Keresés

Részletes keresés

jövendőmondó Creative Commons License 2003.02.24 0 0 24
A tartalma vagy az előadás módja?
:)
Előzmény: lolka_bolka (23)
lolka_bolka Creative Commons License 2003.02.24 0 0 23
nem szeretem kulonosebben az alabb emlitett egyeneket, de ez tenyleg csak egy jo kis fikatopic.

Lolka

Előzmény: jövendőmondó (19)
jövendőmondó Creative Commons License 2003.02.24 0 0 22
Még meg sem alakult és már értékelitek? Azért hallgassunk meg mást is, hátha jobb véleménnyel vannak róluk!

Pedig eddig mind igaz!

kodelka Creative Commons License 2003.02.24 0 0 21
j00snö árnyéka
szkd Creative Commons License 2003.02.24 0 0 20
0

ezért kár volt egy fikatopikot nyitni

jövendőmondó Creative Commons License 2003.02.24 0 0 19
Szeretném ha nagy tudású barátaim segítenétek a Fidesz erkölcsileg is tiszta árnyékkormányát összeállítani. A pályázatokat széket neki jeligére ebbe topicba kérem leadni!:)))

miniszterelnök=Orbán Viktor (bányász)

igazságügy miniszter= Kaja Ibrahim (magánzó)

titok miniszter=Pokorni Zoltán (áldozat)

gazdasági miniszter= Simicska Lajos (bankár)

kultúrális tárca=Várhegyi Attila (elítélt)

mezőgazdasági tárca = Torgyán József (hegedű- és életművész)

stb.. hagyom hogy ti is szóhoz jussatok, ha akartok!

peacemaker Creative Commons License 2002.06.06 0 0 18
...a Fideszben még egyelőre a pozitív közgazdaságtan tudományelvei uralkodnak...
Előzmény: Desider (17)
Desider Creative Commons License 1998.12.04 0 0 17
krz,

amit írsz tényszerűen igaz, és a tudatában vagyok. Némi vicces élt próbáltam belevinni a fodorozásba csak nem talált meghallgatásra.
A topic tartalma az árnyékkormány, ezért remélem nem kérdőjelezed meg, hogy a szakértelem és a fiatalság összevetése nem ildomos ez esetben, (persze nem csak az öreg rókák tudhatnak mndenről!) a Fideszben még egyelőre a pozitív közgazdaságtan tudományelvei uralkodnak, a la Friedman (azaz nézzük meg, mi van és statisztikailag elemezzük miért jó vagy rossz, itt meg lehet még említeni a "papírtigris" dolgot is, de ne menjünk bele ennyire) és előremutatói stratégiai elgondolás nem létezik. A hogyan tovább pedig nem leet taktikai jellegű szeélyzeti politikára alapozott döntéshalmaz függvénye.

Várom válaszodat!

krz Creative Commons License 1998.12.04 0 0 16
des, nem "eltuntettek", de ha egyszer nem jutott be, akkor valaki masnak kellett vinnie a parlamentben a teruletet. es o is eleg regen ott van "orban mellett". (ja, es fodor gabika 94-ben mar nem a fidesz-listan volt.)
Desider Creative Commons License 1998.12.04 0 0 15
krz,

A Frajna úr képességeivel és elgondolásaival semmi bajom, csak azt nem értem miért tűntették el. A gabikára válaszolva (akármelyikre gondoltál: selmeczi vagy fodor (mea culpa!) igazad van. Innentől nem megbízható az, aki ért hozzá?
Mert akkor áll a korábbiakban máshol leírtak (általam) "aki régóta itt van mellettem, psssszt!" (by OVI)

des

krz Creative Commons License 1998.12.03 0 0 13
desider,

mi bajod frajnaval? az elmult ot evben nem volt kepviselo, de a fideszbol nem tunt el. szerintem jobb lett volna, ha gabika helyett 94-ben o van elobb a listan.

Csülök Creative Commons License 1998.12.03 0 0 12
Észre vette valaki hogy Orbán gyerek ahogy öregszik,arca vonásain egyre jobban kiütközik valami furcsa vonás.Mintha olyan ősökkel dicsekehetne akik nyárfa törzséből izléses teknyőket faragtak.Tudjátok ezen népcsoport tagjai előbb öregednek,és igy a kor is hamarabb kiütközik rajtuk.Na én ezt véltem felfedezni a Viktoron.Hasonlítsatok össze egy fiatalabb képét a mostanival.A hatás nem marad el.
Lehet hogy ezért támogatja a költségvetés a szaporább családokat..??
libebols Creative Commons License 1998.12.02 0 0 11
Bocs, két hozzászólás eltévedt :(
libebols Creative Commons License 1998.12.02 0 0 10
Trebitsch!

Szoktad a vendéglőben a viccbeli szerszámmal keverni a túróstésztát. Gondolom, nem. Törvény tiltja, vagy a szokásjog? Ha az első tiltja, írj paragrafust :)

libebols Creative Commons License 1998.12.02 0 0 9
Speaker!

Hallgatsz Te mondjuk híreket, vagy csak úgy Orbánosan, a Vasárnapi Újságot? A szomszédnál (Szlovákia) vezércsere volt, aki be akar jutni az EU-ba, ezért akár csontig. De Bőssel már más a helyzet, ott minden marad a régiben.

Desider Creative Commons License 1998.12.02 0 0 8
Kedves Nick és Csengery!

A felvetésetek érdekes, de néhány helyen sántít. OV nem szereti túlzottan az ősatyákat, ezt a szerepet magának szánja. Martonyi elismert, Németh nem ismert. Azt, hogy Németh Zsolt milyen szólásjogot vindikál magának teljesen személyzetis okok magyarázzák. Kötve hiszem, hogy nem egyszerűen levegőkieresztésben érdekelt. Az persze csak fájó dolog a magyar politikai élet jellemzésében, hogy az acsarkodás ilyen preferált, képben lévő minisztériumba helyeződik. A baj ott van, meglátásom szerint, hogy Martonyi mellett van még egy külügyminiszterünk, akit Orbán Viktornak hívnak, innentől aztán hiába européer MJ, azt mond és csinál amit OV elvár, az pedig a legkevésbé européer.
A Chikán kigolyózása nem lehetséges, ugyanis államtitkára (Fónagy úr) is kampánypénzen vette a rangot magának. A Járai pedig a szakma előtt (ÉT, ágazati min., etc.) lejárattatja a Varga Misit, aki okos gyerek csak saját gazdaságpolitikai elkötelezettsége nincs egy szál se.
Gógl és Frajna szép páros. Hová tűnt ez a fránya Frajna az elmúlt 5 év Fidesz életében?
Ez a sztori a legkevésbé valószínű….
Ennyi.

nick Creative Commons License 1998.12.01 0 0 7
Esetleg Gógl helyett Frajna?
Borz Creative Commons License 1998.12.01 0 0 6
Ha finomon akarok fogalmazni, en az "arnyek" helyett egy teljesen mas szot hasznaltam volna!
Borz
Turo Creative Commons License 1998.12.01 0 0 5
Szerintetek egy olyan kepzett es intelligens ember, mint Martonyi Janos (remelem ebben egyet ertunk), akinek kulugyi gyakorlata es tekintelye is van, egy pillanatig is turne az EU-s kirakatbaba lealacsonyito szerepet?? Nem hiszem...
Csengery Creative Commons License 1998.12.01 0 0 4
Egy biztos: Ha Martonyi es Nemeth kozott konfliktus van, biztos, hogy Nemeth elobb jut be a miniszterelnokhoz, de ez mellekes, mert az a lenyeg, hogy biztosan neki lesz igaza.
Nem tudom, kinek tunt fel, hogy mintha Martonyi a fejere huzna az EU-ugyeket, mintha csak azzal foglalkozna teljes erobedobassal es a tobbit Nemeth Zsolt csinalja, kiveve persze a protokollaris dolgokat, azokat nem lehet atengedni. Igy aztan a magyar kulugy Tokes puspokot tamogatja Marko Belaval szemben, es egyaltalan, az egesz kulugyi munka aranyaiban felborulni latszik.
Martonyi ertelmes europeer, meddig birja? Es ha lemond, vallalhatja-e OV Nemeth kinevezeset, aki egy senki, a partnerek szamara felho?
nick Creative Commons License 1998.12.01 0 0 3
Csak 1 példa:
Egy rendezvényen,megbeszélés szerint Kovács László és Martonyi János tartott beszédet.
Ezt követően minden előzetes egyeztetés nélkül Németh Zsolt lépett a mikrofonhoz,s ő is rövid beszédet mondott,melynek többek véleménye szerint az volt az egyetlen lényegi mondanivalója,hogy ő (Németh) bizony,a FIDESZ alapító tagja.Szintén vélemények szerint a KM-ben már most is ő a tulajdonképpeni "főnök".
Arhtur Creative Commons License 1998.11.28 0 0 2
Nick! Elképzelni bármit lehet megfelelő képzelőerővel! Akár a jővőhéten is leválthatnák őket, de minek? Elég leváltani akkor ha valamit elszúrnak. Az államtitkárok elég fiatalok, ahoz hogy néhány év múlva legyenek miniszterek. Nem zárom ki azt a lehetőséget, hogy némelyiknek miniszteri álma van.
nick Creative Commons License 1998.11.28 0 0 1
Remélem igen.
Egyébként a lenti kérdés nem "hasraütés" szüleménye.
bubu Creative Commons License 1998.11.28 0 0 0
elkepzelheto, hogy a hujesegnek is van hatara?
nick Creative Commons License 1998.11.28 0 0 topiknyitó
Elképzelhető-e,hogy a FIDESZ azt tervezi,hogy a legfontosabb szakminisztériumok (GM,PM,KM) élén álló minisztereket kb.2 év múlva eltávolítják,s helyükre majd a mögöttük álló FIDESZ-es államtitkárok kerülnek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!