Keresés

Részletes keresés

Röné Creative Commons License 2005.07.14 0 0 12
Előzmény: eremia (11)
eremia Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11

Sziasztok! Ha valaki szereti a szertornát látogassa meg a honlapomat!! www.gportal.hu/portal/eremia

ALBI Creative Commons License 2005.06.10 0 0 10
Takarítunk, leporolunk,offolunk? :(
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.10 0 0 9
Kaján Aján. Utolsó pár előre fuss.
zsosz Creative Commons License 1998.10.28 0 0 8
fczigony : szerintem a 2-3 arany lesz a realitás... gondolj az úszókra és más vizi sportágakra... szerintem a 2-3 arany benne lesz a pakliban, meg nálunk az olimpia A SZÁM, A TELJESITMÉNY, a Vb-kre meg Ob-kre meg hasonló "baromságok"ra tradicionálisan nem szivják a magyarok annyira fel magukat....

zsosz

ja, és számolj 1-1 fociaranyat is.... :))))

fczigony Creative Commons License 1998.10.27 0 0 7
Kedves Zsosz!
Mindenben igazad van kivéve a 2-3 aranyat,ez egy kicsit optimista számolgatás!
Kedves Ron!
Igazad van,rosszul fogalmaztam!
zsosz Creative Commons License 1998.10.27 0 0 6
jajaja... egyetértek fczigonnyal, szerintem is Sydney-ben már csak 4-5 arany lesz, aztán meg beállunk a 2-3 aranyérem szintjére....

bár én már most odaadnám a 7-8 aranyat egy fociaranyért :)))))

zsosz

p.s.: a mostani magyar fociválogatott nyeri 2004-ben az olimpiát... ez fix !!! :)))))

Ron Creative Commons License 1998.10.27 0 0 5
Azert a vizilabda es a kezilabda is csapatsportok, es nem vagyunk tul rosszak benne. Nem? Nem kell a focibol altalanositani.
Az tenyleg kritikan aluli.
bubu Creative Commons License 1998.10.25 0 0 4
ertelek, csak mas a velemnyem ;-))
szabad?
fczigony Creative Commons License 1998.10.25 0 0 3
Bubu,te nem értessz engem!
bubu Creative Commons License 1998.10.25 0 0 2
barhova de a fociba ne
abbul a penzbul amit beleoltek fociba 70000 aranyat lehetett volna nyerni mas sporotkban
fczigony Creative Commons License 1998.10.25 0 0 1
A nagy magyar sportnak szerintem vége:a szocializmus elmúltával kevésbé nyomják már a sportot,és szerintem nem leszünk képesek többet a szőuli,barcelonai teljesítményre!
Akkora sportnemzet leszünk,mint Görögország,Ausztria,Írország stb.Szerintem a következő olimpiákon reális lesz számunkra az 1-2 aranyérem!Hiába is nevetséges volt,hogy annyi aranyérmet nyertünk,mint a 6*akkora lakosságú Franciaország!Ezt szerintem el kell fogadni,és nem a tradicionális sikersportágakba kell ölni a pénzt,hanem az elismert,népszerű csapatsportokba!Most lehet,hogy hülyének tartotok,de,ha a fociban 5,6-szor annyi pénz lenne,mint most,akkor simán elérhetnénk Belgium,Portugália színvonalát!Ezek a sportok adják meg egy nemzet ismertségét!
Tehát a recept{a gyengülő(de még mindig erős)népszerűtlen egyéni sportoktól el kell vonni a pénzt,és ezt a pénzt a látványosabb,népszerűbb sportokba(tenisz,foci)kellene beleölni!
Egy példa:kit érdekel,hogy 6-7 aranyat nyertünk kajak-kenuban,ha ez a sportág a világ többi felén abszolút ismeretlen!Ha (teszem azt)elvernénk Braziliát fociban azzal sokkal inkább megismernék Magyarországot,mint 100 kenu győzelemmel!
Na,wiedersehen
fczigony/volkswagen
harijo Creative Commons License 1998.10.24 0 0 0
Mélyvízhez ez elég sekély.
Nincs itt semmi csoda. A nagy csapatszellem, meg összetartás, csak azóta lett nálunk hivatkozási alap, mióta egyénileg sem vagyunk jók. Nézd meg a focit: sz..-ból nem lehet palacsintát csinálni. Egyénileg felkészületlen és unintelligens sportolókból nem lehet csapatot összerakni.Pszichikai kezelésre nem ők szorulnak, hanem a hülyére vett szurkolók.
Tóth Zoltán Creative Commons License 1998.10.24 0 0 topiknyitó
Bszélhetnék a futballról is. De ez már lerágott csont. Miért csak az egyéni sportágakban tudunk nagy eredményeket elérni?
A csapatsportágakban müködik egyfajta pszichikai gátlás. Én csak magyar jelenségnek
nevezném. Amikor esélyes egy csapatunk egy világversenyen, jön egy blokk. Például még vizilabdában is. És abban mi vagyunk a legjobbak? Azért a németek adott szituban még egy "rossz" csapattal is tudnak nyerni. Nálunk mi van? X. Y. vesztette el., de nem én. Ott meg? A manschaft nyerte meg.Várom a hozzászólásokat, esetleg a Mélyvízben is téma lehetne.

So long:
Zoli

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!