Keresés

Részletes keresés

Vanek Creative Commons License 2004.03.12 0 0 95
.
Nookie Creative Commons License 2001.01.30 0 0 94
Én is belépek!:)))))
Ennyivel tartozom kis hazámnak.:)))))
citromfű Creative Commons License 2001.01.30 0 0 93
cfű belép a klubba!
MGperY Creative Commons License 2001.01.29 0 0 92
ma frei tamás kb 3 szor monta h ide csak elefántotn lehet felmenni(ti a jaipuri maharadzsa egyik palotájába)

ez nem igaz.

Vajk Creative Commons License 1999.04.01 0 0 91
En nem utalom, igaz nem is szeretem.
Es foleg nem nezem, hacsak nem muszaly, de ilyen meg nem volt.
Regebben neztem, de hamar eszrevettem, hogy egy nagy nulla a musora.

Most en is csinalhatnek musort es baromibatornak mutatkozhatnek, mert melyebben voltam es magasabbrol ugrottam,í mint o? A turot. Szerintem az emberek nagyobb resze(najo, akik szeretik az extremebb sportokat)mar volt 20 meternelímelyebben es ugrott mar ki 2000meterrol. Nem nagy kunszt,ílegalabbis annyira nem, hogy errol musort kelljen csinalni es szegeny nyugdijasokra szivbenulast hozni az aggodas miatt.

Hogy milyen lehet IRL? Hat az biztos, hogy sokkal jobban szamit neki a noknek a bore, mint az atlagnak, mert mar vagy haromszor elsutotte regebben. Mostanaban nem tudom, mert nem nezem.

Az erdeklodest felkelti, es ugy is hagyja, elkepesztoen semmitmondo es raadasul olyan baromsagokat kerdez, hogy a nezok kozul barki jobbat es izgalmasabbat tudna kerdzni, ha eljutna od, es ahhoz, akivel az interju keszult.

A masik ilyen nulla informacios musor a BArdos Andrase, a cime nem jut eszembe. Na ott is van szenzacio,í beharangozas aztan ennyi.

sófelhasználó Creative Commons License 1999.04.01 0 0 90
Csak most olvastam el, hogy elég régi hozzászóláshoz akarok hozzászólni, de Planney, ki kell hogy ábrándítsalak: volt szerencsém az illetővel egy iskolában tanulni a CCCP-ben: németül, angolul beszél, oroszul nem igazán (és minden oroszt zsigerből utál) és más nyelvekről nem tudok. Tudok viszont elég történetet ahhoz, hogy ne nagyon cáfoljam ellenszenveteket. Mégis úgy vélem, nem olyan nagy ember ő, hogy ekkora tpocot érdemeljen.
Előzmény: Planney (8)
csn Creative Commons License 1999.04.01 0 0 89
Ki látta a tegnapi Frei Dossziéban a Hold-birtokos részt? :))) Ezt az állatságot!

Frei T. megint hozta a formáját: egyetlen egy kérdést tettem volna fel a helyében az idióta Hold-árusnak: Hogy képzeli, hogy valami olyat árusít pénzért, ami nem az övé? Az egyetlen érvük az, hogy ez már egy sok éve futó dolog, és ez bizonyítja hogy ez nem csalás.
Sajnos ezt nem kérdezte meg, igazán kíváncsi vagyok, erre mit mondana a fickó. Minden más csak hülye show-duma volt, amire értelmes ember nem hiszem hogy nagyon kíváncsi volt.

Holnaptól ezen az elven bárki elkezdhet árulni bármilyen földönkívüli objektumot. És el is fognak kezdeni, a hülyeség ugye ragadós, buta embererk meg mindig vannak és lesznek is.

Aki kicsit és otthon van az űrkutatás világában, az tudhatja, hogy mennyi esélye van annak, hogy akár az unokája is odaléphetne arra a területre, amit ő "megvett". A 42. leszármazottamnak meg nem vennék egy fityingért sem semmit, valódit sem, nemhogy egy kamu baromságot.
Az meg, hogy felnézek a Holdra és egy pontnyi területet úgy nézzek, hogy az az ENYÉM, hát akit ez boldoggá tesz, azt nagyon sajnálom. De komolyan. És ezért még fizet is, önként és dalolva.

Vélemények?

BoBeK Creative Commons License 1999.03.16 0 0 88
Engem az idegesít F.T. műsorában, hogy sosem hagyja elmondani a választ a feltett kérdésre. Állandan beledumál, pedig néha még érdekes is lenne, amit a riportalany mond(ana).
gysmoo Creative Commons License 1999.03.16 0 0 87
CrON:
nem nézem a műsorát.

phoebee:
ki számolta össze hányan nézték?
egyébként pedig ha így is volt se érdekel.
a mexikói sorozatokat is sokan nézik....

Banita Creative Commons License 1999.03.16 0 0 86
Ha jól tudom, a 150 milliót nem Frei fizette, és nem az RTL Klub. Monica eredetileg két tévétársaságnak nyilatkozott, tőlük kért ennyit a "mézes-mázos mocskolódásáért".
phoebee Creative Commons License 1999.03.12 0 0 85
amerika reg dobta temat? akkor miert van az, hogy 48,5 millio amerikai nezte meg a monicaval keszult interjut mult het szerdan? az osszehasonlitas vegett: ez tobb, mint ketszerese a masodik legnezetteb musor nezoszamanak. a 150 millerrol: az ad ki ennyi penzt egy interjuert (itv), aki bizik benne, hogy vissza fog jonni a penze.
Előzmény: gysmoo (83)
CrON Creative Commons License 1999.03.12 0 0 84
Na, azt hiszem eljött a pillanat, amikor én is felemelem a szavam valami ellen. Úgy is mindenki, aki egy kicsit is művel t láthatja, hogy mi megy a televíziózásban világszerte. Már utálom az egészet!!! Vér, hányás, belvíz, árvíz, roma kiabál, hogy miért nem ad neki új házat az önkormányzat, Fókusz, Szellő Pityu és a kis kedves Frei Tom.
Maximálisan becsülök egy értelmes, intelligens embert, csak azt nem értem, hogy miért prostituálódik a TV-ben.
Bár ez örökké így lesz: a nép egyik része maximálisan elégedett egy TV "csillaggal", míg a másik része utálja.
Egyébként kedves Tasztaltársaim, ha nem néznétek mégis a műsorát és summa az egész TV-t, akkor nem lenne, mit kibeszélni a Törzsasztal körül.

Nyakunkon a tavasz, nyomás ki a természetbe. Séta, hormonok, langyos szellő. A TV nézést meg hagyjuk meg a öreg nyugdíjasnéniknek, majd ők megbeszélik a ház előtti padon, hogy:

"Hát, kedvesem. Láttad tegnap a Frei Tamást, hogy milyen fess volt az a fiatalember és milyen udvarias, bezzeg a mai fiatalok...

Előzmény: gysmoo (83)
gysmoo Creative Commons License 1999.03.12 0 0 83
Amikor meghallottam, hogy a következő szenzációs músorban Monica lesz, háát... felállt a hátamon a szőr. Amikor a 150 milliót, akkor kinyílt a bicska.
Ritkán nézek bele a műsorba, egyik ritka eset volt a diszkótűzes eset.. Valaki már emlegette azt amitől én is utálattal kapcsoltam el máshová... persze kellett ehhez a mesterségesen összekormolt ajtófélfák között röpködő kamera is...
Na most, hogy ki a fenét érdekel Monica????? Amerika régen dobta a témát, már Ők is megunták, pedig ott azért más világ van !
Ki volt az az állat aki adott 150 milliót egy ilyen témára?????
Szemét az összes kereskeldelmi televíziórenccer. Ahogy szenzációznak más problémáján... ezért nézek én általában Spectrumot, vagy akkor már inkább Dexter... :))
Egyébként nem utálom Frei Tamást. Sokkal okosabb ember mint én.
Minimax Creative Commons License 1999.03.12 0 0 82
A Dosszié minőségéről már szinte mindent elmondtatok. Én is egyetértek azzal, hogy egyre rosszabb, ami valószínűleg a tömeggyártással, azaz a hetenkénti adással hozható összefüggésbe.

Annyit szeretnék még hozzátenni a témához, hogy Frei kétségbeejtően rosszul beszél: állandóan ismétli a szavakat, ööö-zik és nagyon szaggatott a szövege. Egy vezető TV-s személyiség hogy mer így a kamera elé állni? Ehhez a szakmához a szép, érthető beszéd is hozzátartozik, nem?

Banita Creative Commons License 1999.03.12 0 0 81
Mióta Frei új típusú műsort csinál, nagyon elszállt magától. :-((( Pedig akár jó riporter is lehetett volna.

Ráadásul az a gáz, hogy a sztárinterjúk többségét nem is ő csinálja, csak bevágja magát a képbe. Ez pedig a néző totális átverése... ami gennyes dolog.

Vagyis: Szeretnék csatlakozni a klubhoz...

kornel Creative Commons License 1999.03.11 0 0 80
Nem.En se neztem, csak orommel kommentaltam, hogy nem a frei a musorvezeto :)
Előzmény: Bond (79)
Bond Creative Commons License 1999.03.11 0 0 79
Gyerekek, valakit érdekelt szerintetek a Monicas interjú?
reimre Creative Commons License 1999.03.10 0 0 78
Ma megjelent hírek szerint visszamegy a "királyi1"-re,mer az RTL-en nincs meg a 20%
Előzmény: MAMAhal (72)
kornel Creative Commons License 1999.03.10 0 0 77
Ez a mostani Monica Lewinsky-val jo(nem a frei a riporter :)) )
tomika Creative Commons License 1999.03.10 0 0 76
Ha a névrokonom hozzánk beszél, miért nem a kamerába néz?Fél tőlünk?Éppen most van a "mónika" a műsorában.Szerintetek őt is elkapta?Biztos nem.Állítólag a frei az egy robot akinek chip van a fejében,egy dinoszaurusztól származik és a nyelvével harap.
Bond Creative Commons License 1999.03.10 0 0 75
Liberális kultúrterror
realdoko Creative Commons License 1999.03.10 0 0 74
Csatlakozom.
Amit pl. a nyomorult Császár Előddel lerendezett... nos, az ocsmányság kifejezés nem túlzottan festi le.
Törölt nick Creative Commons License 1999.03.09 0 0 73
Akkor pedig eladta a lelkét az ertéelklubnak, tehát egykutya.
Előzmény: MAMAhal (72)
MAMAhal Creative Commons License 1999.03.09 0 0 72
Magánvélemény: tartok tőle,hogy nem a Frei szenzációhajhász, hanem az ertéel klub.És ha nem igazoldik ehhez a stílushoz, nézhet új adó aután.A másik:ha nincs témája, nem kéne erőltetni.Inkább legyen ritkábban,de érdekesebb.
Kopasz Creative Commons License 1999.03.09 0 0 71
Én réges-régen (valószínű a királyi TV-n) még megnéztem ha úgy adódott. A kínai-dinoszaurusztojás-DNS műsora óta nem nézem. Amennyiben a többi műsorában csak feleannyi is a szenzációba burkolt tévinformáció, akkor sem ér semmit az egész amit csinál. Csak hülyébb lesz tőle az ember. Bocsesz, a Császár Előd riportnál kivételt tettem, mivel tényleg ott lehetett először a TV-ben látni a fiút, de az is egy nagyon lapos valami volt.
Egyetértek: érdekes témák, szar megvalósítás.

Üdv: Kopasz

Törölt nick Creative Commons License 1999.03.09 0 0 70
Simán le kellene tilatni a képernyőről. Mégpedig azért, mert FÉLREVEZET! Lehet azt mondani, hogy ha nem tetszik, ne nézzem, meg hasonlók. De amikor egész egyszerűen baromságot akar eladni, akkor nem lehet ezt mondani.
Még tavaly volt az a pacák, aki egy kis chip-et ültettetett be az egyik karjába. Már az eleve szenzációhajhászás volt, hogy ezt "robotember"-ként vezette fel, na de jó. Hanem aztán baromi tudományos pofával előadták, hogy a manus bekapcsolta ezzel a chip-pel a TVt, lehalkította a HiFi tornyot, valamint pénzt vett fel gombnyomások nélkül egy automatából. Na, erre mondják kevésbé szolíd környezetben, hogy nézze hülyének a jóédes k.... anyját.
Hiteltelen a pacák.

Egyébként a lújinszki-dolog valamennyire független ettől, mert az oly mindegy, hogy melyik csinál vele interjút 150 milkóért.

Vanek Creative Commons License 1999.03.09 0 0 69
Elore, hopp.
Na a Frei-lúlyinszki topicba anyázók ide is jelentkezhetnek.
mash Creative Commons License 1999.02.12 0 0 68
vajon valyon???
nyelvtan
én sem tudok hejesen írni,de teeeeeee
Előzmény: eMM (63)
DESTROYER Creative Commons License 1999.02.11 0 0 67
fczigony
te nem vagy jó fej & a Frei sem az...
Előzmény: fczigony (65)
Calliope Creative Commons License 1999.02.11 0 0 66
A kígyós riport tényleg nagyon szájbarágósra sikeredett, pedig érdekes a téma, és a fickó is izgalmas dolgokat mesélt. Én csak azt nem tudom, hogy a Frei magától teszi fel ezeket a buta kérdéseket? Nem hiszem. (A régi-Freiben miért nem volt ilyen infantilis?) Akkor viszont mi alapján állítják össze a kérdeznivalóit?
(A kígyó a nyelvével mar? Valaki élt ilyen tévhitben?)

A Medveczkyvel készült riport pedig egyenesen bunkó volt. Amolyan: Nesze neked Te kis sznob liba, most aztán levizsgáztatunk, mit tanultál a gazdag sógoréknál?

A régi Frei-dosszié sokkal jobb volt. Az érdekes témákat jobban kibontották, és Frei maga csak "idegenvezető" volt a történetben, az előtérben az események álltak, amit ő kiegészített egy-két plusz információval. Ez, hogy hetente kell jelentkeznie, tényleg nagyon rányomta a bélyegét a színvonalra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!