Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Kukifejű Aladár Creative Commons License 2020.03.21 0 0 564

A csigavér , spuri-suli ez kettő alapból  felejtős .

Előzmény: randras98 (552)
Benzema Creative Commons License 2020.03.05 0 0 563

Én az autóklubosnál tettem sikeres vizsgát, így azt ajánlom. Elsőként a Pati-nál voltam ahol egészen a gyakorlati oktatásig minden jó volt, de aztán sajnos az oktató (O. Ferenc) inkorrektsége és pénzéhsége miatt muszáj voltam váltani.

Előzmény: Swtrooper (562)
Swtrooper Creative Commons License 2020.03.01 0 0 562

SZIASZTOK!

Kaptam kés autós iskola ajánlást

1: Autó-Plusz Kft. Árpád hídnál
2: Újpesti autós klubb városkapúnál

Valaki tud valamit róluk? Melyiket válasszam? Tapasztalatok, ismerősők?

xyberwolf Creative Commons License 2020.02.26 0 0 561

Sziasztok a kérdésem a következő, hogy mennyi idő kell vàrni hogy autóra kerüljön valaki. Nyilván iskola függő is a történet. De kivàncsi vagyok mások tapasztalatára. Valakinek van véleménye az r-keresztur autósiskoláról?

 

Előre is köszönöm a vàlaszokat.

gerappa83 Creative Commons License 2020.01.07 0 0 560

Sziasztok!

Szigetszentmiklóson a Jakab ill a Rehák autós iskoláról tud valaki valamit? Előre is köszönöm. 

xyzgy Creative Commons License 2019.12.20 0 0 559

Nagy ívben kerüljétek ezt az embert . Semmit nem tanít. Nem is értem az ilyen semmire kelőket minek alkalmazzák.

 

Előzmény: ncncyc (546)
Tanulo26 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 558
  1. Mivel én is kutattam a neten az oktatók után, hogy ne valami megsavanyodott, lehúzós, kiabálós oktatónál kössek ki így megosztanám a tapasztalataimat. Mivel a Mazsolánál kezdtem el a kresszt így azokból az oktatókból választhattam, akiket a honlapon találtam. Azt gondoltam, hogy ha egy suli akkor ugyanazon az áron kapom az órákat bármelyik oktatónál, de nem. Így mérlegeltem ár érték arányban, a kommentek és kép alapján, hogy kit válasszak. Hosszas válogatás után egy középárfolyamos oktatót hívtam fel, de nem túl finoman elhajtott mivel én nem tudok 8 és 16 között menni vezetni, mivel dolgozom. El kell áruljam, hogy a sok hívás után már úgy voltam vele, hogy mindegy csak minél hamarabb mehessek aztán majd lesz valahogy. Így kötöttem ki Vrancsik Viktornál. Elsőnek drágálottam, de most már áldom az eget, hogy nála tanultam meg vezetni. Mindig pontosan érkezett, nem csak bámult ki az ablakon hanem türelmesen magyarázott, abszolút felkészített a vizsgára. Fiatal így hamar megtaláltam vele a hangot. 
pandavezer Creative Commons License 2019.11.22 0 0 557

Sziasztok!

Tegnap tettem sikeres forgalmi vizsgát  Göblyös Zoltán oktatónál (Talentum autósikola).

 

Nagyon ajánlom őt és az autósiskolát is.

 

5 éve már egyszer próbáltam jogsit szerezni, egy másik autósikolában. Bunkó volt a tanárom, gyakran kiabált velem, emellett rendszeresen intéztük az ő dolgait az én időmből (bevásárlás, gyerekek utaztatása stb). Bőven levezettem 70-80 órát, de annyira szorongtam a vizsgától, hogy több próbálkozás után sem sikerült. (Aztán lejárt a KRESZ tanfolyam utáni 2 év, így jegeltem a dolgot).

 

Idén februárban úgy döntöttem, hogy nekivágok a jogsinak újra. A régi oktatómhoz nem akartam visszamenni, így netes vélemények alapján a Talentumot választottam ki és Göblyös Zoltánt. A lehető legjobb döntés volt :)

 

Zoli a legtürelmesebb, legkedvesebb ember a világon. Sose kiabált velem, pedig csináltam egy-két hülyeséget. Mindent türelemmel elmagyarázott, mindig lehetett tőle kérdezni. Kaptam tőle kinyomtatott "Parkolási kisokost", amit ő állított össze, hogy otthon is tudjam olvasgatni, mikre kell figyelni a különböző parkolásokkor. A vizsga előtti pár alkalommal -az ő javaslatára- vittem magammal anyukámat vezetni, hogy stresszeljen és ne akkor legyünk előszőr hárman a kocsiban, amikor vizsgázok.

Az én időmben sose intézte a saját dolgait, sose mentünk máshol, csak vizsgaútvonalon. Nagyon sok tanácsot adott, nagyon sokat tanított nekem.

Általában várólista van nála, ha az ember csak munka után tud menni, de teljesen megéri a várakozás.

 

Az iskola is nagyon rendben van korrekt, az ügyintéző segítőkész és nagyon rugalmas. Normális ügyfélfogadási idővel, központi helyen lévő irodával. Az e-mailekre is egyből válaszolnak. Náluk csináltam az elsősegélyt is, nagyon korrekt volt a fél napos tanfolyam és egyből sikerült az elsősegély vizsga is.

 

Mindenkinek ajánlom őket!

[fidelio] bogarock Creative Commons License 2019.11.15 0 0 556

"másikat visszaélések miatt ( úgy kellett befizetni a KRESZ tanfolyamot + első 10 óra vezetést, hogy nem tudtak nekem oktatót biztosítani alkalmas időpontban semilyen feltétellel. A KRESZ tanfolyamot nem vihettem tovább máshová, csak úgy, ha a vezetésért befizetett 50 ezer Ft-ot elbukom..."

 

Melyik volt ez a suli?

Előzmény: shaggyd (547)
[fidelio] bogarock Creative Commons License 2019.11.15 0 0 555

Sziasztok!

 

Én is nekiugranék a jogsinak Bpen, két sulit néztem ki ajánlások alapján is, a LikeDrive-ot és az SOS Autósiskolát. Vannak tapasztalataitok valamelyikkel? Pl a LikeDrivenál valóban azonnal el lehet kezdeni vezetni a sikeres KRESZ vizsga után?

Ancsika 2467 Creative Commons License 2019.11.14 0 0 554

Az elsősegélyre is számolj még egy 20 e Ft. Az nem bizt h benne van a 190 ben. Meg az 580 km nem valoszinű h meglesz 30 óra alatt sajna. Bár egy pl Szeged oda vissza, v Debrecen oda vissza sokat tud dobni a km en ha lehet olyat esetleg kérni h menjetek ilyen messzibb városokba. Szóval kb még egy 50 est dobj rá a vezetésre plussz, s rögtön 250 e Ft nél járunk. 😟. Ja meg az orvosi papírt is azámold hozzá. 😖😖 Sajna nem olcsó a jogsi. Én is 2 éve spórolok rá már.

Ancsika 2467 Creative Commons License 2019.11.14 0 0 553

Sziasztok! Az sos autóssulinál Fülöp Z- t kerüljétek. Nem magyaráz, azt gondolja h majd rájössz magadtól a sokadik óra után egyedül is,h hogyan kéne megcsinálni a feladatot. Aztán történt még olyan is, h egyik lábam sem volt a pedálok közelébe se,alapjáraton mentünk..aztán mondja nekem h vegyem le a lábam a fékről..dehát a közelébe sem volt a lábam..mondom dehát nincs is ott...erre h de meg látja h világit a lámpa stb... hát ő nyomta nekem a másik oldalon a pedált s engem csesz le h ne nyomjam??? Na .. 😠 Aztán máskor is volt ilyen...szintén egyik pedalon sem volt a lábam..lelassitja a kocsit,s kerdezi miert alltunk meg?(ő állitotta meg a másik oldalrol

Į) Majd mondja h induljunk már..indulnék de érzem h a kuplung már teljesen le van nyomva s mondogatja nekem h induljunk már amikor ő meg a másik oldalon benyomja nekem a kuplungot?? Hát ugy hogy induljak el??? 😳😠😠 Na hát szorakozzon mással,de velem tuti nem fog..  Ja meg a kedvencem h aszongya ha részletesen magyaráz az 100 óra lesz... 😠😠😡  A másik kedvencem: gyakoroljal otthon. ( ja mint egy matek feladatot amit bárhol tudok gyakorolni, nem?  Ja bocs igen majd kiveszem a garázsombol az ugyanolyan kocsimat s gyakorlok nem??? 😤) Hát sajnálom de nem úgy születtem h tudjak vezetni, elkéne magyarázni meg segitőkésznek kéne lenni.  Meg kiabál,s türelmetlen is.pEnnyi erővel beülök a szántóföldon egyedül aztan kitalalom magamnak egyedül h hogyan kell vezetni. Nem? Ehez minek oktató?  Dehát persze minek is magyarázzon rendesen?? Neki annál jobb minél több orat vagyok nála..na ná h nem fogja elmagyarázni rogton, mert akkor talán megtudnám csinalni s haladni kéne a dolgokkal. Igy meg tök jolll eltudja húzni... órákig szenvedek egy feladattal de segiteni, rendesen elmagyarázni azt luxus.. s simán elnézi h szenvedek vele alkalmak hosszát. egyszer csak majd kitalálom magamtól hogyan kéne.nem? Aztán miután rendesen egyszer elmagyarazta véletlen jé érdekes mód rögtön megtudtam csinalni.. Szóval leváltottam. Ja meg ha oktatót akarsz váltani azt magadnak kell intézni,nem a suli intézi. 

.

randras98 Creative Commons License 2019.11.01 0 0 552

Szia! Én is most Novemberben tervezek jogsit szerezni, és jó pár órás kutakodás után neten, vélemények, honlapok és statisztikák figyelembe vétele után arra jutottam, hogy egyrészt, valószínűleg sokat változnak az autósiskolák az évek telése során, és például míg a Csigavér pár évvel ezelőttig jó hírneve volt, idén biztos hogy az egyik legrosszabb autósiskola, pénzéhes oktatókkal, nehogy a csigavért válaszd! Kerületre pontosan nem néztem meg, de Budapesten most 2019-ben az SOS Autósiskola vagy a Likedrive Autósiskola tűnik a legjobbnak. Én magam valószínűleg az SOS Autósiskolát választom, a normális b kategóriás jogsi ára 190,000 ft körül van, és pont most októberben került fel több pozitív vélemény az autósiskoláról! Amúgy a Likedrive-nál pedig 200,000 ft fölött volt a b kategóriás jogsi ára ha jól értelmeztem az adatokat.

Előzmény: zsooofesz (551)
zsooofesz Creative Commons License 2019.10.31 0 0 551

Sziasztok!

 

XVIII. kerületben szeretném elkezdeni a gyakorlati oktatást. Ma érdeklődtem a Csigavérnél emailben és ugyan választ még nem kaptam, de most már lehet hogy nem is akarok, az itteni vélemények alapján:D

Tudna valaki javasolni sulit vagy oktatót a kerületben, akivel minden rendben volt és elégedett volt vele?

berdesz85 Creative Commons License 2019.10.04 0 0 550

Bocsánat a pontatlanságért, 4 autó volt :) 

Előzmény: berdesz85 (549)
berdesz85 Creative Commons License 2019.10.04 0 0 549

Sziasztok,

 

Nemrég lett meg a jogsim, egy minimális háttértörtnettel megfűszerezném a dolgot, hogy 2 iskola és 3 oktató után sikerült megcsinálni (mellesleg 5 kocsival), szóval Tolnától Baranyáig mindent megtapasztaltam ezzel kapcsolatban.

De akinél sikerült megcsinálom az Göblyös Zoltán volt aki a Talentumnál oktat, csak nyugodt szívvel tudom ajánlani. Soha nem késik, jó hangulatban telnek az órák, pontosan elmondja, hogy milyen szituációban mire kell figyelned, illetve ha úgy jön ki a lépés némi plusz időt is kapsz a fizetetten felül, ha pl. egy irányba laktok, akkor hagyja, hogy te vezessél haza egy ideig :) Az árak mellesleg korrektek, nincs borítékolás, ha újrakezdhetném, rögtön nála kezdeném el. 

 

Alphaville89 Creative Commons License 2019.09.21 0 0 547
A Csigavér egy lepra.
Csordás József meg egy igazi,pénzéhes szarrágó.Csak lehúzza az embereket.
Kerülje el őket mindenki ha jót akar magának..
shaggyd Creative Commons License 2019.09.06 0 0 547

Sziasztok!

 

MIndenkinek szívből ajánlom a Mosolyzóna autósiskolát - bár nőknek szól, fiúk is szokat ide járni. Rendkívül korrekt, transzparens és igen magas minőségű az oktatás. Honlap: http://autosiskola-noknek.hu/  

 

KRESZ oktatás+vizsga: van egy nagyon szuper rövid összefoglaló könyve az iskolának (ingyen kapod), ami nem vész el a jogszabályokban, ha ezt megtanulod elejétől a végéig, tuti átmész a vizsgákon. Ha az oktatást Pető Attila alapító tartja, külön élmény (esti órákban nem ő volt, a helyettesítő tanár nem volt annyira jó, de lényegtelen, mert a könyv és az online tesztek, amit az iskola biztosít, bőven elég, hogy fel tudj készülni). Én két és fél napot szántam a tanfolyam után a tanulásra és elsőre meglett a vizsga. KRESZ vizsgára a tanfolyam után kb. két héttel már tudtam menni. Ez a könyv, ha az iskolában jársz tanfolyamra, ingyen megkapod: https://www.kreszbirsag.hu/keszuljunk-a-kresz-vizsgara-287

 

VEZETÉS: átlagos csomagot kértem (40 óra vezetés + próbavizsga) semmi extra díjat nem fizettem, ennek ellenére KRESZ után kb. 3 héttel már tudtam kezdeni a vezetést egy nagyon jó oktatónál. Igaz, rugalmas voltam a helyszínt illetően, nem a lekhelyemhez volt közel, cserébe bármiféle pótdíj megfizetése nélkül biztosították számomra, hogy hétvégenként tudjak járni és szinte azonnal kezdeni, mert a munkám miatt máskor nem tudtam menni. Az oktató zseniális (Pataki András), nagyon intelligens, nagyon türelmes és tényleg az a célja, hogy megtanulj vezetni. Budapesten el kell fogadni, hogy előtudás nélkül legalább 60-80 órát kell vezetned, hogy meg legyen a magabiztos rutinod, sőt, az 580 km-hez is meg kell legyen 60 felletti óraszám (átlagban 25-27 km-t tudsz vezetni egy órán a dugók, lámpák, parkolás gyakorlás miatt). Semmi nem szól a lehúzásról, minden vezetési óra és kilométer rögzítve és adminisztrálva van, nem megy zsebbe az oktató díja, mindent az iskolán keresztül kell befizetned. Az iskola minden kérdésre válaszol 1-2 órán belül e-mailben és tényleg mindenben segítenek, amiben tudnak (pl. az oktatóm eltörte a lábát síeléskor, és mivel saját oktatót nem tudtak rögtön biztosítani, külsőst kerestek nekem, hogy ne essek ki a ritmusból. De a külsős annyira szörnyű volt, hogy inkább megvártam, míg az oktatóm felépül :)). András a kezdetektől kedvet csinált a vezetéshez, soha nem volt gyomorgörcsöm, szívesen és magabiztosan ülök a volánnál úgy, hogy előtte soha nem vezettem, első órán tanultam meg, melyik pedál a kuplung :)

 

VIZSGA: szuper jó dolog, hogy lehet próbavizsgát is kérni a sulinál, mindenkinek ajánlom. Beül egy igazi vizsgabiztos mögéd, végig mentek egy vizsgaútvonalon és kiértékeli, hogy mit csináltál jól-rosszul, szerinte mehetsz-e vizsgázni. Nekem jól sikerült így javasolta a viszgát és már magabiztosan mentem viszgázni, tudtam, mire számítsak. Viszgaidőpontot nyári időszakban kéréstől számított két-három héten belül kaptam, előtte az oktatóm még rászánta a hétvégéjét (felár nlékül), hogy mindent újra átvegyünk, biztosan tudjak minden feladatot. A vizsga elsőre meglett, jó hangulata volt. Ezt az oktatómnak köszönhetem, mentorként követte végig, hogy szerinte mikor vagyok kész arra, hogy sikerüljün. Lehet, hogy 6-8 órával korábban is átmentem volna (próbavizsga idején), de akkor még egyáltalán nem voltam magabiztos és úgy jártam volna, mint sok ismerősöm, akinek van jogsija de nem mer vezetni, ezért semmi értelme. Rá kell szánni az időt és sajnos a pénzt is, de megéri.

 

ELSŐSEGÉLY: kétszer négy órás tanfolyam volt egy gyakorló nővérrel, kicsit gyors de hatékony. Kaptunk (ingyen) szuper kis könyvet abban minden benne volt, ami kellett a vizsgára. Kb három hónap múlva mentem vizsgázni, tanulásra rászántam egy napot, elsőre meglett (előttem és utánam lévő is bukott a Széll Kálmán téri központban - ha tanuljátok a babán a lélegeztetést, nagyon figyeljetek, ha nem tudjátok a levegőt normálisan befújni, hogy mérje a műszer, megbuktatnak - a hiba egyébként csak az, hogy nem jól csukod be a baba száját. Én erről a videóról tanultam, nagyon jó, bár épp egy másik autósiskoláé: https://www.youtube.com/watch?v=fkZaJHTcRLI

 

Csak ajánlani tudom a MOSOLYZÓNA AUTÓSISKOLÁT!!!!! 

 

Ps. árak nincsenek a honlapon, mert sokféle csomag van, de ha küldesz emailt 1-2 órán belül elküldenek mindent részletesen. 2019 augusztusában az óradíj 5300 Ft körül volt.

 

U.i: Én két autós iskolát hagytam ott, egyiket már a KRESZ oktatás első 10 perce után, annyira felháborított a stílus (ATI autósiskola), a másikat visszaélések miatt ( úgy kellett befizetni a KRESZ tanfolyamot + első 10 óra vezetést, hogy nem tudtak nekem oktatót biztosítani alkalmas időpontban semilyen feltétellel. A KRESZ tanfolyamot nem vihettem tovább máshová, csak úgy, ha a vezetésért befizetett 50 ezer Ft-ot elbukom... Ezek után kezdtem komolyabban körbe nézni, hogy hol van olyan hely, ahol nem fogok megint bele futni semmibe, ez lett a mosolyzona ...

 

 

ncncyc Creative Commons License 2019.07.29 0 0 546

És a Szőnyi Zoltánt is a zuglói X-Car-os csapatból. Sajnos egyszer beültetett maga és a lányom mögé. Semmilyen oktatás nem volt. Olyankor állt bele a fékbe amikor teljesen szabályosan közlekedtünk. Nem oktatott semmit. De még ez sem lett volna baj- de miért kellett a gyereket megbuktatnia semmiért ? Mennyit kellett volna még fizetnünk? Soha többet ezt az iskolát!!!. 

 

Előzmény: LaszloP88 (543)
KCsabaK Creative Commons License 2019.02.23 0 0 545

Pesten a Talentum Autóskolánál szereztem nemrég jogsit (elsőre sikerült), tök normálisan intéztek mindent, oktatóm Göblyös "Nyugivan" Zoli volt, akit ezúton ajánlok mindenki figyelmébe, nyugodt, türelmes, a lényegre tanít, időnként jókat röhögtünk, érdemes tőle kérdezni, mindent vezetett már, talán tengeralattjárót és űrhajót nem, szóval bátran menjetek hozzá, legalább annyira akarja sikerre vinni a vizsgát, mint a delikvens. Plusz jó kocsival vár, egy Chevrolet Cruze-t hajtottunk, én legalábbis megszerettem. Sok sikert! 

segabor Creative Commons License 2019.02.01 0 0 544

Sziasztok!

 

Csepeli autósiskolákhoz kérnék ajánlásokat! Melyiknél kezdjek bele (pappjogsi, STOP, ...)?

Köszönöm!

 

Gábor

LaszloP88 Creative Commons License 2019.01.29 0 0 543

Sziasztok!

 

Németh Tamást mindenki kerülje az X-cartól,ha meg akartok tanulni vezetni,nála biztos nem fogtok...több helyen is tanít Budapesten...

Viktória Berki Creative Commons License 2019.01.28 0 0 542

Kedves mindenki!

A csigaver autósiskolát mindenki kerülje aki csak tudja, ugyan én ott csináltam a jogositvanyom nagyon jó pénzért 8honap alatt meg lett (ebből 3 csak varakozas volt) a helyzet az, hogy ami összegez láttok ki írva annak a 3x-sát kérik el valójában. A forgalmi oktatók (1-2 kivétele-vel) penzehesek! Alpári módon beszélnek veled, gyomorideggel ülsz be vezetni emellett az oktatónak 200.000 ezret fizettem, hogy hamarabb kész legyek mint 8-10-12honap kb. Kenőpenz nélkül nem hajlandóak veled foglalkozni! Egyébként az oktató semmit nem tanított (Meg jo hogy vezetési tapasztalattal mentem oda) úgy, hogy aki tudja kerülje nagy ívben, a ki irt arakbaj ne higyjén, az ügyintéző kedvessegenek pedig ne doljetek be.:)

kati,hf. Creative Commons License 2019.01.07 0 0 541

Sziasztok!

Győrben mindenki kerülje Payer Sándort!!!

A suli ajánlotta  mert ő volt az aki ráért az oktatók közül, de agyon megszívtam nála. Gyomorgörccsel ültem be minden órán az autóba. És nem arról van szó, hogy néha felemelte a hangját. Nonstop alázott és üvöltött. 

De a sztorim tanulsága az, hogy nem szabad, hogy az iskola bízzon rá egy oktatóra. Csakis ajánlás alapján válasszon mindenki magának oktatót és akkor nagy baj nem lehet.

 

 

JJJTTT Creative Commons License 2018.12.28 0 0 540

Egerben a legjobb autósiskola a Penzum Oktató sokak szerint. Nagyon régóta működnek és nagyon jók az oktatóik! Az ismerőseim és én is átmentem mindenből elsőre, nagyon köszönök nekik mindent! Nem bántam meg, hogy itt kezdtem el a jogosítvány tanfolyamot. 

Ez a honlapjuk ha valakit érdekel: www.penzumoktato.hu

Szandra6 Creative Commons License 2018.12.22 0 0 539

Sziasztok!

Most nézegetem az autósiskolákat és több vélemény, valamint helyszín alapján az S.O.S. autósiskola mellett döntöttem.

Több oktatójukról is olvastam jó véleményeket, viszont a hozzám legközelebb eső gyakorlópályán egyikük sem tanít.

Azt szeretném kérdezni, hogy az ott oktató Veres Attilával és Marjos Attilával kapcsolatban van esetleg valakinek tapasztalata? 

Előre is köszönöm a válaszokat. :) 

misslily92 Creative Commons License 2018.12.15 0 1 538

Sziasztok,

Én ajánlom az S.O.S. jogsi autósiskolát, legfőképpen Viktor Hajnalka oktató miatt. Nagyon jó és türelmes oktató, aki ha kell 10x elmagyarázza és gyakoroltatja veled ha valami nem megy. Az órák nagyon jó hangulatban zajlanak, megtanít arra, hogy megfelelően és körültekintően vezess, és a forgalmi vizsgára is alaposan felkészít. 

Bátran ajánlom mindenkinek. :)

Timcsi_b Creative Commons License 2018.09.14 0 0 537

Sziasztok! 

 

Tudom ajánlani a Mazsolát, Budaörsön. Nem az autós iskola a lényeg, mert mindent magának intéz az ember, hanem a forgalom. 30 óra alatt levizsgáztam, korrekt oktató, Vrancsik Viktor. Első alkalommal már forgalomban vezettem, úgy, hogy segített a pedálokkal. 10. óránál már kezdtem érteni a pedálokat. Nekem ez volt úgymond a gyengeségem. Elsőre átmentem, a vizsgabiztos korrekt volt és kedves. Az oktató mindent elmagyarázott, parkolni is mentünk minden órán. Nem olcsó mulatság, én reggel 6ra mentem vezetni, akkor feláras. De megérte. 

Higgins. Creative Commons License 2018.07.20 0 0 536

Sziasztok!

 

Nemrég meglett a jogsim, sajnos én azoknak a táborát erősítem akik igencsak megjárták a hadak útját érte. Ezért is írnám le a tapasztalataimat, hátha valakinek kis segítséget tudok nyújtani vele. Első körben suli választásnál nem ajánlanám az olcsó iskolákat, olcsó húsnak híg a leve szokták mondani, hát itt teljes mértékben igaz. Én egy teljesen átlagos iskolát néztem ki magamnak akik már régóta a "piacon" vannak gondolván a sok sok év tapasztalat tényleg rejt valamit. A tanfolyam díjában magában foglaló oktatók közül senkit sem lehetett elérni, így maradtak a drágább óradíjért dolgozó kollégáik. Sajnos azok is a régi vágású rafinált emberek, egyáltalán nem érzed, hogy a több pénzért valami pluszt kapnál. Féltik az autót, alig akarnak 10-15 kilométernél többet megtenni dupla órák keretében. Ráadásul szeretnek magánügyeket elintézni ami ugye a mi időnkből és pénzünkből megy. Amennyiben rájuk szól az ember úgy megsértődnek és azzal vagdalkoznak, mennyien várnak hozzájuk... 1-2 ember amennyiben kiesik nem para. Az, hogy ez mennyire vicces vagy nem 5000 forintos óradíjért azt mindenki döntse el maga (bocsánat 45 percért). Iskola nevet direkt nem írok, inkább ajánlanék olyat ami az egyik legközelebbi ismerősömnek bevált. Ez pedig a Dodgem Autósiskola, nálunk van szakmai garanciacsomagos amiben vállalják, hogy az adott tanfolyamon belül meglesz az a bizonyos 580 kilométer. A furfangos oktatók így nem tudnak legombolni rólad még egy százast ilyen-olyan indokkal. Kb 30 ezerrel több mint a többi iskola ajánlata de, több órát is kapsz érte. Én amennyiben újrakezdhetném tuti náluk gyakorolnék. 

Akiknek kiesik ez a suli azok viszont az elején tisztázzák az oktatókkal, hogy mik az elképzeléseitek mert a legtöbben nagyon el tudnak kanászodni az oktatások alatt. Nagyon nem ritka, hogy valaki 60 órát vezet le, hogy meglegyen a kilométer és a családi kassza is igencsak le tud fogyni ez idő alatt.

 

 

AmeoLand Creative Commons License 2018.07.16 0 0 535

Sziasztok!

Három Budapesti autósiskola felől érdeklődnék elsősorban
A Mozaik, a Zebra és a Talentumról. Viszonylag kevés jót, és sok rosszat hallok mindenhonnan, de valahogy mégis megszerzi valahol végül mindenki :)

Köszi ,szép napot!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!