Kedves Or Kán természetesen úgy vélem, hogy sokkal autentikusabb vagyok azoknál, akik páholyból nézik vergődésünket, lelki gyötrődésünket és epés megjegyzéseket téve még az identitástudatunkat is elvennék. Azok a bizonyos jobboldaliak, ellopták szokásainkat, gondolatainkat, alapítóinkat szobrainkat s most csettegve fanyalognak dühünk láttán.De nohát azér mégse, piha. Csakis az egy ség az erő mondják hatelemisen és bugyután utánozgatják egymást lassan Dorkota Lilike szintjén kommunikálva. Tükör előtt tipegve felpróbálva a jobboldaliság és a konzervativizmus furcsa viseletét.
Azért annyit hozzátennék a rólam alkotott krokihoz, hogy Sándoron egy cseppet sem örömködök. Sőt, baromi szomorú vagyok, hogy így alakultak a dolgok. Nekem meggyőződésem, hogy semmit sem lehetett volna ez ellen tenni.Persze ezt nekem nem kell elhinni, mert vén és hülye vagyok. Számomra a bajok oka egy mérhetetlen hiuságban és féltékenységben keresendő,ami rém emberi no és abban, amit úgy hívnak, hogy tor slusszpánik.Borzasztó látni igazán sokra termett embereket piti emberi problémákkal küzdve és legyőzetve. Nem örömködnék ilyesmin sohasem. A helyzetet viszont megoldani több mint szükséges, és több mint halaszthatatlan. Bizony itt már nincs eszköz ami között válogathatunk, mint tyúk a vadkenderben. A kérdésemre, hogy ki mit tenne, baromi csönd a sokartmondó válasz.Szerintem Sándor és barátai a legboldogabbak, ha azt tesszük amit kell, mert így mártirt tudnak magukból csinálni.Ne hidd,hogy bárki is tapsol helyünkben.Főleg ne állítsd te legalább,kedves Sumér!Szerintem ők tudva, hogy amit kimondatlanul akartak úgysem érik el,miattunk legutóbb egy kicsit ezt is akarták.Csak azt gondolom,hogy a sors amit irigyeltek senkinek sem kívánatos, gondolj Hendére,Surjánra,és a többi álomkergető rabszolgára. Az egész folyamatban egy nagy hibát látok, hogy nem idejében léptük meg ,hanem pont azért mert vérző szívvel tettük halogatás, halogatást követett.Ettől vérszemet kapott a szerintem baromi tehetségtelen , de bártor Balogh Laci és a baromi tehetséges de gyáva Lezsák Sanyi. A többi szóra sem érdemes.
Autentikusabb semmikép nem, de autentikus az vagyok, mert én vagyok a közkatona,s a tanú, akit nehéz áttolni a másik oldalra, bármekkora is az igyekezet.Marginalizálni ahogy az okosok mondják.
Kedves Géza, bármikor, amikor az MDF-ről írsz, mindig az jut az eszembe, hogy az MDF politikai megitélését illetően Te autentikusabb vagy-e más, szintén jobboldali érzelmű topikolónál?
Te ,hogy oldottad volna meg a gordiusi csomót?De tényleg.Engednél fát vágni a hátadon, több mint egy évig, bevinnéd a pártot a Fideszbe hagyományörző platfornak,bocsánatot kérnél netán azok után ,hogy röhögve odamondják, hogy veled nem, de embereiddel beszélek? okos embernek tünsz, mit kellett volna tenni.Egyet értünk ,egyet akarunk, nem szeretnénk,ha elcigánykodnák szeretett pártunkat és azért választottuk ezt az okos, karakán nőt elnökünknek, hogy ne adjon -vegyen minket. A kommunista barátkozást remélem a te szinteden nem hozod fel ellenérvnek, mert tényleg sikítok.
Nem, drága mesterem, Troppauer Sümér,
most tévedni méltóztatol.
Heverő úr és csekélyértelmű ám annál nagyobb orcájú társai távoztán azok a jobboldali, konzervatív, de ÉPESZŰ polgárok örvendenek, akik szeretnének egy szilárd (legalább EGYETLEN választási cikluson keresztül kitartó) ideológiai alapon álló és nem szélsőséges, ráadásul az európai értelemben jobbközép pártot választani.
Lezsák sunyi bácsi... aki még emlékszik az Antall-évekre, érdekes dolgok voltak akkoriban a Lakitelki Alapítvány pénzecskéi körül, sunyi bácsi ügyes kezeskedett, mármint hogy és honnan került abba beléje az a sok pénztetet... na, nem olyan sok, pár száz millióról volt csak szó, inflációt figyelembe véve, az manapság saccra egy milliárd... Azért volt mindig olyan vidor sunyi bácsi, mert ő ült a nagy rakáson... Mondhatnók erre, hát de mindenkinek volt egy kis sara... még a Citroennek is van Shara... :)
Látom a legszélsőségesebb MDF-gyűlölök, a legvadabb szadeszisták örömködnek az MDF emblametikus emberének politikai likvidálása fölött. (Plusz Ferenczy Géza :)
Ez minden gondolkodó ember számára magáért beszél.
Mocskoljátok csak Lezsák Sándort ezerrel ócska kis senkiháziak, ha attól többnek, nagyobbnak érzitek magatokat!
Ha semmi mást nem tudsz felhozni ennek az önmaga vélt fontosságába belegárgyult távmásolónak mentségére, mint "kurvalibsibolsik", akkor inkább vonulj vissza és körmöld a birgéidet, mert felüti fejét a büdössántaság oszt nízhetsz.
Mér ki ez a rókafejű? Úgy ki raktyák onnan, hogy a lába sem éri a földet fürtöskével együtt. Aztán mehetnek sírni a privatizációtellenzőnincsnyilasveszélytemplomokatszentelekprádikálokszőlőttermesztek vityához hátha ő még befogadja ezeket.