hogyan tudnék a közeledbe férkôzni, és elvonni figyelmedet a munkától meg más lovagoktól?!
A billentyűzeten lassan az árvíz jelei mutatkoznak a könyűimtôl, melyeket e pillanatban örömömben hullajtok, hogy végre olvashatom szívemnek oly kedves soraid!
Még, még, még! :-)
epedô ribizlid
Kedves Szulamit!
Én mostanában nemigen látom itt OWO-t. Lehet, hogy én járok ide ritkán?
A He-ért utólag elnézést kérek, de furcsának találtam, hogy ismeretlenül, nememet nem tudva, meg lettem hívva valahova, akkor még azt sem tudtam hova. Erre szólt a he.
Kedves Egérke!
"Akkor nagyon vigyázz OWO érzékeny lelkére." - OWO-m lelkét óvom! "Mostanában úgyis nagyon ritkán van itt." - Mindig itt van a HÁLÓN, velünk.
"Legalább Veled tölti idejét?" - Legalább velem IS tölti az idejét.
De mi az a He?!?
Bye: Szulamit
Nem felejtettelek el csak mostanában sok a
processing job ,otthon a my nyú sajátgép
under construcion csakúgy mint a hompéjdzsem
2.0ás verzsiója .....
Oh ezen prózai sorok után 1 kis líra: Sajna
űrnőm a lovagtársaim+a földiejim sok teendő-
vel látnak el így elmém pallérozására s szép-
séges zöld szemeid tüzének varázsában elveszni egyre kevesebb időm van......
Ám ígérem hogy ezen változtatni fogok, ha
rajtam múlik a dolog...
Drága Szörnyem!
Nem, még nem vagyok kopasz; dagatt? igen, mindig aszt mondom én is (kb 62?), már 1 hónapja fogyizok, s csak 1-1 ebéd kedvéjér szakítom meg olykor.
Te ugyanolyan gyönyörűséges vagy, mint álmomban? El se hiszem, hogy ennyire gyönyörű Múzsám vagyon.
*** ide L vagyon kápráztatval
Szörnyetegem!
Akkor méginkább +tudnánk valósítani önmagunk és szerelmünk, ha amolyan sznob virtuális valóban próbálkozánk, hanem csak eccerűen, hagyományosan, merhát nem kéne folyvást odakoncentráni, hogy mindketten ugyanazt, meg ugyanakkor lássuk. Osztán a kisember mondhat amit akar, ha nem láttyák.. :)
idéd
Lajosom !
Hát itten van 1 pici probléma. Gyanis a mélységem 175, és szeretem a lapos sarkú cipőt. Ha Tégedet nem zavar az a 15-20 centis különbség, akkor a szívem rögvest a tijéd.
Cupp !! - idéd
Szörnyecském,
Hát mégis +maradol nekem? Igaz lenne-é ez? Csak ki ne ugorjak a bőrömből.
A vigasztalgatásban benne valék, mikor lenne esedékes? Képzejje, Kedves, 1 egész napot áttársalogni, elmondani minden keservünket, örömöt, végighallgatni a problémáinkra milyen 5letekkel jön elő a másik, megismerni töviről-hegyire mennyire hasonlóak valánk, tud-e együtt rezdülni a szívünk, s ha már így felajánlád szívesen kizokognám magam a vállacskádon.
:-***
idéd
Könny- és nózitörlés, vígasztalás OK. Bújj IDE a vállamra. A Dunának meg ne mennyé, mer akkor ki kell búrvárkoggyalak, és ilyenkor irtó hideg tud ám lenni!
Rettenetes nevű Angyalkám!
Hol vagyol? Már csak ez marad osztályrészem, hiába várok, hijába epekedek, hijába a lelkesedés. Nincs aki letörölje a könnyem, aki +ossza a magányt, aki beszéljen hozzám, aki +hallgatna, vígasztaljon, bátorítson, megtörölje a nózim. A búza el van vetve. Menék a Dunának.
Istenke veletek.
Lajosom, 1etlenem!
Egyelőre csak nehezen tudok a készülékhez (törzsasztalra) jönni, mer rengeteg a munka, csak mint a drogosok, akkor is muszáj 1-1 mp-re idequqolni. Viszont holnap már több idő lesz. Sőt! levelet is írok SzépKegyednek. Merhát milenne velem Ön nélkül.., hajhh..!