Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2021.12.25 0 0 1820

A férjről előbb elhiszem! A macskák akkora jellemek, ők válogatósak maradnának az életük árán is.

 

Boarhunter Creative Commons License 2021.12.25 0 0 1819

Hogyne, persze...

Ezt szépen elmondom a feleségemnek aztán jön a válasz, hogy minden férj csak három napig válogatós, utána már megeszi a krumplistésztát... :-)

Előzmény: petike23 (1818)
petike23 Creative Commons License 2021.12.23 0 1 1818

Minden macska csak első nap válogatos.

Max. még a másodikon.

A harmadiktól mindenevővé válik.. ;-)

Előzmény: Boarhunter (1817)
Boarhunter Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1817

Nem az árát sajnálom...csak utálom, ha rákészülök a kis esti csemegére oszt nincs...

Mert szólni egyik se tud...

Amúgy a nyüves macskák(5+a kosztosok) kiesznek a vagyonomból...mert még válogatnak is a rohadékok...

 

Előzmény: H_G (1816)
H_G Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1816

Hát ez azért nem olyan drága, hogy sajnáld a macskától :)

 

Előzmény: Boarhunter (1814)
Popenka Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1815

"...a bűnös hallgat..."

 

de a macska szeme mindent elárult :)

Előzmény: Boarhunter (1814)
Boarhunter Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1814

sajnos csak en eszem.

Sajnos?

Örülj neki... :-)

Egy időben nagylányom rákapott a lidl sajátmárkás makréla konzervjére. Tényleg finom, olyan négyszáz forint körül van egy dobozzal. Sokszor nem fogyott el, a maradékot simán odaadta a macskának. Apa meg az esti pótvacsira kereste a halat oszt sehol semmi...a bűnös hallgat...

Előzmény: homerx (1809)
Popenka Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1813

Szerintem is jó az Armorial. Bár én inkább a sima olajosat szeretem belőle. Ha jól emlékszem citromos olajban van a hal eltéve, nem kell hozzá külön csepegtetni.

Én régen a Tescoban vettem zsákszámra.

Sajna 3 éve nem mentem Tesco közelébe, így nem tudom, forgalmazzák-e még.

 

Nálam a gombászkosár tartalma induláskor:

Gombászkés

Halkonzerv

Szelet kenyér

Doboz sör(ök)

 

Így ha gombát nem találok, akkor is jól érzem magam az erdőben.

:)))

 

Mostanában a mexikói ízesítésű Rio Mare tonhal salátát viszem. Tudom: k* drága. :(

Előzmény: homerx (1811)
Boarhunter Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1812

Szvsz. tesco.

Előzmény: homerx (1811)
homerx Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1811

hol kaphato?

Előzmény: Felhő986 (1810)
Felhő986 Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1810

Szerintem árban és minőségben verhetetlen a Marokkói Armorial !

Előzmény: homerx (1809)
homerx Creative Commons License 2021.12.23 0 0 1809

nalunk mindig van itthon halkonzerv. sajnos csak en eszem.

 

L Imi Creative Commons License 2021.12.19 0 0 1808

 Kedves Fórum, és eMM !

Tetszik a fórumotok. Nekem mindig kedvencemnek számított a GLOBUS Sólet Füstölt Marhahússal konzerv .

Vettem is a SPAR-ban két 860g -ost . Meglepetésemre nem találtam benne a dobozon díszelgő húsit, csak egy kávéskanálnyi möszt . A Csehországban úgy látszik, már kihagyják belőle . Kerűljétek a 2021 02 17 - es dátumost ! Köszi az ajánlást, majd megpróbálom főtt tojással feljavítani . Kellemes ünnepeket, jó evést, és jó ivást kívánok ! Imi. 

homerx Creative Commons License 2015.12.26 0 0 1807

mifelenk a lidlben mostanaban akcioztal zacskos fustolt sprotnit. nagyon finom! keressetek!

Előzmény: nézek (1805)
spd Creative Commons License 2015.12.23 0 0 1806

Sziasztok!

 

Van egy konzerv, amit nagyon régen még Csehszlovákiában vettünk: szájragasztósan zselatinos, kellőképp sós lében úszó nagy, szálkás, de mégis puha húsdarabok. Egy idő után már találtuk meg kint, de nagy örömömre, mikor a Lidl betette a lábát Bátonyterenyére felfedeztem náluk. Sajnos a nevére már nem emlékszek, de azt tudom, hogy már egy jó ideje nem árulják ők sem... talán Pikok volt és 30 dekás. A mostani "fonom tavaszi sertésvagdalt" konzervjük hajaz rá nyomokban.

 

Valaki nem találkozott véletlenül ilyen konzervvel? Ki gyárthatja ezt? Hol lehetne hozzájutni?

 

Köszönöm a segítséget! További szép napot, kellemes ünnepeket mindenkinek :)

nézek Creative Commons License 2015.11.17 0 0 1805

az én gyengém pár éve a füstölt sprotni...160 forinttól nyolcszáz forintig terjed a skála...a 160 forintos az ehetetlen, a drágábbak gyártótól függnek,  még akár háromszáznál is akad határeset...e felett már sűrűnpakolt, jól füstölt/ízesített halakat lehet kapni..a hét-nyolcszáz forintosok  inkább a csomagolás árát érvényesítik...például átlátszó doboztető, vagy üveges sprotni...nagyon gusztusosak, de az ízt, minőséget egy szint felett már nem tudják fokozni

ezért eszem inkább a sprotni pástétomot...azon nem lehet nagyot bukni, és ehető csak úgy magában...természetesen a fogmosás ezek fogyasztása után nélkülözhetetlen

a paradicsomos halak valahogy nem jönnek be, kivéve, ha heinz kecsappal tuningolom...illetve erőspaprikával..

még az aldis halak is jók...nagyjából...

 

a marokkói szardíniák viszont stabilan jók.

 

persze másnak más a véleménye.

 

magyar halkonzervet nem láttam mostanában..azok között volt száz alatt is, és még ehető is volt...na jó, némi hagymával...és tea.

Előzmény: foveon (1804)
foveon Creative Commons License 2015.11.17 0 0 1804

par napja az a gondolatom tamadt hogy eszem egy szardiniat, olyan ecceru occot. volt vagy 30 fele de 300 ft alatt egy se. kicsit kiadtam mert regebben meg 100ft alatt is kaptam igenytelen gazdasagost most meg az is rohadt draga, egy jobb meg siman van 500-600ft-nal indul. mintha mar ez is valami luxuskaja lenne...

 

 

 

nézek Creative Commons License 2015.11.17 0 0 1803

köszi a linket, tetszett...

a húsost-szalámist csak úgy torkosságból, illetve kenyérrekenve tolom, a húsnélküli pdig őttésztára kiváló...frissen, forrón..az sem baj, ha csppnyi olivával gazdagítom a friss főtt tésztát, aztán mehet rá a szósz..kalandvágyból a legfinomabb kecsapot is öntök rá...

 

a nejem szerint érdekes összeállítás, szerintem nagyon finom...mégegyszer: frissen, forrón...

Előzmény: foveon (1802)
foveon Creative Commons License 2015.11.17 0 0 1802

ezt a melegszandvics krem sorozatot en is mostansag fedeztem fel, egesz jo (pedig nem szeretem a kremeket), es igen nyersen is eheto. meg az is jo hogy nem olyan menku nagy, igy egy-ket ember megszi egyszerre, nem kell felretenni es ket napig enni mint a nagyokat.

nalunk a csaladban csak en szoktam ilyen trutymakokat kajalni (meg neha a lanyom) igy az is szempont hogy ne dobjuk ki a felit (vagy ne harom napig kelljen ennem).

 

itt is jonak tartjak:

http://www.mindmegette.hu/melegszendvicskrem-teszt-sosem-talalnad-ki-melyik-a-legfinomabb-49809

 

es most igy a cikket olvasva, valoban tan meg tesztara teve is jo lehet. majd kiprobalom ;)

 

 

Előzmény: nézek (1801)
nézek Creative Commons License 2015.11.16 0 0 1801

most fedeztem fel:

 

Snack melegszendvics krém, szalámis, húsos, pizzaszószos,...190 gramm, nagyon fínom önmagában is. eltalálták az ízét.

a másik.: .szeletelt csiperkegomba üvegben 170 g töltő tömeg..rántottába kiváló..de a zacskós gombalevest tuningolni is jó...

nézek Creative Commons License 2015.10.09 0 0 1800

én csak a budaörsi osanban vásárolok, ott van állandóan... most is azt csipegetek éppen...nem lehet megúnni.

Előzmény: fehér atléta (1799)
fehér atléta Creative Commons License 2015.10.09 0 0 1799

Melyik üzletlánc forgalmazza?

Előzmény: nézek (1798)
nézek Creative Commons License 2015.10.09 0 0 1798

Füstölt sprotni pástétom:hal(70%) árpagyöngye, hagyma, fűszerek...Lett gyártmány, 140g.netto.

akár önmagában is fogyasztható, kellemes éhségűző...

 

szerintem.

mr.river2000 Creative Commons License 2014.05.22 0 0 1797

fuszereidrol es annak lejarati datumarol kerek kepet

foveon Creative Commons License 2014.04.29 0 0 1796

anno nagy kedvencem volt a paradicsomos husgomboc, seregben mindig olyat ettem sztem vagy 100 doboz lecsuszott. persze mar nem emexem mifele gyartmany. szoktam venni mostansag is, mindig mas markat probalgatni hogy melyik a jo de ezek mar nagyon halovanyak ahhoz kepest. legtobbn alig van le, az is szinte folyos, a gombocok meg picik, soxor izetlenek. oke hogy az emlek megszepul de ennyire azert nem, regen ez speciel egesz mas volt;) persze azt is el tudom kepzelni hogy akkor az alapanyag arak is maskent alltak (eleg megnezni pl a tejtermekeket, 25 eve a mezei sajt olcso volt, most mg milyen rohadt draga) meg biztos az osszetevok tartositok is mas eloirasban lehettek. de ettol meg messze jobb volt.

 

 

foveon Creative Commons License 2014.04.29 0 0 1795

baconszalonna :)

 

Előzmény: H_G (1794)
H_G Creative Commons License 2014.04.29 0 0 1794

Ó, hát ez egy történelmi jelentőségű konzerv volt -- ez vezette be a bacon szót a magyar nyelvbe.

 

W_B Creative Commons License 2014.04.25 0 0 1793

Ördögöd van; a (néhai) Ringa gyártotta.. :-/

Előzmény: foveon (1792)
foveon Creative Commons License 2014.04.25 0 0 1792

Hat ahogy nezem az uj hirek is 2008-as datumuak, lehet nem is letezik mar a ceg.

 

 

Előzmény: W_B (1791)
W_B Creative Commons License 2014.04.11 0 0 1791

Itt van pl. ez; Celebrity Sliced Bacon konzerv.

Sült szalonna csíkok. Szerintem ötletes, és praktikus.

Magyar gyártmány,de itthon még nem találkoztam vele..

Előzmény: W_B (1790)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!