Keresés

Részletes keresés

HAME Creative Commons License 1999.09.17 0 0 4
Kedves sanchi,

beh szépen megszépíti a multat az idő. Ugyanis, ha emlékezetem nem csal az említett simicskaalkatrészes topicok pont az ámokfutásodra adott válasz volt.

Sancho Creative Commons License 1999.09.17 0 0 3
Elhatárolom magam sancho1-től, semmi közöm Hozzá, teljesen véletlen, hogy ugyan ezen a néven bejegyezte magát az index-re. Én továbbra is csak a zenei (MIDI) rovatba írok.
sanchi Creative Commons License 1999.01.25 0 0 2
Azért nem ártott volna saját szemetekben a gerendát ...
Ugyanis akkor gyártottam néhány új topicot, amikor a FÓRUMOT ellepték a dentumoger és a többi féle Simicska nadrágszíja, szuszpenzora, zoknija, meg még 80 izetlen téma és számolatlan hozzászolás, mint azt egy külön topicban kifogásoltam is ( Mennyi a fizetés a Napi Magyarországban ?)
Pedig attól , hogy más a véleményünk lehet intelligensen társalogni, mint azt a WOLAND-dal , KOROVJOVVAL, SPEAKERREL meg lehtett tenni.
De ha kard hát legyen kard!
eomer Creative Commons License 1999.01.25 0 0 1
Nem tudom, ki hogy látja, de nekem sanchi egész működése egy speaker-paródia. És, lőn azóta speaker is visszafogta kilométeres kopipésztjeit, amiket általában szintén volt szíves egyszerre több topicban elhelyezni, úgy, hogy az ott folyó beszélgetéshez a pésztjének általában semmi köze sem volt. Csak, miután speaker ilyen szépen visszafogta hozzászólásainak hosszát és duplikálását (utólag is köszönöm, speaker, most már el is olvasom a beírásaidat), sanchi betöltötte szerepét. El kellene zarándokolnia a Nicktemetőbe...
vomit Creative Commons License 1999.01.24 0 0 0
életizé,
szancsó a megjelenésekor is ezzel idegelt mindenkit (plusz duplán nyitotta a topikjait Törzsasztal+Politika, az se volt piskóta)

a pénzügyi katasztrófát próbáld úgy elkerülni, hogy offline olvasáshoz letöltöd a topikokat, esetleg a hozzászólásokat is megírod...

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.01.23 0 0 topiknyitó

Kedves Sancho!

Gyors egymásutánban három tonikban is ugyanazt a szövegedet találtam, ugyanakkor nem lelem az összefüggést sem a témák, sem a szövegismétlések között.

Miért csinálod ezt? Először arra gyanakodtam, hogy meghibbantam, visszamentem, előrementem, kóvályogtam a tonikok között. Aztán láttam, hogy nem őrültem meg.

Mire jó ez? Nekem ez pénzbe kerül, miért tolsz ki velem? Nagyon megtisztelnél válaszoddal.

Előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!