Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.13 0 0 27
A magánélet ideologikus fikció.
orpheline Creative Commons License 2007.07.24 0 0 26
Milyen okos ez a Feri.... fél óra alatt vezetni tud - nemcsak 1 országot! - hanem 1 hajót is.....:o))

Gyurcsányt fél óra alatt tanítják meg vezetni
2007. július 24.
Továbbra is a Balatonnál pihennek legszívesebben politikusaink, a tó körül kormányfő, miniszter és pártelnök is felbukkanhat. A miniszterelnök Németországban száll hajóra, Orbán Viktor inkább a Szolnok–Székesfehérvár tengelyen mozog.

A miniszterelnök július 30-án kezdi meg szabadságát. A kormányszóvivői iroda tájékoztatása szerint Gyurcsány Ferenc és családja előbb egy hetet a Balatonnál tölt, majd – a Gyurcsány Ferenc első házasságából született gyerekekkel együtt, vagyis hatan – Németországban pihennek egy lakóhajón (hasonlóan ahhoz, mint tavaly, amikor Hollandiában hajóztak a csatornákon). A gyerekek közül a nagyok egyébként, mint minden évben, dolgozni fognak a nyári szünetben; a kicsik iskolai és edzőtáborba is mennek.

Pörög a motor

A kormányfő, blogjában arról ír, hogy Brandenburg tartományban bérelnek egy 14-15 méter hosszú hajót. „Az embert fél óra alatt megtanítják a vezetésére, ha korábban még nem próbálta, és azt mondják, hogy tessék, lehet menni. Nincs mitől félni, mert a sebesség legfeljebb 8-10 km/óra lehet, ha a legnagyobb fordulatszámon pörög a motor” – írja webnaplójában a miniszterelnök.

Mivel a miniszterelnökkel egy időben lesz szabadságon állandó helyettese, Kiss Péter kancelláriaminiszter is, ezért Gyurcsányt a háromhetes vakációja alatt hárman is helyettesítik: az első héten Veres János pénzügyminiszter, majd Lamperth Mónika szociális és munkaügyi tárcavezető, majd Gráf József agrárminiszter pótolja. Daróczi Dávid kormányszóvivő közölte: Gyurcsány Ferenc szabadsága nem befolyásolja a kormányülések rendjét, őszig hetente kétszer ül össze a kabinet. Az üléseket mindig a kormányfőt helyettesítő miniszter vezeti.

Úgy tudjuk, Orbán Viktor Fidesz-elnöknek még nincs ennyire határozott elképzelése a családi nyaralásról. Legvalószínűbb a belföldi nyaralás – a nagyszülők miatt főleg a szolnoki és székesfehérvári helyszínek jöhetnek számításba, de az is tény, Orbánék nagyon kedvelik Horvátországot is. Emellett több hétvégét is a felcsúti házukban tölt el az ellenzéki vezér és családja.

Sólyom László köztársasági elnök, ahogy már évek óta, idén is a Mátrában tölti a szabadságát, ahol kilenc unokája társaságában tervez túrákat. Így még arra is van esély, hogy az államfő a Mátrában bandukolva összefusson Fodor Gáborral, ugyanis a környezetvédelmi miniszter is oda készül.

Tele a Balaton

Dávid Ibolya, az MDF elnöke a parlamenti ülés kezdetéig a hosszú hétvégéket a Balatonon tölti, mert – mint lapunknak elmondta – imádja a tavat. Az MDF elnöke hozzátette: bár a nyár zajos a népszavazástól, így is alkalmas a pihenésre. A családdal, csakúgy mint minden évben, meglátogatják a spanyol tengerpartot is. Lapunk kérdésére elmondta, amíg üdül, Hock Zoltán és Herényi Károly helyettesíti őt.

A Dunakanyarban álló házában és valamelyik közeli tengerparton tölti szabadságát Kóka János. A szabad demokrata pártelnök részt vesz egy balatoni vitorlásversenyen mint versenyző és a Forma 1-en mint néző. Kóka, közlése szerint kislányával és Kamillával utazik.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke három hetet nyaral idén. Szabadsága nagyobbik részét a Balaton mellett tölti, egy hetet pedig Székelyföldön kalandozik.

A tárcavezetők közül Szekeres Imre honvédelmi miniszter már Spanyolországban nyaral, Horváth Ágnes pedig belföldön piheni ki az egészségügyi reform fáradalmait. A tárcavezető egyébként hamarosan nászútra indul, ennek úti célját azonban nem árulta el. Lamperth Mónika munkaügyi miniszter két hetet tölt a Balatonon, aztán pedig a miniszterelnököt helyettesíti. Lamperth korábbi munkahelye, az önkormányzati tárca vezetője, Bajnai Gordon a gemenci Duna-parton tölt néhány napot a kilencéves fiával, majd Spanyolországba megy egy hétre.

A FigyelőNet érdeklődését a pontos program iránt egyébként több politikus is azzal utasította el, hogy nem akar tippet adni a betörőknek, hogy előre közli a nyilvánossággal, mikor nem lesz otthon.
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.06 0 0 25
Vajon Hornnak voltak hasonló nő ügyei?
Előzmény: freeze flash (-)
freeze flash Creative Commons License 1998.08.07 0 0 24
josarien
Hát nem?! Nem mintha különösebben ragasztóznék hozzá, dehát akkor is...

lord_vaso
Nem biztos, ami a biztos urakat illeti!
Én már úsztam meg, szinte ingyen. Csak a gyorshajtást kellett fizetnem... ;-))))

lord_vaso Creative Commons License 1998.08.07 0 0 23
Na ezen a dolgon egy kicsit én is kiakadtam.
Olvastam a Magyar Hirlap nemtom melyik számát. Abban volt egy cikk, ami azt taglalja hogy ennek a Clinton gyereknek már 92-ben volt egy ilyen ügye, és ez súlyos feszültséget okozott a családi életében. Képzelem hogy a felesége milyen feszült lehet. Egy normális családban ez válóok, de hát ugye vannak szabadelvű emberek is. Csak akkor vajon miért állítják be törvénytisztelő családapának ezt a majmot ? Ez most a második alkalom, biztosan a kölkük is örült a dolognak. A feleség meg a mai napig vigyorog.
Ez tuti egy boldog család. Bill egyik tanácsadója írt egy szöveget, amelyet ha jól tudom augusztus 17 kéne felolvasnia a nagyközönség előtt. A szövegtervezet valahogy így szól:
"Bűnöztem, hibáztam, tévedtem, megértésüket és bocsánatukat kérem"
Ez nem röhejes egy kicsit ????
Mer ugye az amerikai nép mint olyan biztosan beveszi ezt a szöveget. De képzeljétek el hogy megállít a rendőr miközben ittas vagyok.
Megfujatja velem a szondát, alkoholszint ezer. Erre én: bűnöztem, hibáztam, tévedtem, megértésüket és bocsánatukat kérem biztos úr.
Asszem kikapna a kocsiból és kapnék egy két botütést.
Na mind1, az amerikai elnöknek mindent lehet.

josarien Creative Commons License 1998.08.07 0 0 22
Emlékeztek? Volt egy szexuális zaklatás topic, ahol már taglaltuk az amerikai férfiak tartózkodását a munkahelyi kapcsolatteremtésről.
Ha igaz,amit a Monika állít, akkor Clinton igen nagy marha volt...
IMHO, egy politikai manőver Clinton ellen.
eomer Creative Commons License 1998.08.07 0 0 21
Skorpió!
Igazad van! Üsse el egy autó például. Ez elég finom módszer? 8-{)))) Mer' különben az a liba beszélni fog ...
Skorpió Creative Commons License 1998.08.07 0 0 20
Ego !

Vannak finomabb modszerek is.
Ha az USA elnöke nem tud elhallgattatni egy hulye tyukot, akkor hogy akadalyozna meg a 3. vh kitöreset ?

HJM Creative Commons License 1998.08.07 0 0 19
Micimackó

Aztat csak Dr. Antall József néhai miniszterelnök úr meg néhány bennfenntes tudja, hogy mi volt a borítékban amit Dr.Monnyonle kapott.
:-))))

Micimackó Creative Commons License 1998.08.07 0 0 18
Hadd tudjam már én is pletykát ! Kivel volt Dr. Monnyonle ? Mackó Ágnessel vagy Zsíros Gézával ? És a Clinton honnan tudta meg ?
HJM Creative Commons License 1998.08.07 0 0 17
eomer

Legyen mondjuk a célpont Dr.Monnyonle
:-))))

ego Creative Commons License 1998.08.07 0 0 16
Skorpió!
A dolog nem úgy történt, hogy rájuk nyitották az ajtót. Monica fecsegett. (Valószínüleg szándékosan.) Azt pedig, hogy egy hölgy nem fecsegjen, a legokosabb férfi sem tudja garantáltan megakadályozni.
Egy módszer van, de az már horrorfilmek témája.
eomer Creative Commons License 1998.08.07 0 0 15
IMHO Clintonnak is vádalkut kellene kötnie az ügyészséggel. Büntetlenség esetén egy még nagyobb halra tesz terhelő vallomást. Bár, nem tudom, ki lehetne az. Talán a Jóisten?
Skorpió Creative Commons License 1998.08.07 0 0 14
clinton egy balf*sz, ha nem tud ugy megd*gni egy nöt, hogy ne derüljön ki.
Egy balf*sz pedig ne legyen az USA elnöke.
Micimackó Creative Commons License 1998.08.07 0 0 13
Hát bizony, a pénz... A Monica biztos jó sok pénzt kap majd a megfilmesítési jogokért valami progyúszertől. Lehet hogy azért kavar ennyit, hogy jobban eladható legyen a story ? És vajon feleznek a pénzen Paulával ?
HJM Creative Commons License 1998.08.07 0 0 12
Csiszta politika az egész!
Arról meg tudjuk(naponta tapsztaljuk itthon is), hogy a legocsmányabb dolog a világon.

A politikusokról meg inkább ne is beszéljünk...

A fő motíváció nem más mint a pénz és a hatalom.

Monica sem kivétel.

ego Creative Commons License 1998.08.07 0 0 11
Viszont az ügyből az is kiderül, hogy ott az ügyészség nincs a kormány alá rendelve és nem is utasíthatják arra, hogy bizonyos vádakat a hatalmon lévő volitikusok utasítására elejtsen, amint azt itt nálunk mostanában egyesek szertnék!
freeze flash Creative Commons License 1998.08.07 0 0 10
Ismeritek a vitzet:
Mit mond Billy a feleségének szeretkezés után? "Drágám, 10 perc múlva otthon vagyok!"
Na, majd később...
Münci Creative Commons License 1998.08.07 0 0 9
Möszjők!
SZVSZ A politikus magánéletének egyes részei közügyek. Nem maga a félrelépés -ha az asszony(vagy az ember)elnézi OK- de a hol és a kível nem egészen! A Fehér Ház nem alkalmas erre. A ki sem mindegy. Legyen "megbízható" és önkéntes. Hamisan tanúskodni v. hamis tanúzásra rábírni TÖRVÉNYTELEN !!! Viszont nekem nem tűnik tisztának a hölgy sem. Elejétől fogva tudta miről van szó. Most egy olyan vádajkut akar aminek a végén mindenképpen büntethetetlen. Olybá tűnik, hogy a Star ügyész mindenképpen le akarja járatni a Clintont.
Tisztelettel
Münci
freeze flash Creative Commons License 1998.08.07 0 0 8
Szerintem azon az alapon kap lehetőséget, hogy Clintont mindenképpen bele akarják buktatni ebbe az ügybe (az, hogy ez milyen érdekcsoportokoknak kedvez, egy más kérdés...). Ha mondjuk valaki kábszercsempézés/terjesztés miatt áll bíróság előtt, de rajta keresztül el lehet érni valaki nagyobb halat, bevett gyakorlat a vádalku/mentesség. Ebben az esetben ez miért lenne másképp? Elég furcsának tartom viszont, hogy ezt így utólag is lehet. Azt a nőszemély is elismerte, hogy Clinton nem buzdította hamis tanúskodásra. Nem hazudsz, csak nem mondod el a teljes igazságot. Clinton (és nem csak ő, hanem kis hazánk egy-két vezetője is) ugyanezt az elvet követte jó pár esetben. Kérdés, hogy látott-e már valaki abszolút tisztességes és feddhetetlen politikust? Szerintem a kettő valahol kizárja egymást :), vagy csak én vagyok már túl cinikus... Ha úgymond államérdekből hazudhat valaki (bocsánat: másképp tárja fel a tényeket), akkor ezt miért ne tenné meg a saját érdekében? Hozzáteszem, nem_értek_ezzel_egyet, de logikus.
Mindezektől függetlenül én egy kicsit felfújt dolognak tartom ezt az egészet. Továbbá, én elképzelhetőnek tartom, hogy valaki a magánéletét, és a hivatalos dolgait egymástól teljesen függetlenül kezelje, és a személyiségjegyeitől függetlenül, egyik se menjen a másik rovására.
Más megközelítésből: amíg teszem azt a kerületünk polgármestere a polgárok (;-)))) számára kedvezően és jól intézi a dolgokat, engem nem tud érdekelni, hogy csalja-e a feleségét.
A másik, szerintem nem véletlen dolog a "témaválasztás" a vádaskodáshoz, mivel amerika elég prűd ország ahhoz, hogy egy ilyen botránnyal meg lehessen buktatni egy elnököt. Amikor más ügyekben kiderültek simlik, három-négy napig zengett a sajtó, aztán annyi.
Josh Creative Commons License 1998.08.07 0 0 7
Dilidodó !

Ezt úgy hívják hogy vádalku, már nálunk is létezik elviekben

Josh

pipi Creative Commons License 1998.08.07 0 0 6
Monika 1 igen szavazatával szemben áll Billiboy 1 nem szavazata. Döntetlen.
Micimackó Creative Commons License 1998.08.07 0 0 5
Dilidodó, csatlakozom !

Egy ilyen trampli miatt elveszteni az elnöki széket... Hát nem volt valami csinosabb ???

Guga Creative Commons License 1998.08.07 0 0 4
Én azt tartom szemétségnek, hogy egyáltalán idáig fajult a zippzárgate. Hogy jön bárki is ahhoz, hogy két ember magánügyéből pert csináljon ? Szerintem az is van olyan gernyóság, mint egy ilyen ártatlan esetben hamisan tanúskodni. Egyébként meg a Kennedy-k
sem bírtak sosem magukkal,mégis igazán jól látták el a hivatalukat. Tán rosszabb elnök lenne Clinton is, ha néha nem "nézhetne" félre. Ha megbuktatják emiatt a "hamis" tanúskodás miatt, a demokrácia nagy pofonnak lesz kis gazdája megint.
Dilidodó Creative Commons License 1998.08.07 0 0 3
Viszont milyen alapon kap lehetőséget az a Monica .... arra, hogy ha vallomást tesz, akkor minden korábbi nyilatkozatáért járó büntetőjogi felelősség alól mentesül???
Ha ő is hazudott, feleljen érte úgy, mint Clinton fog! (egyébként fene egy izlése van annak a Clintonnak)

Dodó

McAtti Creative Commons License 1998.08.07 0 0 2
Aki kozszereplest vallal, az onmaga teregetodik ki. Egy sztriptiztancosno nem mondhatja, hogy a bal cicim az a maganugyem. Akkor nem sztriptiz amit csinal.
A politikusok is ilyenek, es az nem vajkalas, hogy valaki meglesi az eltitkolt bal cicjuket is.
Raadasul egy allamelnok, polgarmester nem gep, tehat a tisztsegenek ellatasaban rendkivuli modon kozrejatszik a szemelyisege, hogy mulya, vagy nem, hazug-e vagy sem. Clinton nougye(i) ezert erdekesek, mert en azt latom belole, hogy egyszeruen komolytalan, minden ornuralom nelkuli paprikajancsi, aki a vilag egyik vezeto hatalmanak elnoke, es ha rajon a szukseg, azt a feher haz irodajaban elegiti ki, arra sem kepes, hogy, arrebb menjen ket szobaval. (Talan az iroasztala fiokjaba is beleszarik, ha ugy gondolja?)
Az egy masik dolog, hogyha a felesegenek, meg a torvenyszeknek hazudik, akkor mikor mond(ott) igazat?

Attila

eomer Creative Commons License 1998.08.07 0 0 1
freeze flash!

A Clinton ügyben nem arról van szó, hogy csalja-e a feleségét, vagy nem! Hanem arról, hogy tanúskodott-e hamisan a bíróság előtt, vagy nem, mást igyekezett-e ugyanerre rábírni, vagy nem? Egyszóval lábbal tiporta-e a törvényt, vagy sem?

Egyébként tényleg senkinek semmi köze a politikusok magánéletéhez? Szerintem pedig van. A világ egyik legnagyobb hatalmú politikus igenis legyen erkölcsileg feddhetetlen ember. Vagy olyan ügyes, hogy ne derüljenek ki róla a disznóságok. Ha nem az, akkor monnyon le! Hátha a hazai disznók is példát vesznek róla ...

freeze flash Creative Commons License 1998.08.07 0 0 0
Bocs, bigottabb. ;-)
freeze flash Creative Commons License 1998.08.07 0 0 topiknyitó
Hi!

A Clinton-ügy kapcsán merült fel bennem a kérdés: milyen alapon van az embereknek/választópolgároknak/sajtónak joga (ha van hozzá egyáltalán) közéleti személyiségek magánéletében vájkálni?

Konkrétan: mi a fene köze van hozzá bárkinek, hogy Clinton (behelyettesíthető akár bármely magyar politikussal) csalja-e a feleségét, vagy sem?

A bigottab "polgárok" megítélése kivételével befolyásolja-e ez a közösség érdekében végzett munkájukat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!