következö kifogások indokoltak az említett szórakozóhellyel kapcsolatban: kicsi a belmag, nekem ez a kaiserundkönig 4.20as (elférnék még egyszer a fejem fölött) az emberi. a színekkel semmi bajom. túl hangos persze, de mindegy, füldugó nélkül sehol se alkalmas. Zsigáék amúgy látványban messze nem igénytelenek. igaz legutóbb kísérleti zene fesztivált láttam, csodajó könnyü belógni is.
-Egy jó Dj elöször is igényes zenét játszik!!!Ez persze izléstöl függ!De ezen kivül nem csak annyiból áll,hogy áthúzom a crossfadert,aztán csáá!Jól kell idöziteni a számokat!!!
Ebben a pillanatban iratkoztam fel ide! Zenével foglalkozom már kb 2 éve, és érdekelne hogy szerintetek milyen egy jó dj, és hogy melyik a kedvenc szórakozóhelyezek? (ÉS Miért?)
Ne légy lüke, ne reklámozd a honlapodat egy "rázós" topicon belül. 1ébként hatalmas party-nosztalgia folyik a "Régi szép idők...E,Speed,THC stb" topicon belül. Gyere szólj hozzá te is. Goatrance forever!:))
SliDe
PS: Ott van még az "1999 a trance éve?" topic is.
Alkeszokkal meg "feles"leges vitatkozni:)))
A legjobb az egészben az, hogy még napjainkban is vannak technopartyk:
pl. az utóbbi egy évben a Supersonicban és a Lyukban voltam gabber
partyn, elsöprő hangulat volt, na és persze az egyik kedvenc
zenestílusomat nyomták. Hardcore foreva !
Kedves Keyser Söze! Ott a zenéről van szó, itt meg a partyról. Olvastam már azt is, hozzászólni nem igen tudok, mert a zenéhez nem értek, csak tetszik. Ha nem lesz erre érdeklődés úgyis eltünik...
Csak felvetésként mondom, nem azért, mert én indítottam: már egy ideje létezik egy hasonló témájú topik Elektronikus tánczenék címen a Kultúra rovatban. Ott is van lehetőség, hogy partykat ajánljatok, és nem fordul elő, hogy valaki lemaradjon akár egy buliról is. Szerintem érdemesebb lenne ott folytatni, de ha nem, hát nem.
keyser
Szóval a Gazometer. A helyszín 1 6almas használaton kívüli gáztartály Bécs külvárosában. De tényleg bazi nagy, egy helikopter körözhetne benne. Oszt 18000 pipó, a tartályon kívűl még két sátorban oszlik el. Szóval mi bent nyomultunk, sok-sok fiatal, örvendetesen kevés buzi, nó izom agy. A zene számomra izgi volt, nem az az igazán pörgős, inkább ’dögösebb’ ritmusok, máskor olyan Kraftwerkes, a végén meg 2 óra nosztalgia jelleggel, talán ez volt a legjobb. Az előadók közül ismertebb a Westbam volt, de az is sokkal jobb volt, mint amit a VIVA-n nyomnak tőlük. De a csúcs az a Mc. Spot féle LIVE F/X show-ja volt: sötétség, sejtelmes szféra, eccercsak feketecsuhás sötét alakok fáklyákkal, halotti maszkban hoznak lassan egy GAZOMETER feliratú koporsót körösztül a tömegen. Majd felravatalozzák a színpadon. Csuklyások balra el. Hoppá koporsó kinyill, s egy KISS (rock zenekar a 70’-es évekből) stílusban öltözött s sminkelt arcú csajci mász ki belőle. Megragad egy gitárt, s a húrok közé csap, vad gitár vonyítások. Még egy csaj a dobokhoz, frankó kis ütemek. Következő nőci ének, szöveg nélküli áriák. Következő gáré hárfa. Ahogy belépnek a szólamok, úgy fokozódik a szituáció. Öreg fószer botladozik elő hullatartóból, a hangszere rémfilm orgona. Azt hinnéd tovább nem lehet srófolni, erre előugranak Spoték bohócruhában, tánc. 10.000 ember tombol. Nem sok olyan színpadi produkciót láttam, ahol ennyire együtt volt a fény, a hang, a mozgás, a közönség. Nagyot alkottak. Összességében a buli egyéb részeiben a zene lehetett volna azért jobb, volt akit zavart, hogy túl nagy a tömeg, de nekem az egész tetszett így is.
Therion: en ettol egyaltalan nem felek!
1:Amikor a bratyeszom ilyet hallgat, akkor megtudok orulni....erre senki nemtud ravenni!
En marcsak ilyen ostoba vagyok, maradok a ree-gi, jo mexokott dolgaimnal!
2: csipkebokorvesszo!
3:Te legyel a parom!
a lenyeg, beke mindenkivel!
ha minden ember ugyanarra a zenere indulna be, szornyu rossz lenne a vilagon!
maradtam ree (T-ree)
Rebass!
Tegnap voltam a trafoban. Az Animara nem tudtunk bemenni mert baromi nagy volt sor.
Ejjel egykor megnyiltak a kapuk es ozonlott be a tomeg velunk egyutt. Amit a Palotai muvelt az nem emberi. Allati jo a hely mintha pont erre talaltak volna ki. -Ertem itt hogy ra latsz az emberekre ahogy tancolnak a magasbol es ez valami iszonyatosan jo. A fenyek nem voltak tul jok de nem rontott a buli szinvonalan. Szoval tegnap a Palotai megint nagyon szetszedte az emberek agyat. Nagyon jo volt.
Rebass!
Tegnap voltam a trafoban. Az Animara nem tudtunk bemenni mert baromi nagy volt sor.
Ejjel egykor megnyiltak a kapuk es ozonlott be a tomeg velunk egyutt. Amit a Palotai muvelt az nem emberi. Allati jo a hely mintha pont erre talaltak volna ki. -Ertem itt hogy ra latsz az emberekre ahogy tancolnak a magasbol es ez valami iszonyatosan jo. A fenyek nem voltak tul jok de nem rontott a buli szinvonalan. Szoval tegnap a Palotai megint nagyon szetszedte az emberek agyat. Nagyon jo volt.
Therion! Majd írd le röviden, hogy milyen volt! pl.: JÓ! (Nem ám! Ennél azért hosszabban!) Mi lenne, ha itt kimondottan a partykat értékelnénk? Meg a DJ-ket? Meg a szervezőket? Meg a közönséget? Meg ajánlgathatnánk jó bulikat egymásnak, így mindenkinek szélesedhetne a látóköre... Ha valakit érdekel,kezdhetem én is a leírásokat a GAZO-val...
Szasztok!
Jön valaki holnap SuperGOA PArty-ra Super Sonicba? (okt. 24. szombat)
(pontos cím: www.datanet.hu/pestiest)
Ha meglatod a fejem, köszönj oda ;>
http://d-eyes.jpte.hu/~tss/therion
Gyerekek, aki úgy érzi, hogy bármilyen, partin, veszélyben van, az mélyedjen el kicsit a victimológiában (áldozattan), "a hiba az ön készülékében van" ez tuti. Minket még soha, sehol, senki, sem akart bántani. Igaz kigyúrt-kopasz-pörgős-műmáyerek vagyunk, és mindenhová 5-en megyünk, a mercivel. :)
Kedves metálosok (mint én ;>>) !
Ree te is figyejjé!
Olyan GOA-t hallgatunk, hogy nektek is szíjjelszakítaná a nagy fejeteket! :>>>
Szal figyejjé meg vigyázzá mer te is elkapod ne félj! ;>>
OK, elhiszem, hogy félelmetes, amikor az első sorokban állsz, és elkezdődik a pogo, ide-oda lökődsz , de mégis, ha elvesztenéd az egyensúlyodat, rengetegen fölsegítenek. Egyébként lehet hogy az Akelások durvának tűnnek, sőt talán azok is, de nem csesztetik a másikat. Az ungerground partykat sajna nem ismerem, de a drum 'n' bass az tetszett.
Rock és rock között ugyanolyan hatalmas különbségek lehetnek közönségileg, mint house és drum'n'bass között.
Egy Quimby koncerten valóban biztonságban érzem magam, ráadásul ott bejön a fű is meg a pia is, egy Akela koncerten azért beparáznék a sok suttyó barom között.
Ugyanez megvan egy house helyen, de ott más miatt. Egy house discoban csak az verekszik, aki nem, vagy csak piát nyomott, egy underground helyen pl:Tilos bulik, megaztán mindenki olyan jámbor, hogy ott még ha kötözködsz se bánt senki.
Számomra mindig az ilyen bulik jönnek be igazán.
De hát kinek a pap, kinek a...
Egyébként Wpic az alkohol orvosilag a heroin után a második helyen áll veszélyességben, ezt jó, ha tudod, a THC-t a szervezet nem kezeli méregként! De errôl vitázunk már a drog v. alkohol topicban, nézz át oda, ha érdekel a téma...
Wpic: Rockkoncerten talalok funel kemenyebbet: alkohol. A diszkos balhekhoz nem tudok hozzaszolni, ugyanis nem jarok diszkoba. Jarok viszont rockkoncertekre, rockklubokba es underground-techno (pl. goa) partykra. A 3 kozul az utobbin erzem magam a legnagyobb biztonsagban. Meg egyetlen egy balhet nem lattam egy ilyen partyn. Az egeszet atlengi egy bekes, barati hangulat. Probald ki 1x. (Nem a diszkokrol beszelek. Azt en sem birom elviselni.)
Azért a TCS és a diszkók között van 2 különbség: egyrészt rockkoncerten a fűnél keményebbet aligha találsz, másrészt pedig egy diszkóban elég egy rossz pillantás, és lazán megagyalnak. OK, nem azt mondom hogy minden diszkós ilyen, sőt talán a többségre ez nem is jellemző, de sajna izomagyú bunkók mindenfele vannak. (rockkoncerten nem, mert oda ilyenek nem mennek)