DITKE!
Miért mondod, hogy hülyeséget írtál. Szerintem a te hozzászólásod közelítette meg egyedül a kérdés valós válaszát.
A Storyt nem tudom megnézni, mert nincs meg, és még ma kell elküldenem a választ.
offtopic: kutyaütők nyomottbottal, én nem tudok semmit az imént hülyeséget írtam
aki árnyékra vetődött, annak kérek vmit Wágner úrtól s most megköve t/z em magam
0 0 0 { ;- (
Szeretnétek tudni, mi??? Igen, voltam qtya, de aztán többen lettünk és én kitaláltam, hogy én vagyok az originalqtya, aztán jött a szépséges Erdeilány és elnevezett qszinak:-)))) az édesssss. Tehát a qtya neve: originalqszi:DDDDDDD
Finci kutya biztos tudná ,csak sajnos őkislánysága most éppen alszik,és én ilyen kora reggeli időkben már nem merem őt háborgatni.
Fincikutyától felpislogottt üdv:
soltika mostmárálmos
Haló, Bogumil, nem tudom a választ, de kérdezem én, te is úgy emlékszel, hogy két hete azt kérdezték, melyik moziban megy pénteken éjjel egytől az Afrikai lány című film? Ami nem ment sehol, ugyanis csak a Huniiában ment, de ott szerdán délután, és ezt a kövewtkező héten szépen elsumákolták!!
Nagyon gagyi volt ez a játék, több szempontból is.
Sziasztok!
Napok óta próbálok rájönni arra, hogy a Stex felügyelő című játékban az ötödik forduló, harmadik kérdésére választ találjak. A kérdés az: Mi a kutya neve?
Kérlek benneteket, hogy segítsetek nekem!