Keresés

Részletes keresés

aranytoll Creative Commons License 1998.11.15 0 0 147
Nebáncsátok mán a friddit,olyanjódógoztt a tehenészetünkben,jóskaismegyszerette és madnem ementvele a csűbe.
elbéjé Creative Commons License 1998.11.14 0 0 146
"Fridi" - tulajdonképpen ezt sem birom, hogy fridizik a Friderikuszt, na mindegy- szóval azért tud király meg topic lenni, mert nincs igazán alternativája a szórakoztató műfajban, amiért én egyébként nem nagyon ugrálok, de legyen ez az én bajom. A Friderikusz műsorait pedig azért nézem, mert a jelenkori Magyarország képéhez sajnos nagyon is hozzátartozik és szeretek valamelyest legalább tájékozott lenni, tényleg jó tudni, hogy mire vevő a nép, amelyben én is élek, na. Szerintem egyébként az ember és a műsor is meglehetősen közepes, mondjuk nem leszek tőle rosszul, (mint pl. a Dáridó c. rémálomtól) de enyhén szólva semmi katarzis. Na, bumm, kicsit még tovább hülyülünk.
volkswagen Creative Commons License 1998.11.14 0 0 145
Jön Fridi műsora hétfőn,világsztárok nélkül!
fczigony Creative Commons License 1998.11.12 0 0 144
Most jutott el hozzám az AGB Hungária mérése,melyben a"Meglepő és Mulatságos"a 17.helyen lett rangsorolva!
Hogy lesznek az elsőlből az utolsók?!
Kappa2 Creative Commons License 1998.11.12 0 0 143
elnezest a torzsasztaltol, ha valaki elottem leirta volna: egyszereun nem volt erom vegigolvasni a 147 uzenetet, s ez most nagyon kikivankozik.

_Szerintem_ Fridi musoraival az a helyzet, h. alapvetoen hianypotlo: azokat a sztarokat, akiket o behoz a lakasba, Mo-n senki mas nem tud megfizetni a musoraba. Ezert nezik. Amiert meg csepulik az meg egyertelmu: neha (?) ordinare modon banik a riportalanyaival, ami a kozizles hatarat surolja. Igy jon letre a se vele--se nelkule. Szerintem nem a stilusa miatt nezik, azon inkabb felhaborodik a legtobb ember, de ezeket a sztarokat ebben az orszagban sehol mashol nem latod.
topic off
ez a masodik resz mar felesleges magyarazat volt, de hatha vkinek megis kellett ;)
topic on

girlee Creative Commons License 1998.11.12 0 0 142
A "Fridi's comeback" gondolom az új - RTL-es - müsorra akar utalni.Magvas mondanivalót, mélylélektani gondolatokat keresni ebben teljesen felesleges, annál is inkább, mivel ezt szimplán szórakoztató müsornak szánta maga Fridi is.Ha én szórakozni akarok - és éppen ilyen módon-, akkor nézem, aztán közben kiderül, hogy jól szórakozom-e, vagy sem.Ha nem, akkor hagyom a fenébe, és átkapcsolok.Ha jól szórakozom - mint én a legutóbbin -, akkor meg két órán keresztül csak szórakozom.És nem gondolkodom azon, hogy a Fridi buzi-e vagy sem, hogy a viselkedése a vendégeivel szimpatikus-e vagy sem.Mert nem ezért nézem a müsort.
Aki meg ezért nézi - de nézi!!! -, és utána kijelenti, hogy ilyen ocsmányságot még életében nem látott, meg hú, micsoda színvonal...az legközelebb nézze kikapcsolódás gyanánt a Híradót a TV1-en.Garantáltan pihenni fognak az agytekervényei.
Medusa Man Creative Commons License 1998.11.11 0 0 141
a friderikusznak annyi esze sincs hogy azt észrevegye,hogy nem a Vinczét kell hülyére venni,hanem a Vébergyurikát.Ő sokkal hitelesebben játszotta volna az idiótát.
kunbéla Creative Commons License 1998.11.11 0 0 140
AlCapone

Egyszeru a bizonyítás: elmész sanyikáddal a Királyba péntek délután, és a zuhanyban lehajolsz a szappanért.

Al Capone Creative Commons License 1998.11.11 0 0 139

másikegylány,

azt az Ötszemközt én is láttam, állati jó volt, igazad van, Vitray csak kapkodott levegő után. Szerintem Fridi jól csinálja azt , amire vállalkozott. kissé ripacs, meg kaméleon a műsoraival/ban, de ez ilyen. szórakoztató a hülyesége, sok munkával eléri, hogy beüljön rá az ember. jó játékos,ebben a szakmában ez kell. Vitray ellenben küzd a maga morcos egyéniségével, okos és egyéni akar lenni, félti eddig szerzett presztisét. ez az Ötszemközt fridivel jól kihozta, milyen a vén trotty, amikor szembesül az idők múlásával. nyilván az is fontos lehet, hogy miről szól, milyen vendégekkel az a műsor, de a hogyan is ugyanolyan fontos. Vitray kivénhedt mesterkélt, alakoskodó szaralak, fridi egyenes műfaj (Janus, ezt nem kell szégyelleni).

Tini, egyébként már létezik Buzik topic, ebből már nem kéne azt csinálni; ott is csak a gányolás megy, de hadd csinálják.(nem tudom, mit szól ehhez viszont fczigony úr)

Egyébként honnan a rossebből veszitek, hogy F. buzi, most komolyan. nekem tények kellenek
ám, de győzzetek meg.

janus Creative Commons License 1998.11.09 0 0 138
Sziasztok!
Én régebben láttam egy Fridi showt, majd gyorsan hánytam. Tegnap véletlenül újból el kellett viselnem több mint a felét és nagyon meglepődtem. A taxissal csinált dolgokat kivéve egész jó volt! Szinte tetszett!
Lehet, hogy lebarmoltok érte, de nekem akkor is ez a véleményem!
nahat Creative Commons License 1998.11.09 0 0 137
Kedves yzy!

Te és még mások lefikáztad az értelmiséget, hogy az hogy utálja FS-t, stb. Nos, az értelmiségi embernek, mint a szellemi elit tagjának az egyik legfontosabb szerepe, hogy ellensúlyozza a "köznép" hülyeségéből adódó elferdüléseket.

A művészetekben (mivelhogy a szórakoztatás is az) nincs helye a demokráciának, vagyis nem lehet mindenkiből alanyi jogon művész.

Más : FS szerintem nem más, mint a középkori vásári komédiás egy új feldolgozása. Hagyjuk meg tehát a vásári népnek, szórakozzon ő rajta. És formálgassa csak vásározók ízlésvilágát. Az enyémet úgyse tudja.

nahat

kunbéla Creative Commons License 1998.11.08 0 0 136
ds9

Tökéletesen igazad van. Csak azt nem értem, hogy miért kell görcsösen azon küzdenie efesnek, hogy nofalónak látsszon.Még hozzáérni sem tud egy bulához normálisan, minden mozdulata mesterkélt - mondjuk ennek análogiájára nekem is nehéz lenne egy hapsival közvetlenül cseverésznem táncolnom, etc.
Délelott nézzetek be az Annába, ott szokott reggelizni az aktuális barátjával.

speaker Creative Commons License 1998.11.07 0 0 135
Szerintem a Fridi gyenge műsorvezető, de nagyon jó riporter. Volt egy könyve a rendszerváltás idején, ami -úgy emlékszem- rendkívül érdekes volt, és a kezembe akadt egy kazetta a múltkor, abból a riportsorozatból, amiben Horn Gyula után (másodiknak) Orbánnal beszélgetett. Így visszanézve megdöbbentő volt, hogy mit ki nem szedett riportalanyából. (Gyuláék PR menedzserei nagy barmok voltak, hogy ezt a dokumentumot figyelmen kívül hagyták - tenném hozzá, ha ez a Politikai törzsasztal lenne.)
fczigony Creative Commons License 1998.11.07 0 0 134
Szerintem a homoszexualítás egy vírus!
ds9 Creative Commons License 1998.11.05 0 0 133
Dear Everybody!

Szerintem a homoszexualitás alapvetően mindenkinek a magánügye egészen addig amíg heteroszexuális embereket nem zaklat vele.
Itt azt hiszem, hogy a fél ország tudja, sejti fridi hajlamait.Nekem nem az a bajom hogy gay vagy nem, ha az akkor vállalja fel, azt elfogadom, de azoktól a nyálas dumáitól amit a nőknek udvarolás szinten le szokott adni a műsoraiban attól hányok.
Cipész maradjon a kaptafánál !

Nem tudom emlékeztek-e amikor, J.C.v.Damme feleségétől érdeklődött, hogy nincs-e testvére / leány jellegü /,mert ha nincs akkor majd lecsapja a " muscles from Brusselles " kezéről. Na ne.

Egyébként ma hallottam, hogy a friderikusz produkció tervezi a " Saving fridi jóhíre " project beindítását. Állítólag el fog venni egy nyíregyházi csajszit aki terhes tőle / :) /.
Ha ezt megcsinálják véresre fogom magamat röhögni.

Mégegyszer ha valaki a fiúkat szereti jó, / mondjuk ne én legyek /, de akkor mondja azt, hogy igen vagy valami, ne mint Csonka Pici etc.

Candide Creative Commons License 1998.11.05 0 0 132
Bizony, megérne egy új topicot a népszerűség és a meleg hajlam meglétének ellentétéről. Tagadhatatlan ugyanis, hogy sok népszerű ember úgy érzi, rákényszerül arra, hogy leplezze buzi mivoltát, mivel az a többség ellenérzései miatt a népszerűségébe kerül.
Az elhallgatás viszont a pletyka melegágya (ez a szó zseniálisan illik ide!), és ez most abszolút időszerű, mivel a Csonka "Pici" éppen pár órája tagadta le a Kepes állítólag fél ország által nézett műsorában, hogy néhány hónapja ő is pumpált F.S.-en. (A szóbeszéd szerint túlpumpálta: kidurrant). De félre az ízléstelenséggel (néha jólesik): nem gondoltam volna, hogy a téma valaha is felbukkanjon egy ilyen nézett adásban.
Tini Creative Commons License 1998.11.04 0 0 131
Kedves geszthi tokeletesen egyetertek veled! Bloki nagyon erzekenyen reagalsz dolgokra, mi koze Fridinek az ehezo gyerekekhez..... (egyebkent van mert segiti oket) de itt nem errol van szo szerintem ezt geszthi tokeletesen kifejtette.
Egyebkent ha itt a homokosokrol vitatkozunk akkor nyithatnank egy uj topicot. Mindenkinek uzenem aki a massagot undoritonak tekinti, hogy szanja ra magat engedjen a termeszetes kivancsisaganak es latogasson meg egy meleg barat es rajonn, ha van annyi esze, hogy ok is emberek es nem undoritoak!!!!!!
Zavar benneteket, hogy Fridi meleg??????? Ez az o privat maganelete ehhez senkinek semmi koze, azt hiszem!!!!!
Tropacsek Creative Commons License 1998.11.03 0 0 130
nem akarok beleszólni a buzi/nem buzi vitába, szerintem a topic nem ezért született

a műsor szerény véleményem szerint gyenge
a meghívott 10 vendég (eddig) olyan kvalitású volt, hogy önmaga is megtöltött volna egy egész műsort, vagy legalább felet
egyszerűen nem lehet kihasználni az ilyen alanyokban lévő lehetőséget, mert nincs rá idő, a másik 9 még meg sem szólalt, menni kell tovább
ebből a szempontból az eredeti fridisó jobb volt
az öntömjénezésről meg annyit, hogy aki az elmúlt 5-6 évben nagyképű volt, az egy új műsor kedvéért már nem fog megváltozni

összesítve:
a régi sót akkor néztem, ha olyan vendég volt benne, aki érdekelt - ezt még akkor sem fogom

fczigony Creative Commons License 1998.11.02 0 0 129
Ma jön Fridi műsora!!!
kunbéla Creative Commons License 1998.11.01 0 0 128
fczigony

Nem.
De remélem nem fognak szaporodni.

másikegylány Creative Commons License 1998.11.01 0 0 127
Iszonyú hosszú a vélemény-lista...
Csak a kérdésem miatt szaporítom:
Látta valaki azt a műsort, amiben a Vitray
hívta be Friderikuszt egy tv-s beszélgetésre,
talán az Ötszemközt műsorába? Hát az nem volt
semmi. A riporterfejedelem, mint kevély, sze-
métdombját védelmező kiskakas, és a feltörek-
vő új nemzedék összecsapása...És azt kell
hogy mondjam (emberileg Vitray számomra egy-
értelműen a pozitív, és Fridi a negatív fi-
gura), hogy Fridi sokkal meggyőzőbb volt.
V.T. egész idő alatt azon erőlködött, hogy
betegyen neki, de F.S. könnyedén áttáncolt
a rosszindulatú kérdések felett.
Ez az ember egyszerűen megerősítette bennem,
hogy mindaz, amire mi most még csak gondolunk
és amitől félünk, ő már kigondolta a választ.
Igazi profi, aki kiverekedi a sikert magának.
És én nem sajnálom tőle.
fczigony Creative Commons License 1998.10.31 0 0 126
Kunbéla!Nem láttad kb.egy éve Frei műsorát?Abban volt,hogy géntechnológiával már buzi kölyköket is tudnak csinálni!Fridi nagyon reális volt:mikor azt mondta,hogy 50 éves korára 7 gyereke lesz!
kunbéla Creative Commons License 1998.10.30 0 0 125
Az igen nívos Story címu révületben egy (X) cikkben - selbsfinanziert - az egyik kérdés FS-hez(még a monogramja is stílszeru...nem elefes): mikor lesz gyereke?
Válasz: úgy ötven éves koromban, hetet szeretnék.
Azt ismeritek, hogy mi az, két buzi lökdös egy darab sz@rt a lavórban?
Hát errol ennyit.
fczigony Creative Commons License 1998.10.30 0 0 124
FRIDI!
Riel Creative Commons License 1998.10.29 0 0 123
Utálom, de nagyon
bloki Creative Commons License 1998.10.29 0 0 122
Kedves geszthi,

továbbra is fentartom summás véleményemet az értékről.
Hogy a társadalmi "fejlődés" (inkább változás) különböző lécsőin mi volt az ideológia, a szokás, a gyakorlat, az egy dolog. Az érték az érték. Nem szituáció-, és nem hely-, és nem idő(kor)függvénye. Csak tudni kell mi az érték, és fel fog sejleni, hogy szinte mindig, mindenhol volt(ak) ember(ek) kik ezeket képviselték. A dominancia hiánya nem csorbítja az értéket, inkább minősíti a szereplőket.

Az hogy naponta tízezrével halnak éhen gyerekek, vagy ha élnek, férgek rágják a húsukat,
és milliós nagyságrendben haltak meg (szintén gyerekek, tegnap hallottam) harc közben, automata fegyverrel a kezükben,
hogy százmilliós (milliárdos) nagyságrenben éheznek emberek, pedig egy repülőgéphordozó árából meg lehetne szüntetni az éhezést a Földön,
hogy (szintén tegnap hallottam) egy anyuka (Mo.-on, nem hanyag, felelőtlen) vajaskenyérrel eteti néhány hónapos gyermekét, mert nincs pénz tápszerre, az orvos nem írja fel neki...

Nos, ettől az érték még érték. De hogy itt tart a világ, arról nemcsak az amerikai középosztály tehet. Mindenkinek van itt dolga. (Az első: a tények ismerete.)
Értékrendváltoz(tat)ásra van szükség.
Hogy egy "szórakoztató" műsornak nem ez a feladata (hogy a témánál maradjunk)? De igen!
Csak másképp kell csinálnia, nem úgy mint egy hírműsornak. Más műfaj. Hogy hogyan, azt a lelke mélyén mindenki tudja. Kivitelezni, az a művészet, mire már egyszer utaltam.

Rigoletta Creative Commons License 1998.10.28 0 0 121
nemecsek, bocs, de épp arra céloztam volna, ha jobban kifejtettem volna a véleményemet, hogy többek között pont ezért is szar a műsor. Mert miért kell állandóan 10 millió ember elött? Ez a perverzitásuk.

Amúgy pedig ha csak a szexen jár az eszed elég unalmas fickó lehetsz.

geszthi Creative Commons License 1998.10.27 0 0 120
De, igazad van.
******************************
Off topic
No ha lesz ilyen topic ott folytathatjuk, mert ehhez mar semmi koze fridinek.
Az ertek mint olyan szerintem ugyanugy relativ (mi az ertek? Mi az, hogy jo, es rossz ?), csak epp nagyon sok ember azonos elfogadasa/"megallapodasa" eseten nevezik annak.
Pl. az okori rabszolgatartoknal hol volt ertek az amit ma a munkaeropiacon peldanak okaert levarnak egy jolkepzett, leendo vezetotol? Egy csomo uj dolog is ertek lett, vagy akar megszunt. Nem csak becsuletesseg, igazmondas (ami kifejezett ertek pl. egy kem/hirszerzo eseteben, plane ha lebukik) es ilyen emberi tulajdonsagok azok ami ertek(esek).
Mas az ertek egy orvos es mas egy honvedo katona eseteben. Nezopont(=relativitas) kerdese. Valakinek az az ertek, hogy 4 millio embert szorakoztat. En speciel maradok Kepesnel, de ha annak a 4 millionak ez kell, felolem legyen.
***************************************
bloki Creative Commons License 1998.10.27 0 0 119
Kedves geszthi,

egyszerűen nem tudlak összehasonlítási mániádtól elszakítani.
Ha lenne a FS műsoraiban érték, nem kényszerülnél összevetésekre. Az érték megáll a saját lábán. Az érték nem relatív.

Hogy másokat miért nem pocskondiáznak ennyire, arról már szóltam, előadtam verziómat. Talán még egy kis adalék: az ő személyisége teljesen alkatmatlan közszereplése, ha ezt nem tudja magáról, akkor az súlyos hiba. (Ezzel nem azt akarom, mondani, hogy selejtes állampolgár, csak azt, hogy rossz sínre vitte életét. Én is alkalmatlan vagyok egy csomó dologra. Intelligens ember tudja, ismeri önnön értékeit, és ha tenni akar valami jót, akkor ezekből a tulajdonságaiból indul ki.)
A "nép" reagálását pedig meg kell érteni, azokat is, akik kedvelik, azokat kiknek ellenszenves ez a jelenség (s nem elsősorban a személy). Ilyen a világ. És, hogy ki melyik műsort tartja a legrosszabnak, azon kár vitatkozni. Személyszerint én a FS műsorait rendkívűlien pocséknak tartom, de sekélyességűk folytán kevéssé ártalmasnak mint egyéb médiakreálmányokat, ahol a körmönfontság dominál. (Persze a sekélyesség is ártalmas.)

A támadások hatástalanítása nem szavakkal kell, hogy történjen, hanem a személyiség "kisugárzásával". Persze, mindenkibe bele lehet kötni, de sokkal nehezebb és vissza is üthet, a köz szemében szimpatikusabbá válhat az illető a támadások folytán, ha egyértelmű a támadás igaztalansága.
Senkitől sem várom el, hogy tökéletes legyen (hiszen én tudom milyen nehéz az :-)), csak nem árt ha ismeri önmagát az ember, főleg ha színre lép.

Hogy a "kritikusai" miért nem csinálják utána, ha olyan könnyű? Én speciel, mert nincs ingerenciám az ilyesmire, meg utcáról betévedni sem könnyű a médiába. Ezt te is elismerted. Mások miért nem? Objektíve lehetetlen. Túl sokan vannak, már így is. Meg nemcsak a tehetség számít. A média, a politika, a pénz, az információ sajátos kapcsolatrendszere egy olyan gépezetet alkot, amibe az utca embere nem láthat bele, sejtései lehetnek csak. És ha te is az utca embere vagy, nem tudhatod, hogy FS és a többiek hogy is csöppentek ebbe az egészbe.

Végül nem gondolod, hogy erre a - mindent összevetve - szimpla ügyre aránytalanul sok időt fecséreltünk?

Törölt nick Creative Commons License 1998.10.26 0 0 118
Változatlanul nem értem, hogy jön ide ez a téma egyébként, amikor Friderikusz Sándor műsoráról kellene vitatkozni állítólag.
Ez kb. olyan, mint amikor az emberkék arról vitatkoznak, hogy Balogh János jól végzi-e a munkáját, és közben cinkosan összekacsintanak, hogy hát igen, végülis rendes ember, de azért cigány...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!