Lakki! Az altalad ismertetett kepzodmeny ismert elottem. En kisse veszedelmesnek tartom, ugyanis U alaku Borkakkal mar a Szent U-talatos konyv is foglalkozott, es -bar nem megerositett- de a U-Borkanak van egy Lappang o U-Boyka valtozata, mely hatalas kardfogaival lelovi szerencsétlen aldozatat, es utana fertelmes valadekaval jol megvaladekozza. Irodalmi korokben is ismert, mert nagyon valadekosan beszel. Az U-Borka ket masik altalam isert valtozata az U-Birka (Jeles kepviseloje U-Birka Kenobi) illevte az U-Borko", mely az U-Borka osenek kovevalt lenyomata.
Lakki! Az altalad ismertetett kepzodmeny ismert elottem. En kisse veszedelmesnek tartom, ugyanis U alaku Borkakkal mar a Szent U-talatos konyv is foglalkozott, es -bar nem megerositett- de a U-Borkanak van egy Lappang o U-Boyka valtozata, mely hatalas kardfogaival lelovi szerencsétlen aldozatat, es utana fertelmes valadekaval jol megvaladekozza. Irodalmi korokben is ismert, mert nagyon valadekosan beszel. Az U-Borka ket masik altalam isert valtozata az U-Birka (Jeles kepviseloje U-Birka Kenobi) illevte az U-Borko", mely az U-Borka osenek kovevalt lenyomata.
Én is szavaztam már, remélem az enyémet megkaptad. Ha nem, akkor még most szólj, és újra elküldöm.Egyébként Gabe-ra szavaztam, mert gyanúsan utánnam lopakodott a listán.
Miért követ vajon engem?
Mikor lesz eredményelés?
Ugye pcsik nem rólam hiszed,hogy nem szavaztam? Mert szavaztam én, csak még pénteken, az utánam jövőre (talán GabE-ra, vagy inkább Tsaba-ra ha jól emléxem).
Kedves másik gyilkos ne higyj senkinek sem, őgysem fogod megtalálni a társad, a nyomi mindenkit jól lekérdez, aztán meglincselünk!
És tulajdonképpen nekem, mint a sötétség birtokosának (Az én tulajdonomban van a negatív villanykörte szabadalma. Az olyan, hogy ha bekapcsolják, jön belőle a sötétség! Már dolgozom a negatív kompakt fénycsövön, mert az energiatakarékosság mifelénk is fontos szempont.) nem az a dolgom, hogy felhomályosítást végezzek, sőt.
Draga Lakki, az U alaku targy, amire te gondoltal, az egeszen mas. Az gral. Es amikor jokedve van, akkor U-gral. Ha pedig rossz kedve van, konnyen epilepszias gorcsot kap, es foldhoz veri magat. Ilyenkor bumm-e-rang.
Dear My Old Piszkos!
Ha mengnézed, mikor lapítottam az eddigi játékok során, az fog kiderülni, hogy akkor nyomi voltam. Gyilkosként (emlékezz vissza!) éppen hogy sokat kavartam. Találjunk ki valamit, mert:
1. Vagy ellentétes oldalon állunk, és akkor értem, miért akarsz már megint engem elintézni először.
2. Egy oldalon állunk, akkor meg tisztázzuk ezt valahogy, és akkor szerintem tuti nyerők vagyunk.
Egyébként meg most én vagyok nagy hóhányó, merthogy minálunk most sok hóember esett le. De ha kikászálódtam alóluk, akkor...
Mint tudjuk a szavazásból mindenki csak egyszer maradhat ki, a gyilokok csak egyszer
mentesülhetnek gyilkolási kényszerük alól!
Nehány szavazat még hibádzik.
Kedves főtáltos,
Azér ugye nem U alakú az a tál aminek a tulajdonosa vagy? :P Á, nem, nem.
Továbbá hamis gyilokjelöltek, most már késő, mert 1másra találtunk a másik gyilokkal, és vár ki lesz irtogatva rövid időn belül, a lincselés elől pedig el leszünk szaladva! :P
Lakkiszkoló
Ja, valami fontosat kifelejtettem, mert ma reggel mar itt van nalam a taltom, ugyhogy aki ker belole, annak szivesen taltolok egyet.. Egyebkent arra a hetvegen jottem ra, hogy a talt nem mas, meint a kerek edeny targyesete, igyhat egy taltbol lehet cseresznyezni velem. Mert en vagyok a talatos. Az elso talatos Tal Atostol volt, ot azert neveztek igy mert mindenhova talatostol ment.
Eddigi tippeim:
Az egyik gyilkos termeszetesen en vagyok, ez 100% GYILOKTARS JELENTKEZZ!!!
A masik gyanusitottam Arpi, szerintem tul csendes most, maskor tobbet szokott kavarni.
De Tsabas es Robi is gyanus egy picit, atlag folott.