Üdv, a historikus zene és az opera rajongóinak! Keresem felvételre vagy megvételre a következő CD-ket és DVD-lemezeket. Illetve minden, ami régi zene és opera, érdekel.(Gardiner, Harnoncourt, Hogwood etc.) Csere-bere felvétellel, postai utánvéttel, bármely módon. Én magam is kínálok cserébe saját készletemből. Több mint 200 felvétel, Bach, Haydn, Mozart, Schubert, Beethoven. (EMAIL: wolferl@freemail.hu)
Mozart Harpsichord concertos (Keyboard Concertos), Nos. 1–4 (K37, 39, 40 and 41) The Academy of Ancient Music/Christopher Hogwood Robert Levin (harpsichord) Decca L’Oiseau-Lyre 466 131-2 DH CD
Beethoven Quintet for fortepiano & wind instruments; Horn Sonata; Mozart: Quintet for fortepiano and wind instruments Robert Levin Fortepiano The Academy of Ancient Music Chamber Ensemble Decca L’Oiseau-Lyre 455 9942 CD
Haydn Cello Concertos Christophe Coin Cello The Academy of Ancient Music Christopher Hogwood Decca L’Oiseau-Lyre 414 615-2OH CD
Mozart: La Clemenza Di Tito Arthaus Musik Chorus and Orchestra of The Drottningholm Court Theatre Conducted by Arnold Östman DVD
PUCCINI: La Bohéme La Scala Theatre Chorus, La Scala Theatre Orchestra, Bruno Bartoletti, Marcelo Alvarez, Roberto Serville Tdk UK Ltd 2004 DVD
Mozart: Idomeneo Camerata Academica des Mozarteums Salzburg, Sir Roger Norrington (karmester)
DVD
Mozart, Wolfgang Amadeus - Die Entführung aus dem Serail (Bayerische Staatsoper/Karl Böhm)
DVD
7. Weber: A bűvös vadász (TDK) (Der Freischütz) Nikolaus Harnoncourt (karmester), Orchester des Opernhauses Zürich Chorus of the Opernhaus Zürich (vegyeskórus), Gudrun Hartmann (rendező), DVD
Segítség kéne egy editáláshoz kéne nekem a "Szerelem ez elsövérig" című filmből egy dal.
Valami olyasmi a szövege, hogy "most kell eldöntened velem vagy nélküled"
Megköszönném ha valakinek megvan, és eljutatná hozzám. Vagy ha CD-re másolná megvenném. Pesten lakom.
Valaki fel tudna engem világosítani, hogy ki az előadója, és mi a dal címe egy a viasat 3-on futó reklám zenéjének, ami a hármas aktákat reklámozza?
A válasz(oka)t a letter_to_elise@freemail.hu-ra kérném szépen.
előre is köszi.
Valakit meg szeretnék ajándékozni karácsonyra
a Vandals együttes "Oi to the world" c. albumával.
Ehhez már csak az kéne, hogy nekem is meglegyen.
Szóval, ha vkinek megvan, és érdekli egy csere az
alábbi alt-rock-surf-punk-hardrock-ska lemezek közül,
dobjon már meg egy levéllel!
(E)=eredeti
Kösz: Maugli
Ami nekem megvan:
Az összes Weezer (mind eredeti) -surfrock
az összes Green Day (kivéve a lújabbat) (mind eredeti)
NOFX: heavy petting zoo (E)
NOFX: so long and thanx for all the shoes (E)
NOFX: i heard they suck live (E)
Vandals: Quickering -
Mindkét Marcy playground album (E) -alt rock
Muffs: Hamburger -punk&roll
Muffs: Alert today, alive tomorrow -punk&roll
Az összes Apocalyptica, élő felvételekkel kiegészítve (E)
Az összes Eels (mind eredeti) -alt rock
Kibaszott sok Björk, majdnem mind eredeti
Five Iron Frenzy: Live -ska
Goldfinger: hang ups -ska
Az összes Presidents of the USA (mind eredeti) -alt rock
1db Stiff Little fingers
4db They Might Be Giants -teljesen alter
Az összes Veruca Salt (mind eredeti) -hard rock
Az összes Pixies (a Doolittle kiv.) (mind eredeti) -alt rock, surf
Ash: 1977 (E)
Ash: Nu-clear sounds (E)
Ash: Free all angels (E)
Hellacopters: disappointment blues (E) -rock'n roll
Leningrad: Pirati 21. veka (moldáv ska)(E)
Sublime: a dupla cd -alt.ska
Gothi hook: songs we didnt write -punk feldolgozások
Dead can dance: Into the labyrinth
Dead can dance: Passage in time
Van ezeken kívül kurvasokféle bullshit lemezem, írjon, akit
érdekel valami.
Volt régebben egy SxOxB-s kazim, amit 1x véletlen elhagytam. Volt rajta egy 3-4 perces nagyon jó szám, azt hiszem S betűvel kezdődött, és állt vagy 3-4 szóból... Meg van valakinek az?
Amit keresek, az biztosan nem koncertfelvétel volt. Az akkori (agyonhallgatott kazetta - akkor b*tam el, amikor nem vettem át magamnak) minőséget figyelembe véve "normális" munka volt, úgy kb 6-8 dallal a kazin. (Ha jól emlexem)
bianco (10-14-98 11:47 AM)
Valószínűleg független kiadó, mert tényleg sehol nem lelem. Külföldön sem.
Köszi, hogy segítesz!
segitenék, de megvallom, én sem jutok ötôl hatra. még nem adtam fel.
Kukorica János (10-14-98 10:30 AM)
...ahol Radics Béla gitározott .... Néhány dalcímre emléxem: Bika jegyében, Zöld csillag.
a zöld csillag megjelent kislemezen, nekem valahol még meg is van, de hogy azt elôbányásszam, ahhoz idô kell.
biztos, hogy nem valami korabeli amatôr (koncert) felvétel volt?
Úgy 8-9 éve egy haveromnak volt egy kazija, ahol Radics Béla gitározott (meg mások is zenéltek persze vele együtt). Néhány dalcímre emléxem: Bika jegyében, Zöld csillag.
Ha valakinek van, vagy tud róla, plíz jelezze.
Igen lanyha a forgalom, pedig kéne a Natural born killers zenéje is, amitől tavajjj néhány jó :( indulatú betörő megszabaditott (nem találom a hosszú i-t)
melyik lemezcégnél adtak ki? nem tudod véletlenül? az adatbankunk azt mondja: nyetu.
"search, search and thou shall find
knock knock and the doo will open."
(prince far i)
A nyolcvanas évek közepén működhettek. Talán dark-popnak (?) lehetne nevezni. A leghíresebb számuk: Brilliant Minds. Van még olyan, hogy Shake Like Judy Said, I Miss You (?), I can Feel Your Pulse (?)
Felállás: ének, gitár, bassz, dob, szinti, szax