Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.26 0 0 162
és a szám is
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.21 0 0 161
értem, egy betü mindig más
Előzmény: nevtelen_nulla (160)
nevtelen_nulla Creative Commons License 2006.08.30 0 0 160
Indul a NAGY portalanitasi jatek.
Árpi Creative Commons License 1998.11.02 0 0 159
Ma nem vagyok formában. pcsik egyik hozzászólása a sötétbe veszett miattam, de helyette: A helyes irány a sötétség felé
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 157
Bocs
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 156
Lakki! Az altalad ismertetett kepzodmeny ismert elottem. En kisse veszedelmesnek tartom, ugyanis U alaku Borkakkal mar a Szent U-talatos konyv is foglalkozott, es -bar nem megerositett- de a U-Borkanak van egy Lappang o U-Boyka valtozata, mely hatalas kardfogaival lelovi szerencsétlen aldozatat, es utana fertelmes valadekaval jol megvaladekozza. Irodalmi korokben is ismert, mert nagyon valadekosan beszel. Az U-Borka ket masik altalam isert valtozata az U-Birka (Jeles kepviseloje U-Birka Kenobi) illevte az U-Borko", mely az U-Borka osenek kovevalt lenyomata.
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 155
Lakki! Az altalad ismertetett kepzodmeny ismert elottem. En kisse veszedelmesnek tartom, ugyanis U alaku Borkakkal mar a Szent U-talatos konyv is foglalkozott, es -bar nem megerositett- de a U-Borkanak van egy Lappang o U-Boyka valtozata, mely hatalas kardfogaival lelovi szerencsétlen aldozatat, es utana fertelmes valadekaval jol megvaladekozza. Irodalmi korokben is ismert, mert nagyon valadekosan beszel. Az U-Borka ket masik altalam isert valtozata az U-Birka (Jeles kepviseloje U-Birka Kenobi) illevte az U-Borko", mely az U-Borka osenek kovevalt lenyomata.
A HÓHÉR Creative Commons License 1998.11.02 0 0 154
Hamarosan új topicban folytatjuk!
Vérgőzölgő sasfészek 2.
Lakki Creative Commons License 1998.11.02 0 0 153
...no meg hogy egyáltalán tudok e ma teríteni?
Lakki Creative Commons License 1998.11.02 0 0 152
Kedves Tsaba,
én U alakút fiatal becézett borban ismerek, és az zöld - általában :P.

Már elmúlt dél, jó lenne tudni, hogy most hány főre terítsek..

Piszkos Fred Creative Commons License 1998.11.02 0 0 151
Én is szavaztam már, remélem az enyémet megkaptad. Ha nem, akkor még most szólj, és újra elküldöm.Egyébként Gabe-ra szavaztam, mert gyanúsan utánnam lopakodott a listán.
Miért követ vajon engem?
Mikor lesz eredményelés?
Laci Creative Commons License 1998.11.02 0 0 150
Egy kicsit terhelt a rendszer
Laci Creative Commons License 1998.11.02 0 0 149
Ugye pcsik nem rólam hiszed,hogy nem szavaztam? Mert szavaztam én, csak még pénteken, az utánam jövőre (talán GabE-ra, vagy inkább Tsaba-ra ha jól emléxem).

Kedves másik gyilkos ne higyj senkinek sem, őgysem fogod megtalálni a társad, a nyomi mindenkit jól lekérdez, aztán meglincselünk!

Úgyhogy reszkess inkább!

Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 148
Arpi! Most te vagy a dark side of megy?
Rudolf Creative Commons License 1998.11.02 0 0 147
Hát miért nem engem kérdeztek, hogy kit tiszteltem meg? Én már csak tudom.

POTTY!

Árpi Creative Commons License 1998.11.02 0 0 146
De így mégiscsak jobb.
Árpi Creative Commons License 1998.11.02 0 0 145
Na, ugye, milyen sötét tudok lenni?
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 144
Arpi! ha jol tudom, ezt a talalmanyt eloszor a (Sotetben) Bujkal tonal alkalmaztak...
Gyógy Madár Creative Commons License 1998.11.02 0 0 143
Hehe. Ahhoz képest, hogy minden gyilkos megtalálta a párját, én egyedül maradtam. Drága társam, nem vagy te egy kissé hiszékeny?
Árpi Creative Commons License 1998.11.02 0 0 142
És tulajdonképpen nekem, mint a sötétség birtokosának (Az én tulajdonomban van a negatív villanykörte szabadalma. Az olyan, hogy ha bekapcsolják, jön belőle a sötétség! Már dolgozom a negatív kompakt fénycsövön, mert az energiatakarékosság mifelénk is fontos szempont.) nem az a dolgom, hogy felhomályosítást végezzek, sőt.
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.11.02 0 0 141
Árpi: Az hogy a múltkor gyilkosként hogy viselkedtél számomra nem irányadó, rafináltabb vagy te attól, hogy ismételd önmagad.
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 140
Draga Lakki, az U alaku targy, amire te gondoltal, az egeszen mas. Az gral. Es amikor jokedve van, akkor U-gral. Ha pedig rossz kedve van, konnyen epilepszias gorcsot kap, es foldhoz veri magat. Ilyenkor bumm-e-rang.
Árpi Creative Commons License 1998.11.02 0 0 139
Dear My Old Piszkos!
Ha mengnézed, mikor lapítottam az eddigi játékok során, az fog kiderülni, hogy akkor nyomi voltam. Gyilkosként (emlékezz vissza!) éppen hogy sokat kavartam. Találjunk ki valamit, mert:
1. Vagy ellentétes oldalon állunk, és akkor értem, miért akarsz már megint engem elintézni először.
2. Egy oldalon állunk, akkor meg tisztázzuk ezt valahogy, és akkor szerintem tuti nyerők vagyunk.

Egyébként meg most én vagyok nagy hóhányó, merthogy minálunk most sok hóember esett le. De ha kikászálódtam alóluk, akkor...

Piszkos Fred Creative Commons License 1998.11.02 0 0 138
De Lakki, mi nem is talaltunk meg egymasra!
Akkor pedig tegedet a nyominger atvert!
pcsikvari Creative Commons License 1998.11.02 0 0 137
Mint tudjuk a szavazásból mindenki csak egyszer maradhat ki, a gyilokok csak egyszer
mentesülhetnek gyilkolási kényszerük alól!
Nehány szavazat még hibádzik.

Didiktátor

Lakki Creative Commons License 1998.11.02 0 0 136
Kedves főtáltos,
Azér ugye nem U alakú az a tál aminek a tulajdonosa vagy? :P Á, nem, nem.
Továbbá hamis gyilokjelöltek, most már késő, mert 1másra találtunk a másik gyilokkal, és vár ki lesz irtogatva rövid időn belül, a lincselés elől pedig el leszünk szaladva! :P
Lakkiszkoló
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 135
A taltolok kifejezes pedig nem jelent mast, mint fogom a talat, es a delikvens ele tolom.
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 134
Ja, valami fontosat kifelejtettem, mert ma reggel mar itt van nalam a taltom, ugyhogy aki ker belole, annak szivesen taltolok egyet.. Egyebkent arra a hetvegen jottem ra, hogy a talt nem mas, meint a kerek edeny targyesete, igyhat egy taltbol lehet cseresznyezni velem. Mert en vagyok a talatos. Az elso talatos Tal Atostol volt, ot azert neveztek igy mert mindenhova talatostol ment.
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.11.02 0 0 133
Eddigi tippeim:
Az egyik gyilkos termeszetesen en vagyok, ez 100% GYILOKTARS JELENTKEZZ!!!
A masik gyanusitottam Arpi, szerintem tul csendes most, maskor tobbet szokott kavarni.
De Tsabas es Robi is gyanus egy picit, atlag folott.
Tsaba Creative Commons License 1998.11.02 0 0 132
Egyebkent meg jo reggelt mindenkinek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!