Csak azért szólok hozzá, mert szegény topic annyira utolsó volt, hogy később nyitották mint ahogy a hozzászólások érkeztek. Nem árt szegénykének egy kis emelkedés. Arról nem beszélve, hogy egészen régi motorosok remekbe szabott hozzászólásait is lehet itt olvasgatni!
neduddgi!
nem látok semmi összefüggést a költői kérdésem és a te megnyilvánulásod között. rendezkedni meg nem szoktam, mert lusta vagyok(amúgy miből jutottál erre a következtetésre?).
a kóstolgatás meg nézőpont kérdése. én pont fordítva gondolom.
De ha annyira nem megfelelő számodra a társaságom, szerintem elég nagy az az objektum és elég sok nép is lessz ott, hogy ne kelljen összefutnunk. Nem fogom természeti katasztrófaként átélni, ha nem kell kifejeznem "szimpátiámat".
MadroC 10-09-98 8:36 AM,
Te most itt rendezkedsz? De hogy valaszoljak: Nem miattad. Gondolj mar vegre bele, hogy a tarsasag 2/3-a mar ismeri egymast szemelyesen. Nemcsak a Tasztalbol. a vilag nem csak ebbol all.
S Latom imadsz kostolgatni: "MadroC 10-09-98 12:57 PM" Vallalod is ugye? :))) IRL
Wagner Ur,
Fel kene eleszteni azt a "Live from Nepsziget" topicot, hogy olvassak mar a nepek, hogy mirol is szol a dal eredeti olvasatban.
Na, mivel OWO megnyitotta az új topikot, mert ez már hosszú, ez viszont nem egy "nosztalgiázós", hanem inkább szervezős topik volt, akkor most már az összes megdumálni valóval szíveskedjetek IDE ebbe bele! Söööört!
Ezennel szíves engedelmetekkel ezt a topicot lezárnám
és a piros TALÁLK...-on
folytatnám. Kérek mindenkit, hogy "költözzön"
át oda és ebbe a topicba már ne írjatok. Köszönöm.
Sehonnai Bitang Ember sejehajj
Ha ki nem írom az egészet itt a baj
De jó hogy itt van e végtelen cseber
Korrekcíóm idekerül hogy örüljön a Bitang Ember
Igy ha e két rémrímet összeolvasod
A teljes nevedet leírva máris láthatod
Ma reggel az agyam tompa,
Ürességtől messze konga...
(folytatás a hülye verseknél)
A találkozóval kapcsolatban:
ahhoz, hogy utolsó HÉVet Szentendrére
ahhoz, hogy utolsó metrót Batyira
ahhoz, hogy utolsó metrót Deákra
ahhoz, hogy az ennek megfelelő 50-es villamost Határ útra
elérjem, mikor kell elindulnom?
(Huhh, ez nem jól hangzik...)
Ugyan már édes egy komám
Azt várod ez legyen az utolsó vacsorám?
Ha Sehonnai rázendít
A tulaj lábán nagyot lendít
Kiebrudalja a társaság színe virágát
S inkább etet egy falka éhező árvát
"Freeze Flash, MadroC s mindahány
Jóbarát, ki rímba hány"
Ezt a szállóigét azért idéztem magamtól, hogy mindenki láthassa, a költészet milyen szép tud lenni - ha nem én művelem.
(A vers ferdítve van, hogy MadroC személyesen is legyen érintve az ügyben...)
Amúgy meg mély érdeklődéssel várom Sehonnai gitárjátékát és banya éneklését, hiába is ellenkeznek, annyira kíííííváncsi vagyok!
Ja, az "inkognitóról" meg a "kitalálósdiról" meg elfeldekeztem (szokás szerint).
Az első Törzsasztalos bulin 57-en voltunk, a képek mind megtalálhatók az ISZOLDA Pofavizitben. Utána meg a második találkozón szintén bővült az "ismerettségi kör" - igy aztán csak az újak megismerésével játszadozhatunk, hiszen a többiek már mind "dokumentálva" vannak (még szerencse, hogy nincs Felügyelő úr, aki mindenféléket kérdezősködne....)
OWO sztrovacsek, engem nem érdekel a letöltés ideje, tudod, TVNetről nyomulok, csak a többieket sajnálnám... Egyébként van még egy hét a buliig, tehát hozzászoknának az új topikhoz is, hiszen volt annak idején is az "elpusztíthatatlan" !Live from Népsziget, tudod, a neduddgi kedvence... :))))
Sehonnai Bitang Ember, kedvesem!
Hol állítottam, hogy éneklek Veled? 1ébként szívesen, mert énekelni szeretek, csak nem tudok. Mint azt a főiskolai énektanárom mondta a vizsgán: "Kolléga, látom magának se hangja, se hallása, viszont szorgalmas."
Kedveseim!
Dönteni kellene a kitalálósdi/kitűző/bemutatkozás vonatkozásában.
Én továbbra is javaslom a kitalálósdit.
Hétfőtől sűrűbben nézzétek ezt a topicot. Egyrészt hétvégén megpróbálok otthon készíteni egy minden tudni valót tartalmazó WEB oldalt, másrészt sűsűbben ismétlem a topicon ezeket a linkeket.
lord:
Hát olyan hatvanegynéhányan személyesre terveztük a találkozót, de ha többen leszünk szerintem akkor sem esünk kétségbe. Ugye, sok jó ember kis helyen is elfér. Persze, dohányozni is lehet, meg nem dohányozni is lehet és van külön(!) férfi és női mosdó is. Fürdőszoba azt hiszem nincs.
Wágner úr:
Gondoltam arra, amit kértél. Azért nem nyitnék ezért új topicot, hogy meg ne tévesszem a Tisztelt Nagyérdeműt, hogy most mit is kell olvasni. Marad ez a topic, de a fontos információ miatt nem kell megvárni, hogy letöltődjön teljesen, mert az info általában mindig az elején (tetején) tesz a topicnak. Azért köszönöm a tanácsot.
eMM:
A NICKnevekről: én úgy gondoltam, hogy jó lenne, ha lenne mindenkinek valamilyen kitűzője. Csak úgy egyszerűen, otthon, házilag készítsetek valamit. Aztán, ha kitűzitek, a szöveg legyen befelé fordítva, mert egy játékot gondoltunk ki. Ki kell találni, hogy ki-kicsoda. De erről még később (hétfőtől) többet írok.
Ezért aztán úgy gondolom, hogy a játékig mindenki használhatja a saját, hivatalos nevét. Abból általában ugy sem lehet 100%-osan azonosítani a nick gazdáját. Ha vannak ezzel kapcsolatban ötletek, elő vele ! A lényeg, NE FEDJÉTEK FEL MAGATOKAT !
ribizli:
Volt térkép és még lesz térkép és leírás is, számításom szerint hétfő reggeltől. Ok ?
Zsoltu:
Itt, a topicban értesítelek, de ha magánban szeretnéd, vágj hozzám egy "emilt".
Sehonnai Bitang Ember:
Úgy látom, nagyon érdekes lesz a Találkozó-3. Köszönet minden konstruktív TörzsasztalTársnak !
Nos egyenlőre most ennyi jutott eszembe. Ha vannak ötletek, mondjátok !
Jöjjön csak az a gitár, a többit pedig maLyd Lyól megnézzük vagy meglássuk, vagy ilyesmi..., mivel, hogy lesz ugyebár az a Sör...és aztán nem lehet aztat előre tudni, hogy mi lesz... :)))
Szólnom kell, mivel téves irányú elképzelések
alakultak ki :
Én csak azt ajánlottam, hogy viszek gitár típusú zajládát és a hiányzó D-húr is a helyén feszül, valamint kisebbik Húgomtól elkommunizáltam volt daloskönyvemet.
Ebből még igazán nem következik, hogy én is adom elő ... A kérdésem pedig úgy hangozott, hogy tud-e valaki gitározni ? Tehát mindent elhárítok magamtól. Eddig csak banya jelentkezett énektudását csillogtatni.
Még annyit mondanék, hogy mivel reményeim szerint politikamentes övezet lesz a Találkozó 3. ezért ne tessék szándékosságot keresni a 20 évvel ezelőtti dalok mondanivalójában ! Mondjuk azt, hogy nosztalgiából és tisztán az együtt éneklés öröméért énekelünk majd Chiléről és Ernesto "Che" Guevara-r, Tizenhat tonnáról, forradalomról ...
Hogy a hülye költők se maradjanak ki ("Hülye versek" topic ): azért szándékomban áll alkalmatos verslábaikat megzenésíteni. (Egy referenciám már van !)
Tok olyanok vagytok mont egy erettsegi talalkozo szervezoi.
Odamegyunk, eszunk, iszunk, dumalunk, aztan mindenki megy a dolgara. En peldaul egy buliba. Mit kell ezen annyit lelkesedni mint egy kiscserkesz?
Szerintem hozzatok a biztonság kedvéért egy nyakkendöt Magatokkal, akár zsebben, hátha szükség lenne rá! ;-)
OWO! Lesz térkép? Ígérted korábban! Meg esetleg némi BKV-s instrukció azoknak, akik nem ismerösek arrafelé, közismertebb helyekröl mivel, meddig kell utazni.
Olvastam, hogy van majonézes kukorica, én már ettöl boldog vagyok! :-)
ribizli
És a tüzijátékot ki szervezi? :-))))
Az étlap nagyon bíztató én a kutya nyelvét szeretném.
Esetleg a fülét:-)
Tényleg hogy lesz pógári név vagy nick név??
És szerintem nick és a kitüző, rulez.
Annak idején amikor Hirdetés újság 32-es rovat találkozók voltak, ott is igy tettünk.
Aztán a tag szabadon dönhthet hogy elmondja e az igazit.Jellemző hogy mi ezután is a "müvészneveket" használtuk.
Én csak aztat mondanám, hogy a topikgazda nyithana egy újabb topikot, mert ez már 300 kila, és ahogy közeledik a Találkozó úgy egyre fontosabbá válhat az infó... Na, csak úgy idebögögtem, bocsánat.