...rámgyütt a topicéleszthetnék...szal már itt is jelenvagyok:P
nemírok mostmár semmi olyantat, ami bajt hozna rám...mert már megjártam azzal, hogy túlEtáztam a hsz-eimet... nemjó ám, ha túlsokan belelátnak Eta viharaiba...
Prücsök! Ne hagyd ki a játékot. Nemsoká jön vissza Pcsik (Tényleg PCSIK HOL VAGY???), ő éjféli játékos, és valószínű, hogy több real napot fog hagyni egy virtuális napra.
Sziasztok! Azt hiszem, a következő játékot kihagyom. Nem igazán élveztem a dolgot, többet vártam tőle, mert így, hogy igazán csak este tudtam feljönni olyan egyoldalú volt az egész, mert amit én írtam, arra csak a szavazás után kaptam volna választ, akkor meg már úgy se ért semmit. Majd néha beledumálok, ha nem haragudtok meg érte, meg találgatok magamban, csináljatok jó krimit nekem! Köszi!
Az mind semmi! De itt a pcsikvari, és azt mondja, kéne indítani egy új játékot. Kissé még rendezetlen a fiú, fáradtnak tűnt a hangja, de szerintem az érdeklődők kezdhetik ápolgatni-nevelgetni a gondolatot, hogy beszálljanak az új körbe!
Mijáu. Ez itt Piszoklak(k)i Bertalan Ez is ő
Majdnem mindig alszik.
Amikor nem alszik, akkor nyávog, és a lábunk alá szaladgál, vagy csak a farkát teszi oda, és mivel nem légpárnán közlekedünk, igen sikeresen űzi eme tevékenységet. Az akcióit 120 decibeles virnyákolás kíséri.
Jééé, de szép kis macsekjaid vannak Maminti :) Az a narancssárga különösen teccetős.
Ha már Pintyő is, én is idelinkelem a matskánkat, egy öreg hamuszürke szemtelen kandúúúúúúrt.
Lesz itt nyervogás ;))
Ja, és lyóreggelteket kívánok, most már ki lehet bújni a lepedőből?
Csodaszépek a cicáid. Ki is nyomtattam őket és kiraktam a monitorra. Ha tudtam volna, hogy Neked is ciáid vannak... Valahol be fogom én is rakni a gépbe a cicám fotoját, hogy eldicsekedhessek vele. Csodaszép cica ám!
Hát vége. Kár. Az a baj, hogy így nem lehet jól játszani, hogy csak este vagyok, mert mindenki napközben kavar, és egy nap alatt te szólsz, én válaszolok, aztán vége, mert te nem tudsz nekem válaszolni, mert reggel szavazás. De mi győztünk, ugye Laci!
Elnézést de tényleg érthetetlen. Az a lényeg, hogy egyszer véletlenül elírtam a nevedet. Pintyő helyett Printyőt írtam. Most már végleg Pintyő maradsz!