beh szépen megszépíti a multat az idő. Ugyanis, ha emlékezetem nem csal az említett simicskaalkatrészes topicok pont az ámokfutásodra adott válasz volt.
Elhatárolom magam sancho1-től, semmi közöm Hozzá, teljesen véletlen, hogy ugyan ezen a néven bejegyezte magát az index-re. Én továbbra is csak a zenei (MIDI) rovatba írok.
Azért nem ártott volna saját szemetekben a gerendát ...
Ugyanis akkor gyártottam néhány új topicot, amikor a FÓRUMOT ellepték a dentumoger és a többi féle Simicska nadrágszíja, szuszpenzora, zoknija, meg még 80 izetlen téma és számolatlan hozzászolás, mint azt egy külön topicban kifogásoltam is ( Mennyi a fizetés a Napi Magyarországban ?)
Pedig attól , hogy más a véleményünk lehet intelligensen társalogni, mint azt a WOLAND-dal , KOROVJOVVAL, SPEAKERREL meg lehtett tenni.
De ha kard hát legyen kard!
Nem tudom, ki hogy látja, de nekem sanchi egész működése egy speaker-paródia. És, lőn azóta speaker is visszafogta kilométeres kopipésztjeit, amiket általában szintén volt szíves egyszerre több topicban elhelyezni, úgy, hogy az ott folyó beszélgetéshez a pésztjének általában semmi köze sem volt. Csak, miután speaker ilyen szépen visszafogta hozzászólásainak hosszát és duplikálását (utólag is köszönöm, speaker, most már el is olvasom a beírásaidat), sanchi betöltötte szerepét. El kellene zarándokolnia a Nicktemetőbe...
Gyors egymásutánban három tonikban is ugyanazt a szövegedet találtam, ugyanakkor nem lelem az összefüggést sem a témák, sem a szövegismétlések között.
Miért csinálod ezt? Először arra gyanakodtam, hogy meghibbantam, visszamentem, előrementem, kóvályogtam a tonikok között. Aztán láttam, hogy nem őrültem meg.
Mire jó ez? Nekem ez pénzbe kerül, miért tolsz ki velem? Nagyon megtisztelnél válaszoddal.