Keresés

Részletes keresés

FeketeÁrpi Creative Commons License 2000.05.27 0 0 170
FeketeÁrpi Creative Commons License 2000.05.21 0 0 169
Lbodonyi Creative Commons License 1998.11.13 0 0 168
Hölgyek, Urak, megjelent a Veszett Veréb e havi száma, benne a W. C. csészés topicból részletek, mostantól minden számban az Internet humora címmel kis összeállítás: Tőletek.
Akinek jó sztorija, vicce van írja ide ebbe a topicba bele bátran. Később (sikeres sorozat esetén) honorért (mint Balzac), esetleg más lapokba is.
Tisztelettel:
Lbodi
Lbodonyi Creative Commons License 1998.11.13 0 0 167
Vah úr, őszentséged, úgy híjják, hogy:
- Özvegy...
Vah úr Creative Commons License 1998.11.13 0 0 166
Lbodonyi, méltóságod

na?hogyhíjják?

Vah úr

Lbodonyi Creative Commons License 1998.11.13 0 0 165
Vahikám! Van egy fogadásom; én yobban tisztellek 3.65 %-kal (minimum), de ESKÜSZÖM, hogy egy szót nem értek az egészből. Ebből viszont az következik, hogy nyilván jó vicc, mert nekem a humorhoz mi közöm?
15-telettel:
Lbodonyi
(de egy olyan vicct mc.köszönnék, ami egy csekély értelmű Lbodonyit is + tud nevettetni!)
- Hogy hívják azt a nőt aki egy perc alatt elvesztette intelligenciájának 98 %-át?
Vah úr Creative Commons License 1998.11.13 0 0 164
Lbodonyi, tiszteletem,

na, kiderült, hogy ki az a Berencsi Attila és miért akar egy B.L. monogramú mókustól két fémkoffernyi dollártot és az ezirányú kérését miért az én mélbokszomba küldi?
jó vicc, mi?

Vah úr

Lbodonyi Creative Commons License 1998.11.13 0 0 163
Kedves érdekeltek és érdektelenek! Szeretettel közlöm az érintettekkel, hogy a "WC csésze" topicból összeállított válogatás megjelent a Veszett Veréb c. humorlapban, mától az utcán van, helyhiány miatt csak annyi-amennyi szöveggel. Mindenki szíves (és szívtelen) hozzászólását várom, de a szerkesztőség továbbra is várja kedvenc vicceiteket, történeteiteket, megjegyzéseiteket stb. És természetesen ezúton is köszönetet mond mindenkinek a megjelenési engedélyért.
Wágner úr! Pezsgő nincs? A Veréb 2 éves!
MINDENKINEK(!)Tisztelettel: Lbodonyi
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.23 0 0 162
Kedves bubu!
Tegnap délután kutyafuttatáson voltam és a vaudzsonsz erről a zuhanásról nem írt egy sort sem. De kösz, majd utánanézek. Makszimom nem hosszra fogok menni, hanem még hosszabbra.
BL.
jOE Creative Commons License 1998.10.22 0 0 161
Végigolvastam.Most aztán már tudom milyen legyen a humor.Laci,próbáld visszaterelni a témát.
Joe
bubu Creative Commons License 1998.10.22 0 0 160
kedves Lbodonyi
irod:
"Dasróvezérlő gordel nélkül egy kifújt tojást nem ér az egész"
latom, nem koveted a daudzsonszt,
ma delutan nyujorkban 1.23 kifujt tojast adtak egy kozonseges gordel nelkuliert, dasrorol szo se volt. Es, az arak egyre csak emelkednek.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.22 0 0 159
A fétás padgátakat meg kenjék a hajukra!
IDN: BL.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.22 0 0 158
Vah mérnökúr!
Akkor nem kell. Dasróvezérlő gordel nélkül egy kifújt tojást nem ér az egész. Remélem nem vettél belőle. Nem mondom, a csapsz helyett, ha a szeltrefék dasrójával lehetne meghajtatni, talán: de én nem ismerek ilyen szakost. Nálatok nincs egy? Híberrel is jó lenne. De azért az igazi (én legalábbis így túl az ötvenen) régi jó megbízható gordelben hiszek (de persze, a fémbetétes!!!)
Na, majd meglátjuk. Most úgyis le kell ugorjak Zalakarosra, mert fel kell hozni a levantyúkat. Utána jelentkezem. (Csak imádkozz, nehogy megint a szerb párkapcsosat küldjék!)
Tisztelet: BL. (Az átutalásról ne feledkezzen meg az az MSzP.s fütyi!)
Vah úr Creative Commons License 1998.10.22 0 0 157
Lbodonyi, majsztró
a hétkettes csapszal az a gond, hogy az olaszok sem használják már, ők is féta alakváltozós padgátat részesítik előnyben. Ami francia ipari miniszter által kiírt pályázat győztes terve volt, még 87-ben. Az öbölháborúban az amik próbáltak valami hasonlót, de a szeltrefék dasrója nem vette a fordulatot, pedig 5 mm-es illesztékkel készítették, ami, tudjuk csak horkocs polgretumos technikával lehetséges.
Nálunk, itt a fejlesztésen sajnos nincs meg azok a dasróvezérlő gordelek, amit átküldhetnék, hogy nálad is működjön az a hétkettes.
Vah mérnökúr
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.22 0 0 156
Vah úr! Tromvola átgyött de ötössel nagyobb kéne és herka nélkül. Ha most nincs ojjan, inkább akkor rekeszes, vagy 7.2es csapszal legyen nem ojan fontos (főleg ha olasz) a herka. Én tíz éve nagyon jól elvagyok egy fél balmenetes herkával!
BL.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.22 0 0 155
Vah úr! Jónap, mint kolbász!
Még ma megkérdem és maj emílbe. De a vércsevonyót feltétlen át kell hajtatni, anélkül nem megy. És vihorlával, keresztebe, ez a minimum.
BL.
Vah úr Creative Commons License 1998.10.22 0 0 154
Lbodonyi, tiszteletem,
oftopik kezdődik:
Péntek, azaz holnap
Trafó, azaz brendnyú kultközp a Ferencvárosban
Anima, azaz Sound System
Hungarocarrot, azaz a Budapesti Őszi Fesztivál keretein belül a kortárs zene kétnapos seregszemléje.
Egyébként tényleg felherkáztam a tromvolát, hiszen mindnyájan udrómában riftázunk, vagy nem?
Oftopik vége
Vah úr
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.22 0 0 153
Pocak! Sül ez magyarul is, csak minél nagyobb legyen. (a társasága)
BL.
Pocak Creative Commons License 1998.10.22 0 0 152
Angolul jobban sul:
When does a woman enjoy a man's company?

When it's on her name.

Pocak Creative Commons License 1998.10.22 0 0 151
Mikor elvezi egy no egy ferfi tarsasagat?

Amikor a neven van.

Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.21 0 0 150
Vah úr! Természetesen, de csak ha Péter visszahozza a kertencét. Nálam eltűnt a szelénderből mind a kettő. Esetleg frektováltan kéne, persze ez nem erőszak. Ha jó így átszaladok vele, vagy kűddöm emilbe. Oksi?
Bl.
Vah úr Creative Commons License 1998.10.21 0 0 149
Lbodonyi, tiszteletem,
egy oftopik kérdés,
péntek este, Trafó-Hungarocarrot, Anima, kóser?
Vah úr
Gabika Creative Commons License 1998.10.20 0 0 148
A fiúk a bányából megjöttek !!!
No 1 csipet humor ...
1/ férj és feleség párbeszéde az infra ganti
vagy mi után...
-Tudtam,tudtam !!!!!!
-Igen de ő még most is tud !!

2/Meg 1 adoma
-És te X nem házasodól még meg?
-nem még nem tervezem.
-De miért legyen jobb neked mint nekünk?

Ez a párbeszéd anno IRL lezajlott köztem meg
a főnököm között.....

Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.20 0 0 147
Vah úr!
Jöttem a gangesz partjairól = folyosó = folyó, sós ügyeim elintézése után = kérek egy nevet:
BL.
Vah úr Creative Commons License 1998.10.20 0 0 146
Lbodonyi, tiszteletem
na itt vagyok, most meg Te nem vagy itt. Hát ez vicc! Humortopik, ajvé.
Vah úr
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.20 0 0 145
Kedves Vahhancs! Vigyáz magadrára, ne sókat dógozál, mer ha beteg leszell, akór kí nyisa ráma ajtót? Látod, a Gabika De Miskócc, még assenem monta ma, hogy büfi! Az a szegín gyerek is annyit melóz, mint egy akktív váyár! Carbonszálas szén-váyár!Bírja is. A melót is, meg a dobozsört is. Csakúgy herseg a torka alatt, ahogy issza.
Na, maj meló után fojtassuk.
BL.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.20 0 0 144
Kedves HGPL! Tényleg ne haragudj, esküszöm, nem direkt volt!
LB.
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.20 0 0 143
Elnézést ez nem hülyülés, hanem hülyülés: HPGL
Lbodonyi Creative Commons License 1998.10.20 0 0 142
Tiszt. HPGL!
Az első nagyon jó vóóót, de a másodikat több érzéssel kellett vóna, véleményem szerint. És a poént és másképp tudom. Vagy ez nem a 65-ös vót?
BL.
HGPL Creative Commons License 1998.10.20 0 0 141
Rövid vicc végek. Az elejét ismerjük :--))

... b+ a létrádat nyuszi koma!

... Metro Goldwin Mayer .. Vroááá!

:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!