No, mit nem értettél rajta, kedves Fortissimo?
Ilyen nudli a moderációtok és még tudnék idézni...bezzeg, ha valaki a fasiszta szót írja valakire, akkor aztán kitör a parasztgyalázat.
nos akkor a témához..ismét
a szocik még a kifejezéseket is ellopják (hja a kreativitásuk másban mutatkozik:((( Először pocskondizzák, majd felhasználják, miután kiderült, h értelmetlen volt a támadás..
első stáció 1998-11-09 09:35:00 (7)
Vegyétek már észre, a helyzet csak annyiban változik, hogy ezek pofátlanabbak, meg gusztustalanabbak az örökös "polgározással". Meg sokkal inkább hülyének nézik az ecceri "polgárt".Dehogy politikai csatározás! Kőkemény pénzügy. ) "
második stáció Nos, ez a "polgározás" nem is volt olyan rossz Medgyessy Péter 2004 feb 16 országértékelő.. klikk
Tisztelt polgárok, Hölgyeim és Uraim!
Nem engedhetünk abból sem, hogy az idős polgárok élete fokozatosan könnyebbé váljon.
...és egyre többet költünk fontos közszolgáltatásokra, miközben a polgárok éppúgy elégedetlenek, mint azok, akik értük dolgoznak.
A takarékosság, tisztelt Ház, nem öncél, és nem szitokszó. Ha tetszik, igazi polgári erény.
A kormány a lehetőséget teremti meg, az Önök közös pénzével egészíti ki az európai forrásokat, és információt ad. A többi apolgárokon, a közösségeken múlik.
Az a meggyőződésem, hogy egy modern, európai országban nem lehet csak pénzkérdés az, hogy megéri-e a három megye közel 2 millió polgárának esélyeit javítani.
Az egészségügyben a változások célja, hogy a köztársaság polgárai életük folyamán minél többet legyenek egészségesek
A köztársaság polgárai 2005-ben válasszanak közvetlenül köztársasági elnököt!
...de az így megválasztott elnök mindennél erősebben jelképezi és emlékezteti - mind a politikusokat, mind a polgárokat t - a nemzeti egységre.
A XXI. század polgárai korszerű országot, modern köztársaságot kell építenünk.
Isten, ember engem úgy segéljen!
??? :(( a beidézettek ehhez képest nudlik
phallus impudicus 2004-05-01 12:09:26 (1735) Így van. A többség ezt akarta. A kisebbség vagy megszokja, vagy megszökik. Lehet szaporítani a Kárpátukrajnai diaszpórát Ott is van élet. klikk
Mennyiben offtopik a párhuzamba állítás?
PS: elhiszem h szeretnéd, h befejezzem
1. először az volt a baj, h régi topikot felhoztam..topikrombolás, mondta Macskatappancsok réme..:)))
2. majd az a baj, h szembesítem az akkori és a mostani állapotokat offtopik..mondja Csakis_3
3. a személyemmel foglalkozó.. hozzászólások??? akkor minek minősülnek.. "kicsi Fortissimo" (toloba), "szerencsétlen" sz.h." Fortissimo v(Macskatappancso..) "rasszista" Fortissimo (Árpi bácsi)..szerintem ezek az offtopikok, nem???
Hogyne! Bárki számára olvashatók a Gondola topikjai...meg is találják Őket.
Idézek is Neked egyet-kettőt:
odamond Válasz | 2004. április 19. 13:32 | Sorszám: 260
- Na akkor lassabban, hogy a te kis korlátozott képességű agyad is megértse:...
Mint az igazi cionnáci. Mint te is. ...akkor ergo a cionnáci Werber még jobban ... ... 2004. április 10. 15:45 | Sorszám: 217
- Ne hazudj, ...!*...amit a cionnáci újságíró barátaid ...a te és a hozzád hasonló cionnácik legnagyobb sajnálatára ...2004. április 10. 14:41 | Sorszám: 214
- Mi van, gyűlöletgörcs, beszartál...te gyönyörű Roni babádat a cionnáci nézeteitekkel együtt. 2004. április 10. 12:47 | Sorszám: 207
- Szemmel láthatóan egy cionnácinak mindig fájni szokott,... ettől még cionnáci marad...a "dugd fel magadnak", melyet fasces kiturházott, most meg a ... felnyalja.2004. március 30. 11:32 | Sorszám: 21
- Pofátlan bojkott van a cionnáci oldalon... Hát kellemes besz@rást nektek ott a cionnáci oldalon, de jön még tetves, veszett ... úthenger!2004. március 30. 06:45 | Sorszám: 19
Ezt egy Jobb_egyenes nevű nick hozzászólásaiból ollózta ki egy Odamond nick. Kiszedtem belőle egy-két azonosítót, de:
http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=3&t=000096&p=5
Vegyétek már észre, a helyzet csak annyiban változik, hogy ezek pofátlanabbak, meg gusztustalanabbak az örökös
"polgározással". Meg sokkal inkább hülyének nézik az ecceri "polgárt".
Dehogy politikai csatározás! Kőkemény pénzügy. 1998-11-09 09:35:00 (7)
Nos, ez a "polgározás" nem is volt olyan rossz, a szocik el is lopták.(ezt is)..mert megérdemlik..
Medgyessy Péter 2003 szept „Nos, én nagyon komolyan gondolom, hogy nekünk kötelességeink vannak. Ezek a kötelességek megváltoztak. Esélyeket kell adni és foglalkozni kell az elesettekkel is. Szolidáris államra is szükség van, amely a segíti a rászorultakat. Segítse az állam azt, hogy a polgárok. maguk dönthessenek a jövőjüket, életüket érintő kérdésekről! A polgárok ne elszenvedői, hanem alakítói legyenek saját sorsuknak. Ha például az Alpok lábánál a polgárok úgy gondolják, hogy nem akarnak lignitbányát, akkor polgárok akaratának kell teljesülnie. klikk
Nagyon fáj ez neked, én megértelek!
Miben segíthetek?
Én is szeretem Orbán Viktort, csak hát, nem fáj ez nekem!
Biztos vagyok benne, hogy a hozzád tartozóidat is így szereted.
Szeretni tudni kell!
Majd tanulok tőled.
Horn Gyulát csak megérteni próbálgatom, de nem tudom.
Igazán segíthetnél ebben.
Péter!!! Az ösztöndíjasok között hol vannak a lányok???????
Miniszterelnöki ösztöndíj diákolimpikonoknak ..
Csak fiuúknak.. Vagy rosszul látom??? Oh tempora, oh mores???