Ez egy jo regi topik, de a nyitasa 1999 ben volt, az utolso hozzaszolas meg 1998- ban ugyhogy valami sz.... lehet a palacsintaban. Egyebkent meg csak azert latom ezt a topikokat, mert a hulyeforum a legregebbi topikokat mutatja a legujabbak helyett az elso otvenben, escsehogy se sikerul atallitani.
Killer Jack!
Mondd már miért járattam le magamat?Mert leírtam a nevemet?Hát,ha ez lejáratás....
Zsoltu!Minősíthetetlen vagyok ahhh,hogy megsértettél.Képzeld 10 csomag papirzsepit elhasználtam hozzászólásod miatt.ÓÓ zsoltu nebáncss,most mi lesz velem,ha te Mcbántassz?
Hüp,hüp.
P.S.
Zsótu uncsi vagy,ezt már sokszor mondtad.
Egyébiránt visszatérek"megtért"önmagamhoz,és nem veszekszem veled többet(most már tényleg)!
ja, gyerekek, én azt nem tuttam eddig, hogy ez itt egy harctér, ahol harcosok meg ellenfelek meg ellenségek vannak !!! :(((( sajnálnám ha igy lenne.....
Na nem kell ezt a zsoltut ennyire éljenezni,hiszen kapitális állatságot csinált.Egyébként zsoltu fiú is rengeteg topicot nyit,(a legtöbb hasonló nivón mozog)csak épp átlagos leosztásban.
Zsoltukám,mi vagy te pszichológus(ha az vagy kezeld magad),mit játszod itt az erkölcsösség szobrát?
Semmivel sem vagy jobb,mint szakadék exbalkáni barátunk!
Nézzén mán magadba!
na még 1 mondat. ugyan nem facepolitika, de szerintem ezt az egész bohockodást itt a tasztalban nem szabad túlságosan komolyan venni... ez itt egy pohár, kicsi vihar van benne, de nem kell túldimenzionálnunk, ne csináljunk belőle elefántot. /huhh képzavar: pohárból elefántot, ráadásul az 1 mondatot is túl léptem.../
akkor elárulom, látom senki se jött rá !!! zsoltu mesterünk célja, a felrázás volt. ezt első pillanatban látni lehetett!! a módszer nem biztos hogy a legtökéletesebb, de jobbat én se tudnék. /csak én elég fásult vagyok ahhoz, hogy egy iyenbe belevágjak... + félnék a többiek haragjátol ;-))/
30 beszólás után vagy jogosult topic-nyitásra. Szoktál Quake-ezni? Ott Deathmatch-ben megtudhtatod, mi az a frag.
Sőt, van telefrag is, amikor teleportálásból osztódsz bele valakibe. Egyébként mindegy, csak poénnak szántam. (Én értem. :)))))
bárki bármit mond, azért mennyivel többet röhögtem éjjel amikor 1ik a másik után tünt fel /zsoltu topicjaira gondolok/ :-))) sokkal nagyobb élmény volt olvasni, mint bármelyik balkánanyázós buggyantságot... szerintem lehetünk annyira nagyvonaluak, hogy zsoltu mesternek elnézzük ezt a szerencsére nála ritka topicömlenyt :-)) /más lenne a helyzet, ha naponta csinálna permanensen 30 topicsot :-((/
más kérdés, hogy a 6ása nem igazán jött be, mert rögtön lett rá válaszul a balkánfun részéről 1001 szintén agyatlan topic, amit már kevésbé fogadtam mulatva /ebből is láccik, hogy bennem is van prekoncepció - bár balkánfun napi gyakorlatként gyártja-gyártatja a különböző agyafree topicokat... de akkor is.../
Én, a kínai népköztársaság írógépe tisztelettel megkérdem a termünk búráját, hogy vajon tényleg semmit se értett a topicdömpingenmből, vagy csak tetteti az üres búraságát. zsoltu"
hát tudom, hogy ezt nem kéne feszegetni, de engem kifejezetten érdekel, hogy mit is nem értek..... lehet, hogy valami isteni sugallat kéne annak megértéséhez, hogy valaki miért nyit egy órán belül 126 topicot.... ha tuttok segiccsetek..... aberráció vagy ez már művészet ?!? :((((