Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Bármely dehonesztáló, vagy annak szánt kifejezés, vagy utalás politikusok vagy rokonaik szexuális preferenciájára: 1 hét - 1 hónap - végleges tiltás a topikból.
Ugyanez fórumozóval kapcsolatban: 1 hét - 1 hónap - végleges aktuálpolitika tiltás, indokolt esetben root tiltás.
Egyben beszedi a tagsági díjakat a központ működtetésére. 2022-ben még több volt a Fidesz tagdíj bevétele mint az összes többi pártnak együttvéve - kíváncsi lennék most hogyan alakul a pálya.
muhaha, agyon várjátok már azt a népharagot... DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ami azt illeti, a pofátlanság csúcsának érezném, hogy egy tiszás nekem itt eljátssza a csalódott, átvert nép haragos gyermekét.
Sok mindent Pötyi szemére lehet hányni, de egy dologban végig következetes volt. Egy percig se hagyott kétségeket a saját emberi minőségét illetően. Ha tehát valaki ezt megszavazta, az nekem ne hisztizzen, hogy ki gondolta volna.
Vicces megint ahogy látványosan próbálsz kitekeregni az eredeti témából lendike...na de hát mindigis ezt csináltad, mikor úgy érezted kezd forró lenni a talpad alatt a talaj, szóval ezúttal sem okoztál csalódást. Tudod, a migatyánk-fidernyák egymás szopkodás volt az eredeti téma. ;))))
Na oké, akkor úgy veszem, hogy beismerted, ugorjunk.
Tehát találkoztál egy kiábrándult Tisza szavazóval, ebből egyből levontad a következtetésed: apad a Tisza, a négy évet sem húzza ki, elsöpri a népharag.
1. Ez a kiábrándult ember akivel találkoztál, most is itt van velünk a szobában? :P
2. Azt elfelejtetted idehazudni hogy az az embered tegnap óta narancssárga pólóban jár és hatalmas orbán-rajongó lett! Ejj-ejj... :DDDD
3. Képzeld, én meg rengeteg megvilágosodott, és a fideszből kiábrándult emberrel találkoztam már! Na, ehhez mit szólsz? :DDDD
4. Pont erről a vágyvezérelt gondolkodásotokról írtam lejjebb, vicces, hogy ügyet sem vetve rá folytatod, lendike. Nem baj, majd elmúlik, rá se ránts.
A probléma csak az lendike, hogy a felmérések, a kutatások, a közösségi médiában megjelenő reakciók nem támasztják alá ezt a te vágyvezérelt gondolkodásod semmilyen szinten. A kormány népszerűsége töretlen, a te köpcös tolvaj szektavezéred meg szarik a fejetekre és bújkál, meg nyaralgat - amíg még teheti. Kiváncsi leszek mikor esik le nektek végre hogy nagyon át lett baxva a fejetek, nem csak április után, de 16 éven keresztül folyamatosan. De azt elnézve ahogy április óta nem akartok erről tudomást se venni, szerintem még sokáig úsztok majd a narancs ködben, melyre rásegít majd a parlamentben maradt tróger fidernyák gittegyletetek kommunikációja felétek, valamint az ébredés és a felismerés szándékának teljes hiánya belőletek. Úgyhogy sokáig fogunk még röhögni a fetrengéseteken lendike, én ezt prognosztizálom. :DDDD
Ájjájjáj, tegnap egyetnemértésem volt egy tiszás szavazóval. Mármint egy volt tiszással.
Én azt mondtam, tán kihúzza Pötyi a ciklus végéig is, de szerinte max egy évet, aztán elsöpri a népharag.Mármint ha ilyen rátermetten folytatja a kormányzást.
Szóval ezt egy nem Orbán fan mondta.
Remélem, megint a tiszásnak lesz igaza és én tévedek, mint áprilisban.