Elviekben megvolnánk, de hivatalosan csak az eMELLemen való
jelentkezés számít és kérek jelszót is. Maminti szegény beteg, így majd csak legközelebb játszik.
Didim kedves, el tudod képzelni, hogy ne villogjak itt a vadonatúj, ceruzafaragó alakú, szagosított, mahagóni péklapátommal? Mell-esleg már nem csak cipólkodást, hanem egyéb disznóságokat is elvállalok, ééés akkor még nem is említettem a szintén zsír új, sárkánypikkelyes, hétrétbordás fakanalam, amivel keverem majd a ssszzzövevényt :))
(Jelentkezés szabad bögyről (yahoo márkájú) megtörtént)
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt Vérgőzváraljashalompos! (Vagymi)
Ezennel feltételesen bejelentkezem. Nem tudom, hogy állok majd idővel a jövő héten, pár napon belül eldől, de ha időm is lesz, meg kimaradnék, megütne a guta...
Hahó Piszokalfréd! Nem jösz?
( Csak mert nem akartam ezen ártatlanságokat egy jó vezető nélkül senyveszteni... Majd én megmondom ki mit csináljon... Újak figyelem: aki nem halgat rám, az rossz végre szokott jutni... Rendszerint... )
Én általában minden játékban benne vagyok, de amikor anno olvastam az eredeti felhívást, egy-két kérdésben az az érzésem volt, hogy az én meglehetősen egyenetlen hozzáférésemmel nehéz lenne ebben aktívan részt venni. Mik a tapasztalatok?
Maminti éppen itt van a fülemen és otthon haldoklik. Azt üzeni, hogy reméli, hogy még a héten tud jönni, szóval nem kell elsietni a játék kezdését. Ha mégis, akkor nagyon sajnálja, de épp most terítette le egy vírus.
Tetszik az uj jatek, de felfedeztem benne egy bug-ot! Ha a gyilkosra kimondanak ket atkot: nem hasznalhat c-vel kezdodo szavakat, illetve masodik atokkent eleri a: hozzaszolasainak sorrendben ki kell adniuk a neve't. Akkor, ha teszem azt en vagyok a gyilkos, akkor szakmai lehetetlenseg lenne hozzaszolni, hisz c-vel nem kezdhetek szot, viszont azzal kell kezdenem a hozzaszolast.