bcsi,
Puskásék idejében hány bankrablás volt Magyarországon? Sőt, hány bank? Ötvenes évek első fele, ne feledd! Akkoriban akinél fegyvert találtak, az automatice az Andrássy út 60-ban folytatta, és garantáltan bevalotta, hogy állam-, nép-, és pártellenes célokra tartotta magánál. Ezért volt sokkal kevesebb a fegyveres bankrabló, nem az edzők embersége miatt. Hagyjuk a múlt misztifikálását!
Én meg nyitok egy jóóóóó nagy bankot, jóóóó sok pízzel, kötök rá jóóóó nagy biztosittást, tik meg jöhettek oszt kirabolhattok jól. Mindenki jól jár, fegyver sem kell, a biztosítók meg csak fizessenek, úgy kell nekik, rohadjon el mind!
Meglepö és mulatságos...
Hihetetlen, hogy egy országos hírű egyesület ennyire ne ismerje a játékosát. Miért nem fordult elő hasonló a Puskásék idejében ? Mert a sokat szídott, rettegett edzö ember is volt egyben, akinek sokat számított a játékosainak a személye. Nem egyesületi mezbe bújtatott, pénzzé tehető,emberszabású gépek voltak a játékosok.
Indirrekt módon levonva a következtetést: Whisky - dupla jéggel...
Mit szoltok a masik rabloparoshoz a Kriminalisbol? A kreolboru es a kancsal. Az nem volt semmi.
Orbant szemelyesen ismerem, kaptam tole egy kulcstartot Kenyabol. Az apja kezdte el gyartani Mo-on azokat a fatablakat, amit HappyBox uzletekben arulnak. Ennek egy reszet vette at a Gabor par eve. Valahogy gyanitottam, hogy nem abbol vette a BMW-t, es nem abbol nyaralt Dominikan.
Mindenesetre meglepodtem rendesen, amikor lattam a fenykepet az ujsagban.
Ez van. Kivancsi vagyok mennyit fognak ulni.
Whiskey-s bankrabló rulez.
Én nagyon drukkoltam, hogy ne kapják el. Hallom tegnap a Kriminálisban, hogy a rendorok kutatják át a tömeget a Hév peronon, o meg nyugodtan állt a helyén. +hogy mennyivel inteligensebb volt a nyilatkozó rendoroknél, az meg egyenesen csodálatos volt. Az hogy a végén bedurvult, hát istenem, nem ment annyira a Dózsának, hát persze hogy idegesebb ilyenkor az ember.
Én is bankrabló akarok lenni, nem érdekel valakit?
Ami az esetben tetszik, az a sporttársak hozzáállása.
- Mi veled vagyunk haver! Nem engedjük, hogy a becsületedbe gázoljanak haver!
- Mi utólag sem ítélünk el. Hiszen korongozó vagy haver!
Hát ez az, ez az igazi sportszellem! Szinte már vágyom, hogy én is odatartozzam !
The Hawk,
nem akartam bántani Varju urat. Csak a hasonlóság miatt mondtam, amint mondtam.
Amúgy nem ismerem az ügyet, szóval nem kritizálom a Szücs-féle balhét. Ha felismerték öket, én is elmeszeltem volna a társaságot.
Tegnap este láttam a kriminálist. Nagyon szépen elmondta a szakember, hogy hogyan kell bankot rabolni. Csak egy dolgot nem mondtak el. Azt, hogy hová bírták elkölteni azt a 150 mullió forintot... (Talán whiskey-re?)
Nem volt az akkora égés, ha jól tudom, több szemtanú is "felismerte" őket...
Azért írtam idézőjelben, mert "Szűcsék" ugye parókában meg állbajuszban voltak, csóró zsaruk meg azzal kereskedtek, amilyük volt - szemtanúkkal, akik látták az elkövetőket...
Azért volt eröszakos, mert az egyik akciónál nem akartak rá figyelni. Kénytelen volt felemelnie a hangját. Most meg véletlenül elsült a stukkere, nem ment minden simán, kénytelen volt ráncigálni. Ez valóban nem volt töle szép dolog.
A Varjú haláli volt. Arcról tényleg le lehetett volna csukni, illet rá a kép.
A legnagyobb blama viszont az, hogy rákenték a Szücs testvérekre a whiskey-s egyik korábbi balhéját. Iszonyat égés.
Azért nem kell annyira sajnálni szegény whiskyst... Utolsó balhéjánál már például eléggé rendesen cibálta az egyik alkalmazottat, meg szerintem itt lőttek a legtöbbet, szóval jóval erőszakosabb volt, mint eleinte.
Mit szóltok ahhoz, hogy a (kisdoszpot) Keszthelyi helyett a Varju nyilatkozott a Kriminálisban???
Az az igazság, hogy sajnálom a fickót. Látom magam elött, ahogy beül a bárba, kér egy whiskey-t jéggel. Felhajtja, könnyes szemei elött egy csillogó-villogó bank jelenik meg mosolygó pénztároslánnyal. Utána kimegy, elsétál a bankhoz, belép. Köszön, leteszi a zacskót a pultra, felszólit mindenkit a nyugodt együttmüködésre. Elveszi a teli zacskót (alkalom adtán átadja a hozott virágot a kedves pénztároslánynak), majd kisétál az épületböl.
Bünözö, na de hol van ez a pedofil gyilkostól, vagy kisstílü patkány autótolvajtól. Egy igazi úriember! Tényleg sajnálom, nem a saját hibájából bukott le.
Láttátok a "Mint a kámfor" címü filmet? Ross doki játsza a visszaesö bankrablót. Rá akarnak sózni valami polgári állást, de ö nem akar biztonsági ör lenni. Abban nincs semmi finesz. Ehelyett kijön az épületböl, bemegy az elsö bankba, és közli a pénztárossal, hogy a szemben beszélgetö társa lelövi az igazgatót, ha pánikol. Átveszi a lét, kifelé megveregeti a fickó vállát, (aki egy rendes ügyfél, emiatt tárgyal az igazgatóval) hogy milyen jó a pénztáros csaj, majd kimegy. Laza, magabiztos, igazi macho gyerek. (Aztán kint nem indul be a kocsija és lefogják, de ez már részletkérdés, innentöl kezdve nem lehet nem kedvelni a pasit a film végéig.)
Ha van elegáns típus a bünözöi fajták között, akkor ez az.
(Függetlenül attól, hogy itt bünözökröl van szó, akiknek rács mögött a helye.)