Keresés

Részletes keresés

vasgyári capriccio Creative Commons License 2009.10.13 0 0 490
nyikorognak
gondok Creative Commons License 2009.05.15 0 0 489
hmmm. Az nem lehet, hogy mind hibás? Ha már egy sem passzol....
Előzmény: brekkancs (485)
gitárhúr Creative Commons License 2009.05.14 0 0 488
:-)
Előzmény: brekkancs (487)


brekkancs Creative Commons License 2009.05.14 0 0 487
Próbálták visszahívni az egész szállítmányt, de akadozik a begyűjtés. Javítást a márkaszervizre bíznák, ha fel lenne készülve a rohamra.
Előzmény: gitárhúr (486)
gitárhúr Creative Commons License 2009.05.14 0 0 486
nincs még rá garanciális javítás? :-)
Előzmény: brekkancs (485)
brekkancs Creative Commons License 2009.05.14 0 0 485
Típushibás nő típushibás férfit keres. "Egységben az erő" jeligére a kiadóba!
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.29 0 0 484
Türelmetlenség.
Esik Creative Commons License 1998.12.06 0 0 483
Offon
Szia Cecilke!
Offoff
Cecil Creative Commons License 1998.12.06 0 0 482
Purusa:
Alabb mar mondtam, de egyebkent Mr Spock talan az orgazmust boncolgato topicban erthetobben leirta.
A harmadik verziot,miszerint egy ferfinak is lehet pl. ket, egymast koveto orgazmusa, azert lehet esetleg hihetetlenebbnek tartani, mert tenyleg ritka,sot orvosok, szexologusok is allitottak, hogy fizikai keptelenseg:-) . De megtanulhato, errol viszont ugy gondolom,legfeljebb csak az a ferfi tudna erdemben beszelni , aki mar maga is atelte.
Egyebkent szerintem lehet ra torekedni, de nem hinnem, hogy osszedol a vilag, ha valaki tortenetesen nem eri el.Ettol meg lehet nagyon elvezni az eletet,a vilagot, az agyat...ez onnan jutott eszembe, hogy a nok titokzatos G pontja "felfedezese" miatt mindenki iszonyuan beindult, es a nagy igyekezet gorcsosse is tudja tenni az embereket.Sokszor pont azokat, akiknek egyebkent semmi kulonosebb problemajuk nincs.

szia:-)

Purusa Creative Commons License 1998.12.06 0 0 481
Masszazs: ok.

Igen erdekelne a haromfele ferjfiui orgazmus. Komolyan! Kerlek, Ms. Szeszil...!

Cecil Creative Commons License 1998.12.06 0 0 480
Jo-jo, de megis... En szeretek no letemre pl. ferfias dolgokat(Ingrid Bergman kerdese a "Szereti on Brahmsot?"c. film utan szabadon) csinalni, azaz ragyujtani, inni egy kortyot, beszelgetni, csak ugy szepen eltehenkedni, de kulonosebb extra fizikai terheles nelkul:-)))
Ezert pl. plane tipushibam lehetne az,(lehet?) hogy a reggeleket olyan szempontbol is elonyben reszesitem, hogy imadom, ha akkor egy jo kis hatmasszirozast kapok, mert az szocialisabba es boldog, elegedett allatta tesz a nap hatralevo reszere. Szoval, lehet, hogy megertobbnek kellene lennem a hatvakarassal szemben is...:-))))))
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1998.12.05 0 0 479
Hát persze Cecil, de az úgy nem elég!!!
Amúgy lehet hogy rosszul fejeztem ki magamat, a hátvakarás egy kiadós utójáték után következik. Csak ugyebár értheto okokból egyoldalú a dolog, mert hogy az én hátoldalamról van szó.
Palánk
Cecil Creative Commons License 1998.12.05 0 0 478
Oh,jaj, lehet, hogy tul keson tertem ide vissza? Ebren van meg valaki?:-)))

Esik! mifele dolog ez a dicsekves, kulonoskeppen agyban?;-)))

Palank!
Igen, ez nagyjabol a parfumozos kategoriat is magaba foglalja.
Ismetelten mondom, nekem nem teccenek az eros,foleg szintetikus szagok. A fogkrem az oke, bar megorulnek, ha pl. a partnerem foreplay kozben felpattanva rohanna fogat mosni...de ez mas kategoria, uzsgyi vissza a hatvakarasra,mint tipushiba, az meg szerintem igencsak belekavarhat az utojatekba, vagy csak az egyszeru kis ki-on-es megelegedett eltespedesbe...
szoval, Palank, bizonyos szinten en bizony tipushibanak tartanam a hatvakarast.(Persze, mert nem az en hatamrol van szo:-)))
Addig jo, amig onkent, szivesen,kedveskedesbol de rovid ideig lehet csinalni.

Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1998.12.05 0 0 477
Éljen! Hát itt vannak a kedves ágytársak!!! Nocsak, Ti még nem alusztok? Mi jóban sántikáltok?

Ez a típushibás topik ugye?

Típushiba lehet szerintem a túl eros szagú fogkrém vagy szájvíz használata. Vagy általában olyan szagoké, ami betesz a partner nemi vágyának.

Jut eszembe: nem szexuális dolog, de ágybeli típushiba. Én annyira imádom ha a hátamat vakargatják, hogy azzal minden partneremet képes vagyok az orületbe kergetni, ugyanis ezzel nem tudok betelni. Pláne szeretkezés után. Sajnos még mindig nem találtam meg azt a lányt, aki álmában is tudja vakargatni a hátamat....

Palánk

Esik Creative Commons License 1998.12.05 0 0 476
Kedves Cecil!
Ha Te tudnad, hogy en...!;-)))
Cecil Creative Commons License 1998.12.05 0 0 475
Palank, egyetertek, hogy tipushiba, de nem feltetlenul agybeli tipushiba...hacsak az agyban nem kezd ra valaki a sajat hosi tetteinek dicseretere, persze.
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1998.12.05 0 0 474
Lehet hogy nem kéne veszni hagyni Robzon jobb sorsa érdemes topikját csak azért mert mostanság egyesek majdnem minden topikot végigjárnak csak hogy beleböföghessenek?
Palánk

Pl. Típushiba az, ha valaki nagyhangon dicsekszik szerelmi tetteivel másoknak, általuk is ismert személyeket keverve a történetekbe. Pl. ez és ez "megvolt", de ne tudjátok meg milyen vacak az ágyban, pedig én mindent megtettem stb.
Palánk

Rock Creative Commons License 1998.12.04 0 0 473
A tul nagy luk is tipusch hiba lehet ugye?
Flame Creative Commons License 1998.12.04 0 0 472
Na mindenkinek bazinagy hello és :-)!

Láttom jól elvagytok az altáji járatok csodáival, de most beszéljünk egy kicsit másról mielöt kihal a topic. O.K?
Szóval a minap szóba került a korkérdés mint körkérdés. Assz'em csak én nem ejtettem meg a z aktuális hozzászólást, mert nekem egy kicsit nagyobb lélegzetüm van (volt) és nem volt sem eröm sem idöm kitárulkozni. Na de most...
Szóval hogy igy szóbahozátok rájöttem, hogy nekem még sosem volt nálamnál sokkal idösebb vagy fiatalabb patnerem. Pedig igen-igen tetszenek az ugymond "idösebb" nök. Volt is a környezetemben olyan hölgy akivel kölcsönös szimpátia alalkulgtott ki de sajnos(?) nem mertem "kenyértörésre" vinni a dolgot, mert a két gyermeke és a férje igen jelentös visszatartóeröt képviselt a szememben. Lehet hogy csak túl romantikus vagyok, az is lehet hogy csak túl pöcs, de én nem örülnék ha a 4x éves koromban a feleségemet egy kis 2x éves csávó kurogatná, és ezért azt gondolom, hogyha én nem teszem meg, akkor velem sem fog megtörténni. Persze tudom, hogy ez baromság, de mint mondtam vagy túl romantikus vagyok vagy tul pöcs. Na itt lehet hozzászólni a dolghoz. Ki mit gondol, akinek volt már "házas" kapcsolata az hogyan dolgozta fel magában etc...
Viszont van egy másik hölgy is a képpben (mert mindig van). épphogy tul van a 30-on és nekem nagyon-nagyon tetszik. Van egy 5 éves kisfia, de férj nincs a láthatáron, szóval a lekiismeretem sem háboroghat. Egyik este elkisértem haza, elmentünk a kisfiáért az óviba, és felmentem hozzájuk. Nem történt semmi olyasmi, nagyon nyugis este volt. De amikor búcsúzásra került a sor hihetetlen zavarba jöttem. Tudtam, hogy most megtehetem a NAGY lépést de évek óta elöször inamba szált a bátorság. Tisztára ugy éreztem magam mint az elsö csók elött. Pedig akkor elég kellemetelenül éreztem magam. Ez bizonyitható azzal hogy még minig emlékszem rá, pedig nem tegnap volt. Hihetetlenül gyerek(es)nek éreztem magam (és ezt meg is mondtam neki). Tulajdonképpen nem is volna ez annyira indokolt mert nincs közöttünk olyan nagy korkülönbség. Lehet hogy csak a felelöség nyomaszt ami egy ilyen "felnött" kapcsolattal jár, de az is lehet hogy csak azért görcsölök, mert még sosem volt szerencsém 30-as korosztályhoz.
Egy barátom azt mondta hogy feltétlen próbáljam ki milyen egy idösebb nö, mert az egyszerüen nem ugyanaz a dimenzió. Tekintve hogy már érzi hogy nem lessz fiatalabb és pláne hogy már kevés esélye lesz arra hogy ilyen fiatal szeretöje legyen, ezért egy "korosodó' nö belead apait anyatit, mintha az lenne az utolsó alkalom az életében. Na ezt mondja ö, és talán van is benne valami...
Na....ennyi. Szivesen fogadok minden tanácsot észrevételt és hozzáfüzést.

U.I: ne bántsátok lordot. Senki ne mondjon rá egy rossz szót sem, és ha ö nem szereti ha dicsérik, hát akkor jót se :-). Szerintem mindenkinek nagyon sokat jelentenek a hozzászólásai (nekem legalábbis igen). GO honey go go go... :-)

Fl@me

Cecil Creative Commons License 1998.12.04 0 0 471
ha meg mindig ferfiak orgazmusarol van szo, en vicc nelkul allitom, hogy haromfelerol tudok.
Cecil Creative Commons License 1998.12.04 0 0 470
off:

Lord;
sajna, gozom nincs az Olberoirol. De ha gondolod, egyutt megkereshetjuk:)))
Ha gyorsan jossz, meg itt talalsz, mert en meg az imadott,budos, lepattant Budapestemre va'gyok,es hal'istennek, mindjart hazahuzok...

lord Creative Commons License 1998.12.03 0 0 469
purusa
Tényleg nem érdemes, de megtettem.


Elhiszek mindent amit mondtok a Method2-ről. Átélte már valaki? Milyen? Más? Miben más?
Palánk szerint vegyes. Egyéb tapasztalat?

*off*
Cecil. Úgy rémlik Te Amszterdamban vagy. Megyek oda mostanában. Nyitva van még ilyenkor az Olberoi?
*off*

Rock Creative Commons License 1998.12.02 0 0 468
Lord!
Revidialom hozzaszolasomat (98-11-30 23:49). Hozzatennem, hogy IMHO.

Purusa Creative Commons License 1998.12.02 0 0 467
Sorjaban:


Mylord, ismerosod nagyon rosszul tudja, a csiklo meretenek semmi koze sem a nemi beallitottsaghoz, sem a kizarolagos, hosszu tavu (manualis) ingerleshez [: )]. Genetikai adottsag.

En is megmertem. 6,5 x 2,2 cm.
Marmint a huvelykujjam. : )
(Megyek is, mindjart megmondom a Senkinek, hogy az 'Inkognitoba' vegye fel ezt a fontos meretet is...)

Prosztata ingerlese: ferfija valogatja. Van, akinek kellemes, van, akinek borzalom. Mindenesetre jobb, mint a terd-reflex: ha _ezt_ megnyomjak (ezert, vagy azert), az hetszentseg, hogy kirugsz a labaddal... : )

Hanyfele ferfi-orgazmus..? [Te jo eg, tobb is van..?!? : )] Komolyan: szerintem a noihez hasonloan ez is inkabb egy intervallum (olykor pocsek, olykor csillagszoros). Hogy hanyfele keppen valthato ki? Haaat... Ittatok mar vizet akkor, mikor a vegletekig ki voltatok szaradva...?

Monsieur Rock!
Az analizised nagy vonalakban helytallo. Ms. Lord tenyleg vonza es taszitja a ferfiakat (OK, legalabbis engem).
- Es? Ez baj? Szerintem kifejezetten nagyon erdekes!
[En pl. meg soha nem talalkoztam ilyen noi aggyal. Egy darabig nem is hittem el igazan, hogy letezik - bocs, Mylord! -, de aztan a narancssarga kendo meggyozott. Ilyet ferfi nem tud. : )]

Szenilitas: ezert kell minden holgyet 'nyuszikamnak', vagy 'dragamnak' szolitani... ; )


[My celestial lord, szerintem nem erdemes tulreagalni.]


lord Creative Commons License 1998.12.02 0 0 466
**off**
Rock
Fogd vissza magad légyszi és a jó kurva a...-dat hasonlítgasd mágneshez. Férfiközönség?! És abból is egyenest az enyém?! Azt hittem csak beszélgetek egy csomó érdekes, türelmes emberrel. Egybevetünk tapasztalatot, véleményt, ilyesmik. Pihiben, a másik fikázása nélkül. Mágnes tudatlan és naív. Én legfeljebb tudatlan és tapasztalt vagyok. Nem hiányzik a szendeség sem, pironkodás, gyengédség, ha éppen van aki kellőképpen tudja fogadni, megnyugtathatlak.
**off**

Robzon
Meglepetésszerűen tényleg vacak lehet a Method2. :)

Robzon Creative Commons License 1998.12.02 0 0 465
Máty!
Lord 98-11-30 20:02-től olvasd. Kiváncsiak vagyunk ám a véleményedre is! Hátha 1 újabb típushiba, a 'Method No2' meglepetésszerű alkalmazása.
Máty Creative Commons License 1998.12.02 0 0 464
Robzon!
Elmondanád röviden mi method2?
Sajnos anhgyon sok a hozzászólás, és nincs energiám végigolvasni az egészet, noha téma roppant érdekfeszítő.
Váriom válaszodat.
Köszi
Máty
coeurace Creative Commons License 1998.12.02 0 0 463
OFF
Palank,

Azert nem csak a husszin miatt irtam! (Ugy is fogalmazhatnek, hogy a szinezes csak egy kis magan szorakozas volt, bocs, ha zavar.)

Ace

Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1998.12.01 0 0 462
Kedves Coeurace,
Lennél olyan aranyos a Teszt topikban megtalálni a világ leghusosabb színét? Miért kell más topikját csak ebbol a célból összepacáznod? Nem erre a célra született!
Üdv, Palánk
Cecil Creative Commons License 1998.12.01 0 0 461
nnnaaa...egy kis szihologijai segitseg Acenak:...es milyen szineket sugallna egy pikk dama jelenlete?:)))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!