Keresés

Részletes keresés

xobold Creative Commons License 2005.11.30 0 0 6

Na, hét év után ez a kívánság is beütött. A Csak szex és más semmiben Kata egyszerűen k.....a jó. Komoly. És van egy olyan, de olyan pillantása....

Teljesen fel vagyok lelkesülve!

Előzmény: zsombi (-)
Altamara Creative Commons License 2003.11.17 0 0 5
Dobó Kata
Néha elérzékenyülök, amikor kisbabát látok, és azt mondom, minden mindegy, csak gyermekem legyen.

img src=http://www.story.hu/cikkepek/dobo.jpg>


Született: 1974. február 25.

Csillagjegye: Halak

Kedvenc virága: pipacs, tulipán, búzavirág

Kedvenc étele: mákos tészta és a mákos sütemények

Kedvenc színe: fekete, szürke és a tengerkék. A legújabb kedvenc: a világoszöld.

Kedvenc időtöltése: jógázás, olvasás, mozi, futás, snowbord

Méretei: 169 cm magas, 48 kiló, 34-es méretű ruhát hord

Jellemző tulajdonságai: érzékeny, álmodozó, segítőkész, harmóniára törekvő

Filmjei: A miniszter félrelép, Ámbár tanár úr, Európa Expressz, 15 perc hírnév, Rollerball (az utóbbi kettő külföldön készült).

Alapok: A színészmesterség alapjait a Színművészeti Főiskolán rakta le. Kétszer halasztott, végül csak az első évfolyamot végezte el, majd az Egyesült Államokba utazott. Jelenleg Hollywoodban tanul színészmesterséget.

Babona: Ha visszalép a lakásba, mert ott felejtett valamit, pár pillanatra leül. A fekete macskától azonban nem fél, a péntek 13. pedig a kabalanapjai közé tartozik.

Gyerek: "Három csintalan srácot szeretnék. Néha elérzékenyülök, amikor kisbabát látok, és azt mondom, minden mindegy, csak gyermekem legyen."

Házasság: A miniszter félrelép forgatása közben ment férjhez, de házassága rövid ideig tartott. "Sikertelen házasságom ráébresztett arra, hogy a házassághoz tolerancia és szeretet kell. Összeházasodni csak azzal lehet, akinek ismerjük és elfogadjuk a gyengéit is."

Hollywood: "A környéken hemzsegnek a szebbnél szebb lányok, és mindenki arról álmodik, hogy sztár lesz. A valóságban ez csak igen keveseknek sikerül. Vallom, hogy ezek a dolgok a szerencsén is múlnak. De a rengeteg munka és tanulás sem kerülhető el."

Hospice: "Ez a mozgalom nálunk még gyerekcipőben jár. Gyógyíthatatlan rákbetegek gondozásával foglalkozó szervezetről van szó, akiknek támogatásra van szükségük, hogy egyre nagyobb számú beteget el tudjanak látni. Valószínűleg mindenki találkozott már ilyen problémával vagy ismer valakit, aki igen. Ez pedig elég ahhoz, hogy ne fordítsuk el a fejünket. Én ennek a szervezetnek a támogatója vagyok. Sajnos személyes indíttatásból: a nagymamám rákban halt meg."

Modellpálya: Tizenhat éves koráig rút, jelentéktelen békának érezte magát. "Azért is mentem el modellnek, hogy bebizonyítsam magamnak, meg tudom csinálni." Nem csak itthon, Németországban is keresett modell lett.

Producer: Évek óta együtt látni a világhírű producerrel, Andy Vajnával. A magyar származású férfi fedezte fel. Kapcsolatukról mind a ketten csak szűkszavúan nyilatkoznak, de nyílt titok, hogy a producert gyengéd szálak fűzik a fiatal színésznőhöz.

Sport: "Jóga vagy futás. Szükségem van rá, hogy minden reggel sportoljak. Kedvencem a snowbord, de az inkább kikapcsolódás és nem napi rutin. A görkorit viszont nem szeretem. Hónapokon keresztül, amíg Montrealban forgattuk a Rollerball-t, napi öt-hat órát koriztunk. Azt hiszem, ez az a sport, amiből az elkövetkező tíz évre teljesítettem a tervet."

Sztárság: "Inkább sokszínű, jó színésznő szeretnék lenni, mint sztár. Persze az is nagyszerű, ha a kettő találkozik, de a minőség számít. A szerencsén és rajtam múlik, mi lesz belőlem. A legtöbbet fogom kihozni magamból, maximalista vagyok."

Tanulás: "A gimnázium után nem tanultam rögtön tovább, két évvel később pedig már kiestem a dologból, és ha jobban belegondolok, már más érdekelt. A tanulás most is meghatározó az életemben. Rendszeresen járok színészmesterség órára, a folyamatos angoltanulásról nem is beszélve."

tosh Creative Commons License 1999.12.16 0 0 4
apam, ezektol a nullazasoktol majdNEM 1 ev utan be is dolok...KARFAAA :)
cska Creative Commons License 1999.11.08 0 0 3
Huh b+.
Ez volt legelkésetebb nullázás, amit valahais láttam :))))

Mondjuk maga a topic is vetekedhetne a leghaszontalanabb és a legfeleslegesebb címért...

cska

Előzmény: nyman (0)
Bütyök Creative Commons License 1999.11.07 0 0 2
Neki se vállik be minden!
Fun Sir Creative Commons License 1999.11.07 0 0 1
Dobó Katát a vászonra... Vászonlepedőre gondolsz?
Előzmény: zsombi (-)
nyman Creative Commons License 1999.11.07 0 0 0
nekem kulonosen Kata 0 0-ja tetszett :)
Előzmény: zsombi (-)
zsombi Creative Commons License 1998.12.15 0 0 topiknyitó
Akinek a TV reklámban bejött az a csábító pillantás, a magyar reklámbiznisz üdvöskéje, az a Pepsi fogyasztási szenvedélyének már a multiplexekben is hódolhat, így kötvén össze a kellemeset a hasznossal. A kontinuitást Dobó Kata szogáltatja.
Ami pedig a lényeget illeti: érdemes-e pusztán a "művésznő" bájai kedvéért megnézni az új Koltai Robi alkotást? (Egyébként szerintem a Vámos+Koltai+Dobó trió megtérülésileg is ígéretes összeállítás.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!