Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 44
valtozozas 2007-re?
zsombi Creative Commons License 1999.01.26 0 0 42
Szerintem a Para-Kovács felkészültsége öszhangban van az arcberendezésével. Adja a nagy piás lazát de megnyilatkozásai alapján (Tilos Rádió hétfői műsor) még diplomája sincs. Elitta az agyát na, maradt az öncélú trágárság.
foti Creative Commons License 1999.01.25 0 0 41
Franka druszám neve még nem hangzott el. Nálam ő veri a lécet kuruty-kuruty alatt.
Igaz nem az elmúlt hét alapján, csak úgy, mióta van.
himfy Creative Commons License 1999.01.25 0 0 40
Lovast csak speaker kedvéért vettem egy kalap alá Ludwig Emillel. Lovas csakugyan nem fasiszta, de olyan pszichopatológiai tüneteket mutat, amelyek hasonlatosak a fasizmushoz.(Amúgy fasiszta =/= náci) Abban a kevésbé kifinomult koordináta rendszerben, amiben sokszor ti is minősítetek, a fasiszta belefér. (Pl. ha Mester Ákost le lehet komcsizni, akkor Lovas lehet fasiszta.)
woland Creative Commons License 1999.01.25 0 0 39
Azazella te vagy Hriczu Anita SZDSZ-cicus?
Vagy te a Szabados Madarka vagy?
Avagy csak magadban pruszkolsz.
Akkor egeszsegedre.
Ha barmi bajod van Crazy Jenovel gyere ide az ocean partjara, napozz velem egy kicsit es megbeszeljuk a problemadat, OK?
Hozok neked egy finom koktelt.
A Bloody Maryhez finom fuszereket lehet itt kapni.

Udv.
*Ha Anita vagy, akkor csok.*

Törölt nick Creative Commons License 1999.01.24 0 0 38
felberelt zugfirkasz, es meg ostoba is ;o))
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.01.22 0 0 37
Sanchi: A listádban igazad van, annyi kiegészítéssel, hogy és még a többi. Hogy kik a jobb irányba a kivételek az a nehezebb kérdés.
Még egy kiegészítés: a 3. és a 4. Bayer és Csurka nem újságírók, hanem a magyar ugar linktermései szánalmasan megroggyant identitással.
woland Creative Commons License 1999.01.22 0 0 36
Azazella, hehe, vicces fiucska vagy.
Kis sunyi.
Zorro Creative Commons License 1999.01.21 0 0 35
Bocs, Bayert.
Zorro Creative Commons License 1999.01.21 0 0 34
Te sanchi!
Először azt gondoltam, hogy Te még 1általán nem olvastál Báyert. Most megkönnyebbülve látom, hogy mégis. A Zsocinak van egy stílusa, amit igen kedvelek személy szerint. A könyve + különösen gepárd. Még valami: a Milleneum iroda az egy sajtótermék?
igric Creative Commons License 1999.01.21 0 0 33
himfy !

Ha te Lovas Istvánt a fasisztákhoz sorolod, akkor kérd vissza az iskolapénzed egy részét, mert írni azért megtanítottak. Az olvasást kellene, meg a történelmet még gyakorolnod.
Fogalmazásod elmegy. (Annak ellenére, hogy azt hiszed,liberális vagy.)

igric

AzFix Creative Commons License 1999.01.21 0 0 32
Kedves Alibaba:
„Ha művészi alkotásnak veszünk egy írást, - akár az újságírást - fenemód jól meg lehet írni a legnagyobb hazugságokat is." És hinni is lehet bennük, ez így igaz. A legtöbb ember indulatokkal van megáldva,az újságírásnak van egy indulati része, ez tény, azonban ez a könnyebb része: egy festőt sem a skiccei után ítélsz meg, hanem festménye alapján, legyen bár a skicc Leonardo Da Vincié! (akinek zseniálisan jó tanulmányrajzai vannak, persze). Az újságírás amúgy sem művészet, hanem mesterség. És Bethlen nagyobb mestere, mint Aczél, jobban kérdez, jobban lát a gondolatok mögé. Megérteni nehezebb, mint megítélni, magyarázni nehezebb mint tollhegyre tűzni Alibaba!
azfix

Törölt nick Creative Commons License 1999.01.20 0 0 31
Hogy ki a legvacakabb?
Hat a Crazy Jeno, a targoncavezeto.
sanchi Creative Commons License 1999.01.20 0 0 30
Örülök, hogy örömet okozhattam az elütésemmel, természetesen a Magyar Fórumról van szó és mindkettö volt már a kezemben.
Nem a stílusa miatt (mert mint író az tetszik), hanem a mondandója miatt tettem a 4. helyre. Egyébként a Bayer Zsoltnak csak az a Népszabadságban közölt cikke nem tetszett, ugyhogy ha úgy tetszik ott kevésbé jogos , hogy oda került.
stika Creative Commons License 1999.01.20 0 0 29
Nálam R.Székely Júliannát senki sem tudja alúlról felülmúlni.
Albibaba Creative Commons License 1999.01.20 0 0 28
Ja. Eddig úgy hallottam, az a baj, hogy Csurka fasiszta. Hogy még tehetségtelen is, az új.
Albibaba Creative Commons License 1999.01.20 0 0 27
Azfix! Összekeveritek a dolgokat. Attól, hogy egy újság - vagy bármilyen szellemi vagy egyéb termék - jó, még nem biztos, hogy igaz. (Hm. Lehet, hogy akkor nem is jó?) Ha művészi alkotásnak veszünk egy írást, - akár az újságírást - fenemód jól meg lehet írni a legnagyobb hazugságokat is. (Naponta látunk rá példákat. És vice versa.
Egy objektív embernek is lehet (sőt) véleménye, és akkor már - a másik oldalról - nem objektív. Aki valamiről meg van győződve, mert előzőleg objektívan tájékozódott, és a tényekből levont bizonyos következtetést, az képviselheti a meggyőződését szépen, jól, vehemensen, szolidan, visszafogottan, indulatosan, stílusosan vagy parlagian. Attól az még igaz. Mert ugye igazság nem egy van, hanem annyi, ahány ember.
Szóval nem a stílust, hanem a szándékot és a tartalmat és a célt kéne fikázni a tisztelt újságíróknál.
A történelem nem egy kifomult stílusú szörnyeteget ismert. Egyfelől csodáljuk őket, másfelől Isten irgalmazzon tőlük.
Berzsián Creative Commons License 1999.01.20 0 0 26
Sanchi,

Csurkának még soha nem jelent meg írása a Demokratában, de gondolom Téged az nem akadályoz meg az objektív véleményalkotásban, hogy sem a Demokrata, sem a Magyar Fórum nem volt még a kezedben.

pedro Creative Commons License 1999.01.20 0 0 25
dr. Életkopf ,

Akkor megint...mi a baj a Vasárnapi Újsággal...ez eddig baromi általános volt.

AzFix Creative Commons License 1999.01.20 0 0 24
Kedves dr. Életkopf!
Ugyan a másik topic-ban, de hagyjuk. Akkor válaszolok itt.
Elfogultan nehéz jól újságot írni, mert az objektivitás kárára megy. Kérem nézze meg a, már elnézést a kifejezésért, töketlen interjúkat. Jobb pillanataiban Betlen egyáltalán nem szokott töketlen interjút csinálni.
Aczél többnyire kinyilatkoztat, üzenetet küld, nagy hangon (lásd szedet) kritizál. Ritkábban külpolitikát elemez. Ja, így könnyű újságot írni. A nehézség sajnos nem ezekben a témakörökben van. Az oknyomozás, a jó riport, egy-egy élethelyzet megvilágítása sokkal nehezebb, mint polemizálni, vagy messzi dolgokról írni, kellő távolságtartással.
azfix
Guga Creative Commons License 1999.01.20 0 0 23
Életkopf,

A Földvári Géza egy múltkori műsorában legalább 2-3 percet beszélt arról, hogy milyen jó az ő műsora. És ezt igyekezett kimondatni az interjúalannyal is (asszem akkor épp Hámori kultuszminiszter feszengett ott kínjában) Ezenkívül debil, értelmetlen kérdései vannak,lassú mint a csiga, és tiszta műbalhé ahogy jókedvűnek próbál mutatkozni a kamera előtt. Ez sosem fog neki sikerülni.
Monnyon le.

R.Székely a másik antikedvenc.
Jólmegmondom stílusa, erőltetett párhuzamkeresései olyan nyakatekert cikkeket eredményeznek, ami - ritka kivételektől eltekintve - a hisztis tyúk kotkodácsolásai c. kategóriába tartoznak. Ha még ráadásul a képernyőn is megjelenik, tudom,hogy ideje kimennem a szobából.

Ugró Miklós dettó ugyanez a másik oldalról, csak őt még képernyőn nem láttam.

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.01.19 0 0 22
Tisztelt Pedro!

A VAsárnapi Újsággal hajszálpontosan az a bajom, ami a 16 órával. A kettő ugyanaz, más-más színben. Ezért tehát mind a kettő rossz, egyensúlytalan, manipulatív.

Ha még élünk: rögzítsünk 10-10 darabot mind a kettőből, és lefogadom, hogy csupán statisztikailag egyoldalú lesz mind a kettő, a tartalmakról és kommentárokról, felvezetésekről és riporteri kérdésekről most nem is beszélek.

Nagy amatőr a a Rádió elnöke, ha azt hiszi, hogy majd a műsorok "kilövik", kiegyensúlyozzák egymást. Mivel más-más a hallgatóság, ez természetesen marhaság. A músoroknak önmagukon belül kell egyensúlyosnak lenniük, és egyik sem az.

woland Creative Commons License 1999.01.19 0 0 21
Szia Sanchi,

utaztam eppen, koszonom, hogy hianyoltal!
Kicsit ritkabban, de azert leszek.

sanchi Creative Commons License 1999.01.19 0 0 20
Hello WOLAND visszatértél, már hiányoltunk.
sanchi Creative Commons License 1999.01.19 0 0 19
hímfy elég furcsa nevet választottál de tökéletesen igazad, van, még nem olvastam ezt és ugyanezt írtam a másik topicban.
woland Creative Commons License 1999.01.19 0 0 18
Betlennel nemcsak az a gond, hogy borzasztoan elfogult, hanem az is, hogy altalaban felkeszuletlen, neha kifejezetten tajekozatlan abban a targykorben, amelyben interjut, vagy riportot keszit.
Musorat nezve gyakran felszisszentem, ha egy-egy bosszanto hibat, rossz adatot, vagy egyeb tevedest hallottam tole.
Ez majdnem minden interjunal elofordul.
Persze azert nem o a legrosszabb ujsagiro, van nala jocskan szarabb mindket oldalon.
Nehez kiemelni a nagyon butakat, mert a szinvonal egyenletesen alacsony.
sanchi Creative Commons License 1999.01.19 0 0 17
Legrosszabbak:
1. Havas Henrik (Szabadság tér)
2. Feledy Péter (MTV)
3. Bayer Zsolt (Milleneum iroda)
4. Csurka István (Magyar Demokrata)
cello Creative Commons License 1999.01.19 0 0 16

OFF ON

himfy,

már bocs, de egy ilyen nickkel hogy lehetsz ennyire hülye? neked mindenki fasiszta, aki nem szoc-lib? ajánlom figyelmedbe a szadesz-fasiszta ungvárit, bolgárt, rszékelyt, stb...

OFF OFF

himfy Creative Commons License 1999.01.19 0 0 15
Betlen tehetséges újságíró, de ez nem jelenti azt, hogy egyenletesen jó is lenne, amit csinál. Ahhoz ugyanis felkészültnek kellenne lennie. 10 Aktuálisból nyolcszor legfeljebb a Danubius rádió rövidhíreinek szintjén készül fel a témából, a többit séróból (intelligenciából) rakja hozzá. Ezért ugyanúgy hagyja mellébeszélni Horn Gyufát, mint a fideszes minisztereket. Még Toggyán is megvezette párszor.

Speaker, ami Pihál tollnokot illeti, szerintem annak ellenére, hogy gyakran plagizálsz tőle, még te is jobban írsz nála. A demokratás cikkeid legalábbis sokkal jobban vannak megírva, mint pgy szösszenetei. (Amit a tartalmáról gondolok, arra lásd a Ludwigról mondottakat.) Egy példa Pilhálról: amikor Demszky leesett a lováról, a Napi Mao fél oldalt szentelt neki. Tudósítás, karikatúra, glossza, utóbbi természetesen a mestertől. Pilhál levezette a balesetből Demszky oktalan szembefordulását a kormánnyal és minden egyéb hülyeséget. Nem csodálkoznék, ha azt is bekopiztad volna valamelyik topikba. A remekmű nagyban emlékeztetett Szűcs Gábor (ex-Kurír) '83-as "Rendőrt vert a taxis" című bűngyi tudósítására, amit Demszky akkori letartóztatásának szentelt.
Hogy a Napi Mao Fan Club tagajait megnyuktassam, szerintem pl. Lovas István is jó újságíró. (Annak ellenére, hogy fasiszta.)

pedro Creative Commons License 1999.01.19 0 0 14
dr. Életkopf

Mi a baj a Vasárnapi Újsággal?

Pedro

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!