Keresés

Részletes keresés

Fazer GT Creative Commons License 2022.11.20 0 0 57

Igen, igen, ez pontosan így van. 

recefyce Creative Commons License 2018.04.06 0 0 53

Üdvözlök Mindenkit!

 

Kipróbálnám a hidrogén -peroxidos tisztítófrüdtőt.

Hol lehet nagyobb kiszerelésben kapni peroxidot.

3%-osat javasolnak...

 

anita.z Creative Commons License 2016.05.30 0 0 50

Sziasztok,

 

Sajnos a helytelen táplálkozás, a környezetünkben fellelhető méreganyagok növekvő mennyisége, a különböző kemikáliák, valamint a mozgásszegény életmód káros hatással vannak a szervezetünk működésére.

Több mint 20 éves orvosi kutatómunka eredményeként, egy amerikai orvoskutató team, dr. Arnold S. Leonard vezetésével megtalálta azon magok elegyét, amely egymással szinergikus hatásba lépve, sejtszinten képesek kifejteni a megnövelt hatását. A Rain Soul nem más, mint egy GMO mentes mag-alapanyagokból, hidegsajtolási eljárással kinyert egészség bomba, ami számos pozitív hatást gyakorol a szervezetünkre, maximális egészséget és gyógyulást biztosítva.

És ez nem egy csodaszer, hanem az emberi szervezet egy csoda, ha megkapja a szükséges mennyiségű tápanyagot, vitamint, akkor képes a regenerálódásra.

Egy tasak Soul annyi antioxidánst tartalmaz, mint 8-10 adag gyümölcs, 8-10 adag zöldség és 2-3 adag egészséges zsírsav. Bizonyított, hogy a mag valójában 30- szor annyi tápanyagot és antioxidánst tartalmaz, mint az azt körülvevő gyümölcs- szövetállomány.

A családommal már több mint egy éve védjük az egészségüket Soul-lal és csak pozitív tapasztalatokkal gyarapíthatom a termék hírét. A betegségek lefolyása leredukálódott egy-két napra vagy esetenként tünetmentesen átvészeltük, menstruációs fájdalmaim megszűntek, a férjem krónikus arcüreggyulladása meggyógyult, a lányom allergiája minimálisra csökkent. A közvetlen környezetemben bőrproblémák megoldása lett a termék. És meg sorolhatnám…..

 

Azt gondolom, egy perc figyelmet megérdemel ez a magalapú termék, a Rain Soul.

 

Több infó a http://www.myrainlife.com/Anita.Zelenka illetve a f.zelenka@gmx.at email címen elérhető vagyok.

Hóvirágszál Creative Commons License 2015.05.11 0 0 49

egyetértek azzal, hogy a személyi edző felesleges pénzkidobás, hisz csak ha elmegyünk kirándulni, úszni vagy kocogni rendszeresen azzal elérhető az ideális fogyás és a szervezet méregtelenítése

 

természetesen fontos a jó minőségű táplálék is, nemcsak a gyorsétterem felejtős, de a fél kész kaják, konzerv ételek is

 

fontos a friss nyers zöldség és gyümölcs fogyasztása

 

nem, nem kerül sokkal többe - évek óta így élek és havi 15000 forintból kijön a táplálkozásom

 

ami a DVD-ket illeti és az otthon tanulós módszert, ajánlok egyet a figyelmetekbe amin csikung gyakorlatok vannak, ez méregteleníti a szervezetet és ellátja azt energiával, így akár súlyos betegségekből is nagy javulás érhető el vele ( természetesen ezt is rendszeresen CSINÁLNI kell): http://bit.ly/CsikungDVD


Előzmény: noordbrabander (47)
noordbrabander Creative Commons License 2013.10.17 0 0 48

Ezt mindenki maga is meg tudja csinálni, sokkal olcsóbban.

Előzmény: SandiS (46)
noordbrabander Creative Commons License 2013.10.17 0 0 47

Iktasd ki a finomított cukrokat kezdetként. Egyél sok zöldségből készült ételt és élvezd a fűszerek ízét. Csirke, hal, mind jó. Személyi edző minek, annyi jó DVD-t lehet otthon kapni, csak csinálni kell; legalább egy órát naponta.

Előzmény: doriszka13 (43)
SandiS Creative Commons License 2013.10.16 0 0 46

Sziasztok!

Elsősorban budapestiekhez szólok.

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy egy kicsit is elgondolkoznátok e, ha egy széna térhez közeli helyszínen (Budapesten) jó áron, jó minőségű salátát lehetne kapni. Sokféle terv kavarog a fejemben a variációkat illetően. Az ötlet onnan jött, hogy boltokban egy maréknyi, 3 féle alapanyagból összeállított salátakeverék is kész vagyon az előállítására szükséges árhoz képest - amire viszont nem sok időnk van általában – ráadásul legtöbbször nem is igen friss. Én, mikor tehetem, mindig saját kezűleg készítem el a különféle tálakat, és sokak dícsérik :)

A cél, hogy friss, jó minőségű, kifizethető étel kerüljön az asztalra, mégpedig olyan adagban, ami megállja a helyét akár egy-egy főétkezésnek is. (Pl csirkével, tonhallal, sajttal stb.) A paleo étrend is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért többeket érdekelhetne a dolog. Szénhidrátot több szempontból sem szívesen terveznék a kompocízióba (pl az hidegen már nem annyira jó, sokan érzékenyek rá, vagy egészségtelennek tartják stb). (Megjegyzem, személy szerint nem különösebben ellenzem, de célom egy könnyű, friss saláta kivitelezése, ami pl egy vacsora alkalmával, vagy uzsonnára kielégíti a gyomrot, mégsem nehezíti el).

Egyelőre ennyi, kíváncsi vagyok a véleményetekre, javaslataitokra, mivel nem nagyüzemben tervezném, és egyetlen helyszínen lenne átvehető. Ha már pár embert érdekel, és célba talál, szívesen elkezdeném, mert saját életformámat is képviseli, és úgy látom, a piac kicsit hiányt szenved minőségből..

A emailcímemen is várom megkereséseteket a témában.

Köszönöm.

dalmaratatata Creative Commons License 2013.10.10 0 0 45

Nekem is hasonló a helyzetem. :) Ezzel szemeztem tegnap, szerintem érdemes csekkolni akkor neked is: http://premieroutlets.hu/NewsDetails.aspx?News_id=114

Előzmény: doriszka13 (43)
shannon19 Creative Commons License 2013.10.09 0 0 44

Heló Mindenki! Tök jó a téma, viszont a gyógyteáknál itt kicsit többről van szó. Testi-lelki egyensúly, elegendő mozgás, és bizony egészséges alapanyagokból készült ételek, rendszeres étkezés, valamint többször kevesebbet. Nekem ez vált be. Persze lenne még hova fejlődnöm, de szívesen adok tippeket, hogyan tudtam elkezdeni, és milyen pozitív változások történtek azóta az életemben, mióta egészségesebben próbálok élni. Én egyébként a paleolit étrenddel kezdtem, na tegyük hozzá, nem olyan szigorúan betartva. :) 

doriszka13 Creative Commons License 2013.10.09 0 0 43

Sziasztok! Már régóta fontolgatom, hogy "át kéne térni" egészséges életmódra, de fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá. Fontos-e például személyi edzőt fogadni, ha elkezdek edzeni? Mennyit érdemes egy héten? Milyen ételeket kell elhagyni, mi az, ami nagyon káros? Na és hogyan lehet egészséges, tápláló, finom és egyszerű ételeket főzni? Igazából annyi mindent olvasni a neten és mindenhol, hogy túlbonyolítottam már a fejemben, és ezért késlekedem mindig az életmódváltással. :)

Aloeblossom Creative Commons License 2012.07.08 0 0 38

Sziasztok, nekem nagyon sokat segített a szervezetem rendberakásában ez a tea. A boltban 5090 ft-ért lehet megvenni, de én úgy gondolom, hogy ez kicsit sok érte, így felvettem a kapcsolatot egy hölgyel, akinek köszönhetően 3500 ft-ért tudom árusítani, ami még mindig nem olyan olcsó, de azért már megfizethetőbb. Nagyon sokáig voltak étkezési zavaraim, valamint az élsport hírtelen abbahagyásának következtében rohamosan hízni kezdtem, majd egy-két hónap "teázgatás" után visszakaptam a versenysúlyomat.
Nem azt mondom, hogy a tea mellett zabálni lehet és akkor is repülnek majd a kilók, de egy normális, egészséges étrend mellett tényleg nagyon hatásos.

Az Aloe blossom herbal tea:

A kalóriaszegény, koffeinmentes Aloe gyógynövénytea ízletes ital, amely mindenkor harmóniába hozza testünket, lelkünket. Fantasztikusan összhangot a fahéj, a narancs, a szegfűszeg, a gyömbér, szegfűbors, az ánizs, a kamilla, a földiszeder, a Gymnemna sylvestre, valamint természetesen az Aloe zamata biztosítja.

 

Az Aloe Blossom Herbal Teában rejlő gyógynövények:

 

  •  Szennalevél (béltisztító)
  •  Szegfűszeg (kiváló görcsoldó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő)
  •  Fahéj (emésztésserkentő, étvágyjavító, gyomorerősítő)
  •  Szederlevél (immunerosíto, serkenti a mirigyek muködését, oldja a stresszt, jótékony hatással van vénás és visszérbetegségekre)
  •  Gyömbér (gyomor-, bélrendszeri panaszok, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, memóriajavító)
  •  Ánizs (szélhajtó, görcsoldó és emésztést serkentő, enyhíti a köhögést)
  •  Kamilla (gyomor-, bélrendszeri panaszok, fekély, ideg-, vese-, hólyag-, májbetegség, aszthma, gyulladáscsökkentő) 
  •  Gymnemna sylvestre (normalizálja a vércukor-, és koleszterinszintet, csökkenti az édesség utáni vágyat, a zsírok és a szénhidrátok felszívódását képes gátolni, így a cukorbetegség kezelésében és fogyókúrák kiegészítőjeként is kitűnően használhatóak. Csökkenti a szénhidrát utáni vágyat, és az éhségérzetet is.
  •  Aloe virágbimbó (immunrendszer erősítő, vírusölő,...)

(A gyógynövények népgyógyászatban, használt leírásai) 

 

Teakészítés: 1 liter vízbe, 1 tealevél, 5-10 perc áztatással. A teafiltereket elrakjuk.

 

Nyugtató, lazító fürdő készítés: A teakészítés után összegyűjtött filterekből, kb. 6 db-ot leforrázunk, hagyjuk állni 15 percet, majd a fürdővízhez öntjük.

 

Virágtáp: a fürdőkészítés után kinyitjuk a tasakokat, a teafüvet a virágok földjére szórjuk.

Érdeklődni az alábbi e-mailcímen lehet:    Szkulturanna@gmail.com
                                                                                                 
Házhozszállítást Budapesten belül vállalok.

stilusgabi Creative Commons License 2012.02.08 0 0 37

Az egészséges életmódot lehet megismerni a február 24-én kezdődő Human bodies kiállítás keretében. A jegyárakból 20% lejön ha valaki még február 24-e előtt megvásárolja a jegyét. 

Bozke Creative Commons License 2011.11.21 0 0 36
Judit.rightquestion Creative Commons License 2011.10.06 0 0 35

 Értelmes topic lenne, csak sajna nem túl pörgős :P Sebaj, mégis beteszem ide is, hátha mégis idetalál 1-2 ember és hasznotokra tudok lenni: http://ahelyeskerdes.blogspot.com/, olvassátok egészséggel. ;)

Judit.rightquestion Creative Commons License 2011.09.23 0 0 34

 Kedves életmód-fórumosok, az a gond, hogy sokszor az életmóddal kapcsolatos értekezések kimerülnek abban, hogy mit együnk, hogyan éljünk, holott a lelki-érzelmi harmónia a kulcs, persze nem teljesen  mindegy, mit eszel és hogy mozogsz-e, de nem ez a legfőbb szempont. Nem néztem vissza túl sokáig a hsz-okat, de úgy sejtem, a dolog ezen részéről nemigen esett szó. Igazam van? 

VegetAryan Creative Commons License 2010.05.26 0 0 33
csiba00 Creative Commons License 2010.05.26 0 0 32


Eladó kettő teljesen új, bontatlan (garancia nincs) D Cont Personal vércukormérő készülék kb. a bolti ár feléért, 8000Ft-ért. Az ár egy db készülékre értendő. A csomag tartalma: 1db készülék, 1 doboz tesztcsík (25db), 1 db ujjszúró, 3 db tű.
Két készülék van. Az egyikben a 3 db tű 2010.01-én lejárt, a másikban 2010.09-én jár le. Érdeklődni telefonon: 06-harminc-40három-808három. Budapesten területén elviszem személyesen a készüléket.

sportember Creative Commons License 2001.02.23 0 0 31
Sport heti 5x kevés. Nem munka, öröm, lehet hétfőn meg kedden is... ;-)

Üdv:
sportember

Előzmény: Törölt nick (30)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.03 0 0 30
embertarsaim!

ne legyunk ma' ennyire magyarok.. Purusa nagyjabol megmondta, mier is jo egeszsegesen elni. ezen kivul nem tom, miert kapcsolodik ossze az egeszseges elet es a minden oromrol valo lemondas fogalma, egyaltalan nem igaz, hogy pl. nem lehet jokat kajalni /na jo persze nem disznyoprolkoltet/. ami egeszseges az nem feltetlenul fureszpor izu!

en ma vagtam bele ebbe az egeszbe /aztan mar jar is a szam/, elmentem bo'tba, otthagytam egy csomo penzt /zoccseg, csirkemell, szolocukor, joghurt/ aztan hatalmas lelkesedessel elkezdtem fozni. zoldsegleves, zoldseges csirkemell, joghurtos paradicsom+uborkasalata. mire ezzel kesz lettem, maris sokkal jobban ereztem magam.

eztan rendszeresen fogok enni napi 3x /nem delben keles, aztan a kave lenyomasa utan meg 3 oraig vegetalni a gep elott../ sportolni fogok hetente 5x /nem ezerer' lesz tesialairasom felevkor :)/ a vizsgaidoszakban elharapodzott dohanyzast ismet ertelmisegi dohanyzasra cserelem /max. havi par szal a tarsasag kedveert :)/. alkohol tovabbra is minimalis /van annal jobb es artalmatlanabb drog is :)/

azt nem igerem, hogy az oraimra is be fogok jarni, mert ugyse, meg kulonben is annak semmi koze az egeszseghez :)

most pedig tessek peldat venni rolam, es nem hagyni visszasullyedni ezt a topicot!

soltika Creative Commons License 1998.12.03 0 0 29
Zsoltu kösz az emilkét!
A válaszomat technikai fogyatékosságomból kifolyólag sajnos csak a soltika naplójába tudtam belekopizni,remélem megtalálod.
ha máshonnan is megkaptad kérek visszajelzést!
Ámerika/a következó botladozásom a Majtényinál lessz/ nincs oly messze üdv:
soltika + Finci kutya
Purusa Creative Commons License 1998.12.02 0 0 28
Aha. Jok ezek a viccek az egeszseges eletmodrol.

A gondolatmenetben a hiba ott van, hogy az e.e. nem a halalt semmiti meg, vagy tolja ki, hanem az addig elsanyargott elet minoseget emeli meg. : )

[Avagy puffedt majjal, elhizva, gorcsolo horgokkel ebredni de szep!]

Endorfin Creative Commons License 1998.12.02 0 0 27

Version 2.2

......és akkor hosszu életem lesz ?
-Azt nem garantálom.
De hogy hosszunak fogja érezni,
az biztos.

Endorfin Creative Commons License 1998.12.02 0 0 26
Version 2.0

Amikor a doktor mondja a paciensnek:
Bátyám, ha még sokáig akarja élvezni
a nyugdijas kort,
ne egyen nehez kajákat,
ne igyon szeszt,
ne kerulgesse a menyecskeket.
-Es akkor sokáig élek :?
-Igen.
-Igen, de MINEK ?

coeurace Creative Commons License 1998.12.02 0 0 25
Szerintem is az a baj az egeszseges eletmoddal, hogy marha ciki, mikor az ember egy eleten at onmegtartoztato egeszseges eletmodot folytat, aztan 70 evesen belehal, hogy nincs semmi baja.

Ace

u.i.: Egyebkent is az onmegtartoztatas bizonyos kerdesekben annak a leplezesere szolgal, hogy nincs mitol megtartoztatnia magat az illetonek.

Mogorva Creative Commons License 1998.12.02 0 0 24
vigyáztam! villámkéz
Mogorva Creative Commons License 1998.12.02 0 0 23
zsoltu! kicsit morbid az egészséges életmódot emlegetni a tegnap éjjeli topicmenésed után. esetleg ha gondolod, remek módszerekkel és tippekkel szolgálhatok a tüneti kezeléssel kapcsolatban. itt van rögtön a bézbólütő. a kezelés után jó darabig nem lesz kedve a delikvensnek efféle csúfságokat mívelni. :)
Mogorva Creative Commons License 1998.12.02 0 0 22
zsoltu! kicsit morbid az egészséges életmódot emlegetni a tegnap éjjeli topicmenésed után. esetleg ha gondolod, remek módszerekkel és tippekkel szolgálhatok a tüneti kezeléssel kapcsolatban. itt van rögtön a bézbólütő. a kezelés után jó darabig nem lesz kedve a delikvensnek efféle csúdfságokat mívelni. :)
soltika Creative Commons License 1998.12.01 0 0 21
Zsoltu
én dohányzok iszok de remélem hogy te észnél vagy,arra talán még szükség is lehet a jövőben
soltika + finci kutya
MuzX Creative Commons License 1998.12.01 0 0 19
Szerintem ha abbahagynám az internetezést, de lagalább sikerülne napi egy óra alá mennem, az egy kis lépés az emberiségnek, de egy hosszúlépés nekem :)))))))
Casi Creative Commons License 1998.12.01 0 0 18
Endorfin,
semmi gond, a jó poén sokadszorra is jó poén marad. :))

Láttátok az Angyalok városát? Abban is kiderült, hogy nem is olyan jó angyalnak, "tökéletesnek" és halhatatlannak lenni. Embernek lenni sokkal jobb, mert akkor ehetsz palacsintát sok-sok tejszínhabbal, mogyorókrémet, kukoricát dögivel, bagózhatsz, ihatsz, nőzhetsz/pasizhatsz - és persze a végén meghalsz. De addig jó!!! És így a jó.
Cas

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!