„Hapgood szerint az eredeti térkép vagy térképek készítői nemcsak azt tudták, hogy a Föld gömb alakú, hanem azt is, hogy mekkora a kerülete! Továbbá az eredeti forrástérképe(ke)t, amely(ek)ről Piri reisz térképe készült, gömbháromszögön alapuló körös hálózattal szerkesztették, melynek központja Egyiptom volt. Amikor próbára tették e feltételezését, s az amerikai haditengerészet térképosztálya ugyanilyen hálózatot használva és ugyanazzal a központtal készített térképet, akkor a Karib-térség valóban derékszögben tért el, Dél-Amerika pedig megnyúlt. A körös ábrázolásnak ez a fajtája Európában csak századokkal e térkép megrajzolása után alakult ki.”

Előzmény: őszszakál (23522)
őszszakál Creative Commons License 19 órája 0 0 23522

Ha még nem léptünk túl az említett videón, akkor megemlítem, hogy egy jégkorszak előtti fejlett civilizációt emlegetnek benne, amikor az a földrész még nem a déli póluson „tartózkodott”. Azt is emlegetik a tudósaink, hogy a Föld mágneses pólusai időnként helyet cserélnek a forgástengely két végén. Mi van akkor, ha abban az időben északi volt, ami most déli pólus?

A Hüperborea , mint északi földrész eltűnése, vagyis jégtakaró alá bújása értelmet nyerhetne, ha valóban civilizáció nyomait találnák ott a kutatóink. :-)

Előzmény: Acid Well (23520)
őszszakál Creative Commons License 1 napja 0 0 23521

Ezek szerint, csak szenzációhajhász, és kattintás vadász keze van a dologban. :-(

Előzmény: Acid Well (23520)
Acid Well Creative Commons License 1 napja 0 0 23520

Sok helyen láttam már a videóban is bemutatott "kiszivárgott" képeket, elég valószínűtlen.

Előzmény: őszszakál (23517)
Acid Well Creative Commons License 1 napja 0 0 23519

- Kínában felfedezett csont- és elefántcsonttűk: 23 000 és 30 000 év közöttiek.

- A világ legrégebbi kővarrótűi kb 9000 évesek, Nyugat-Tibetből (okker nyomaival = rituális használat)

- Kőbe vésett arcok az Amazonas mentén

- Az észak-angliai Hadrianus fala közelében felfedezett faragott homokkőlap

- Körülbelül 2200 éves edény – Bes isten fejével – számos pszichoaktív vegyületet tartalmazott, köztük fermentált gyümölcsöt, a Peganum növényt, harmala (más néven szíriai rue) és Nymphaea caerulea (általános nevén kék vízililiom). A szíriai rue különösen hallucinogén jellegű. Az ősi koktél ezen pszichotróp vagy hallucinogén anyagokon kívül gyümölcsből, mézből és testnedvekből készült erjesztett alkoholos ital nyomait is tartalmazta. Az emberi testnedvek  hozzáadása mágikus vagy rituális célt sugall.

- bronzból, nikkelből, ezüstből és aranyból készült ősi hettita karkötő.

Acid Well Creative Commons License 1 napja 0 0 23518

Dmanisis Gora

60–80 hektáros, kivételes megőrzésű és méretű erődtelepülés. (Dél-Kaukázus.)

Az erőd egy kettős falú erődmagból és egy sokkal nagyobb külső bekerítésből áll, további erődítésekkel. Két meredek oldalú, helyenként 60 m mélységű szurdok egészíti ki a védőfalakat. Korábbi kutatások megállapították, hogy a lelőhely szokatlanul nagy külső falakkal rendelkezik, de a helyszínt nem térképezték fel szisztematikusan

A kutatók szerint a belső és a külső erődfalak  „védelmi szempontból kölcsönösen függtek egymástól”, vagyis a védőkorlátok egyik rendszereként funkcionáltak, és egyik fal sem tekinthető áthatolhatatlannak a másik nélkül. Mindkettőt ugyanabban a stílusban építették, durva sziklákból, amelyeket habarcs nélkül raktak össze nagyjából 2 méter (6,6 láb) vastag falakká.

Megdöbbentő azonban, hogy a nagy külső település alig tartalmaz régészeti leleteket, ami arra utal, hogy vagy nem lakták sokan, vagy nem sokkal a létrejötte után elhagyták. Mindkét forgatókönyv furcsának tűnik, tekintettel az erődfalak építésére fordított erőfeszítésekre.

A modern grúz-örmény határ mindkét oldalán a hegylábok és szurdokok gazdag érclelőhelyekben, köztük réz-, vas- és aranylelőhelyekben, a bányászat és kohászat története legalább az ie 4. évezredig nyúlik vissza  de valószínűleg már az ie 6. évezredben is ismerték.

A projekt a nagy LBA–EIA ciklop-erődök elterjedésének északkeleti szélén található, amelyek délen és nyugaton gyakoriak, de a Kura és Alazani völgyekben kevésbé. A Kura és Alazani völgyben falakkal körülvett dombtetőket dokumentálnak, még akkor is, ha védelmük többnyire eltér a délebbre látott ciklop falazattól.

őszszakál Creative Commons License 1 napja 0 0 23517

Visszatérve a rejtélyek világába, mi a véleményetek a déli sarkon lévő nagy falról? Lehetséges, hogy a Trónok harcában lévő falnak is ez adta az inspirációt?

https://www.youtube.com/watch?v=Hp7JVuadw0g

őszszakál Creative Commons License 3 napja 0 0 23516

Az már igaz, hogy ezt a topikot nem jó elfertőzni a fizika bonyodalmaival. Azonban a Tudomány szekcióban nem szeretik a filozófiai eszmefuttatást, ezért gondoltam, hogy a rejtélyes dolgok között elfér a fantáziám szüleménye. :-)

Előzmény: Acid Well (23515)
Acid Well Creative Commons License 3 napja 0 0 23515

Ezt tárgyaljuk ki valamely elátkozott fizikai topikban alkalmasint, (ahova meghívtak, így immár legálisan  garázdálkodhatok végre) ide pedig hozok gyorsan egy unalmas dél-kaukázusi erődöt, hogy elfedje nyomainkat. Jellegtelen, egyhangú és vérszegény, de nagy ősök lábnyomát őrzi, amelyet újra és újra felfedeztek következő nemzedékek., és visszajártak mert múltja miatt vonzó volt, mint a hangaméz. 

Előzmény: őszszakál (23514)
őszszakál Creative Commons License 3 napja 0 1 23514

„Ugye a múltkor hoztam a Bell teoméráját amiből éppen leszűrhetjük, hogy kvantumkapcsolatok túlszárnyalják a fényt, vagyis olyanok mint a gondolat.”

A fősodorbeli elmélet szerint, a fény, vagyis az elektromágneses sugárzás, a téridőben fénysebességgel terjeszti az információt, amit a forrásától kapott. Amennyiben a téridő egy olyan közeg, amiben az EM és GR hullámok terjedése maximálisan c-re van korlátozva, akkor kölcsönhatásban van a fénnyel, vagyis lefékezi. Ebből az derül ki, hogy a téridőben is van hatóerő.

Ha ez a hatóerő csak a fényt korlátozza, de az információ más hordozóját, például a gondolatot nem, akkor az valóban gyorsabb lesz a fénynél. Mivel a gondolat nem mérhető meg más eszközzel, mint önmagával, így olyan sebességet tulajdoníthatunk neki, amilyent csak szeretnénk. Amikor azt mondjuk, hogy azonnal, akkor ezzel elimináljuk az időt az útról, amin az információnak végig kellene menni. Azonban a távolságot, vagyis a teret nem lehet semmissé tenni, ha már létezik. De mi van ha csak nagyon kevés ideig létezik? Úgy, mint a téridőnek kvantumai, amik a legkisebb helyet, a legrövidebb ideig képezik, amit csak el tudunk gondolni. Na ez lenne akkor a gondolat által bejárható út és idő hányadosa, vagyis a sebessége? ;-)

Előzmény: Acid Well (23511)
őszszakál Creative Commons License 3 napja 0 0 23513

„Akkor én szokás szerint fegyelmezetlenül és figyelmetlenül néztem, nekem az maradt meg, hogy ő is kósza elméletnek tartja a húrokat.

Nekem sem sokban bővítette az ismereteimet (szerény szmájli), csupán egy dologban: a fotongyűrűről még nem hallottam. Szerény véleményem szerint ennek nem szabadna léteznie.”

Az a véleményem, hogy amit a tudomány láthatóvá akar tenni a nagyérdemű közönség számára, azt fotonokkal, vagyis a fénnyel teszi. Ha egy fekete lyukat „meglátnak”a csillagászok, azt a környezetében lévő csillagok korából, típusából és mozgásából állapítják meg. Ehhez jön még a különböző frekvenciákon sugárzók mesterséges, úgynevezett hamis színekben való ábrázolása. Egyedül az Einstein gyűrű az, ami eredetiben látható, mivel a nagy tömegű objektum üveglencse módjára eltorzítja a képet.

„Az én elméletemben a fekete lyukat nem lehet megkerülni, mivel a háta mögött egy másik hasonló szerkezet lehet (a másik párhuzamos szimulációban?). „

A fekete lyuk mögött lévő csillagok fénye azért látható, mert a téridő görbületén halad felénk. Csak az a fény nem kerüli meg a feketelyukat, ami az eseményhorizontra fókuszál, azon elnyelődik.

„Viszont elfogadott, hogy a fény bármit megtehet, ha pedig információ és élet, akkor bármit meg is kerülhet, az érthetetlen tulajdonságával együtt, hogy a sebessége nem változik (a mi videójátékunkban). Ugye a múltkor hoztam a Bell teoméráját amiből éppen leszűrhetjük, hogy kvantumkapcsolatok túlszárnyalják a fényt, vagyis olyanok mint a gondolat.”

A kvantummechanikában lévő összefonódott részecskék lehetnek bármilyen távolságra egymástól, azonban, ha az egyik félre hatással vagyunk, azt a másik fél azonnal érzékeli. Erre van saját koncepcióm, de nem tudományos igényű, csak laikus találgatás.

„Belenéztem a Penrose podcastba is, például ilyeneket mond: olyan kifejezéseket használok, amiket nem is tudok definiálni, de kit érdekel valójában. Ha alkoholtartalmút iszom, akkor szoktam olyan kifejezéseket használni, amelyek létezéséről nem is tudtam, (pontosan definiálni is tudom akkor őket) mert nálam az alkohol megnyitja a titkos tekercseket.”

Ami a titkos tekercsek megnyitását illeti, ebben egyet értek a tudóssal, nálam is így működik. ;-)

Előzmény: Acid Well (23511)
Acid Well Creative Commons License 3 napja 0 0 23512

Acid Well Creative Commons License 3 napja 0 0 23511

Akkor én szokás szerint fegyelmezetlenül és figyelmetlenül néztem, nekem az maradt meg, hogy ő is kósza elméletnek tartja a húrokat.

Nekem sem sokban bővítette az ismereteimet (szerény szmájli), csupán egy dologban: a fotongyűrűről még nem hallottam. Szerény véleményem szerint ennek nem szabadna léteznie. Az én elméletemben a fekete lyukat nem lehet megkerülni, mivel a háta mögött egy másik hasonló szerkezet lehet (a másik párhuzamos szimulációban?). Viszont elfogadott, hogy a fény bármit megtehet, ha pedig információ és élet, akkor bármit meg is kerülhet, az érthetetlen tulajdonságával együtt, hogy a sebessége nem változik (a mi videójátékunkban). Ugye a múltkor hoztam a Bell teoméráját amiből éppen leszűrhetjük, hogy kvantumkapcsolatok túlszárnyalják a fényt, vagyis olyanok mint a gondolat.

Belenéztem a Penrose podcastba is, például ilyeneket mond: olyan kifejezéseket használok, amiket nem is tudok definiálni, de kit érdekel valójában. Ha alkoholtartalmút iszom, akkor szoktam olyan kifejezéseket használni, amelyek létezéséről nem is tudtam, (pontosan definiálni is tudom akkor őket) mert nálam az alkohol megnyitja a titkos tekercseket.

Ő viszont jóval nehezebb eset Andrew-nál, hozzá türelem is kell, viszont könnyebben érthető az angolja...:)

Előzmény: őszszakál (23509)
Acid Well Creative Commons License 3 napja 0 0 23510

őszszakál Creative Commons License 4 napja 0 0 23509

„van egy közös pontunk a fizikussal: én is szeretem azt, amit nehéz megérteni, határozottan szimpatikus amikor csóválja a fejét, már világos, hogy a riporter blöfföl, és testbeszéddel ellenpontozza, hogy nem készült fel-, vagy elő a témára.

A fizikus szakterülete a húrelméletek, amivel úgy gondolja tovább vitte a fizika fáklyáját. Azonban ennek igazolására nem tesz javaslatot, mert ő sem tudna.

„(valami túl közel van, hogy lássuk; nem tudjuk detektálni, mert eszközeink ehhez túl primitívek.

Azt gondoltam, hogy majd kibővítik az ismereteimet a beszélgetéssel, de csalódtam. :-(

Előzmény: Acid Well (23501)
őszszakál Creative Commons License 4 napja 0 0 23508

„Ami időnk van, az alatt csak meg kell tenni, ami a lehető legjobb.” 

Mindenki ezt gondolja, a saját szempontjából. Kivételt a gonosz mazochisták képeznek.

„Steve Irwin - elképesztő mire képes egyetlen lélek, és ekkor felteszi Lex (valahol Oroszországból) a sötét kérdést.

Aranybányászok, vagy fakitermelők: Paul már felkészült a halálra.”

Az életveszélyes hobbira köthető életbiztosítás, de a foglalkozásra nem. Arra ott a veszélyességi pótlék.

„Végül kibomlott az egyesítő elmélet is.”

Amikor a kisgömbös bekapta a kiskanászt, nem számolt annak nyitott bugylibicskájával. ;-)

Előzmény: Acid Well (23507)
Acid Well Creative Commons License 4 napja 0 0 23507

Ha a dzsungelben vagy, ne kóstold meg a szellemi indát, még asszisztenciával se.

Ezt a Paul Rosolie jungle videót nem is akartam idehozni, Aztán benne maradt. Most pedig még muszáj a végi dráma és fény miatt visszatérnem rá. Mert összességében felemelő napokig. Paul betartandó életirányt mutat, ezzel szembe megy a forgalommal.

feslett szinopszisok:

Az elszigetelt törzseknek még kőeszközeik sincsenek. Nem is tetszik igazán, ahogy először beszélnek róluk: ha nincs kanaluk attól még nem primitívek.

Én is inkább mennék krokodilt fogni, ehelyett.

Ami időnk van, azalatt csak meg kell tenni, ami a lehető legjobb.

Steve Irwin - elképesztő mire képes egyetlen lélek, és ekkor felteszi Lex (valahol Oroszországból) a sötét kérdést.

Aranybányászok, vagy fakitermelők: Paul már felkészült a halálra.

Végül kibomlott az egyesítő elmélet is.

Acid Well Creative Commons License 4 napja 0 0 23506
őszszakál Creative Commons License 5 napja 0 1 23505

Jelzem, hogy sikerült a magyar szöveget hozzárendelni a videóhoz. :-)

Előzmény: Acid Well (23503)
őszszakál Creative Commons License 5 napja 0 0 23504

Közben elküldött a géptől az asszony, mert ügyfélkapuzott. :-/

Köszönöm szépen az infót! Majd jelzem, ha sikerült a produkció.:-)

Előzmény: Acid Well (23503)
Acid Well Creative Commons License 5 napja 0 1 23503

Számítógépen valahogy sikerült egyszer beállítanom, viszont vettem pár hónapja egy új tabletet, azon megint nem, meg sem jelenik az automatikus fordítás opció a fogaskerék alatt.

YouTube súgóban van  feliratbeállítások kezelése c. videó, az szerintem segíthet. Remélem!!:)

Előzmény: őszszakál (23502)
őszszakál Creative Commons License 5 napja 0 0 23502

Szívesen megnézném ezeket a videókat, ha értenék angolul. Sajnos az a hajó már elment a kikötőből. Azonban a felirat is angol és nem tudom lehetséges e magyarra állítani? Kütyükből analfabéta vagyok. Azt a fekete lyukról szóló videót nem szeretném kihagyni. 

Előzmény: Acid Well (23501)
Acid Well Creative Commons License 5 napja 0 0 23501

Andrew Strominger: Black Holes, Quantum Gravity, and Theoretical Physics:

A fény a napból van, felejtsük el a gravitációt (fordítás sz.) és a titokzatos rendező elv szükséges lehet. Füveznek a szünetekben(?) ez az érzésem, a riporter együgyűnek tűnik, biztos valakinek az unokája lehet, (mesterséges intelligenciában és egyéb felesleges dolgokban tudóspalánta) nem tudunk jelenleg semmit, mindig új kérdések vetődnek fel. Azért 1 (óra):36-nál már úgy érzem, a fizikus tiszta, már inkább kínjában somolyog. A riporter úgy beszél mintha kígyót hipnotizálna, mintha nagyon mélyről, nagyon nehezen, nagyon okos szavakat kellene előhúznia, és ez rendkívüli erőfeszítést igényel, van egy közös pontunk a fizikussal: én is szeretem azt, amit nehéz megérteni, határozottan szimpatikus amikor csóválja a fejét, már világos, hogy a riporter blöfföl, és testbeszéddel ellenpontozza, hogy nem készült fel-, vagy elő a témára.

A konteó-veszélyes vizeknél járunk amikor felmerül a fekete lyuk előállításának ötlete. A tér és az idő is illúzió, de a harmincadik dupla reklám sajnos nem. Még kiderül, hogy az Interstellar (Csillagok között) c. film tudományosan nagyon pontos. (Kicsit viszont nyomasztó.) Később elhangzik újra, hogy bármikor megtörténhet, hogy a húrelmélet kibontja szirmait és követeli az őt megillető helyet. Majd másodjára is elsütik a Nílusos viccet. Lexy feltesz egy kérdést, és gyakran rögtön nevet magán.

Andrew ugyanazt gondolja az idegen civilizációról, amit én, Lex pedig, na itt már megnyilatkozik, és meglep (valami túl közel van, hogy lássuk; nem tudjuk detektálni mert eszközeink ehhez túl primitívek. Lemaradunk valami szépről. A végén egészen élvezhető a párbeszéd, Lex munkájában nagyobb eséllyel következhet be egy emberiséget károsító felfedezés, mint Andrew munkásságában. Érdemes lehet még megnézni ebben a sorozatban az Elon Musk interjút, melyben Musk az első perc után a magyarokról is megemlékezik. 12 percet néztem eddig: frankó. Ezért berakom alá azt a linket is.

(Itt is egy óra után történik áttörés, három órát ki néz meg egyben, de érdemes belemélyedni több helyen.)

https://www.youtube.com/watch?v=y3cw_9ELpQw

Elon Musk: War, AI, Aliens, Politics, Physics, Video Games, and Humanity:

https://www.youtube.com/watch?v=JN3KPFbWCy8

Lost Civilization of the Ice Age & Ancient Human History:

Ha már a fizikainál annyit írtam, akkor a következőhöz is jár pár megjegyzés. Graham nagyon jó beszélőkével rendelkezik, Lex kb. 7 perc után jut el kérdés feltevésig. Kiderül, hogy az írót igazából Göbekli fertőzte meg. Közben úgy belefeledkezem, hogy nem is írok, ezt nézni kell! Hancock logikus, összeszedett, nem unalmas (ebből fél órát néztem eddig.)

https://www.youtube.com/watch?v=NMHiLvirCb0

Paul Rosolie: Jungle, Apex Predators, Aliens, Uncontacted Tribes, and God:

Ez érdekes lehet,  bár ahova éppen belelapoztam olyan mintha két drogos beszélgetne a  tudatmódosító b.caapi (ayah.) főzetről. Lex úgy viszonyul a kígyókhoz és a dzsungelhez, mint az átlagember. Ezenközben azért kedvelhető.

Ezt a hozzászólást vasárnap tettem a piszkozatokba, tegnap néztem belőlük még, ez is az első órától egészen jó! Ma befejezem, nézzétek velem, első része is van.

https://www.youtube.com/watch?v=pwN8u6HFH8U

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!