Keresés

Részletes keresés

Pollen Creative Commons License 1999.01.26 0 0 72
Mónika drága!
Tedd csak fel szépen a másik moderátorod teljes, polgári nevét a magadé mellé! Világító kéken és aláhúzva! És szerepeljen a polgári nevén, ha hozzászól a kis édes! Csak hogy tudjuk, hogy áll a dolog a moderátorok közt és körül.
No ezt moderáld ki, kis szívem!
Varacskos Creative Commons License 1999.01.26 0 0 71
Ez az, Dénes, ezt már szeretem! Mikor kibukik belőled az amerikai kuttúra! Figyelj jól, amint elérem a harminc hozzászólást, nyitok neked egy topikot. Annak aztán különösen fogsz örülni. Addig is: zabot küldjek vagy csontot a srácoknak?
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.26 0 0 70
Bocsánat, de sem hős, sem bátor, sem névtelen nem vagyok - még tavaly, a moderatorkör beindulásánál tette fel Árpi sztrovacsek a konkrét kérdést, és ha jól emlékszem, akkor konkrétan válaszoltam is rá... persze, mit számít az, hogy én mire emlékszem és mire nem.. :)))
6dddddd Creative Commons License 1999.01.26 0 0 69
Varacskos!
Neked meg a rabok faszát.
Farba.
Jegcsakany Creative Commons License 1999.01.26 0 0 68
Szeretnék tippelni, hogy kik lehetnek a hős, bátor, névtelen moderátorok.
Egy szavazatot mindenképpen leadnék Wágner úrra, legnagyobb tiszteletem ellenére.
eMM Creative Commons License 1999.01.26 0 0 67
Galadriel!
Ha az embernek sutyy, eltűnik a hozzászóélása,amiben kultúráltan érdeklődik hogy tulajdonképpen KIK moderálnak egy kissé felmegy a vércukra.
Ezzel együtt a hozzászólók 95%-a kultúrált.
Nem tudom feltűnt e de ez az arány a T.asztalon egyébként is.
Varacskos Creative Commons License 1999.01.26 0 0 66
Szia ragaszkodo 6dddddd!

Te, nem is tudtam, hogy Readingban is van Futrinka utca! Máskülönben hogy lakhatnátok ott a Böbe babával?

A gyerekek nyerítenek vagy ugatnak? Az első esetben a nyugdíjas hintaló, a másodikban meg majd a Morzsa kutya lesz a barátjuk.

ragaszkodo Creative Commons License 1999.01.26 0 0 65
Cave!

azt ugy nem lehet, hogy egybol felismerjetek:-))
kicsit hagylak foni a levetekben. pont.

Caveman Creative Commons License 1999.01.26 0 0 64
{Buta. A pont lemaradt a vegerol :)))}
ragaszkodo Creative Commons License 1999.01.26 0 0 63
" Fol fol Ti rabjai a foldnek, fol fol Te ehes proletar!"

Period

Caveman Creative Commons License 1999.01.26 0 0 62
Drága mindenki!

Kérdés: Magatoknál vagytok?
Válasz: .....

Ti komolyan gondoljátok, hogy pl. az olyan hozzászólásokat nem kellene kimoderálni/nem szabadna kimoderáltatni, mint a mittoménmelyik topic-ban varacskos vagy kiafrancé volt? Már megbocsássatok, de az a hozzászólás mindenhol izléstelen stb. lenne. Gondolom nem véletlenül háborodott fel Ragika, most (talán először) igazából. Személy szerint csak néztem az egyik új topicnyitóját, aztán utánanéztem, hogy épp már megint mit sérelmez. Aztán igazat adtam neki. Kötekedni, anyázni lehet úgymond "kultúr" keretek között is. Ez az 1ik része, a másik meg az, hogy attól, hogy valaki idiótán, provokatívan viselkedik, az nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is azt kell tennie. Sőt IMHO nem is jogosít fel senkit arra, hogy ugyanúgy tegyen, hiszen attól a pillanattól kezdve, semmivel sem lesz jobb a másiknál.

Üdvözlet: CaveMaN

ui:bocs, ha valakit ismételtem.

eomer Creative Commons License 1999.01.26 0 0 61
Galadriel, Drága!

"...Agyatlan kevés van, a társaságot viszi az indulat, csak tudnám mindek és merre. Nyugodjatok már le az isten áldjon meg benneteket. Ha a moderátor moderál, mért kell anyázni? Máshogy nem lehet megkérdezni?

Hiába na a stílus ugye a stílus...., most mindenkit az itt produkáltak alapján kell megítélni?

Gratulálok mindenkinek akinek sikerült ebben az ocsmányságban partnernek lenni :(( ...

Ez szép volt...

üdv
eomer
:-))

eomer Creative Commons License 1999.01.26 0 0 59
Bettis:

"...Emberek vagyunk. Önérzettel, és lelkivilággal, amiből talán neked is van..."

Tudod, az a gond a fiúval, hogy Ő az állításod első felét nem érti. Viszont önérzete, lelkivilága, az van neki. Mása nincsen...

Bettis Creative Commons License 1999.01.26 0 0 58
ROMBOLÓ kedves, te tényleg nem vagy képes normális, emberi nyelven társalogni, vagy máshogy nem vagy képes nyomatékot adni mondanivalód súlyosságának? Nem tudom, észrevetted-e, de ez a stílus - 1-2 sötét alakot leszámítva - nem dívik a Tasztalon. vagy az a célod, hogy közutálatnak örvendj? Nem ezt hívják "hű de jófejségnek", ne legyél eltévedve! Erre kár volt regisztráltatnod magad. Ide úgy érdemes beköszönni, ha társaságra vágysz, új ismerettségre, értelmes vitákra, amiből tanulhatsz, és szellemileg gyarapodhatsz. Ha segítségre, tanácsra van szükséged. De ha ez az össz igényed, hogy másokat szapulj, ráadásul ilyen kicsinyes és gyermeteg módon, ezért kár az internetelőfizetésért. Menj le a közeli parkba, ülj le egy koszos, romos padra, és szitkozódj kedvedre. Nem hiszem el, hogy neked jól esne/esik ha valaki folyamatosan téged szid. Ugye nem? Hát másnak sem. Emberek vagyunk. Önérzettel, és lelkivilággal, amiből talán neked is van. Próbálj meg barát lenni, és nem ellenség. Hidd el, sokkal jobb érzés!
Bettis (ahegyibeszélő)
DESTROYER Creative Commons License 1999.01.26 0 0 57
Mogorva
előbb magadat moderáld,aztán ugass!
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.26 0 0 56
Érdekes, vélemény lett volna, netán Gondolat, aminek még nem adhatott volna elégszer hangot az utóbbi 2-3 évben?
Nem kellene esetleg megnézni az archivumot?
Egy-egy ilyen "Vélemény" után a mocsok rendszeresen elönti az asztalt - ebben az "ellenragika-kommandó" mindig is szorgalmasan besegít, és nem csak egy-egy topikról, hanem az egész Tasztalról van itt szó.
A szabadságra hívatkozva nyissuk meg az összes börtönt, diliházat, a kényszerelvonókról nem is szólva! Menjen szabadon a mocskolódás, az egész mindenségnek a tudatos összerondítása, rombolása, a normális társalgás lehetetlenné tétele - viváát!

Ne hülyüljetek, drága jó sztrovacsekok, ezt ti sem gondoljátok komolyan :)))

Pudli Creative Commons License 1999.01.26 0 0 55
Tisztelt moderálók!
Nekem nagyon nem tetszik ez az egész moderálás. Miért nem bízzátok ránk, hogy mit csinálunk? Nem vagyunk már dedósok, higgyétek el, hogy megbírkózunk az anyázásokkal, meg a durvaságokkal mi magunk is! A való életben sem moderál minket senki emberfia, miért akarjátok visszahozni Hitlert, meg Sztálint, meg a többieket, akik "kimoderáltak" az életből valóságosan többmillió embert, mert nem tetszett a véleményűk, vagy a pofájuk, vagy a bőrük szine, vagy durván beszéltek, stb...
Az internet(to) legyen szabad! Engem se, meg Ragacsot se moderálja senki! Megoldjuk ezt egymás között, higyjétek el! Nem fog eldurvulni, bízzátok ránk!
Legyenek a vélemények, gondolatok szabadok, legalább itt! Éljen a szabadság!
korx Creative Commons License 1999.01.26 0 0 54
Micsoda banda (tisztelet a kivételnek)... :-(
Teljesen mindegy mi van, semmi nem jó nektek.
Nosferatu Creative Commons License 1999.01.26 0 0 53
Szóval, összefoglaló vélemény következik.
Nemn hinném, hogy a Ragacs lenne/lett volna itt a legelvetemültebb alak.
Itt vannak pl. azon jobbosok, aki zsidózzák-kommunistázzák a ballibeket, a ballibek, akik fasisztázzák a jobbosokat, hímek, akik szerint a nôk csak a verésbôl értenek, ateisták, akik szerint a hívôk mind degenerált fanatikusok, vallásosak, akiknek az ateisták csak szánnivaló hitetlen barmok, etc.
De senkivel nem bántak el úgy eddig, mint a Ragaccsal. Gyomlálás persze volt úgy-ahogy, de nem tudok arról, hogy bárkivel is megtették volna, hogy akármit szólt, egybôl ugrott volna a véleménye, méghozzá rendszeresen.
Mert személyi jogaik még a Ragikáknak is vannak.
irokéz Creative Commons License 1999.01.26 0 0 52
Wágner úr,
a hasonlat majdnem jó, de jelen esetben a takarító személyzet nem csak a szemetet/ürüléket/okádékot távolította el, hanem mindent, ami az útjába került, székestül, vendégestül, mindenestül.
Nem olvastam a topicot, de feltételezhetőleg (a hiányolók hozzászólásai alapján) nem kizárólag ordenáré beszólások voltak benne. Ha már moderáltok, akkor nem vaddisznó módjára kéne, hanem jelen esetben a nem kívánt hozzászólásokat törölni. Pepecs munka, azt elhiszem, de hát a moderátor élete sem feltétlenül mindig habostorta. Feltéve, hogy igényes munkát kíván végezni.

Mindenki Macája,
a moderátorok még a nickjüket sem vállalják.

Kádár Mónika,
szerintem is elég szerencsétlen stiláris fordulat egyes szám harmadik személyben beszélni magadról ("az érintett kérésére").

Shongohan Creative Commons License 1999.01.26 0 0 51
Ha ragi hulye akko hulye az is eleg buntetes neki hogyha ezert mindenki megutalja...
csunya dolog ez a moderalas
Igen Moni ugyis mondhatjuk hogy kevesebb joga van (legalabbis igy lenne jo)
Nem kene szinte egyaltalan moderalni csak ha valami nagyon bedurvul (ragika kinjaban nyit 700 topicot)
eomer Creative Commons License 1999.01.26 0 0 50
Jól mondod, Mónika, az sem győzne meg. Itt elvekről van szó. Te egy moderátor vagy. Saját magad érdekében nem moderálhatsz (IMHO). Különben egykettőre Aczél elvtárs válik belőled. Mégegyszer mondom, ha vállaltad a moderátor szerepet, ami ezen a fórumon közszereplés, akkor viseld el az ezzel járó feszültségeket is. Különben azt kell mondanom, hogy alkalmatlan vagy a moderátori szerepkörre.
Nosferatu Creative Commons License 1999.01.26 0 0 49
Mónika!
Teljesen jogos, ha a személyre szóló ocsmányságokat kitörlitek.
Csak Ragika esetében az volt a baj, hogy nemcsak ezek a gusztustalanságok szálltak el, hanem a címzett minden beszólása & topikja, ahol szóvá tette ezeket... :(
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.01.26 0 0 48
Ezek szerint a moderátornak kevesebb joga van a fórumban, mint bárki másnak? Egyáltalán nem jellemző, hogy bármilyen velem kapcsolatos hozzászólást kitörlök, (még _sosem_ fordult elő) de talán a magánéletemnek tényleg nincsen semmi köze a moderációhoz és a törzsasztalhoz. Talán az sem győzne meg titeket, ha összeszedném ide azokat az alkotásokat, melyek a szellemi képességeimmel, különböző testrészeimmel, felmenőimmel és szakmai jogosultságommal foglalkoznak, néhányszor kifejezetetten alpári stílusban. De a hozzám tartozó emberekkel (aktuális kedves, gyerekeim, barátaim) kapcsolatos gyalázkodó beszólásokat továbbra is ki fogom törölni vagy töröltetni, ahogy ezt már mások is megtették korábban. Ugyan gondoljatok már bele, ti hogyan reagálnátok valami hasonlóra!
Ha egy cikk azzal foglalkozik, hogy Simicska kivel tölti az éjszakáit és ennek semmi köze az adóhivatalhoz, akkor azt a cikket joga van töröltetni.
eomer Creative Commons License 1999.01.26 0 0 47
Ide is bekopizom, amit ebbe a topicba írtam. Úgy érzem, inkább ide tartozik.

"Ne haragudj, Kádár Mónika, de ez már pofátlanság... Megtalálom a source-ban, hogy "Pollen hozzászólását töröltük az érintett kérésére." Erre meg kiderül, hogy az érintett Kádár Mónika. Aki saját magát megkérte, hogy "ugyan törölje már" ezt az üzenetet. Eddig nem szóltam hozzá a moderálási vitához, de most nem tudom megállni. Mégis, micsoda eljárás ez? Ha egyszer vállaltad a moderátor szerepet, akkor nincs más választásod, mint tűrni! Vedd tudomásul, hogy Neked ebben az esetben nincsenek személyiségi jogaid. (Kivéve a személyi adataid védelmét.)Te itt közszereplővé váltál. Ne csak az előnyeivel élj, viseld el a hátrányait is. Bármit kimoderálhatsz, de a saját magadat érintő hozzászólásokat nem! Ez kb. ugyanaz lenne, mintha Simicska betiltatná a róla szóló cikkek megjelenését.

Csatlakozom mogorvához, aki mogorva lett a cenzúrázási gyakorlattól."

Wágner úr Creative Commons License 1999.01.26 0 0 46
Drága jó sztrovacsekok! Ez igy egy nagy marhaság - szerintem, de ez nem lényeges.

Amint nagyon sokszor böfögtem má', de úgy látszik kénytelen vagyok újra és újra ismételni - ez egy Nagy Kocsma, ide jönnek mindenféle emberek, akik vendégek és aztán isznak, dumálnak, veszekednek, isznak, meg időnként verekednek, aztán isznak, kibékülnek és összevesznek vagy össze-vissza esznek és isznak, szóval, ahogy ill... Akik régóta ideszoktak és szeretnek itten inni meg veszekedni, meg mindenféle csempészgazemberségre összeszövetkezni (na, ezek a törzsvendégek), azok attól, mert időnként késelnek meg ólmosbunkóznak, még valahogy együtt vannak, de tuti, hogy nem szeretik, ha bejön valami Idegen és elkezd mindenkibe, még az idegenekbe is belekötni, összehányni a kocsmát, sértegetni az ideszokott amúgy becsületes rablókat és betörőket, akik nem egy üdvhadseregben töltötték Lyól megérdemelt büntetésüket. Ilyenkor mindig kitör a verekedés, leég a kocsma, jön a Felügyelő úr meg a tűzoltók, meg az a sok randa víííízz... brrr... szokásos sztori...

Vili, hogy a tulaj azt nem szereti, ha leég a kocsma és elmarad a bevét, ezért idehív mindenféle kidobóembereket, akik kidobnak, a becsületes kikötői népek meg akkor nyugodtan isznak és veszekszenek tovább, ahogy szoktak is mindig...

Teccik tudni, itt ez a szokás, ki is van írva az ajtóra, hogy "... aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas!" Mi ebben az érthetetlen? Van elég másik kocsma, sőt, bárki csinálhat saját magának egyet vagy hármat, vagy mennyit - többet nem tudok, mer'hogy ugyebár az alacsonymatematikám...

Viszont, hogy lehet úgycsinálni, hogy mindenkinek most aztán marhajó legyen? Egyszer azért sírnak a népek, hogy kosz van és szemétdisznó a kocsmáros, ha meg fogja a söprüt és söpör, akkor meg az a baj, hogy a mocskot eltakarította és ez már egy disznóság! Há' mi legyen, hogy megnyugodjatok Lyól, hogy annak is lelkibékéje legyen, aki koszhiányol, mer'hogy élvezi a mocsokot? Nem lenne egyszerűbb a mocsokkedvelőknek összeeszkábálni egy saját disznóólat, csak szóljatok, adok én erre címeket, ahol a hozzávaló deszkák vannak, olcsóáru, még pénzbe sem kerül.... úgy híjják, hogy Frimicsoda, mer'hogy ottan állítólag minden szabad és mindent szabad...

Megmutatná nekem is valaki az utat egy ilyen sajáthelyre, mondjuk, azok a sztrovacsekok és nemsztrovacsekok, akik annyira háborognak? Majd időnként odamegyek hányni meg szükségletezni, mer'hogy szükségem is lenni szok néha ilyenre, ha nem is állandójan...

Ha valaki netán itt hamiskártyázni akarna, akkor jobb, ha már az elején tudja, hogy itten van rengeteg hamiskártyás sztrovacsek és a lapokat a hátuljáról is megismerik, mert eleve közérthetően vannak cinkelve, igy aztán egyszerűbb, ha becsületesen játszunk.

Bocs, hogy megint hosszan böfögtem, de már támolygok is tovább, mer'hogy megszomjaztam ismét közbe'...

Matula Creative Commons License 1999.01.26 0 0 45
moderator 99-01-25 22:17    adatok | e-mail

T. Mogorva!
Neked most tényleg ENNYIRE hiányzik néhány újabb topic ahol beindulhat az anyázás?
A törlést nem önjelőlt hacker, hanem a moderátor kör végezte, mivel az új topicok nyitására okot adó "indok" is eltűnt az asztalról.
"A fórum moderált."

Hm... Érdekes: a fórum egyes esetekben moderált, más esetekben nem. Furcsa, hogy olyan esetben félelmetes gyorsasággal sikerült lépni, amikor a szó a ház elejét érte, azaz a szerkesztőket bántalmazták szóbelileg, míg ha mást anyáztak, a fent említett idézet utolsó mondata elfelejtődött.

Hogy is volt Orwell Állarfarmjában? "Mindenki egyenlő, de vannak még egyenlőbbek."

Gen Creative Commons License 1999.01.26 0 0 44
Ésszel kéne anyázni is emberek! Nem hiszem, hogy a felháborodottak minimum 90%-a nem tudta volna ellenőrizni a dolgot a source megtekintésével.
Egyébként az újból indult jelenleg tesztverziós Törzsasztalban ezeket a hibákat keki már kiküszöbölte.
Gen Creative Commons License 1999.01.26 0 0 43
T. felháborodott hozzászólók!
Ha megnézitek a topic forrását, látszik, hogy jóval több hozzászólás van benne, mint amennyi browserel megnyitva látszik. Valamelyik hozzászóló, vagy szándékosan, vagy véletlenül olyan HTML hibát követett el, mely több hozzászólást is "láthatatlanná" tett.
Ha azt az üzenetet törölnénk, elméletileg láthatóvá válna a többi is.

soknevű: most, hogy fenyegetései szerint többszázadszor "feljelentettt" minket hirdetőinknél, remélem néhány szemelvényt is küldőtt "munkásságából". Egy aljas besúgó nevezi kápóknak a cenzorokat? :-(

Knight of Improbability Creative Commons License 1999.01.26 0 0 42
Aki nem jopofizik, meg nem tapsol utemesen, hanem hozongeni mer az eltunik. Meg jo, hogy a gulag-vonat utaslistajat nem ti allitjatok ossze. :-(((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!