Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2011.06.13 0 0 21

Igen!!!!! Ez a fő kérdés, mert én anno csak 30db kamu hozzászólás után tudtam:((((((

Ma meg abszolute nem tudok topicot nyitni, mert a Wágner nem engedi, pedig a barátom!!!!!!!

Előzmény: Meggymag (0)
zsosz Creative Commons License 1998.11.24 0 0 20
ja, és VISSZAKAPTAM a státuszomat, boldogok az aranyhalak meg a lelki szegények... :))))

zsosz

zsosz Creative Commons License 1998.11.24 0 0 19
valentine : nem én küldtem a freemailról a levelet, de mi volt benne, miért vagy felháborodva...... ???

p.s.: egyébként meg egy másik gyalázkodó levelet is kaptam ez ügyben, de azt sem értem... :(((((

az IGAZI zsosz

Valentine Creative Commons License 1998.11.23 0 0 18
Kedves zsosz,

Remélem jársz erre. Ha itt vagy, kérlek nyugtass meg, és határold el magad a lejmolós e-mailtól, ami a

zsosz@freemail.c3.hu

cimről jött.

Köszi!

Val

ui - esetleg csak poén volt???

zsosz Creative Commons License 1998.11.23 0 0 17
Uramisten, mi lett drága kis topicomból, pedig én csak azt akartam csendesen megkérdezni, hogy........ na mindegy, nevermind...

zsosz

heki Creative Commons License 1998.11.21 0 0 16
Köszönöm, könyvtáros néni, elég lesz...nem bírom el...
(halkan suttogva) megtaláltam! megtaláltam!
MSP stb....Jajjdeérdekes, majdnem mint a Szomszédok...Ezt is meg lehetne filmesíteni, aztán nesze néző, a pofádba ezer rész!
:)
bizalom Creative Commons License 1998.11.21 0 0 15
Ocska disznocska

Miert 69-es? Es miert azt?
Es neked me nincs humorod?
Honnan veszed hogy Ragika anyja balkani?
Bizalom

heki Creative Commons License 1998.11.21 0 0 14
csókolom könyvtáros néni, a kezdők rajparancsnoka küldött ide, a ragi-disznó háborúról szeretnék szakirodalmat keresni...hol keressem? mellik topicba?
csókolom
heki
bizalom Creative Commons License 1998.11.20 0 0 13
Haggyatok mar Ragikat beken.
Jo a humora es egyebkent is unatkoznatok
nelkule. Majdnem mindenhol o a tema.
Ubereli Jezuskat.
Koszonjuk neked
Bizalom

Kishasi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 12
Éljen a moderált moderálás!
Le a topic nyitogató Ragaccsal!
Még a terembura is elhatárolta magát tôle!
Ragika! Hallod? Még az apád is kitagadott a családból!
ZöPö Creative Commons License 1998.11.20 0 0 11
Kedves Ambipotalamusz! Semmi nem áll tőlem távolabb, mint az elvtelen tekintélytisztelet. Eszem ágában sem volt soha ilyen "régebbi motoros" dolgokra hivatkozni. Amire én céloztam, azok tények. Ha nem unnám veszettül az egész Ragika-témát, megkerestem volna Ragika első anyázását, Ragika első személyeskedéseit, amit akarsz. Betenném az idézetet, a helyét - idejét, és azt mondanám: mutass ennél korábbit, ahol Ragikát így piszkálják.
Neked bármi lehet a "szubjektív meggyőződésed", ezt hívják lelkiismereti szabadságnak. Ebben az esetben azonban a szubjektív meggyőződésed távol áll a valóságtól. nem én mondom, hanem a tények.
Ambipotalamusz Creative Commons License 1998.11.20 0 0 10
ok, ZöPö,

gém óver,

lehet, hogy igazad van, régebbi motoros vagy mint én, de hadd legyen az a szubjektív meggyozodésem, hogy én mást láttam, mint amit te.

ZöPö Creative Commons License 1998.11.20 0 0 9
Kedves Ambipotalamusz, ne haragudj meg érte, de rá kell világítsak egy tévedésedre, miszerint Ragika nem ...tt senkit személy szerint. 1) De igen. 2) Az, hogy az egész magyarságról vagy egy földrészről írt igen ocsmány és becsületsértő módon, az nem elég? Tényleg szükséges, hogy valakit személy szerint leanyázzon? (Csak a történelmi hűség kedvéért jegyzem meg, hogy az anyázást Ragika kezdte. Nincs különösebb jeletősége.) Most aztán mutogat kismalacra, ahelyett, hogy a saját háza előtt söprögetne. Vajon miért egy anonim fórumon játssza az eszét, miért nem egy levelezőlistán "beszélget"?

Ragika kedves, ismét felhívnám a figyelmedet, hogy joga az ide írásra csak és kizárólag az IDG illetve az iNteRNeTTo munkatársainak van, akik belátásuk szerint biztosítják számomra, számodra, számunkra a lehetőséget az ide írásra. (Jogi nyelven szólva kölcsönzik jogaik egy részét, amit - mint esetedben is - bármikor visszavehetnek.) Az iNteRNeTTo nem (az általad igen rosszul értelmezett) demokrácia intézménye, ez csak egy újság.

Ambipotalamusz Creative Commons License 1998.11.20 0 0 8
ego,

tényleg qrva unalmas a Ragika vs kismalac flame, ragozni sem szeretném, de emlékeim szerint Ragika addig senkit nem basztatott személy szerint, amíg nem kezdték el ot qratni. azért ezt nefelejcsük.

egyébként is: nyisson topikot, aztán ha nemtetszik Egylánymónikának, moderálja le jól.

passz.

Látó Creative Commons License 1998.11.20 0 0 7
Húúú. A kulcsszó: közakarat. Kedves ego, magyarázd meg kérlek!
ego Creative Commons License 1998.11.20 0 0 6
Ragika!
Te is tudod, hogy eddig egyszer sem reagáltam itteni szereplésedre, most mégis felhívom szíves figyelmedet arra, hogy amennyiben időlegesen eltiltottak új topic nyitásától, az valószimüleg a közakarat megnyilvánulása volt. Én toleráns ember vagyok, ezért eddig mindig "átugrottam" bejegyzéseid felett, de azt tapasztaltam, hogy a többség nem érte be ennyivel, nagyon elegük volt belőled.
Ne bánkódj, előbb-utóbb biztosan amnesztiát kapsz. Ezt nem fogja tudni megakadályozni Dávid miniszter polgárnő.
Látó Creative Commons License 1998.11.20 0 0 5
Ha megvonták tőled a "hozzászólási" jogot, hogyan olvashatlak téged?
Ambipotalamusz Creative Commons License 1998.11.20 0 0 4
Ragika!

Ez télleg geciség lenne, ha nem tudnál topikot nyitni, úgyhogy konfirmáljad az infót.

Télleg nem tudtál topikot nyitni?

Törölt nick Creative Commons License 1998.11.20 0 0 3
Nyitni akartam egy nagyon értelmes, közérdekü topikot, 640 beirás után ezt a választ kaptam:
"Ön nem jogosult hozzászólás küldésére. Az adminisztrátor, vagy a fórum moderátora megvonta Öntöl a hozzászólási jogot."
Az már balkáni beidegzödés, hogy a moderátor hatóságnak képzeli magát s MEGVON valakitöl valamit.
Kismalac meg tovább vulgarizál.

Szákmeg.

Ambipotalamusz Creative Commons License 1998.11.20 0 0 2
ugyanez volt nekem is. bugosak a cgi-k. akarhanyszor megvaltoztatod a passzvordodet, lenullazza a hozzaszolasok szamat. Hiaba irtam kekinek, o bele sem szarik.
zsosz Creative Commons License 1998.11.20 0 0 1
hát ez az, nekem már volt vagy 100 felett, de aztán eltűnt és a számláló lenullázódott + eltűnt a törzstag státusz, amit igen bánok, mert akkor most mivel dicsekszem az aranyhalamnak ??? :((((

zsosz

Meggymag Creative Commons License 1998.11.20 0 0 0
Hogy tudtál Te 19 hozzászólással topicot nyitni??????
:o)
zsosz Creative Commons License 1998.11.20 0 0 topiknyitó
Meg akartam változtatni a jelszavamat erre mi történik velem : eltűnik a státuszom mint szürke szamár a ködben... Mostmegmivan ??!?!?! Mit kell ilyenkor csinálni ???

zsosz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!