Laci!
Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Nekem is gondjaim voltak másnap a fejemmel, de én másra gyanakodtam. De most, hogy jobban belegondolok... :o))) Már nem is fáj!
Végülis mindegy, mert nem tudom felhívni őket... Valószínűleg az üzemeltető nevén van a telefon, aztat meg nem tom... Valószínűleg lesz helyünk, csak nem biztosra...
Ja, és még valami, csak a hangulat kedvéért.
Nagyon olyan kezd lenni a játék, ahol a nyominger meg a gyilokok agyaznak meg minden, a többiek pedig viszonylag biztonságban ücsörögnek. Nem gyanúsítgatnak, keverni is csak alig. Tisztelet a kivételnek.
Ezen változtatna az, ha nem abszolut, hanem sima többség esetén is felkötnénk a delikvenst. Szavazategyenlőség esetén a JV sorsol. Ezzel kiírtanánk a körbe szavazósdit.
:-) Mindenki saját jól megfontolt érdekében próbálná bemószerolni a többieket, meg tisztázni saját magát.
Végre net közelbe kerültem. Részben értek egyet ccsak Fred szabály módosításaival. A gyilkosok ne tudják meg, hogy ki a nyomi. Szerintem. Mondjuk azzal, hogy egy másra találnak mert véletlenül az egyik megpróbálja gyilokolni a társát akkor így megkönyitjük a a helyzetüket. Szerintem. De ki lehet próbálni. Aztán majd kiderül.