Keresés

Részletes keresés

Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.19 0 0 76
Kedves Or Kán természetesen úgy vélem, hogy sokkal autentikusabb vagyok azoknál, akik páholyból nézik vergődésünket, lelki gyötrődésünket és epés megjegyzéseket téve még az identitástudatunkat is elvennék. Azok a bizonyos jobboldaliak, ellopták szokásainkat, gondolatainkat, alapítóinkat szobrainkat s most csettegve fanyalognak dühünk láttán.De nohát azér mégse, piha. Csakis az egy ség az erő mondják hatelemisen és bugyután utánozgatják egymást lassan Dorkota Lilike szintjén kommunikálva. Tükör előtt tipegve felpróbálva a jobboldaliság és a konzervativizmus furcsa viseletét.
Előzmény: Or Kán (73)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.19 0 0 75
Azért annyit hozzátennék a rólam alkotott krokihoz, hogy Sándoron egy cseppet sem örömködök. Sőt, baromi szomorú vagyok, hogy így alakultak a dolgok. Nekem meggyőződésem, hogy semmit sem lehetett volna ez ellen tenni.Persze ezt nekem nem kell elhinni, mert vén és hülye vagyok. Számomra a bajok oka egy mérhetetlen hiuságban és féltékenységben keresendő,ami rém emberi no  és abban, amit úgy hívnak, hogy tor slusszpánik.Borzasztó látni igazán sokra termett embereket piti emberi problémákkal küzdve és legyőzetve. Nem örömködnék ilyesmin sohasem. A helyzetet viszont megoldani több mint szükséges, és több mint halaszthatatlan. Bizony itt már nincs eszköz ami között válogathatunk, mint tyúk a vadkenderben. A kérdésemre, hogy ki mit tenne, baromi csönd a sokartmondó válasz.Szerintem Sándor és barátai a legboldogabbak, ha azt tesszük amit kell, mert így mártirt tudnak magukból csinálni.Ne hidd,hogy bárki is tapsol helyünkben.Főleg ne állítsd te legalább,kedves Sumér!Szerintem ők tudva, hogy amit kimondatlanul akartak úgysem érik el,miattunk legutóbb egy kicsit ezt is akarták.Csak azt gondolom,hogy a sors amit irigyeltek senkinek sem kívánatos, gondolj Hendére,Surjánra,és a többi álomkergető rabszolgára. Az egész folyamatban egy nagy hibát látok, hogy nem idejében léptük meg ,hanem pont azért mert vérző szívvel tettük halogatás, halogatást követett.Ettől vérszemet kapott a szerintem baromi tehetségtelen , de bártor Balogh Laci és a baromi tehetséges de gyáva Lezsák Sanyi. A többi szóra sem érdemes.
Előzmény: Törölt nick (62)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.19 0 0 74
Autentikusabb semmikép nem, de autentikus az vagyok, mert én vagyok a közkatona,s a tanú, akit nehéz áttolni a másik oldalra, bármekkora is az igyekezet.Marginalizálni ahogy az okosok mondják.
Előzmény: Or Kán (73)
Or Kán Creative Commons License 2004.10.19 0 0 73
Kedves Géza, bármikor, amikor az MDF-ről írsz, mindig az jut az eszembe, hogy az MDF politikai megitélését illetően Te autentikusabb vagy-e más, szintén jobboldali érzelmű topikolónál?
Előzmény: Ferenczy Géza (70)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.19 0 0 72
Ja , ahha :0)
Előzmény: Waters of Styx (61)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.18 0 0 71

Kösz Sumér, rendes vagy!

Homo proponit, Deus disponit. Úgy tűnik ez a verem nem jött össze Sanyi bácsinak.

Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.18 0 0 70
Te ,hogy oldottad volna meg a gordiusi csomót?De tényleg.Engednél fát vágni a hátadon, több mint egy évig, bevinnéd a pártot a Fideszbe hagyományörző platfornak,bocsánatot kérnél netán azok után ,hogy röhögve odamondják, hogy veled nem, de embereiddel beszélek? okos embernek tünsz, mit kellett volna tenni.Egyet értünk ,egyet akarunk, nem szeretnénk,ha elcigánykodnák szeretett pártunkat és azért választottuk ezt az okos, karakán nőt elnökünknek, hogy ne adjon -vegyen minket. A kommunista barátkozást remélem a te szinteden nem hozod fel ellenérvnek, mert tényleg sikítok. 
Előzmény: Gyéressy Ádám (69)
Gyéressy Ádám Creative Commons License 2004.10.18 0 0 69

A Lakitelek Alapítvány lesz a veszte is. Veszteséges, nem tudja fenntartani, s ezért nem tud a Fidesztől függetlenül politizálni. Kár érte.

Ettől függetlenül ez kizárás egy okádék. Pont Katonától, aki Fideszes miniszter is volt.

Előzmény: tvonitu (65)
Gyéressy Ádám Creative Commons License 2004.10.18 0 0 68
Kicsit későn vetted észre a topicot. Mit szól majd a VÁLASZTMÁNY? Talán megúszod elzárással, de lehet, hogy kizár Herényi.
Előzmény: Ferenczy Géza (59)
cserép virág Creative Commons License 2004.10.18 0 0 67

Náluk ez a normál zenei "A" hang.

Tanuld meg Te is, ezzel még sokra viheted!

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 66
Nem, drága mesterem, Troppauer Sümér,
most tévedni méltóztatol.

Heverő úr és csekélyértelmű ám annál nagyobb orcájú társai távoztán azok a jobboldali, konzervatív, de ÉPESZŰ polgárok örvendenek, akik szeretnének egy szilárd (legalább EGYETLEN választási cikluson keresztül kitartó) ideológiai alapon álló és nem szélsőséges, ráadásul az európai értelemben jobbközép pártot választani.
tvonitu Creative Commons License 2004.10.18 0 0 65
Lezsák sunyi bácsi... aki még emlékszik az Antall-évekre, érdekes dolgok voltak akkoriban a Lakitelki Alapítvány pénzecskéi körül, sunyi bácsi ügyes kezeskedett, mármint hogy és honnan került abba beléje az a sok pénztetet... na, nem olyan sok, pár száz millióról volt csak szó, inflációt figyelembe véve, az manapság saccra egy milliárd... Azért volt mindig olyan vidor sunyi bácsi, mert ő ült a nagy rakáson... Mondhatnók erre, hát de mindenkinek volt egy kis sara... még a Citroennek is van Shara... :)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 64
Minden magyart ennyire gyűlölsz?
Előzmény: fotex2000 (63)
fotex2000 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 63

A legnagyobb polkitikai tetű:: Eltakírítva. BENYLAHAT OVODÁSNAK.)))

Nézd, meg a pofáját, amikor , dumál. Elszomtírtó álsuzsentség sugárzik róla-

KÓMÁs Balázs Dettó.  DDDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 62

Látom  a legszélsőségesebb MDF-gyűlölök, a legvadabb szadeszisták örömködnek az MDF emblametikus emberének politikai likvidálása fölött.  (Plusz Ferenczy Géza :)

Ez minden gondolkodó ember számára magáért beszél.

Mocskoljátok csak Lezsák Sándort ezerrel ócska kis senkiháziak, ha attól többnek, nagyobbnak érzitek magatokat!

Neki nem ártotok vele.

Waters of Styx Creative Commons License 2004.10.18 0 0 61
Az MDF, aminek folyamatosan csak múltja volt; már az sincs. Egy rakás szerencsétlenkedő, súlytalan és perspektívátlan mameluk.
Droopy Creative Commons License 2004.10.18 0 0 60

Honnan?

Az az mdf ahol lezsak van, legalabbis szerinte...

Előzmény: Powersystem (52)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.18 0 0 59
168 cm dupla sarokkal:0))
Előzmény: luciluca (51)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.18 0 0 58
szerintem is csak felőled nézve:0)))
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 57
Odaát. :)
Előzmény: Ferenczy Géza (56)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2004.10.18 0 0 56
Most godold át ezt kontrával. Hol az igazság?
Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 55
Juhász, juhász...

Ha semmi mást nem tudsz felhozni ennek az önmaga vélt fontosságába belegárgyult távmásolónak mentségére, mint "kurvalibsibolsik", akkor inkább vonulj vissza és körmöld a birgéidet, mert felüti fejét a büdössántaság oszt nízhetsz.
Pinyel Dornick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 54
Ahogy közben kistafírozta közpénzekből az alapítványát, mindenképpen mutatja mind meggyőződését, mind jobbító szándékát.
Powersystem Creative Commons License 2004.10.18 0 0 52

Mér ki ez a rókafejű? Úgy ki raktyák onnan, hogy a lába sem éri a földet fürtöskével együtt. Aztán mehetnek sírni a privatizációtellenzőnincsnyilasveszélytemplomokatszentelekprádikálokszőlőttermesztek vityához hátha ő még befogadja ezeket.

Előzmény: wizes (50)
luciluca Creative Commons License 2004.10.18 0 0 51

Ő a Góliát... :)

JR!

Előzmény: wizes (50)
wizes Creative Commons License 2004.10.18 0 0 50

Azért az tecc, amikor aszondi: Őt nem lehet csak úgy kirúgni, marad az MDF-ben.

wizes.

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 49
Márpedig TeLezsák Sándorra, a Dörmögő Dömötör koszorús költőjére és középfajú váteszre oda kell figyelni!
Előzmény: Törölt nick (48)
balambher Creative Commons License 2004.10.18 0 0 47
Rájött, hogy Vityával nem jó üzletelni. Kicsit lassan esett le neki, de hát ő már a focihoz sem értett...
Előzmény: peace03 (39)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.17 0 0 46
3%-al? :)
Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.17 0 0 45
Te is jó fej vagy!
Valaki megindul a Spitzbergákról Norvégia felé, te meg jajongsz a négerveszély miatt.

Ibolyka végre elfogadta (nem éppen hisztérikusan kapkodva), hogy jobbfelé már csak a politikai karantén és süllyesztő található. Ideje visszafordulni.
Előzmény: peace03 (39)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!