Peter Esterhazy ist leider einer der albernsten und zugleich eitelsten Schwätzer, die sich in der gegenwärtigen Lit-Szene herumtreiben, man könnte auch Scherzkeks sagen. Wer jemals gezwungen war, einer seiner hemmungslos witzelnden Ansprachen beizuwohnen, wird mir recht geben müssen.
Mondj kortárs, időszerű, nem beporosodott szerzőket. Hadd okuljunk, kit érdemes ma olvasni. És néhány érvet - a művek megemlítésével - Esterházy középszerűségéről. Kíváncsian várom.
"ReméLLem mosmá azé benyuxaxx. Unlak már, mint sündisznó a fakírt."
Óh! Dehogy unlak. Nagyon szórakoztató és élvezetes ez a diskurzus. Nagy örömömre szolgál, hogy mennyire beleszaladtál a saját csapdádba, és mint tolarens liberális, hogyan próbálod meg a tiedtől eltérő véleményt, és izlést a földbe döngölni.
Nekem nem fáj, ha valaki olyan fontos, közösen élvezhető, közhasznú dologban, mint pl. az irodalom jobb/tehetségesebb nálam, az alkotói szabadverseny elvileg elkötelezett híve vagyok. És ilyen a családom is. Úgyhogy a fagyi-visszanyalási próbálkozásoddal most pukit markolál.
Nádas olvasását is jól teszed, persze azt se sznobizmusból, vagy antisznobizmusból tedd.
ReméLLem mosmá azé benyuxaxx. Unlak már, mint sündisznó a fakírt.
Köszönöm kedves jókivánságaidat, amellyet én is szívből kívánok az eljövendő esztendőben, úgy neked mint az egész családodnak is.
És a kívánságod már is teljesült, mert ezek után nem csak a kedves Esterházy Péter nagybecsű írásait, hanem a Nádas Péter írásait is olyan figyelemmel követem, mint eddíg Esterhazy Péterét.