remélem tavaszra (az otthonira) meglesz az itteni filmhét. Ha jól sejtem a közösen összeállított listánkról egy-kettő műsoron is lesz. Hiába, ilyen a tanácsadók sorsa. :-(
Ja, és kösz az entrópiás linket. Talán majd tavaszra meg is értem :-)
Valamikor úgy május tájékán kifejezni merészeltem volt e lapokon, hogy szép tavasz van.
E véleményem nem találkozott általános egyetértéssel, de azt azóta is fenntartom.
Szép tavasz jő nemsokára ismét, mint ahogy szép nyarunk volt, sőt szép az ősz is. És legyen igazság, még ha összedől is a világ!>
Rezső !
Köszi. Szép mondás. Te hívtad fel a figyelmemet rá.
itt történetesen tavasz van (elméleteileg, amúgy: éppen vihar). Itt offtopic, da nyár meg a Wágner úr vezetékes szigetén van, már el is felejtettem a nevét. Említett sztrovacsekről jut eszembe a sör: az nem évszakfüggő, úgyhogy mindenféle lelkizés-filózás helyett-mellett ott a helye. Egs...
Vegul is mar csak oktobert es novembert kell kihuzni, mert aztan jon a december, a sok unneppel, s az gyorsan elszalad. Utana mar jon a januar, s lassan kezd novekedni a nappalok hoszza, jon a tavasz... :-)))
Jo lenne tenyleg ha mar tavasz lenne. Szerintem az ev legszebb napjai azok, amelyeken ugy igazan megjelenik a tavaszi langyos napsutes.
Oooo de szep is lenne mar ... :-))
rezső, b+, jó hogy itt vagy.
Nem akartam beleüzenni a kedd esti vitába a polgármesterjelöltekkel.
A tököm tele van a mimózaságoddal, hogy állandóan megsértődsz mindenkire, aki egy kicsit markánsabban van más véleményen, mint te.
Ha valami bajod van a soltikával, akkor ne a fincikutyával üzengess neki, mint valami beszáradt picsájú vénasszony, hanem szállj vele vitába, ha meg nincs gusztusod, akkor ignoráld.
Különben is, ha ilyen finnyás vagy (egyre nő azok száma, akiket nem tartasz szalonképesnek) akkor húzz el innen az ótvarba, és máshová kürtöld a világfájdalmadat.
Itt párbeszéd folyik, nem lepkecsapkodás.
Ne haragudj, de gyűjtenem kell a hozzászólás pontokat, hogy új témát indíthassak.
Ezennel felhasználom az alkalmat, hogy megjelenítési trükköket prübáljak ki.