Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GABA76 Creative Commons License 2018.07.05 0 0 532

Pedig ő egy jó oktató! Arra nincs garancia, hogy 30 órával mindenki vizsgaérett.

Előzmény: Fura19 (531)
Fura19 Creative Commons License 2018.07.03 0 0 531

S.o.s iskolánál kerüljétek Arabadzisz Jánost,ha jót akartok magatoknak. egy hónap alatt 2 időpontot adott, 40 órával nem engedett vezetni, illetve volt pár diák aki még 45-50 órával se vizsgáztak, váltottam 1 óra után az új oktató véleménye: nem tudok már mit tanítani neked hozd a kövi alkalomra a vizsga díjat.

marki92 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 530

Sziasztok!

Én egy győri autóiskoláról írnék véleményt. Hátha néhány győri olvassa a véleményemet:)

A Qualitat/Qualität iskolánál voltam. Egy dízeles Citroën zx-hez kerültem és azt az oktatót nem ajánlom senkinek. Már a második órán kiabált végig, fenyegetett, hogy megüt ha nem szedem össze magam, nagyon ellenszenves volt. És nagyon primitív.

Ezért őt ki is dobtam és kértem az iskolától egy új oktatót. Az új oktatónak  egy szürke Suzuki vitarája van. Ő nagyon türelmes, bárkinek merem ajánlani.

A suli összességében rendben van. Az elsősegélyt is jól szervezték.

marki92 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 529

Sziasztok!

Én egy győri autóiskoláról írnék véleményt. Hátha néhány győri olvassa a véleményemet:)

A Qualitat/Qualität iskolánál voltam. Egy dízeles Citroën zx-hez kerültem és azt az oktatót nem ajánlom senkinek. Már a második órán kiabált végig, fenyegetett, hogy megüt ha nem szedem össze magam, nagyon ellenszenves volt. És nagyon primitív.

Ezért őt ki is dobtam és kértem az iskolától egy új oktatót. Az új oktatónak  egy szürke Suzuki vitarája van. Ő nagyon türelmes, bárkinek merem ajánlani.

A suli összességében rendben van. Az elsősegélyt is jól szervezték.

GABA76 Creative Commons License 2018.04.29 0 0 528

A Nemzeti Közlekedési Hatóság, -mint olyan- 2016. december 31-én megszűnt, beolvadt a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba.

Előzmény: Dan_G (527)
Dan_G Creative Commons License 2018.04.27 0 0 527

Sziasztok. A Csigavér egy bűnszervezet.

 

Senkinek sem javaslom. Iparágat építenek az emberek szívatására, és lehúzására. Igazából csak ezrével veszik fel a hallgatókat és indítják el a képzéseket, és szerintem a tanfolyam díjakból szépen meg is élnek.

 

A következő dolgok miatt mindenképpen kerülendők:

 

1, A beiratkozásnál már eleve közlik veled, hogy van A út és B út. Az A út az, hogy mivel nincs oktatójuk, így nagyjából a vezetés része a dolognak 6-12 hónap. B opció, magasabb óradíjjal vezetsz és akkor egy hónapon belül kezdhetsz is vezetni a Kresz vizsgát követően.

Alapvetően semmi probléma nincsen azzal, hogy kétféle szoláltatást különböztetnek meg más árszabással, csakhogy az ő esetükben amiről szó van, hogy a normál szolgáltatást árazzák túl, és a standard ár egy kommunista rezsim beli ügyintézésre vonatkozik. Ez kb olyan, mint hogy most bemész az okmányirodába, és azt mondanák, hogy az útlevél expressz készítése egy hónap és plusz 50 000 Ft, a standard meg 6 hónap.

 

2, A fentiek közül egyik sem biztos, hogy valaha is teljesülni fog. A tanfolyam elvégzése után közlik veled, hogy mivel kevés a vizsgabiztos, így 8-10 hét!!!!! mire tudsz menni Kreszre.

Ez önmagában is irreális, de ami ez után jön, az teljesen nonszensz. Vizsgára jelentkezés után 4 héttel még csak időpontot sem tudtak kijelölni!!! Azaz még azt sem tudták megmondani, hogy a majd egyszer 8-10 hétre rá való vizsgaidőpont mikor is lesz.

Mivel telefonon soha de soha nem lehet őket elérni, így természetesen személyesen kell bemenni utána járni a dolgoknak. Amikor bementem, az ügyintéző kb szó nélkül nyúlt a kis fiókjába es adta vissza a Kresz díjat, tudta pontosan o is, hogy miről van szó...

 

3, Az igazi meglepetés csak ezután jött. Átiratkoztam egy másik iskolába, ahol láss csodát Kreszre való jelentkezés után 3. héten már lehet is menni vizsgázni. Nem 4-5 hét mire kiderül az időpont és onnantól még 8-10 hét, összesen 3 hét. Mivel már így is iszonyúan sok időt elbasztam a Csigavér inkompetenciájából kifolyólag, azt gondoltam innen már sínen lesznek a dolgok. Tévedtem. Az iskolának le kell jelenteni a hallgatókat az Nemzeti Közlekedési Hatóságnak (ami mellesleg a szocializmus egyik utolsó bástyája Magyarországon, de erről majd legközelebb), hogy elvégezték a tanfolyamot és mehetnek vizsgázni. Nos, hát kiderült, hogy semmilyen nyoma nincsen annak, hogy a csigavérnél a tanfolyamot elvégeztem, azaz az iskola kb 4 hónap alatt még csak le sem jelenti a hallgatóit. 

 

Összességében jelenleg ott tartok, hogy kifizettem egy x összeget, amiért nem kaptam semmit, eltelt 4 hónap, nincs nyoma a képzésemnek, és nem mehetek vizsgázni.

 

A Csigavér mint említettem csak ontja a hallgatókat, minden héten minden nap tömve a termek, mindenkitől beszedik a pénzeket, majd elkezdik késleltetni minden erejükkel az előre meneteledet mivel nincs emberük/ kedvük/ energiájuk veled foglalkozni.

 

 

 

merciless80 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 526

Szia Marcell! Kinél vagy?

Előzmény: Marczell92 (518)
anabana 114 Creative Commons License 2018.03.15 0 0 525

Kedves Anna!

 

Megkérdezhetem, hogy ki volt az oktatód a 24-esnél? Az öreg tulajdonossal volt esetleg tapasztalatod? Sokat segítenél, mert még most kezdeném a gyakorlatot. Köszönöm előre is, Üdv, Panka

Előzmény: kisanna01 (521)
vikica1997 Creative Commons License 2018.03.05 0 0 524

Sziasztok!
Én nekem ma lett meg elsőre a forgalmi vizsgán, és én nagyon nagyon tudom nektek ajánlani az oktatómat, Gedeon Ádámot!
Nagyon rendes, az órák jó hangulatban teltek, soha nem kiabált nem emelte fel a hangját, és mindent megtanított amit kell. Pénzben sem húzott le, azt nézte ami nekem jó, szóval CSAK POZITÍV véleményt tudok adni. SOS jogsinál találtam meg. Tényleg nagyon türelmes, és semmi negatívat nem tudok mondani, minden egyszerűen és gyorsan ment! :) 

dömetotojka Creative Commons License 2018.03.01 0 0 523

Sziasztok,

 

Én is a Mazsolánál tanultam. Sikerült egy szuper oktatót kifognom, Gedeon Ádámot. Hihetetlen türelmes, alapos, és jófej volt végig. Mindent elmagyarázott, soha nem emelte fel a hangját. Nekem rengeteget segített, hogy végig támogató és segítőkész volt velem. Még parkolni is sikerült megtanulnom parkolni, pedig nagyon nem ment az elején :D De addig gyakoroltunk, amíg megértettem. Sokat számít szerintem, hogy ki mellett ülünk a tanulás közben. Amúgy ahogy hallom másoktól, sokan váltanak oktatót tanulás közben... nekem szerencsém volt vele:) 

fulljogsi Creative Commons License 2018.02.27 0 0 522

JELENTKEZZ AKCIÓS KÉPZÉSÜNKRE ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN MÁRCIUS 16-IG a www.fulljogsi.hu oldalon!
Vezess, fizess rugalmasan a FullJogsi-nál, ONLINE Kresz tanfolyam bármely jogosítvány kategóriánál! Részletfizetési lehetőséggel! 
Minden sikeres vizsgázó 35.000 Ft-os üdülési utalványt kap a Hotel Aphrodite **** -be!

kisanna01 Creative Commons License 2018.01.27 0 0 521

A zuglói 24-es Autósiskolát én sem ajánlom senkinek. A kresz tanfolyam semmit nem ért, a pénzemért még egy fénymásolatot se kaptam, csak azért sikerült a vizsga, mert megtanultam a saját könyvemből és egy letöltött gyakorló programmal.

Az egészségügyi "tanfolyam" szintén pocsék volt, egy szexista, borzalmas oktatóval, 20+ ember bezsúfolva egy pici levegőtlen terembe, mondanom se kell, a 6000 Ft-os díjért 4 oldal fénymásolt tételsort kaptunk a vizsgára, meg persze a csekket...

A gyakorlati oktatás mindennek a teteje. 30 óra vezetés után alig 300 km-en voltam túl, amivel az oktatóm azt mondta, az átlag középmezőnybe tartozom, nyilván minél kevesebb a kilométer, annál többet fizetek nekik. iszonyat lehúzás az egész. az órákon az ordibálás és a kurvaanyázás mindennapos volt, szexista beszólásokkal tetőzve. mindezek mellett úgy ültem be az első órán az autóba, hogy elvárta tőlem, hogy én már mindent tudok, és kiabált velem, amikor valami nem ment elsőre. Az iskola többi oktatójával is hasonlóak voltak a tapasztalataim; öreg, kiéhezett f*szkalapok, akik lenézik a nőket, és órák szünetében az interneten mutogatják egymásnak a pornósztárokat a neten, és hangosan tárgyalják a kemény dudákat, stb.

innen csak egy út van: EL.

 

marcsi987 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 520

Sziasztok! A jó dolgokra érdemes várni és ezt saját bőrömön is megtapasztaltam. A különböző fórumokon olvasott vélemények alapján Göblyös Zoltánt néztem ki magamnak a Talentumnál, de végül nem vártam meg, míg hozzá kerülhetek, mondván haladjunk. Ez bizony nagy hiba volt, végül 30 óra vezetés, sok sírás és még több szorongás után még a közelében sem voltam a forgalmi vizsgának, ekkor döntöttem úgy, hogy oktatót váltok és annyit várok Zoltánra amennyit csak kell. Bánom, hogy annak idején nem voltam türelmesebb, mert ez volt a legjobb döntés és végül viszonylag hamar tudott is időpontot adni. Mindent neki köszönhetek, végtelenül türelmes, jó humora van és persze nagyon sok hasznos gyakorlati tanáccsal látott el. Soha meg nem emelte a hangját és ami nekem a legtöbbet jelentette, hogy amikor nagy marhaságokat csináltam, akkor sem volt fölényes vagy lekezelő, hogy ezt már tudom kéne, pedig hajajj (pl. behajtani tilosnál simán bementem volna). Ő az az oktató, aki nem a pénzre hajt, hanem valóban az a célja, hogy átadja a tudását, ráadásul mindezt jó hangulatban, egy igazi csupaszív ember. 😊  Nem voltam egyszerű eset és rengeteg szorongással, félelemmel ültem újból autóba, de mellette megszerettem a vezetést és megtanultam bízni magamban. Ma reggel voltam forgalmi vizsgán, ami elsőre sikerült!!! 😊 😊 (Teszem hozzá lefizetés nélkül! Náluk tényleg nem működik a vesztegetős rendszer, ami szerintem nem is baj, mert így én is magabiztosabb vagyok, hogy valóban a tudásommal és nem a pénztárcámmal szereztem jogosítványt.) Ezer szónak is egy a vége, csak a Talentum és csak Göblyös Zoltán, nem tudok elég hálás lenni neki. 😊

gerappa83 Creative Commons License 2018.01.23 0 0 519



Sziasztok ! 

Főleg Szigetszentmiklósi és környéki jogsira hajtó véleménye érdekelne ! 

Ki ismeri a Rehák autósiskolát és mi a véleménye róla ?

Marczell92 Creative Commons License 2018.01.20 0 0 518

szia! írtál az sos iskoláról. én per pillanat tanár váltáson gondolkodom. Kiss KÁrolyról tudnál bővebben írni nekem? Illetve a kocsi amit vezetni kell nála, milyen? Könnyen vezethető vagy hosszabb amit nehezebb leparkolni?

 

Előzmény: cukorfalat89 (496)
Zodika2 Creative Commons License 2018.01.17 0 0 517

Sziasztok!

 

Tavaly végeztem a Mazsola jogsitanodában, ma kaptam meg a jogosítványomat, úgyhogy napra kész információkkal tudok szolgálni az oktatásról, ügyintézés színvonaláról. Amit én tapasztaltam velük kapcsolatban, hogy nagyon barátságos, családias cég! Akármikor felhívtam őket, korrektül válaszoltak minden kérdésemre és nem csak a kötelező információkat mondták el, hanem abban is segítettek, hogy a saját oktatóik közül kinél mire számíthatok. A másik, hogy én a beülős KRESZ oktatást szerettem volna elvégezni, de ők az e-learning-et ajánlották. Először gyanakodtam, hogy ez biztos lehúzás, hiszen drágább, de visszagondolva nagyon jó döntés volt, mert a saját tempómban haladva, elsőre átmentem a vizsgán!

Amikor oktatót kerestem sajnos erős falakba ütköztem, mert az összes oktató hónapokra előre foglalt volt, így időpontot sajnos senkivel sem tudtam hetekig egyeztetni. Végül egy friss oktató, aki eddig csak jogosítvánnyal rendelkezőket oktatót, hogy visszaszokjanak a forgalomba, újra elkezdett oktatni kezdőket is, így kerültem Kovács Gáborhoz. Igaz magasabb az óradíja, mint a többieknek, de nagyon korrekt, türelmes, sosem kiabált és  nagyon jó oktatónak bizonyult. Úgyhogy őt bátran tudom ajánlani!!

 

Én egyébként 60 órát vettem és másodjára mentem át, de akkor már simán, kevés hibával. Nem vicc, de az oktatóm jobban drukkolt, hogy sikerüljön, mint én magam.:)

 

Remélem tudtam segíteni!

Előzmény: Blodnie (484)
Kiváló Postafiók Creative Commons License 2017.12.05 0 0 516

szia,

Engem érdekel, hogy kivel voltak rossz tapasztalataid. A lányom most kezdi a gyakorlatot a mazsolánál, jó lenne, ha véletlenül nem egy rossz oktatót választana.

Előzmény: F.Andi98 (510)
Susiisusii Creative Commons License 2017.11.14 0 0 515

Mi a véleményetek a csepeli Pappjogsiról? Van aki sikeres vizsgát tett már?

Nonooo996 Creative Commons License 2017.11.13 0 0 514

Szia :) 

szabad tudni miert? 

 

Előzmény: Ildikó Nagyszegi (503)
van ilyen Creative Commons License 2017.11.05 0 1 513

És még számolhatsz olyan késleltetéssel, hogy nincs forgalmi vizsgahely pl Nyíregyházán október végétől nincs erre az évre hely.Meglehet tenni ezt is !!!!!!!,reméljük lesz majd akinek ez feltünik ,és megreformálja ezt a vizsgarendszert,szerintem elég kifizetődő ágazat,11000 ft-os vizsgadíj naponta 8x egy vizsgabiztossal számolva ,hátha valaki meglátja benne a lehetőséget ,és lépni fog ,mert szerintem kifizetődő.Igény van bőven vizsgahelyre ,csak a HIVATAL nem ad lehetőséget vizsgázni még 11000ft-ért sem,legalább is Nyíregyházán NEM

 

Előzmény: Lady Mariposa (512)
Lady Mariposa Creative Commons License 2017.11.05 0 0 512

Sziasztok!

Én Győr - Moson - Sopron megyében élek, de azért leírom a tapasztalataimat. A Netcart nem ajánlom senkinek. Én most náluk vagyok. 

 

Az ügyintézéssel alapból nincsenek gondok, kedves csajokkal találkoztam eddig. Amit felháborítónak tartok, hogy a szerződésben kiemelték a 20.000 ft (!!!) átnyargalási díjat - ahogy én hívom -, amit akkor fizetsz, ha sulit váltasz. Oké, semmi gond. Miért is váltanék? - Gondolja az ember. Amit POFÁTLAN MÓDON nem emelnek ki előre, hogy 2-3 hónap a várakozási idő a vezetésre. Ezt most tudtam meg.

 

Mint tudjuk, a sikeres KRESZ vizsgától számítva korlátozott az időnk a jogosítvány megszerzésére és noha a legtöbb embernek időben sikerül mindent teljesíteni, ezzel negyed évet is elvehetnek belőle. Nem tudom, hogy törvényesen ebbe bele lehetne - e kötni, de ilyen pofátlan átnyargalási díj mellett én bármilyen panasznak helyt tudnék adni. 

 

Száz szónak is egy a vége, ezt a sulit senkinek sem ajánlom. Én csak jókat hallottam róla, de ilyenekről eddig szó sem volt. Kíváncsi leszek, valójában mennyit kell majd várnom. Minket nem vágna földhöz az a 20 ezer forint, de talán van, akinek sokat számít. Ezért inkább kerüljétek. Máshol ennek a töredékéért válthattok, ha töketlen az iskola. 

fulljogsi Creative Commons License 2017.10.28 0 0 511

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST, az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen és küldjük számodra a részletes tájékoztatót! https://fulljogsi.hu/jelentkezem

 

F.Andi98 Creative Commons License 2017.09.30 0 0 510

Sziasztok!

 

Én oktatót szeretnék nektek ajánlani a XI. kerületben. Budafokon lakom és a környéken kerestem autósiskolát.  Több autós iskola is szóba jött, végül a Mazsolához iratkoztam be. Az elméleti tanfolyammal minden rendben ment, elsőre átmentem a vizsgán. A gyakorlati oktatómmal viszont sok gondom támadt. Egyáltalán nem volt türelmes, mindig az volt az érzésem, hogy sosem tanulok meg vezetni. Végül, mivel már nagyon rosszul éreztem magam az órák alatt, oktatót váltottam. Így kerültem Gedeon Ádámhoz. Véletlenül egy nagyon jó oktatót sikerült kifognom, aki pozitívan állt hozzám, a végtelenségig türelmes volt velem, mindent logikusan, érthetően elmagyarázott. Bár rengetegszer lefulladtam, sőt egyszer parkolásnál valamit leszakítottam az autó hátuljáról, de soha egyetlen rossz szava sem volt, sosem kiabált. Mire vizsgázni mentem, újból volt önbizalmam és sikerült elsőre átmennem. Egyik barátnőm az S.O.S.-nél tanult, ő is hozzá járt és hasonlóan jó tapasztalatai voltak. :)

pantera_nera Creative Commons License 2017.09.14 0 0 509

Sziasztok,

Én a Talentumot nem ajánlom, épp most hagyom ott őket. E-mailekre nem válaszolnak, személyesen sem túl felkészültek. A KRESZ vizsga után hetekig ültek a vezetési kartonomon, mire eljutott az oktatóhoz - akit random kellett választanom a kezembe nyomott névjegykártyákból... Az oktatónál hónapokra előre le kell foglalni az időpontot, egyébként heteket kell kihagynod. Nem ad visszajelzést a teljesítményedről, nem mondja meg, hogy még kb. hány órát kellene venned akkor sem, ha konkrétan rákérdezel. Nem gondolom, hogy különösebben béna lennék, szerintem tudnia kéne, hogy hol a vége... Nálam mindenesetre itt.

merciless80 Creative Commons License 2017.08.15 0 0 508

Köszönjük a linket!

Előzmény: k.eszter92 (507)
k.eszter92 Creative Commons License 2017.08.06 0 0 507

Sziasztok!

 

Én is keresgéltem az autósiskolák között, sok jót láttam a Talentumról, de azért a többi iskolához hasonlóan itt ebben a statisztikában is megnéztem őket, és amit ott láttam az nem olyan biztató (a mostani vizsga sikerességi mutató 41%). Azt hiszem még keresgélek tovább.

 

http://www.nkh.gov.hu/documents/11102/230874/Vizsga+Sikeress%C3%A9gi+Mutat%C3%B3+%28VSM%29/395a1d99-d66a-4a6d-8ab8-1abc49b9a5c6?version=1.17&type=.pdf

motoros68 Creative Commons License 2017.07.27 0 0 506

Üdv sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Fordulat autós iskoláról? Az olvasottakból nagyon szimpatikus a Talentum suli , de az alap "B" jogsi pótórák és pótvizsgák nélküli árban van 50000ft különbség a Fordulat javára!!!???

A Csiga és a Gyorsjogsiról látom sok a negatív vélemény. 

 

Üdv Tamás.

van ilyen Creative Commons License 2017.07.01 0 0 505

Gratulálok !Hány órát gyakoroltál?

Előzmény: uszk (504)
uszk Creative Commons License 2017.06.30 0 0 504

Sziasztok, ma volt a forgalmi vizsgám, ami elsőre sikerült, köszönhetően az oktatómnak. (Egyébként 46 éves vagyok, messze nem ez az ideális kor a vezetés megtanulására, de végig viztos voltam benne, hogy sikerülni fog a vizsga.) A TALENTUM AUTOSISKOLABAN SZABÓ TIBORNÁL tanultam, aki profi módon érti a dolgát, és nemcsak arra készít fel, hogy a vizsgán átmenj, hanem valóban megtanít vezetni. Náluk szóba sem jöhet, hogy "megvedd a vizsgát", addig gyakorolunk, amíg biztonságban nem érzem magam, és Tibor felkészültnek nem érzett a vizsgára. Mindenkinek ajánlom őket. 

Ildikó Nagyszegi Creative Commons License 2017.06.25 0 1 503

Sziasztok!

Dekmár autósiskolát nem ajánlom senkinek az oktatók közül pedig Klement Csabikát kerüljétek el messzire.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!