Keresés

Részletes keresés

yzy Creative Commons License 1998.10.19 0 0 29
Kedves topic-lakók.

Valami nagy zavar van FS ügyében.
Szerintem meg kellene különböztetni magát a műfajt (és a sok sz**t, ami a tévéből folyik) magától FS-tól!

Én azt az embert egy istenadta tehetségnek tartom, csodálom, ahogy felkűzdötte magát nyíregyházi csóróból miliomossá, ahogy megcsinált abszolut profin egy showt, ahogy menedzseli önmagát és a show-lát, ahogy a magyarországi rendkívül sz*r médiahelyzetben lavírozik és amelyről eléggé határozott és számomra pozitív véleményt alkot (NSZz, múlt hétvége).

Tisztelettel megkérdezem a FS ellenzőkez: miért nem a tárgyilagosság alapján bíráltok? Miért nem az alapján, hogy mindenkit a saját műfaján belül kell megítélni? Mi szerint mondtok ítéletet, ha nem is nézitek? S ha követitek a ma Magyarországon kialakult trendet, mely szerint FS-t az értelmiség körében szinte már kötelezően le kell nézni, akkor miért nem veszitek észre, hogy lenézitek azt a 3-4 millió többit is, akik állandóan ott ülnek a showk alatt a tévé képernyője előtt?

IMHO Friderikusz Sándor vérprofi, egy tálentum, amekkora csak ritkán születik egy adott műfajban. Manapság ez a legkevesebb, amit értékelhetnénk. S hogy mit csinál? Kielégíti az emberek igényét. Pofonegyszerű. Piac van, s aki ezt figyelmen kívül hagyja, az a min. a Holdon él.

Egyébként FS Pulitzer-díjas újságíró, mégha csupán magyar-díjas is. Hogy jó újságíró-e, azt nem vagyok (vagyunk) hívatva eldönteni (bár én még emlékszem a régi 168 órákra, az "Én mozimra", a könyveire, stb), de amit most csinál, az a saját műfajában nagyon profin teszi.

S hogy nincs, s nem volt konkurenciája? Akkor, amikor megcsinálta a show-ját, bárki előtt ott volt a lehetőség, s most is ott van. De ehelyett mit kapunk? Tehetetlen, s ebben a műfajban tehetségtelen klónokat. Tudomásul kell venni, hogy Magyarországon FS a zsinormérték, s ez ezutám is így lesz.

Ami szerintem inkább felháborító, az a tegnapi szerplése az RTL-klubban. Egy magára szakmailag valamit is adó adó nem keveri össze a showt, showment és a híradót és annak sztárjait. A szórakozást a hírekkel. Ez IMHO egy szakmai balfogás volt, nem is akármekkora.

kismalac Creative Commons License 1998.10.19 0 0 28
Az IQm alig kevesemm mint a háromszorosa az említettnek. Ha Fridi akarna jobbat is tudna csinálni. Röfröfröf.
Csülök Creative Commons License 1998.10.19 0 0 27
cyrus,
csak gratulálni tudok mélyenszántó, értelmes, intelligens, toleráns, kultúrált, emberi hangú, tartalmas hozzászólásodhoz. Azt hiszem, lassan visszavonulok a törzsasztaltól!
cyrus Creative Commons License 1998.10.19 0 0 26
Fridi a zsidi...
bloki Creative Commons License 1998.10.19 0 0 25
Szervusztok!

A kikapcsológomb emlegetése (mint ultima ratio) késztetett szólásra. "elbéjé" számomra szimpatikasan - igaz szőrmentén - fejti ki, hogy nem szabad így érvelni.
A prostitúció attól még működik, hogy én elkerülöm a "hölgyeket", sőt ismerhetem is az egész dolog mibenlétét, tudhatok káros, erkölcstelen mivoltáról.

A híradós szerepléshez:
Természetellenes (bár világjelenség)a szépen felöltöztetet, sminkelt, megvilágított, karót nyelt, gipszbe öntött emberek merev tekintete. A súgógépre tapadt szemek mindig megnevettetnek. Közben mosolyognak, vagy éppen szörnyülködnek, bár nem mindig jó fázisban. Persze fotogének (jó, van egy-két kivétel), megbízhatóak, de egyéniségek-e?
Fridi az, de nem neki való ez a szerep, ő kilóg, nem ezt szoktuk meg, hiteltelen. Maradjon bohóc. Nagy bohóc lehetne, ha nem akarna olyan görcsösen az lenni, és ha visszavásárolná a lelkét az ördögtől (médiától).
(A szabadlelkűek lehetnek-e médiások?)

Csülök Creative Commons License 1998.10.19 0 0 24
Hoppá,
tévedésben leledztek, polgártársak! Nem Friderikusz formálja a közizlést, hanem a közizlés Friderikuszt! Ez a Sándor tudott rendes, jó műsorokat is készíteni, de jó pénzért eladni csak ezt a vacakot lehet. Lehet, hogy igaza van?
sanders Creative Commons License 1998.10.19 0 0 22
Kedves mindenki!
RTL-klub jelentos kereskedelmi ado.Ha ok fantaziat latnak Fridiban, az biztos nem a veletlen muve.
En a fridi musorokat nagyon primitivnek tartom.Viszont neha konnyeden kell venni a dolgokat es nevetgelni rajtuk, nem muszaj mindig ragodni es agyon filozofiazni.
Ha sajat magam tudnek ilyen musort kesziteni es sok penzt keresni vele, meg is tennem. Te talan nem?
Udv.
St KEwin Creative Commons License 1998.10.18 0 0 21
Ez a Fridi-ellenesseg teljesen olyan mint a Microsoft !!!! Elvben mindenki utalja, es megis milliok hasznaljak ill nezik a termeket !!! Vannak akik a sirba kivanjak mind a ketto szemelyt......de ebben es a masik esetben is az a donto, hogy az ember nyugodtan valaszthat !!! Egyaltalan nem az van, hogy ha megy a Fridi a tvben akkor most muszaly nezni, hanem vagy atkapcsolok oda vagy nem.....igy > vagy Microsoft vagy vmi mas.....Ez is egy valasztas !....mint ami most is van....valaszthacc...Demszky vagy mas....ha mast akarsz mast valasztasz, vagy kikapcsolod a tv-t es nem mesz el szavazni vagy ......
ENNYI !
elbéjé Creative Commons License 1998.10.18 0 0 20
Mint minden, Friderikusz - illetve a musora -is viszonyitás kérdése, mióta Fábrisanyi is garázdálkodik a képernyon, azóta át kell értékelni egy-két dolgot... valaki hivatkozott itt arra a bizonyos gombra, amivel ki lehet zárni a képernyorol a betolakodókat, ez engem kicsit mindig felbosszant, ugyanis, attól mert ÉN NEM LÁTOM még ott van és "formálja" a közizlést, (ezt persze nem csak a Friderikuszra értem) és ebben a közizlés uralta világban vagyok kénytelen részt venni, de ez a kisebb baj, a nagyobb, hogy a gyerekeinknek is "mi vetjük meg az ágyát".Én egyébként nem kedvelem ezt az egész friderikuszos mufajt, de ha már valaki csinálja, tegye azt jól, hát majd meglátjuk....
KisPutto Creative Commons License 1998.10.18 0 0 19
Nem szoktam nézni !!!
Csak utálom ....
fczigony Creative Commons License 1998.10.18 0 0 18
Ha ez így megy tovább,az RTL-KLUB-ot átkeresztelhetjük FRIDI-KLUB-á!
St KEwin Creative Commons License 1998.10.18 0 0 17
Na vegre mexolalt nehany Fridi-parti !
En mer nem lattam a hiradooot ???? :((((
A kikapcsologombbal meg teljesen igaza van Erdeilanynak !!!!!
DcsabaS_ Creative Commons License 1998.10.18 0 0 16

banya Creative Commons License 1998.10.18 0 0 15
Erdeilány rulez!

Fóka-Móka, kedves!
Teljesen 1etértek!

Amúgy meg: a szakmai kvalitásoknak és a szexuális szokásoknak nincs közük 1máshoz.

Most éppen Fridi vezeti az RTL-klub híradóját, nem rosszul (igaz: túl jól sem.) Fogalmam sincs, hogy miért ő vezeti. Tán reklám.

Fóka-Móka Creative Commons License 1998.10.18 0 0 14
Amit a kilencvenes évek elején az Én mozimban csinált az fergeteges volt. Felkészült riportok újfajta érdekes előadásban. Aztán megnézhetett egy angol show műsort és mindent elfelejtett. Azóta lement lagzilajcsiba.
Fóka-Móka Creative Commons License 1998.10.18 0 0 13
Amit a kilencvenes évek elején az Én mozimban csinált az fergeteges volt. Felkészült riportok újfajta érdekes előadásban. Aztán megnézhetett egy angol show műsort és mindent elfelejtett. Azóta lement lagzilajcsiba.
Fóka-Móka Creative Commons License 1998.10.18 0 0 12

Erdeilány Creative Commons License 1998.10.18 0 0 11
Bocs: jó néhány különírandó.
Erdeilány Creative Commons License 1998.10.18 0 0 10
Minden magyar háztartásban jónéhány televíziócsatorna fogható. Amennyiben valakinek nem tetszik Friderikusz műsora, nézzen mást! Avagy, az összes tévékészüléken ott leledzik egy hatalmas találmány: a kikapcsológomb.
Szerintem önkínzó az, aki olyasmit csinál vagy néz, amitől közben undorodik. Ne nézzétek Friderikuszt, ha nem teccik! Viszont amilyen egzakt véleményetek van róla, úgy tűnik, hogy mégiscsak bőszen nézitek! Vajon miért is?
kismalac Creative Commons License 1998.10.18 0 0 9
Miközben Fridikénk faszokon lovagol,
musorában lapos szarságokat adagol.
KisPutto Creative Commons License 1998.10.18 0 0 8
Én utálom a Fidikét!

Új, nagyképernyős TV-t kellett vennünk... olyan nagy már az arca, hogy nem fért bele a régibe...

St KEwin Creative Commons License 1998.10.18 0 0 7
Najo ha mar mindenki....akkor en is...
Friderikusz akkor is RULEZ !!!!
robicsek Creative Commons License 1998.10.18 0 0 6
ki az a friderikusz?
harijo Creative Commons License 1998.10.18 0 0 5
Friderikusz úr remekül lovagolja meg, hogy az emeberek jelentős része csak kíváncsi, de legbelül nem érdekli őket semmi. Egy-egy felszínesen és a "tömegigény"szintjén elkészített riport, interjú - ennyi és nem több az egész lufi-boy. Ha senki sem vesztegetné rá a szót, valószínűleg megütné a guta és nyugdíjazná magát.
sober Creative Commons License 1998.10.17 0 0 3
UTALOM Az IDIOTA FRIDERIKUSZT, MEG A HULYE MUSORAT. Emberek, ez egy allat. Kepes volt azt mondani a Freddy Mercury baratjanak hogy mar nem emlexik senki a queenre. Aki latta biztos emlexik. Aszittem lehidalok. Ekkora bunkot! Persze hogy osszevarrtak a gatizmat mert akkorat kapott hatulrol hogy szetszkadt neki arra nem olyan buszke!!! Kis hulye. Honnan veszi ez a penzt a musorahoz?

sober

LUCzI FERencz Creative Commons License 1998.10.17 0 0 2

A Fridi monnyon le!!
neduddgi Creative Commons License 1998.10.17 0 0 1
hurrá...
Gabika Creative Commons License 1998.10.17 0 0 0
fczigony

Ha ez a mident a nézőkért
imázs..............

fczigony Creative Commons License 1998.10.17 0 0 topiknyitó
Régi barátunk Friderikusz Sanyi visszatért!
Lehet utálni,lehet szeretni(én az elöbbit javallom),de el kell viselni hétfő esténként!
Szerintem úgy be fog szívni a műsorával,mint anno az amcsik Vietnamban!A tendencia is ezt mutatja,hiszen januárban holmi keksz felügyelőtől zakózott le.
Szerintetek ismét visszatér a magamutogató,beképzelt fridi vagy a kereskedelmiség nevében bevágja az ügybuzgó,mindent a nézőkért imázst?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!