Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2014.12.28 0 0 39

Nosztalgia az 5000res alattiak közt:))) Mindjárt 16 éves lesz!!! Igen, akik itt kezdtünk és, akik idejöttek, MIND:DDDD

tusko hopkins Creative Commons License 1998.12.04 0 0 38

Elf, SpS!

Mer bantyatok a Zsoltut?
Olyanjofejj

Tuod, oljunk + minden rohadekot

Tusko

Rock Creative Commons License 1998.12.03 0 0 37
JT,
Hiaba dumalsz. Ez van.
Mint Garas Dezso is mondta:
Ezzz Vannnn!
Elf Creative Commons License 1998.12.02 0 0 36
Sps,

szarul.

Zsoltu, Teszerinted itt mindig is baj VAN nem? Rikácsolsz. Soha nem jó. Fáj a világ.

jo,
van ilyen ...

Elf

SPS Creative Commons License 1998.12.01 0 0 34
Már ne haragudj NetAdmin, de Te ki vagy ? eSPé
csn Creative Commons License 1998.12.01 0 0 33
Az a röhej, hogy pont olyan okoskodik itt, aki miatt (többek közt) létrejött ez a topic.
Persze, hisz szólítva érzi magát... És pont azt emlegeti, hogy nincs magasröptű topic...

Nos NEMtisztelt topicszétcseszőagyatlaidióták: Okosat szóljatok vagy semmit. Az utóbbi (nektek) könnyebb, hát javaslom azt.

NetAdmin Creative Commons License 1998.12.01 0 0 32
Édes Zsoltu, kicsi bogaram! Az, hogy szerinted szar, az már úgyérzed, hogy feljogosít téged, hogy teljesen teleszarjad? Ha nem ülsz le, azt higgadsz le gyorsan, akkor összeveszünk! Ne nyiss újabb fórumokat, mert egyrészt pofátlanság, másrész kurva szar eligazodni tőle. Megaztán esetleg felbosszantasz, az meg neked lenne káros. Ha be vagy baszva, űlj bele egy kád forró vízbe aztán józanodj ki. Ha esetleg narkózva, akkor legalább míg repkecc, addig a konnektorból húzd ki a számítógép kábelét. Sok kínos pillanattól óvod meg vele magadat.
eMM Creative Commons License 1998.12.01 0 0 30
Szerintem a moderálás annyiból álhatna (ha már muszáj) hogy eztete a hozzászólás mi (internetto) kidobnánk.
És akor ez csak félig vicc.
Viszont nem kell klikkelgetni :-)
jo Creative Commons License 1998.11.30 0 0 28
Az is egy megoldás, hogy alakítanak egy internetto-t, ahova csak azok irhatnak, akiknek a véleménye mindenkinél tetszést arat. Ide aztán nem tolakodhatna be senki. Az egészet tökéletesíteni is lehet: mondjuk csak azokat regisztráljuk, akiknek a véleménye is megegyezik, szimpatikus a nickje: - jöhet!
SPS Creative Commons License 1998.11.30 0 0 27
Technikai jellegü kérés :

Moderáció esetén legalább azt lehessen látni, hogy ott egy x.y-tól elhangzott hozzászólás volt, amit ki/le/át/moderáltak.

Ha még azt is meg lehetne, hogy ezt valahova eltegyék, azt linkkel én megnézhetném, ha akarom, azt nagyon tuti lenne. Csak hogy tudjam, mi a moderálandó ...

Javaslatok, vélemények ? Tudom, hogy ezek a javaslatok már elhangzottak, de most már hátha ...

Üdv,

eSPé

ZöPö Creative Commons License 1998.11.29 0 0 26
opi, kérlek, ne ess túlzásba! Ha a ház az iNteRNeTTo FÓRUM, akkor a lakások a topicok. Sem kismalac, sem a műszaki széttúrók nem terjesztették ki tevékenységüket a teljes FÓRUM-ra, megmaradtak egy-egy jól behatárolható topicban, azaz lakásban. Ha ez nem így lenne, akkor te sem tudnél engem itt olvasni.
kaviat Creative Commons License 1998.11.27 0 0 25
elveimmel ellentétben hozzászolok a témához. !akkor át kell lépni a kulát és kész.

Mogorva !!

teccik a poénod az öngyilokkal :-))

de gyerekek komolyan. bárki nyomja tele ilyen olyan redirekctekkel, alázós HTML-ekkel a topikcuccokat, isten szerepében tecceleg. márpedig nem hinném hogy bárki jobb a másiknál csak azért, mert +támadva érzi magát. komolyan gondolom, cakk & pakk ki kellene tiltani a HTML kódokat, és akkor maradna a moderátor vagy nem, ugyanis arról továbbra is lehet vitatkozni hogy kell -e vagy nem... szerintem a kulakupachoz visszatérve, 1 topic szétnyirása pont a kula. csak rosszabb, mert lehet hogy ártatlan emberek hozzászólását is levágja. ez pedig rosszab az agyatlan balkánozásnál amit legfeljebb nem olvasok el, hisz ott van a pgup...

kaviat rondaemberbácsi

opi Creative Commons License 1998.11.27 0 0 24
ZöPö: roppant szemléletes a lépcsőházas példád, csak az a baj, hogy itt IMHO egyáltalán nem erről van szó. Megpróbálok a lépcsőházas hasonlatodnál maradni. A lépcsőházban lakik egy lakóközösség. Néha néhányan megorrolnak egymásra, és egymás ajtaja elé kuláznak. A kultúráltabbak nem folyamodnak ilyen módszerekhez, dehát nem mindenki az. Tegyük fel, nincs más alternatívája egyik lakónak sem, itt kell lakniuk, nem költözhetnek el, ezért el kell fogadniuk, hogy időnként a lépcsőházban találnak egy kupacot. És el is fogadják, mint szükséges rosszat. Ellenben az egyik lakó egyszercsak úgy gondolja, hogy véget vesz a lépcsőházba szarásoknak egy egyszerű módszerrel: az egész házat felrobbantja. Az mindegy, hogy ezzel a többi lakót hajléktalanná tette, dehát ő úgy gondolja, hogy mindenki inkább legyen az, mint hogy az általa egyik különösen utált lakó az ajtaja elé kulázzon.
Mogorva Creative Commons License 1998.11.27 0 0 23
Ugyanmá! Ezé még nem kell öngyilkosnak lenni!
:))
Vagy nem azé mész a fegyverbótba? :)
ZöPö Creative Commons License 1998.11.27 0 0 22
Ja, ez is tipikus lépcsőházi bölcsesség részemről. De:

Egy beteg alak három éve minden reggel bemegy a kertedbe és a bejárati ajtód elé rak egy szép, nagy, barna, gőzölgő kupacot. Megpróbálod lebeszélni szép szóval, fenyegeted, csinálsz csak neki külön budit. Nem segít. Ő változatlanul az ajtód elé kuláz. Néha megígéri, hogy abbahagyja, "ő többet aztán soha", aztán egy hét múlva kilépsz reggel az ajtón, habverőfényes szép nap van, a szokásos kis kupac pedig ott figyel a lábad alatt... Szerintem te is a fegyverbolt felé vennéd az irányt.

ZöPö Creative Commons License 1998.11.27 0 0 21
Ha harmincketten mondjátok el ugyanazt, akkor sem értek egyet. :-)) De ettől én még mindannyiótokat nagyon tisztellek.

Az álláspontom csak és kizárólag a Ragika (összes nevén) - kismalac - "műszaki széttúró(k)" kérdéskörre vonatkozik.

Cute Creative Commons License 1998.11.27 0 0 20
Szegeny rendes. becsuletes balkaniak. (Bolgarok stb.) Csak szettarjak a karjukat, mi most meg mar tragar szonak szamitunk?
SPS Creative Commons License 1998.11.27 0 0 19
Elf,

1. Hogy vagy ?

2. Ezt a "fejbelövést" már egyszer szó szerint említettem példaként ZöPönek, csak egy másik esetben példálództam vele. Akkor megértette, szerintem most is meg fogja.

Egyébként ne menjünk bele a moderáció témájába, az egy másik topick ;-). Én most arró beszélek, ha valaki idelátogató (nem szerkesztöségi tag, no és mellesleg elfogadhatatlan eszközökkel) barmolja szét a T.Asztalt. Szerintem ez ellen a szerkesztöségnek föl kellene lépnie !

Üdv,

eSPé

Elf Creative Commons License 1998.11.27 0 0 18
Zöpö,
hagyjuk már ezeket az arcméreteket. Lásd be, hogy tévedsz. Van ilyen.
Gondolj bele, ha valaki szónokol a parkban, és valaki más odamegy és ellenszónoklatba kezd, az azért más, mintha odamegy és fejbelövi!

Elf

ZöPö Creative Commons License 1998.11.27 0 0 17
No tehát. "Műszaki széttúró", ha elfogadtuk ezt a terminus technicust, nem csak egy van. Nézd végig a topicokat, láthatod. Vannak ügyesebbek és vannak lámábbak, és vannak olyanok is, aki már közzé is teszik a módszereket. Persze, ugye, ezek mind én vagyok...

Én elmondtam az én véleményemet, te elmondtad a tiédet, nem értünk egyet, ennyi. Nem kellene ebből ekkora ügyet csinálni. Vagy nincs jogom azt gondolni, amit akarok? Akkor tényleg ne vitatkozzunk az arcméretekről.

Változatlanul fenntartom, hogy kismalac és a "műszaki széttúró" ugyanazt csinálja: tiltakozását fejezi ki.

opi Creative Commons License 1998.11.27 0 0 16
Azt nem írtam oda. Csak gondoltam.... :)))
ZöPö Creative Commons License 1998.11.27 0 0 15
"Ha te vagy az, akkor sürgősen állj le!!!" - mert ha nem? :-)) Na, ez a fenyegetés.
opi Creative Commons License 1998.11.27 0 0 14
ZöPö:

Ki fenyegetett itt? Mert nem én, az biztos. Aki fenyeget, az a "műszaki széttúró". És te, aki még bátorítod is erre a bunkóságra (amennyiben nem te vagy az). Kismalac beszólásainak ehhez semmi köze. A véleménnyilvánítás nem = véleményelhallgattatás. Talán hallottál olyasmiról, hogy a szabadságod addig terjed, amíg nem korlátozod másnak a szabadságát. Az arcméretekről meg lehetne vitatkozni.

SPS Creative Commons License 1998.11.27 0 0 13
Igen.

Szóval én fenntartom magamnak a jogot, hogy eldöntsem, mi tetszik és mi nem. Ami nem tetszik azt ignorálom, ami tetszik, az(t) ... :-).

Felnöttek vagyunk. A hülyék meg nyugodjanak békében, please !

Köszi,

eSPé

csuhas Creative Commons License 1998.11.27 0 0 12
az a baj hogy nem bolond itt senki. a verekedes altalaban ugy kezdodik, hogy valaki visszaut. jogos, nem? akormeg mi afaszon csodalkoztok?
lessz meg rosszab is, igerem!:-))))
csuhas Creative Commons License 1998.11.27 0 0 11
az a baj hogy nem bolond itt senki. a verekedes altalaban ugy kezdodik, hogy valaki visszaut. jogos, nem? akormeg mi afaszon csodalkoztok?
lessz meg rosszab is, igerem!:-))))
eMM Creative Commons License 1998.11.27 0 0 10
Szerintem ez egyszerű!
Olvassuk és eldöntjük.
A müszaki széttúró (ilyen meg hogy lehet miért nem tesz valamit az ujsággazda?),illetve a lemoderátor K.M.ugyanazt teszi,nem hagyja hogy a (többnyire) értelmes olvasó eldöntse azt hogy mit tetszik neki és mi nem.
A Disznócska katgória más.Olvastam eldöntöm.

Miért nem lehet ez ilyen egyszerű?????????

ZöPö Creative Commons License 1998.11.26 0 0 9
Ja, a kismalac és a "műszaki széttúró" ugyanazt csinálja, csak más-más eszközökkel.
ZöPö Creative Commons License 1998.11.26 0 0 8
Én csak és kizárólag a magam véleményét adtam elő. Ezzel nem kell egyetérteni. Ennyi.

(Érdekes dolog, ha benézel az "amerikai himnusz" topicba, az egyik azért támad, mert nem mondom el a véleményem, a másik pedig azért, mert elmondom. Tudom, ilyenkor kell kussolni... :-))

Szeles Creative Commons License 1998.11.26 0 0 7
ZöPö (98-11-26 12:53)    adatok | e-mail
+... akkor én megértem azokat, akik végső elkeseredésükben műszakilag túrják szét....
=számos érved el tudom fogadni, ez viszont nem az. nem érdekel, hogy ôszintén, de önvédelembôl fogalmaztál-e személytelenül. számomra az a fontos, hogy fenti indokkal te itt egy helyzeti elônnyel önhatalmú és öncélú visszaélést emelnél szokás-, ill. elôjogerôre. ez a demokracia halála, nem a kibirhatatlan hangenemben provokálás. azon önszántából túl tud lépni az ember. ez a hozzáállás lehetetleníti és értelmetleníti teljesen még a legalapvetôbb társadalmi szerzôdések melletti további kitartást is. lásd: minden utópisztikus társadalmoszervezôdési próbálkozás nagyon is ehhez hasonló okok miatt bukott meg. hallgasd csak most a t.asztaltársaság hangját: inkább legyen ragika és disznócska, de ne legyen (milyen elvek/mércék alapján) moderáló moduláló és ne legyen bármilyen "elkeseredésében" műszakilag széttúró sem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!