Geszthi, szép is lenne az élet, ha csak két oldal lenne. A csak jobb és csak bal, illetve csak polgári-coclib (népies-urbánus) szembenállás IMHO csak egyesek szellemi mélyrepülésének következménye.
Nem mindegy ezért, hogy X vagy Y melyik oldalról szól hozzá?
Nekem a Tözsdecápák c. film jutott eszembe, amiben Sheen papa mondja, hogy miért ne értene a fia a cégvezetéshez, mikor három nyáron át csomagrakodóként dolgozott már a légitársaságnál ?
A különbség annyi, hogy ő iróniával mondja, míg T.J. komolyan.
De ne bántsuk őket, ez a 4 év az övék, a polgárok akaratából, most nekik áll a világ.
Addig is lehet gondolkodni, kinek adjuk a 2002-től kezdődő buli lehetőséget.
Csak a lelkiismertetem megnyugtatására, mikor Pál elvtárs lett MOL elnök is felállt a szőr a hátamon.
Ugy latszik millioszor elmondhatom, hogy szamomra az sem elfogadhato/etikus ha liberalis politikus nyomja be valahova a gyerekeit. Veletek ellentetben en nem is probalom azzal mentegetni, hogy de hat ezt csinalta az elozo kormany is. De nektek egyszeruen nincs mas ervetek. Allandoan a negativ osszehasonlitassal jottok, mint erv.
Az szamomra elfogadhatatlan, hogy de ezt csinalta XY is igy akkor tehat en is csinalhatom, sot fel sem merul, hogy ez igy etikatlan/erkolcstelen.
Hat ezert tart itt ez az orszag ahol. Antall ugye a komunistak miatt, Gyula az Antall miatt, Fidesz mert a maszop is ezt csinalta es igy tovabb... Hat ez sajna sehova sem vezet. De remelem, ha 4 ev mulva fordul a kocka, akkor hasonloan pozitivan fogtok az akkori kinevezesekhez is viszonyulni, ugyebar?
Geza:
Ezeket a lakas peldakat hagyjuk; azutan, hogy a fidesz szepen allamtitkositotta a Vikike es ader szolgalati lakasanak atepitesenek osszes koltseget (miutan a 70milliot is meghaladta mar egyenkent es hat ezt nehez lett volna megetettni az emberekkel) Itt ugylatszik nem szamit a koltseg mint a nemzetinel. Az uszomeddence is kulon polgari letszukseglet ugyebar.
Trixivel kapcsolatban tehat pl. szakdiploma mint olyan (pl. kozgaz, jogi, netan mernoki, vagy marketing) ami egy ilyen vallalt iranyitasahoz kellene bolsevista trukk, ugyebar. Gondolom, ha ne adj isten, a gyerekeiteket muteni kellene akkor hasonloan mertoen, sot kifejezetten tamogatoan fogtok viszonyulni az igazgato "koztiszteletnek orvendo es a csaladi hagyomanyok alapjan szakmailag felkeszult" gyerekerol mint sebeszrol, aki addig beteghordokent tevekenykedett. Meghat az elozo igazgato is igy csinalt szebeszt a lanykajabol.
No persze a jegyeladok, mind ott ulnek a MAV, utazasi irodak, vezerkaraban. A molnal is bezinkutasok iranyitjak a vallalatot, tehat ez egy bevett szokas.
Szoval ne gyertek itt nekem azzal, hogy XY se odavalo, ezert en is berakhatom a sajat nem odavalo emberemet.
Balfraszt idezve egy masik topicbol, ugyanerre:Meddig mehet még el a kritikátlan konzervativizmus/olthatatlan "komcsi"utálat?
Es, hogy a jobboldalrol onkent senkiben fel sem merul, hogy etikatlan az igazan elszomorito (en ugyanis nem lattam meg egyetlen eziranyu megjegyzest se arrol az oldalrol. Kivetel Alfalfa58,de ot nem tudom melyik oldali, eppen alabb. Persze ha nyiltan rakerdez az ember akkor mar senki sem mondja nyiltan, hogy igen ez a polgari etika! Erre vagytam mindig is, oszinten tamogatom!)
Az előző kormánytól nem vártam semmit - és ezt maradéktalanul meg is kaptam. Alacsonyra tettem a mércét az újaknak is: eddig magasan vitték. Az ellenzék kritikája a "kinevezési gyakorlat"-ról meglehetősen hidegen hagyott: volt/van vaj(hegy) a fejükön elég, ezért jajveszékelésüket sem tekintettem komolynak.
A T. család tagjainak zsíros állásokba ültetése azonban felháborított: ezt nem sorolom a fenti (savanyú a szőlő, stb.) kategóriába. Hallatán ugyanolyan hányinger fogott el, mint amikor pár éve, amikor X. miniszter és fia ügyéről olvastam.
Megjegyzéseim:
1) Ezt a békát nem szabad lenyelni (kétlem, hogy a következő választáson a Fidesz szavazóit meg lehet tartani valami hasonlóval: ne szavazzatok az újakra, mert azok még nem laktak jól ).
2) Törvényben (rendeletben) kellene elejét venni a hasonló eseteknek.
3) Jó dolog az erős ellenzék és jó dolog az erős ellenzéki sajtó (persze az is jó lenne, ha végre eltűnne a kettős mérce - no de ez már az illúziók világa).
1. az újságok valóban pénzt akarnak termelni, és ezért ugranak rá minden hírre, csakhogy most mintha nagyobb intenzitással ugranának rá minden vélt vagy valós kormánybotrányra, mint az előző 4 év alatt. de ez már lerágott csont...
2. sajnos a magukat liberálisnak nevezők (szdsz-szimpatizánsok) csak önmagukat tartják liberálisnak, mindenki mást, akinek esetleg más véleménye van, minimum antiliberálisnak (de inkább szélsőjobbosnak) minősítenek. én pl. hiszek az emberi jogokban, az egyén szabad érvényesülésében, az állam korlátozott gazd. szerepvállalásában, de mert történetesen nem a szdsz-re, hanem az mdf-re szavazok, nem lehetek (nemzeti) liberális?
Kedves cello!
1: Nos, az ujsagoknak penzt kell termelni, es ezt ugy teszik, hogy lehetoleg olyan hireket kozolnek le, amik botranyosak, aktualisak, erdekesek, stb. Ha megnezed az altalad szenny -nek nevezed sajtot, akkor megtalalod benne az osszes aktualis hirt is, meg azokat is, amelyek _pozitivak_ a kormanyra nezve. Es, velemenyem szerint [igen sokfajta ujsagot olvasok] ezeket semmilyen "irigy" vagy "rossz szajiz" nem koveti. Arrol meg nem az ujsagok tehetnek, hogy a kedves kormanyunk az utobbi idoben csak tokeletes baromsagot kovetnek el.
2: De ez nem veletlenul altalanositas? Ha en a liberalis szot hasznalom, akkor nem azt mondom, hogy SZDSZes. Igen, mar ezerszer mondtam, Az SZDSZ sem tokeletes, vegkepp nem az MSZP, de jelenlegi allas szerint messze lemaradnak a FIDESZ gennyessege mellett(remelem ez valtozni fog, hiszen mindenkinek ez az erdeke). Ne alacsonyitsd le magad a zoldaszok speakerek es roxok szinvonalara, es legyszives ne altalanosits/cimkezz.
GLaszlo: koszi, azota mar en is olvastam a hirt, ez osszeszamolva +2 jo pont, es tovabbi +1 rossz pont, mert megint csak latszik, hogy mekkora amator a kormanyunk, hogy meg a belso egyseg latszatat sem tudja kelteni.
Geszthi,
a fasisztázás persze nem hangzott el a trixi-ügyben, de akár el is hangozhatott volna, mert a szoclib médiának (sajnos) mindenről az jut az eszébe - akárcsak Mórickának. Ld. Eörsi és barátai állandó lázálmait a Dunába lövésről.
a SZDSZ-klientúráról Tini és Geza üzenetét olvasd el.
Dark One,
a szoclib lapokról: azért szoclibek, mert ha megnézed, kik és miket írnak ott, egyetlen embert sem találsz, aki legalább nem ellenségesen viszonyul mindenhez, amit a kormány képvisel. tőlem hívhatjuk őket bélyeggyűjtőknek is, csak az kevésbé fedi a valóságot.
a "liberális" szó egyébként valóban szitokszóvá vált, de erről szerintem elsősorban az önmagukat lib. politikusnak kikiáltók tehetnek. ma Mo-on a "liberális" elsősorban a mindenféle deviancia mellett és a többség érdekei ellen fellépő embert jelenti (akár tetszik, akár nem), és nem a mások véleményét meghallgató és eltűrő embert (uram bocsá a múlt századi brit vagy kossuthi hagyományokat követő "nemzeti" liberálist).
az internetto természetesen nem coclib szenny, ahogy te írod, épp azért, mert megjelennek benne más (konzervatív, kormánypárti vagy csak egyszerűen középutas) vélemények is. bárcsak ilyen lenne a nyomtatott sajtó is...
Meg is hoztam a védőhűtőitalokat a bozótharcosoknak, itten vannak, fogjátok... hé, az ajtót meg szedjétek le rólam, mer' majd fel kell tenni a helyére, nehogy a huzat itten mindenkit kivigyen :))) A Trebitsch meg majd kopog, ha visszajön (naná, mer'hogy meghoztam a Söröt, és abból úgysem akar kimaradni), és akkor majd jobban halljátok, mintha lyuk lenne a helyén... :)))))
The Dark One!
Valóban van mit dícsérni a Fideszt. Nem csak a a Torgyán-rokonok kinevezésétől határolta el magát Orbán Viktor - feltalálva ezzel a felelőtlen miniszterelnök fogalmát, szemben a Hornék alatt szajkózott mindenért felelős miniszterelnök fogalmával - hanem már az ő kijelentésétől is elhatárolta magát az egyik minisztere.
Gondolok itt arra, hogy a miniszterelnök szerint nyolcszázmillióért utaztatott a MALÉV politikusokat(egytől egyig szocikat, nyilvánvalón), ám a közlekedési miniszter szerint Orbán adatai nem felelnek meg a valóságnak. Ezt tegnap mondta el a tévében.
Orbán lehatárolódik Torgyántól, Katona elhatárolódik Orbántól.
Meg annyit:
Ize, az Internetto is liberalis szotyadek? coclib szenny? Akkor miert irtok ide nagy zoldaszok? Takarodjatok mashova terjeszteni a gyuloleteteket...bar nem hiszem, hogy nagyon meghallgatnanak titeket.
cello:
Jaertem. Minden lap, ami nem ert egyet az isten kormanyunk es ovodank gazdasagi programjaval, az kapasbol mocskos liberalis, vagy szoclib. En inkabb realistanak titualnam ki. Mindenesetre a te ertelmezesed szerint liberalisnak lehetne nevezni minden popularis lapot. A Newsweek is liberalis, mi? Az osszes kormanyparti ugy undorodik a 'liberalis' szo hallattan...annyira messze all a Fidesz ettol az eszmetol? Akkor nagyobb a baj mint gondoltam. Clinton szerintem regota a legjobb elnok ami volt amerikaban, ugyhogy a seggnyalas az abban merul ki, hogy egy jo president jo intezkedeseit elemzik, tobbnyire pozitiv hangvetellel. Barcsak lenne mit dicserni a FIDESZ-ben.....
A masik ugyhoz nem tudok mit szolni, mert oszinten szolva nem olvastam.
Treibitch ne tunj el, az intelligensebb kormanypartiak igencsak csekely taboraba tartozol, akikkel megeri vitazni (bar meg nem "ismerlek" annyira).
Hoppa! Van mit dicserni a FIDESZ-ben! Elhatarolja magat a MALEV IT ugytol...barcsak olyan hevesen tamadna, mint az elozo kormanyt.
Torgyán - már nem előszőr pályafutása során - ismét szívességet tett a ballibnek. Miközben folyik a maszopos-szadis befolyású médiában a Trixizés, zajlik a jóval fajsúlyosabb dolgok eltussolása a háttérben. Az MSZOSZ és segédszervezetei milliárdos nagyságrendű ingatlanvagyonhoz juthatnak a Horn-kormány által alkotott törvény alapján, amely a társadalmi szervezetek vagyonhoz juttatásáról szól. Az MSZOSZ már árulja is a Dózsa György úti székházát, hiszen van másik, ahogy a jó öreg Eötvös-bohóc mondaná. Több százmillió forintba került az Országos Kárpótlási és Kárrendezési Hivatal teljesen értelmetlen irodává alakítása. De bűzlik a Hungaroring állami dotációjának mértéke, az orosz államadósság lebontásának ügye is stb. És ez csak egy lap a mai Magyar Nemzetből. És akkor még szó sem esett Magyar Bálint baráti köréről, Kuncze Magdolnáról, Szent-Iványi anyósáról, akiknek tankönyvkiadási érdekeltségei kapták négy éven keresztül a zsíros megrendeléseket a néhai MM-től. (Szintén mai MN.) Fodor Gábornak majd Magyar Bálintnak az Interpol által körözött, és állítólag Grúziába elfogott osztályvezetőjéről, aki meglépett a minisztérium 300 millió forintjával, és már előtte két éven keresztül vidáman fosztogatta a Művelődésügyi Minisztérium kasszáját a most az olimposzi magasságokból igazságot osztó SZDSZ-vezetők szeme láttára vagy tudtával - ki tudja? Budai György a média által SZDSZ-hez "közel" állónak eufémizált pártpénztáros tocsikolása ma már a történelemé, hogy hány százmillió vándorolt a párt pénztárába, soha nem fogjuk megtudni. A Városházával kapcsolatba kerülő vállalkozók nyíltan beszélik, hogy "borítékolni" kell, legyen szó akár "pályáztatásról", megrendelésről vagy elszámolásról, a szabott tarifa 30 százalék körül van. Bizonyítani persze semmit nem lehet, ha csak nem akad egy olyan őrült, aki feljelenti saját magát. De két évvel ezelőtt ez is megtörtént, és akkor az is kiderült, hogy Demszky már évek óta mindenféle ellenőrzést megakadályoz, a városházi kártyákba gyakorlatilag senkinek sincs betekintése. Közben persze épült-szépült a kis budakeszi házikó is, és minap, mit tesz Isten, Andrássy úton is egy 150 négyzetméteres lakást vásárolt az SZDSZ főpolgármestere. Ez azért mindenképpen előre lépés ahhoz a Bajcsy-Zsilinszky úti padlásszobához képest, ahol e sorok írója a Hírmondó című szamizdatot vásárolta tőle egykoron. Fideszhez közel álló körökből lehet tudni, hogy a "Korrupcióháza" a fő oka a nemzeti és a metró építése leállításának: a szabott tarifa alapján könnyű kiszámolni, hogy a Nemzeti húszmilliárdjából és a metró két-háromszázmilliárdjából, mennyi vándorolt volna a klientúra zsebébe. Azt is lehet tudni, hogy lesz Nemzeti és lesz metró is, csak a meccset nem azon a pályán fogják lejátszani, ahol Demszky a játékvezető. Levezetésképpen még hadd említsem meg, hogy Nemcsók csak az imént nyúlt le egy 25 milliót érő villát szolgálati lakás ürügyén, és Füle István MSZP-s országgyűlési képviselő hamis nyelvvizsga-bizonyítványokat vásárolt lányai számára, akik a szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolára járnak, és amelynek a képviselő úr tanára. (mai Napimagyar). És hogy ebből a kis kóstolóból (nem szívesen használom a jéghegy csúcsa közhelyet) mi a tanulság: Torgyán Trixinek azért még van mit tanulni, és azok a lelkes topic-írók, akik itten éppen kormánybuktatásra készülnek, és akik a Népszabótól nem látják az erdőt, azért még várjanak. Három és fél évet. Bár a fentiek inkább azt súgják: hét és felet.
geza
Kedves geszthi!
Írod: Vagy talan Pető, Kuncze, Magyar beültette valahova is a pereputtyat?)
Mielött írsz olvass is talán! Ugyanebben a topicban (lentebb) írta géza:
"köztudott, hogy az egész tankönyvkiadást például az SZSZD-vezetés nyúlta le. Kuncze-testvérestől Szent-Iványi-anyósostól. Többek között ezért szöktek az égbe a tankönyvárak. Ez hír persze nem volt hír a médiának, hiszen abban is a szadi klientúra üldögél."
Persze ez csak egy Apró példácska. Tényleg hogy került Apró Piroska, a hirhedt Apró család sarja bankok élére, Horn tanácsadó főtestületébe, meg mit tudom én még hová? És neki milyen sulija van?
itt nem az a lenyeg, hogy rogton "mocskos torgyan" szalagcimek legyenek (a fasisztazast lehet, hogy felrertem, de ilyet senki sem mondott a trixi ugy kapcsan, tehat hogy jott ide).
De neharagudj az nem biralat, hogy gondolhatott volna a visszhangra! Ez egesz egyszeruen erkolcstelen lepes. Egy olyan kormanytol pedig aki epp ez ellen hadakozott a kampany soran kulonosen.
Es ne haragudj de en egyetlen igazi biralatot sem hallottam arrol az oldalrol, csak kifogasok, hogy hat ezt csinaltak a szocik is (a szoclibet orulnek ha elhagynatok vegre, ha csak szoci politikusok ugyeit tudjatok felhozni peldakent. Vagy talan Peto, Kuncze, Magyar beultette valahova is a pereputtyat?). Es ez szerinted erv arra, hogy akkor ok is csinaljak?! Es ilyen nyiltan (ami az emberek total hulyere vetele, lenezese) nem volt az elozo kormanynal.
Az meg, hogy vikikenek semmi szava erre sok mindent elarul...
Tehat szamomra az a biralat,pl. hogy Torgyan erkolcstelenul viselkedik, ilyet nem tehet egy felelos miniszter, nem ezt igerte ez a kormany, miert nem tiltakozik a fidesz stb. Ez a cikk tavolrol sem szol errol. Tehat majd ha latsz egyetlen ilyet is abbol az ujsagbol szoljal. Addig a Nepszabadsagos/nepszavas peldad nem tobb egyszeru vagdalkozasnal.
itt nem az a lenyeg, hogy rogton "mocskos torgyan" szalagcimek legyenek (a fasisztazast lehet, hogy felrertem, de ilyet senki sem mondott a trixi ugy kapcsan, tehat hogy jott ide).
De neharagudj az nem biralat, hogy gondolhatott volna a visszhangra! Ez egesz egyszeruen erkolcstelen lepes. Egy olyan kormanytol pedig aki epp ez ellen hadakozott a kampany soran kulonosen.
Es ne haragudj de en egyetlen igazi biralatot sem hallottam arrol az oldalrol, csak kifogasok, hogy hat ezt csinaltak a szocik is (a szoclibet orulnek ha elhagynatok vegre, ha csak szoci politikusok ugyeit tudjatok felhozni peldakent. Vagy talan Peto, Kuncze, Magyar beultette valahova is a pereputtyat?). Es ez szerinted erv arra, hogy akkor ok is csinaljak?! Es ilyen nyiltan (ami az emberek total hulyere vetele, lenezese) nem volt az elozo kormanynal.
Tehat szamomra az a biralat,pl. hogy Torgyan erkolcstelenul viselkedik, ilyet nem tehet egy felelos miniszter, nem ezt igerte ez a kormany, miert nem tiltakozik a fidesz stb. Ez a cikk tavolrol sem szol errol. Tehat majd ha latsz egyetlen ilyet is abbol az ujsagbol szoljal. Addig a Nepszabadsagos/nepszavas peldad nem tobb egyszeru vagdalkozasnal.
(szerintem a bozótharcos nagyon jó duma, mondhatni Best Of :-))
Remélem nem gondoltad komolyan, hogy pont most amikor végre elkezdtem levelezni akkor kilépsz a buliból.
Na ne! A sört megértem sőt pártolom (figyelsz Wágner Úr!), de azért ne tünjél el! Énnekem alapvető filozófiám, hogy nem bosszantom magam a hülyéken, nem éri meg!
Szerintem lövöldözzünk egymásra a bozótban (tényleg csúcs ez a példa) és hagyjuk, hogy a többiek ha akarnak puffogtassanak össze vissza, vagy robbantsák fel egymást esetleg magukat!
OVI bácsira visszatérve. A tettei alapján úgy gondolom ugyanez a helyzet. Szerintem kapkod, "vagdalkozik", egy nálamnál okosabb ember azt írta, hogy mindent a nulláról akar kezdeni. Tényleg ezt csinálja.
Én elhiszem, hogy nincs pénz a metróra, de akkor azt nem így kell bejelenteni előadni. Tisztességesebben is lehetett volna. Nem szabad a FIDESZ polgármester jelöltjének végig azzal ámítani a népet, hogy a metró építése gyorsul ha ő lesz a nyerő, amikor nem is épül egyáltalán. Azt a dumát ne akarja senki nekem bemesélni, hogy nem tudták a fijjjúk előre azt, hogy nincs pénz rá. Ha pedig tudták, akkor direktben átcseszték a választókat, egyszerűen hazudtak.
Más: a Nemzeti Színház (ezt is átrágtuk már néhányszor). A minap láttam egy egész jó vitát, a tévében róla. Mindkét oldalon kb. 6-6 ember. Az én észrevételem szerint az Erzsébet teres oldalon tényleg szakemberek ültek (színészek, építészek, gazdasági szakértők). A másikon is szakemberek (talán), nem ismerem őket az egy Várhegyi Attila kivételével, akit nem minősítenék szakembernek ezen a téren.
Szóval az én olvasatomban a Várhegyi féle oldalnak nem voltak igazán érvei. Egész egyszerűen lemosták őket a porondról. Sorban megcáfoltak mindent amit felhoztak. Emezek tudtak érvelni ésszel és érzelemmel (szerintem ez a Nemzeti esetében nagyon fontos!) is az Erzsébet tér mellett. A másik oldalon meg csak az erőt láttam az észnek és az érzelemnek csak nagyon halvány nyomát.
Lehetett volna mindkét dolognál azt mondani, hogy emberek ezek az érvek, mi így gondoljuk (uram bocsá mondjátok el ha van más ötlet). Hát nem így történt.
Erőből eltapostak mindent a fijjjúk, csak keményen úgy, hogy még nyoma se maradjon!
Ezek többek között azok a tettek (országosak, sajna a helyieket nem adhatom elő :-)), ami miatt az OVI bácsi abszolút unszimpatikus lett számomra. Felfoghatatlan, hogy miért kell fitogtatni az erőnket és erőből polizizálni, mit akar vele megmutatni!
Pedig még tavaly ilyenkor azt hittem, hogy lesz belőle valaki. Hát lett is...
Ezért aztán nem értek egyet GLászló-val sem (pedig ő is nagy bozótharcos!), szerintem a Horn = Orbán egyenlőség nem áll fenn.
igazatok van, támadták itt az előző kormányt is, hasonlóan embertelen és agyatlan módon, azt hiszem.
Az is igaz, hogy én akkor képes voltam tovább írni, beszélgetni.
De az is, hogy GLászló viszont -akkor, néhányszor- nem. Mint veréb, vagy mint bagoly...
Én meg most nem. Tényleg nem; akarom pedig, a netfüggőség is befolyásol, talán még mindig nem igaz, hogy teljesen értelmetlen lenne...
Akkor se megy. Ahogy -gondolom- nála sem csak az épp aktuális dologról volt szó: nálam sem.
Ez csak az utolsó csepp volt...
És nem végleges, mondtam előszörre is. Ha majd tudok: jövök.
Szervusz!
A szocialista feleségek 1998. április 28-án reggel, a Napkeltében lyótékonykodtak, mintegy 10 percben. Akkor, amikor már minden párt csak a maga patikamérleggel kimért műsoridejében kommunikálhatta, hogy mennyire lyó fej, avagy sem.
És azt is csak a "Társadalmi célú reklám" feliratú figyelmeztető inzert után.
Hali,
Pirítós
Nagyon komolyan kérlek, gondold meg magad.
Nagyon sajnálnám, ha nem olvashatnám véleményedet, nem vitázhatnék veled.
A párbeszédre szükség van, sokkal jobban mint bármikor máskor.
Tudom, hogy dühös vagy, még az is lehet, hogy okkal, de IMHO akkor sem ez a megoldás.
:-((((((
Glászló!
A szocialista feleségek a 98-as választási kampány kellős közepében lyótékonykodtak.
Ha az időszak elején - neaggyIsten a Bokros csomag bevezetése után lyótékonykodnak, nem hiszem, hogy túl nagy balhé lett volna belőle.
De akkor nem sikerült lyótékonykodniuk.
Hali,
Pirítós
A Trebitschnek az "na, megyek sörözni!" kijelentése szerintem (IMHO - mer'most urizálok) a legjózanabb az egész veszekedésben :)))) Sööört! Én is megyek!
Sajnálom, Trebi és erről megint csak a baglyok és verebek jutnak eszembe. Nem emlékszem, hogy a mérhetetlenül ostoba, gagyi Jobbosnak nevezett szövegekre - amit a 38-as tlaci félék adtak és adnak elő, hasonlóan reagáltál volna.
De élénken emlékszem arra, amikor az előző kormánytagok feleségei jótékonykodtak, akkor mennyi gúnyt kaptak... szegény Nisa-ra is emlékszem, milyen kétségbeesetten védte őket, hogy miért kell ezért bántani, a feleésgek tényleg csak jót akarnak, már az is baj, hogy szocik? De arra biztosan nem emlékszem, hogy Te felháborodtál volna és kivonulsz a bozótból. :-(
Egy újabb veréb-bagoly páros...
És nem tudom, hogy nélküled érdemes-e bozótoznom tovább. Megyek, lemosom a festéket. :-(