Keresés

Részletes keresés

pint Creative Commons License 2003.11.27 0 0 14
nahát, ez a topik milyen jól illeszkedik az enyémhez! és eddig nem tudtam róla
topicrefresherman Creative Commons License 2003.11.27 0 0 13
Pölö a metrón nem is nagyon lehet mást csinálni, mint beleolvasgatni a szomszéd újságjába. Érdekes látni, mit meg nem tesznek az emberek, hogy kerüljék egymás pillantását.
Calliope Creative Commons License 1999.02.05 0 0 12
Járművön olvasni jóóóó! Pláne a másét! Amikor apám rendszeresen HÉVvel járt, rövid idő után teljesen folyékonyan olvasott minden fejjel lefelé lévő szöveget, mert mindig a szemben ülő újságját olvasta hazafele. :))
Egyébként tényleg sokmindent elárul, hogy ki mit olvas. Kivéve, amikor mondjuk egy frissiben ajándékba kapott könyvvel utazik az ember, és már a 3. oldal után ott tart, hogy "Na, ez is ott fog porosodni a polcomon..."
Lakki Creative Commons License 1999.02.05 0 0 11
Egyébként is nagyon kíváncsi vagyok, ezért beleolvasni is szeretek a mellettem ülő újságába, könyvébe, ha nálam éppen nincs olvasnivaló. Az újságba azért, mert hátha van benne valami érdekes, a könyvbe meg azért, mert valakiről valamit elmond az, hogy mit olvas. Még a Júliákba meg Tifanikba is belenézek, bár az mind ugyanolyan. Ha nagyon tetszik valami, meg is kérdezem, hogy mit olvas, nem vesztek vele semmit, ha nem válaszol vagy hülyének néz, de ilyen még sosem volt.
Mivel én is kukkancs vagyok, engem sem zavar egyáltalán, hogyha más beleolvas az én könyvembe. A szerelmes leveleimet - azt a sokat amit kaptam :)) - meg sosem a buszon olvastam.
Gyalogkakukk Creative Commons License 1999.02.04 0 0 10
Az emberrol rengeteg dolgot elárul az, hogy mit olvas. Így kíváncsiságomnál fogva ecceruen nem hagyhatom ki, hogy megnézzem a másik olvasmányát. Ráadásul aki olvas, az általában nem vág halálraváltan unott pofát, mint úgy általában a balga nép, így abba az irányba amúgy is jobb nézni.

Egyszer láttam egy jót (illetve hálisten többször is), amikor egy srác kretént olvasott, amit eloször csak én olvastam vele párhuzamosan, majd egy 30 év körüli manus is, de a végén beszállt egy sacc 70 éves no (egy kretén olvasásba!). Persze csak teljesen diszkréten, de láthatóan mindenkit az érdekelt. A csúcs az volt, amikor volt egy nagybetus (látható) jó poén és egyszerre 3-man kezdtünk röhögni. Ismered a storyt. Valójában egyedül vagy, így eleve hülyének néznek, amikor csak úgy felröhögsz. Ettol azt még jobban kell röhögnie az embernek...
A következo megállón leszálltam
myprint Creative Commons License 1999.02.04 0 0 9
Ne hagggyuk má esűjednyi a topicsot he!
Te még nem kukmányoltál más könyvébe?
Na látod!
Irj!
eMM Creative Commons License 1999.02.01 0 0 8
griffi!
Legközelebb amikor majd kinyitok 1 szardiniát,megnézem hogy mit olvasnak. :-)
Előzmény: griffi (4)
myprint Creative Commons License 1999.02.01 0 0 7
Reggel 7 óra körűl ülök a hetes buszon kezemben Tolkien Babója.
Szzzzzz... Sssssss......Hrnyumnyyyy.....Szörcsnnnnny.. stb.
Felpillantok úgy óvatosan s kérdön végül me kérdem: Átadjam?
Á dehogy nekem a sportújság kellene.
Gyedmaroz Creative Commons License 1999.02.01 0 0 6
A minap a könyvtárban egy érdeklődő pofa maga elé gyűjtötte az összes folyóíratot, s támasznak használva lapozgatta a legfelsőt. Megkérdeztem, hogy zavarja- e, ha a válla fölött én is olvasgatom.
Kicsit irgykedek innen, vidékről, lévén hogy nálunk komoly harcot kell vívni a tömegközlekedési eszközön (busz) a talponmaradásért.
griffi Creative Commons License 1999.02.01 0 0 4
Csatlakozom észrevételedhez.Én is,mint törzsmetrózó ugyanezt tapasztalom.Bár igaziból nem zavar,de mit lehet egy sötét alagútban csinálni?Van úgy,hogy megakad a szemem egy könyvfedélen,egy újsággcikken,de ha én is olvasok,a körülöttem lévők valóban kiváncsiskodnak.Én nem látok ebben semmi rosszat.-Sajnos a kulturált közlekedésről-tömegközlekedési eszközökön- még csak halvány elképzelésem sincs.De mit várunk akkor,amikor heringekként utazunk a konzervdobozokban.Sorry.
Előzmény: kiscsillag (-)
gabe Creative Commons License 1999.02.01 0 0 3
Olvasni én is szeretek , főleg közlekedési járműveken. Nem tudom de én is megnézem általában , hogy más mit olvas ( lehet , hogy ez valami betegség ) , egyszerűen azért mert kíváncsi vagyok más érdeklődési körére.
A közlekedési morál ?
No comment.
Wágner úr Creative Commons License 1999.02.01 0 0 2
Amig nem lövi le előre a poént, vagy esetleg - barátilag - nem súgja meg a gyilkos nevét (mondjuk leszállás előtt), addig különösebb gond nem lehet...
neduddgi Creative Commons License 1999.02.01 0 0 1
A mellettem ulok nem szoktak a konyveimbe belenezni. Bar tegnap volt egy furcsa eset. Meg is alltam miatta. Mikor kozel kerultunk egymashoz, azt mondta az ur:
- Szemelyi igazolvanyt, vezetoi engedelyt, forgalmi papirokat kerem. Egeszen elmelyedt az olvasgatasukban, s en nem nehezteltem Ra emiatt...
eMM Creative Commons License 1999.02.01 0 0 0
Hoppá 1 nullás! :-)

Kiscsillag hogy meg ne egyél,írok is valamit:-)Én akkor szoktam vidulni amikor valami vicces olvasmányon mulatok éppen.
Azok a szélütött tekintetek amikkel vizuálnak az utasok...
Mintha ők soha nem nevettek volna könyvön.
kiscsillag Creative Commons License 1999.02.01 0 0 topiknyitó
Kicsit bővebben: felfigyeltem rá, hogy bármilyen közlekedési jármű utasai (de kiváltképp a metrózók) szinte betegesen érdeklődnek a mellettük/előttük ülő utastárs olvasmánya iránt. Vonzza a szemüket a kézben tartott, csukott könyv fedele is, mintha az üdvösségük múlna rajta, hogy megtudják, mi a címe.

Veletek is megesik, hogy elcsábultok? Netán idegesít, ha mások ilyen módon hatolnak személyes zónátokba? Egyáltalán: mi a véleményetek a magyar (budapesti) tömegközlekedési kultúráról - úgy olvasmányok, mint magaviselet tekintetében?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!