Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2003.04.19 0 0 73
A bab igaz - a kakaóban nem vagyok biztos.Lehet,hogy jelentős százalékban keverik hozzá.
Előzmény: Tintás Barnes (72)
Tintás Barnes Creative Commons License 2003.03.23 0 0 72
a mirelit gesztenyepürét babból készítik
a szárított és leôrölt marhavér tejjel elkeverve csaknem olyan ízt okozott mint a kakaó

Ha ez mind igaz, én mindjárt elhányom magam.

Előzmény: k.istyu (0)
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.11 0 0 70
Én ehhez csak annyit, hogy szerintem akkor is megvennénk csak más névvel, címkével, adalékanyaggal stb, mert a piacgazdaság erre kényszerít minket is, önmagát is. És nem tudod a "nem megvevéssel" kigolyózni apiacról, mert megveszi más. Lehet, hogy évek múlva jobb lesz, fene tudja. Megoldást nem tudok, én magam nem megyek mekibe, mert nem szeretem ötszázért megenni az "AMI" fűrészport, amikor annyiból bográcsban olyan gulyást rittyentek magamnak, hogy ihaj! Ésd a fiamat sem engedem. Ill, megmutatom neki a kettő közötti külömbséget, hogy ha felnő, tudjon választani.... kb.
Franczy Creative Commons License 1998.10.11 0 0 69
Sajnos, mindenféle okokból (pl. TV-reklám, Chio Chips) kénytelenek vagyunk enni és venni. Ha nem vennénk meg a rossz vagy nem tetsző élelmiszert, talán nem kínálnák. Ehhez mit szóltok?
myprint Creative Commons License 1998.10.11 0 0 68
Légy a palackban.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.11 0 0 67
Jó éjt, sokat segítettünk.....
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 66
A tények tények. Az élelmiszerek minosége rossz és egyre rosszabb. Nincs megfelelo kontroll.
Errol mindenki meggyozodhet a boltokban.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.10 0 0 65
Azért az nagyon érdekes, hogy az összes szakértő roppant elégedett mindennel, az összes fogyasztó meg értetlenkedik! Ennek vajon, mi lehet az oka?
myprint Creative Commons License 1998.10.10 0 0 64
Fridi anno tele ette magát mű vagy valódi rovarral.Vissza természetbe!
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 63
Nem értem. Tizenöt éve ezek a krdések nem voltak kérdések. Mindemellett az élelmiszerek is finomak voltak. (Az árukról nem is beszélve)
Csak hát a gyors profit reménye minden értéket letarol - itt is.
Franczy Creative Commons License 1998.10.10 0 0 62
Az ételeket, mint minden mást, amit csinálunk, gondosan, alaposan, legjobb tudásunk szerint kell elkészítenünk. Nem vettétek észre, hogy mindenhez idő kell? Ha nem szánom rá azt az időt, amit igényel a tevékenységem, legyen az bármi, vacakot csinálok! (A vacak az, aminél jobbat lehet csinálni.)
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.10 0 0 61
Sic->
Lehet, hogy egyes érdekcsoportoknak pont ez a bajuk. Nem tudtak kifüstölni minket, most adalékanyaggal próbálkoznak.
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 60
Az, hogy a zöldségek, gyümölcsök raktárban, vagonban érnek, a termeloknek, kereskedoknek jó.
Nekünk viszont íztelen élelmiszert jelent.
myprint Creative Commons License 1998.10.10 0 0 59
T. Gulyás úr!
Az un.biológiai bomba /sárgaborsó konzerv/ még erős túlzással sem nevezhető jónak!
Viszont ugyan ez lábosban...hmm.
pesta Creative Commons License 1998.10.10 0 0 58

Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 57
A füstölést több ezer éve használják tartósításra. Túléltük már egy pármilliárdan.
Nem értem, mi a kérdés.
Franczy Creative Commons License 1998.10.10 0 0 56
Volt idő, amikor a malackáknak is adalékanyagot adtak, hogy jó húsosak legyenek. Anabolikus szteroidokat! Akkora gyerekek születtek, mint addig még soha! De a hústermelés gazdaságos volt!
De beszélhetnénk a Mekdögleszekről is, ott például az ízeket kellene adalékolni!
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 55
A sonkát un. hideg füstben kell készíteni.
Ezt tudják a mesterek.
A nitrátos füstaroma az jobb ?
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.10 0 0 54
Kedves műsorvezetőnő! Evett már szilicium-dioxid nélkül bucit? Iszonyú!
Főleg a hagyományosan magyar ízekkel dolgozó Mc...Mc...Mcfeledkeztem róluk...
myprint Creative Commons License 1998.10.10 0 0 53
Valamikor réges-régen kitalálták az adalék mentes benzint és kaját.
Valakinek megint ell kellene gondolkodnia.
Ólommentes benzint- ólommentes kaját!
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 52
Az a gond, hogy a gyártók tudják, hogy úgyis megvesszük az élelmiszert, mert a boltban nincs más, és enni kell.
Ebbol a bizalomból, kényszeruségbol kovácsolnak profitot a gyártók.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.10 0 0 51
Sicc>
Tulajdonképpen már azt adsz, mert Te is azt kapod az államtól
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 50
Mekkora botrány lenne abból, ha mutejért, muparizerért, mukenyérért mupénzt adnék ?
myprint Creative Commons License 1998.10.10 0 0 49
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak azt mondja meg valaki hogy ismerem meg a természetes élelmiszert.
- Rá van irva. :)))))
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 48
Gyenge bizony.

Eszter !! Az Internettó nem akarja felvállalni ezt az ügyet ? Még a látogatottság is boven növekedhetne, mert ez mindannyiunkat érinto dolog.

Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.10 0 0 47
A Jóisten alaposan elkapkodta ezt a hat napos Pasteurözetlen teremtést, hát persze, hogy megfeledkezett az adalékanyagokról.... Olyan is lett az egész! Szavatosság sincs feltűntetve, annyi mindent kell még Önöknek helyrehozni....
Sicc- Creative Commons License 1998.10.10 0 0 46
Lehet jó izu, nem felfújt kenyeret, zsömlét készíteni. Ezért mesterszakma a pék !!
NEM IGAZ, hogy csak adalékokkal lehet a megfelelo külalakot elérni !
Tíz éve még tudtak ilyet. Most miért nem ?
myprint Creative Commons License 1998.10.10 0 0 45
Annyi természetes színezék nem létezik mint amennyit belekennek a kajába!!
Szőke István Creative Commons License 1998.10.10 0 0 44
Itt vagyok, figyelek!
myprint Creative Commons License 1998.10.10 0 0 43
SICC>
bocsi- egy kiadványról lestem le a monitor fényénél.
A FVF.-lapja pont olyan mint a fogyasztó védelem Mó.-n.
Gyenge.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!