Keresés

Részletes keresés

Cspder Creative Commons License 2004.05.23 0 0 21
Hy:

Valaki tud olyan magyarnyelvű weboldalt mondani ahol le van irva a maffia vezér Al Capone története vagy más dolgok(...stb...)???????
(FONTOS lenne)
Elöre is kösz

Al Capone Creative Commons License 2000.06.29 0 0 20
en vagyok az.
udv Al
Előzmény: FreeMan (19)
FreeMan Creative Commons License 1999.07.12 0 0 19
Ahogy a topicot elnézem, akár még egy Ságvári Endre kvalitású ember is lehetett volna... Bár azt hiszem, nem csak 32 ember élt vissza a nevével ill. a módszerével...
virge3d Creative Commons License 1999.07.11 0 0 18
Csak azt tudom, hogy Don Corleone Máté László volt MSZP alelnök beceneve a Pártban... :)
NICK Creative Commons License 1999.07.08 0 0 17
Kedves dekóder!
Valamelyik topikban újra felvetetted,hogy még senki semmit nem bizonyított rá, Simicskára és bandájára.
Erre én ott is újra a figyelmedbe ajánlottam,alant elhangzott kérdésemet,melyre azóta sem válaszoltál.
Előzmény: dekóder (10)
blasted Creative Commons License 1999.07.08 0 0 16
Al Capone? nos szerintem elsősorban másképp vállalkozó, akinek tevékenysége (legfőképpen a kisemberek szerint) veszélyes a társadalomra. Valojában az alkapone féle embertipus leginkább a társadalom zömét irritálja , a kisembereket, nevezhetjük őket akár lusereknek is akik megvannak arról gyözödve hogy ők mennyire becsületesek stb, de valójában csak képmutatóak és álszentek. leginkább az b{sssza a csőrüket hogy ők nem tudtak hasonlo helyzetbe kerulni mint Al baratunk. Azonban hogy félreértés ne essék, nem mindenki luser aki nem kerult olyan helyzetbe, csak azok akik álszentségükben még magukkal és képesek elhitetni, hogy ők azért maradtak kis piti g&ik mert ők mennyire becsuletesek meg igy megy ugy. hát szerintem saccperkábé diohéjban ennyi.he he.
Kisgazda Creative Commons License 1999.07.07 0 0 15
Az adóhatóság által most szorongatott MSZP és SZDSZ közeli vállalkozó. Kedvence régebben az olaj, de szereti a bankokat is. (Aztán lehet utána konszolidálni). Most gondjai vannak, mert pártjai nem nyertek. Sajnos a sajtó jórésze még mindig a kezében van.
BBF Creative Commons License 1999.07.07 0 0 14
Valójában, a vizi pókok egyik fajának, al-faját nevezik így. Eredetileg Olaszországban őshonos, de felfedezése óta a globalizáció hatására szétterjedt az egész világon. Olaszország, után Amerikában, majd Európa többi részén tűnik fel. Mára, már az egész világon megtalálható!
Leírása: Nyálkás hálójával, mindent behálóz és zavarossá tesz! Különösen kedveli, a zavaros viszonyokat (mert ezekben tud kedvére halászni), amit más rendesebb állatfajok nem kedvelnek. Szinte biztosan megfigyelhető jelenléte, ott ahol nagyobb mennyiségű pénz is előfordul. Rejtözködő életmódot folytat. Alkalmazkodó képessége, igen nagy: lehet vörös, fehér, kék, zöld stb.. Minázatára szintén a változatosság jellemző, mely a körülményektől függ. Mimikrista!!
Megfigyelni, az említett körülmények miatt igen nehéz, azonban mással össze nem téveszthető nyomai jelenlétére világosan utalnak.
Kedvenc táplálékai: kis halak, alkohol, stb..
Természetes ellensége nem ismert.
Emberi fogyasztára nem ajánlott, azonban sok helyen mégis fogyasztják: Pizza ala Al Capone,

WéeS Creative Commons License 1999.07.07 0 0 13
Nem úgy: te állj s felelj: ki vagy?
Előzmény: nick (-)
dekóder Creative Commons License 1999.07.07 0 0 12
Jaaa, éééértem!
:-)
Előzmény: Trebitsch (11)
Trebitsch Creative Commons License 1999.07.07 0 0 11
Hát nem látod? Mosolyog, direkt a te kedvedért.
Pedig legszívesebben szidná egy kicsit az adóhatóságot (fujsimicskaarém), mer becsukták azt a kedves baloldali jövedékbűvészt...:)
Előzmény: dekóder (10)
dekóder Creative Commons License 1999.07.07 0 0 10
Kedves NICK!

Örülök, hogy itt vagy!

Az én kedvemért micsoda?

Előzmény: NICK (8)
alfalfa58 Creative Commons License 1999.07.06 0 0 9
Fidesz-közeli bűnöző, akiről Kuncze és Eőrsi urak emberfeletti erőfeszítéssel létrehozott állampolgári bejelentéssorozata rántotta le a leplet...

:-)

NICK Creative Commons License 1999.07.06 0 0 8
Dekóder kolléga kedvéért.:-)
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.01.23 0 0 7
Egy biztos :a USA-ben NEM Ő VOLT AZ ADÓHATÓSÁG VEZETŐJE.
woland Creative Commons License 1999.01.22 0 0 6
Kedves EG,

ez jo hir.
Kuldok mailt neked, ha visszaertem.

Hun Creative Commons License 1999.01.22 0 0 5
Al Capone a MaSzoP atyja vala, a másik apja Lenin. (Mán akkor is divat volt a másség?)
EG Creative Commons License 1999.01.22 0 0 4

Dear Woland,

Delre vagyok toled vagy negyszaz kilo-
meterre. Udv EG

woland Creative Commons License 1999.01.22 0 0 3
A KISZ-vagyonnal kapcsolatos ugyekben merult fel a neve.
Ma a BIT-hez kozelallo vallalkozo.
Egyebirant tegnap voltam az Alcatraz-szigeten (mint turista)es valoban meggyozo a pofa multja.
Szep cellaja volt es mindent megkapott.
Szegeny.
Nalunk politikusi karriert is csinalhatott volna.
igric Creative Commons License 1999.01.21 0 0 2
Nem tudom.
De nagyon FIDESZes neve van.

Most K. Ibrahimnak hívják.

eomer Creative Commons License 1999.01.21 0 0 1
Hát a Simicskánál biztosan ostobább volt. Neki nem jutott eszébe APEH-elnökké avanzsálni. Jól rá is fázott szegény. Simicska IMHO nem fog...
Lui Kátorz Creative Commons License 1999.01.21 0 0 0
Gondolom a Simicska keresztapja. Vagy a keresztfia. Esetleg a keresztlánya.
nick Creative Commons License 1999.01.20 0 0 topiknyitó
1.Híres jazz dobos.
2.Az olasz labdarúgó válogatott kapusa,az
1938-as,Magyarország nemzeti 11-e ellen vívott VB döntőben.
3.A P.A. 1600. portása.
4.Egy szerencsétlen polgár,aki életében egyszer szükségből adót csalt,s pechjére pont megcsípték.
5.Valami egészen más,.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!