a segítségeteket szeretnéém kérnii...most lett őjratelepítve a gépem,s az eddig simáán futó programokat nem lehet elindítani...pl van a call of Duty amit mikor megnitnéék kiírja hogy probléma van nem tom mien dll-el...ezzel mit lehet csinálnii??...de ezt szinte minden ien katonai játéknál kiírja...légyszi ha tudtok segítsetek..és bocsii h nem tom megmondanii h mi a dll neve...:$
Én nekem csak egy kicsi próblémám van.
Van itt balra fent egy választó doboz vagy mi?
Abban egy lehetőség hogy humor harold de hol van az már.
Nem mutathatna az frankora.
Köszi mmimr
10 perc alatt ide juttotam hogy jelezzem valakinek.Szerintem ez se normális.
Szerintem a topicnyitás-szám korlátozásnak semi értelme, és én személy szerint zokonvenném a HTML tiltását is. Ugyanis akárhány mailcíme lehet bárkinek, tehát csak azt gátolná bármiben, aki nem akar semmit. A HTML nélkül meg piszkosul szegényes eszközeink maradnának bizonyos dolgok kifejezéséhez. Ha már grafikus böngészőket használunk, hadd lépjünk túl a szmájlikon!
De itt szerintem sokkal komolyabb dolgokon is el lehetne tűnődni. Pl.
1. Létezhet-e olyan kivitel a programból, ami csak a legutóbbi látogatás óta keletkezett hozzászólásokat hozza le, a többit a gépemen tárolja, és úgy rakja össze a topicot?
1.a. Mert ha igen, akkor megoldható lenne, hogy felülről lefelé olvassunk, ahogy már ez régebben szokásunk volt (lásd még könyv, nekem legalább is sokkal könnyebb úgy :o) ).
2. Lehet-e az összes listázott topicban keresni szövegrészt vagy hozzászólót?
3. Ki lehetne-e írni azt is, hogy KI volt az utolsó hozzászóló (és persze mikor)?
Amit viszont nagyon nem értettem soha, hogy lehet, hogy itt egyesek olyan mail-címekkel garázdálkodnak, amik nem léteznek? Ki jegyzi be nekik? Vagy csak egyszerűen ismerik a programot, és olyan utasítást adnak ki, amilyet akarnak, azt változtatnak meg, ami jólesik nekik?
A HTML-röl meg annyit, hogy le kellene tiltani, viszont linkelni lehessen; pl. a hozzászólásnál legyen lehetôség egyfajta attachment-re is, ami URL cimeket fogad el.
Azonlívűl, az az új tag, aki az elsô max. 5 hozzászólásában nem cseszi le valamelyik Rag* úriembert, ne legyen méltó a Fórumra. Mert akkor az vagy hasonló, vagy maga Ragika.
2: A topic-ba irt utolso valasznak ne csak a napja, hanem az idopontja is legyen kiirva -> egyszerubb eszrevenni egy uj valasz megjeleneset.
3: Ha egy topic-ot kinyitunk, akkor a "title" tartalamzza az adott topic nevet (ugy ahogyan az a "hozzaszolas" ablaknal van) -> hatekonyabb navigacio tobb nyitott ablak eseten.
4: Ha a 3. pont teljesul, akkor a "hozzaszolas" ablak "title" reszet ki lehetne egesziteni egy "hozzaszolas" szocskaval -> egyertelmuseg
Már készül a program új verziója, a mostanin már nem szeretnék semmit változtatni, nem érdemes.
Az újhoz viszont gyűjtöm a javaslataitokat, észrevételeiteket, hogy átállásnál minél több ilyen kérdés le legyen tudva, minél kevesebbet keljen utána még igazgatni a szoftveren, az mindig sokkal nagyobb probléma.
Az egy nap egy ember egy topicot nyithat dologban én nem hiszek, ez egy nagyon szigorú, és közben elég könnyen megkerülhető szabályozás lenne. Azokat akiket korlátozni szeretnétek(nénk) vele, csak felhergelné, akik pedig egy nap több értelmes topicot fel tudnának vetni értelmetlenül korlátozná.
Hogy is van ? A jelszót e-mail-en küldik ki ugye? Már nem emlékszem nekem hogy volt. Ha igen akkor azt kontrollálni lehetne ,hogy egy e-mail címre csak egy jelszót lehessen kiküldeni ergo csak egy nickje lehet. Annyira meg csak nem elvakult topicnyitó hogy 30 e-mail-t csináljon magának csak azért ,hogy több nickje legyen így több topicnyitási joga.
Ez már egy kicsit macerás lenne.
Tökéletes, kijátszhatatlan, megszeghetetlen szabályozás nem létezik. (Hű de szépül mondottam vala.) Még mindig jobb egy ésszerű, mint egy teljes anarchiát megengedô.
Én is támogatom a napi egy topic limitet, de osztom pipi aggodalmát, lehet, hogy visszafelé sül el a dolog. Egyesek talán akkor is kihasználják majd a napi keretüket, ha semmi értelmes nem jut épp eszükbe. Dehát egy próbát szerintem megér a dolog.
De lenne egy kérdésem. Mostanában nekem az 1 napnál frisebb hozzászólás opcióval soha semmi nem jön le. Mindíg 2 napot kell letöltenem. ( Akkor 2 napi jön le. )
Milyen érdekes a demokráciaja!
Mónik a kápó, megkédezi a plebszet, hogy mi legyen a megggy-vel. Jönnek a válaszok egymás után, hogy mennyen a megggy, de mennyen a 30 is. Erre, megy a megggy, de marad a 30. Mert úgy látja jónak ( Ez érv.). Ismerkedjenek a fijatalokk. Szóljanak bele mindenbe. Pl. elsö hozzászólásként csesszék le Ragikát. Csak nyugodtan gyakoroljanak. Ez lyó. Ragikától meg demokratikussssan megvonta a topiknyitás jogát.
Mert Isten áld meg a Magyart.
Igaz?
Meg ilyen névvel elbujdosnék.
Miután Acosh kartársnál elérhető a megy c. szépemlékű topic zippelt változata, ezért azt gondoltam, segítsünk ennyivel is Kekinek.
A 30 hozzászólás határról azt gondolom, hogy mindenképpen hasznos és én sem szoktam újak helyett topicot nyitni. Addig is, amíg 30-szor beír, legalább nézelődik, ismerkedik. Nem hiszem, hogy van olyan téma, amelyik annyira sürgős, hogy nem várhat amíg a kiötlője törzsvendég lesz.