Kedves azigazi,
neeeeeem, csak a Jóisten szerelmére, nehogy mán egy Boros, meg egy Zemplényi (béke poraikra)videóra röfögései alapján törjünk pálcát felettük.
Ott van pl. a gagyizó provokátor a Tevében. Az ügyes volt...
Frett
A rendőrségen és a belügyminisztériumban csak becsületes rendőrök és politikusok vannak. Ellenük nem lehet terhelő vallomást tenni, kivéve : az előző kormányt.
Ugye?
Nyivánvaló, hogy Zemplényi nem a politikai közeg áldozata volt.
De az is nyilvánvaló, hogy ezeket a politikusokat nem ő késztette ilyen magatartásra.Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy OVI ezeket tudta-e, vagy egy ártatlan hülye kis bárányka, aki megette a becsületes jobboldal meséjét vagy őt is zsarolással belekényszerítették vagy mindent pontisan tud és mindennel tisztában van./én bírom a fiút csak kíváncsi vagyok, hogy mikor józanodik ki és hagyja abba ámokfutását./
Hát persze! Izraelben és Svédországban is azért szélhámoskodott, mert itthonról kényszerítették.
És ilyen szép, becsületes, feddhetetlen életút után persze minden szavát készpénznek vehetjük. Hiszen az RTL is valószínüleg ingyen jutott hozzá.
Szerintem ezentúl minden elítéltet kérdezzünk meg mi a véleménye a rendörség vezetéséröl és vegyük videóra. Majdcsak tiszta lesz a kép.
Valóban izgalmas volt az interjú (a két órából kb. 4 percet adtak le összesen!). Egy kérdésem azért lenne: szerinted Rózsa lakását is azért adta el többször - becsapva egy olyan embert, aki, talán egyetlenként, az utolsó pillanatban is bízott benne -, mert a politika erre kényszerítette?
Még érdekesebb lenne a jog, ha miután meghalt , továbbfolytatnák ellen az eljárást, és egy hulláról kijelentenék, hogy bűnös.
Ilyen a nevezetes hullazsinat óta nem történt.
Rózsa Norbert érdekes dolgokat mondott ma reggel a tv-ben.
Zemplényi halála előtt többször eladta lakását, amihez Rózsa aláírását hamisította a szerződés alá.
Rózsa apjaként tisztelte, miután Zemplényi egyértelmű szexuális ajánlatát finoman visszautasította. Stb, stb....
Legalábbis a jog szerint. Miután elsőfokon elítélték természetesen fellebeztek. Így, az ítélete nem jogerős. A másodfokú tárgyalás előtt (nyugodjék békében) meghalt. Az eljárás ellene megszűnt, vagyis nincs jogerős ítélete, vagyis nem bűnös, vagyis ártatlan.
Ez van.
Kinek volt útjában?
Kitől kapott szívinfarktust?
Talán Pintér Sándor volt ilyen szívdöglesztő?
v.ö. Majakovszkij öngyilkossága: "Elvtársak, ne lőjetek!"
na de hogy tálalta a TV2?
Másról sem lehetett hallani, csak hogy az úszóknak adott minden fillért, meg hogy a politikusok kényszerítették bele.
Már csak azt nem értem, hogy az izraeli és svéd úszósport hogy nem virágzik, mert azért ott is disznolkodott. Vagy azt is hazaküldte a mi úszóinknak?
Na mindegy, Isten nyugosztalja.
Csodálkoztam volna, ha nem bukkan fel az ominózus közmondás. (Melyek majd mindegyike hazudik és népbutit és álszent: a pénz nem boldogít, nincsen rózsa, a türelem ...)
Szerintem: Halottakról és élőkről csak az igazat.
K. Banya!
Természetesen nem vagyok komplett. És erre büszke vagyok. Ha komplett lennék, most inkább extaziznék egy diszkóba.
Higany!
Hogy mér van a politikába, az ki lehet találni.
T. Sanchi!
Nem tom, volt-e olyan közszereplő, akinek elhunytával nem támadtak fel ilyen találgatások. (Vályi, még annó, vagy Csengey Dénes, de azt hiszem, érdemes lenne bővebben beszélni egy bizonyos Fenyő úr haláláról is (ha ugyan meghótt és ő hótt meg.) Ez a megoldás amúgy olykor nem is rossz: pl. Baader-Meinhof csop.
Szeretett geszthi
Nagy valószínűséggel én is feldobom a bakancsot - úgy értesültem, legtöbbünk sorsa ez. De lehet, hogy előzőleg nem szélhámoskodom végig az egész világot, és az is lehet, hogy ha igen, nem hagynak majd szabadlábon - ágyban, párnák közt -megboldogulni, hanem annak rendje és módja szerint bevágnak előzetesbe, és igy tovább. MÁr ahogy egy kevésbé fontos állampolgárnál ez lenni szok.