Keresés

Részletes keresés

faithful Creative Commons License 1998.12.09 0 0 23
Thank You, JT,

Tudod szükségem is van rá, mert itten ojan klasszul esett a hó, aztán persze hogy nem takarították el, hanem csak lesózták, ezért lyól odafagyott, most aztán ember legyen a talpán aki megáll :-)

by faithful

faithful Creative Commons License 1998.12.09 0 0 21
Mennyi?
derba Creative Commons License 1998.12.09 0 0 20
A karácsonyfa nem hitvita tárgya.Az pénzkérdés.Tudjátok mennyi most métere?
No erre feleljetek!
faithful Creative Commons License 1998.12.09 0 0 19
összvegüggésbe=összefüggésbe
faithful Creative Commons License 1998.12.09 0 0 18
Kedves Emberek, Főleg JT,

Mivel pedig látszódni engedtetik az tényileg, hogy ottan (vagyis itten) ahol pedig az anyázkodás lenne az fő czél az emberek erre nem igen képesek,

Ezúttal szeretnék Tőled, kedves JT bocsánatot kérni a "szektás" jelző használatáért a veled összvegüggésbe hozva.

by
faithful

Piszkos Fred Creative Commons License 1998.12.09 0 0 16
Valentine: Ez igaz, de mivel aki minden reggel háromszor kiköp észak felé, annak nem árthatnak sem a démonok, sem a szellemek, ezért én bátran viszek majd haza karácsonyfát.
Valentine Creative Commons License 1998.12.09 0 0 15
De jóó eeeevagyunk itten hitvita nélkül.
Én be nem vinnék karácsonyfát a lakásomba, mert minden ágán okkult démonok ülnek, és a napisten sötét szellemének varázslása alá kerülnék, amikor megszólal a száncsengőcsinglingling.

Val

kleri bertalan Creative Commons License 1998.12.09 0 0 13
Figyeljetek!
1.A karácsony az szép.
2.A hitvita soká tart,a karácsony rövidebb.
3.Ki az a Simicska?
soltika Creative Commons License 1998.12.09 0 0 11
faithfull!
soltika is olyan ciluSH féleképp is meri az egész Karácsonykisajátitást.
Az meg még érdekesebb hogy az Orbán Viktor
papiron református ,most lökött a Református egyháznak "történelmi érdemei elismerésére"
1,3milliárd Forintocskát.
Jó kis magyar adó fizető üdv:
soltika/tollas 'dö nem strucc/ + Dr.Fintzy Kutja polgárpénztakarékos ,pénzlökdöső,egyszeri Enver Hodzsa, kistrabant
ps:simicska lajos nem BŰNÖZŐ !
Kukoricán térdeplő üdv:
soltika + Finci kutya
Arkangyal Creative Commons License 1998.12.09 0 0 10
A 22-es (a köbön) csapdája a hitvita.
1.Ez jobbára vallás vita. A vallás nem egyenlő a hittel.
2. Az egyház sem egyenlő a hittel, mint azt a történelem bebizonyította. (Minél inkább organizmus marad, minél kevésbbé válik organizációvá, annál jobban tölti be ős{egyházi} funkcióját.).
3. A HIT olyan, mint a SZERELEM
Vagy van, vagy nincs.
Kár róla vitatkozni.
Még az értelmes viták is csak mélyítik a vita előtti meggyőződést.*
4. Éljen az ateizmus!**

*Azért reménykedem a csodában. Néha ennek az ellenkezője is igaz.
**Haljon meg a kegyetlen, pusztító, szeretetlen isten(ed). Találd meg helyette ÉNmagodban Atyád, aki mint Édesapád/Édesanyád a legnagyobb boldogságaidban úgyanúgy, mint legnagyobb tragédiáidban, cél tévesztéseidben ölelő karjába zárt, (vagy legalább is szeretted volna, ha így lett volna), hogy föltöltekezve ne túl-, hanem ÉLD az ÉLETED.

Vajk Creative Commons License 1998.12.08 0 0 9
JT,
Ttszett az etlapod:))
Regebben a HIX Vitaban rengeteg ilyen temaju iras volt. Aztan rajottem, ez az egyik dolog, amiben ugysem tudjuk meggyozni a vitapartnereinket.De meg csak elgondolkoztatni sem. Ugyhogy azota magamban allok ellen annak, nehogy templomba menjek:)
ET2000 Creative Commons License 1998.12.08 0 0 8
és magasba emelé szent Attila az Anthiókiai kézigránátot és mondá: Áldd meg Uram, a te kézigránátodat, mellyel miszlikké apríthatod a Te elleneidet, Nagy Kegyelmedben. Amen.

És örvendezének vala, és evének málét és kukoricát, és sós ringlit babbal és orángutánt, és zsenge gyökereket, és gyönge szekereket....

A LÉNYEGRE TESTVÉREM!

Húzd ki a Szent biztodítószeget, majd számlálj el HÁROMIG. Se többet, se kevesebbet. Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig, hacsak, nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd! Midőn elérkezel a hármas számhoz, mely sorrendben a harmadik leszen, dobd el a te Szent Kézigránátodat a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend...

Wágner úr Creative Commons License 1998.12.08 0 0 7
Sör lesz a máglyarakodásnál, vagy "csak úgy" kell cipekedni?
CiluHS Creative Commons License 1998.12.08 0 0 6
Térjünk végre a topicra. A karácsonyt satya definiálta. Nem tudom, hogy innentől miért lenne vitatéma. Elismerte, hogy a napisten ünnepét lefedendő keresztesítő embercsinálta esemény a IV. századtól. Azaz a kereszténységhez valójában semmi köze.
Valentine Creative Commons License 1998.12.08 0 0 4
Annakokáért pedig mindazonáltal hitvitákba keveredének vala s szidák egymást szidásokkal és szidásoknak sokaságával. És etzer csak lőn az Úr keze rajtok s mondának oly kaczifántos mondásokat, melyet emberi szem még soha ki nem mondott. S anyázós kenetet kapának legott, és anyázkodának míg a világ világ s még három nap.
És kötekedének mindenekfelette azon, hogy Karácsonynak szent önnepje pogány kultuszokbúl eredeztetvén mért es hogyan vált az Kereszténységnek nemes, mintegy eszkategorikus napjává. Tudák jól, hogy idvességöknek szarva nem ettül áll vagy törik, de kötekedének, csak mert az kötekedésnek lelke által megkötöztetvén, a habos szelek által hánytatván s nagyságokat demonstrálni vélvén okoskodásokkal és hiábavaló beszédekkel önnön rút igazságokért harczolának vala.
Annakokáért atyámfiai, szeretetnek lelkével s nem gonoszságból szivembül javallom, hogy ez Asztalnak ez fejezetét végezzük be, minekelőtte még saját dugájába dőlne, és az pusztító, ki Sátánnak s Diabolosznak neveztetik, gúnyosan vigyorogna rajtonk.

OK??

Valentine!

faithful Creative Commons License 1998.12.08 0 0 2
JT, ÖÖÖ???????
???????????
faithful Creative Commons License 1998.12.08 0 0 0
Az első csörte pedig lehetne monnyuk az, hogy A karácsony mint olyan miért nem kersztény ünnep, és ha nem akkor miért igen?

by
faithful

faithful Creative Commons License 1998.12.08 0 0 topiknyitó
Kedves Emberök,

Mivel pediglen úgy látszik, hogy az hitnek nemös dolgában sok helyött típik az egymásnak (virtuális:-) haját az emberök, jónak talállám nyitanni egy topic-ot vala, melyben a vallásos dolgok álczája alá rejtetvén folytatódhat az egymásnak szapulásja.

by
faithful

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!