Keresés

Részletes keresés

obicrac Creative Commons License 2005.10.22 0 0 3
A próba után a mondandóm következzen:

Tudom, hogy téged is idegesít a postaládádat elárasztó kéretlen reklámlevél, melyben különféle termékeket kínálnak megvételre. Levelek amiket nem te kértél, nem tudod ki küldte és miért. Ha tapasztaltál már ilyet, akkor te is áldozat vagy. A gátlástalan spamelők áldozata.

Most felveheted te is a harcot, egy egyedülálló kezdeményezés segítségével (nem kell fizetned!).

Ha van honlapod vagy e-mail címed, akkor érintett vagy és segíthetsz másokon és magadon. Legyünk sokan és űzzük ki kishazánkból a spamet.

www.netlight.hu/nospam
obicrac Creative Commons License 2005.10.22 0 0 2
khm...
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.01.07 0 0 1
1 éve.
Előzmény: Dr. Lecter (0)
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.01.07 0 0 0
Nem lehetett 0-nál nagyobb forgalom.
Ez meg egy több mint 2 éve sziz topic:-)))

Hannibal

Előzmény: Pucros Mackó (-)
Pucros Mackó Creative Commons License 1998.09.23 0 0 topiknyitó
Khm. Kicsit szégyellem, hogy ilyenre vetemedem, de mindenképp szeretném megpendíteni a dolgot, hátha hasznos.
Mi itten kizárólagosan disztributáljuk egy Mercury nevű cégnek a termékeit. Ezek teszteszközök, és némelyik kifejezetten website tesztelésére és fenntartására szolgál. Az Astra SiteManager a kikötő kohézióját tartja rendben + a változásait monitorozza, az Astra SiteTest segítségével pedig modellezni lehet virtuális felhasználókat, és összehangolt támadást lehet intézni a site ellen (csúcsterhelés), aztán kiértékelni, hogy bírta a szerver.

Nem éppen webes a mi cégünk profilja, úgyhogy ezek a termékek amolyan mostohagyerekek minálunk. De szerintem egész jók (lehetnek), és ha még nem támogatjátok szoftverrel a kikötőfenntartást, akkor lehet, hogy venni akartok néhány licencet. Persze alapos megfontolás után.
Mivel én vagyok itt az egyetlen webes érdeklődésű munkatárs, nekem jutott a megtisztelő feladat, hogy e termékek marketingrizsáit magyarítsam. Ha érdekel benneteket, szívesen el-emilezem, bár a hivatkozott linkeken megtaláljátok az angol eredetit. A SiteManagernek letölthető egy 15 napos evaluate verziója is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!