Keresés

Részletes keresés

K.Kormos Creative Commons License 2010.05.14 0 0 30
Sziasztok!

Ugyan nekem nem egy bolttal, hanem egy szolgáltató céggel kapcsolatos a jó tapasztalatom, de ha megengeditek, megosztom veletek.

A miskolci Z-Milan '92 Kft.-ről van szó, aki a műhelycsarnokunk betonpadlóját újította fel. A kapcsolatfelvétel után - mely akár interneten is elérhető a betoncsiszolas.com címen - már másnap kiszálltak felmérni a területet és néhány napon belül már ott is voltak az emberei a munka elvégzésére.
Gyorsan, precízen és szépen dolgoztak, így bátran ajánlom mindenkinek őket.

Tudom, hogy nem annyira általános tevékenység ez, mint mondjuk egy számítástechnikai üzlet vagy egy élelmiszerbolt, de hátha valakinek ilyen irányú szolgáltatásra van szüksége.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Üdv:

K. Andris

témanyitó Creative Commons License 2002.08.06 0 0 29
Biztos megáldta...

:-)

Előzmény: Laci (28)
Laci Creative Commons License 1998.08.14 0 0 28
Deák tér: képes bolt (vagy mi)

Modom a lánynak azt a legfelső képet kérem. Azonnal hozza a létrát, leszedi.
-Becsomagoljam?
-Légyszi.
Amíg kiválasztok egy csomagolópapírt elkezdi sima papírba. Mire kiválasztom már be is van csomagolva. Húúú -mondok én- elnézést én ebbe gondoltam.
-Semmi baj- és már szedi id szét azt, csomagolja be ebbe nagy gonddal.
-Kér rá masnit, vagy valmit?
-Hát szerinted mi nézne ki jól rajta?
-Szerintem két fehér masni.
Megy le a raktárba érte.
Megcsinálja, kihúzza nagy gonddal a nlgy szélére, kreatívan. Konzultál a pénztárossal, hogy szerinte hogy nézzen ki. Profin megcsinálja.
Hát elkezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam (nem vagyok én az ilyen kiszolgáláshoz hozzászokva). Gondolom azért adni kéne neki valamit. Amikor befejezte nyújtom -ha meg nem sértelek.
-Nem, nem, szivesen csináltam- mondja mosolyogva, és nem engedi odaadni neki.

Hát Isten áldja meg őt :)

Valentine Creative Commons License 1998.08.14 0 0 27
Nna, még egy jó hely.

Absolute hangszerbolt.
Behoztam egy samplert Németországból. Kijött az új oprendszer, és upgrade-elni kellett volna az epromokat. Egy rossz szó nélkül (mért nem nálunk, a Magyaroszági Hivatalos Márkaképviseletnél szerezted be a hangszert?! -- helyett) mondták, hogy hozzam be a régi epromot, és minimális munkadíjért átprogramozzák nekem. Na ehhez mit szóltok?

Hangszert az Absolute hangszerboltól :)

Valentine

Valentine Creative Commons License 1998.08.14 0 0 26
Most nézem, Nos,
hogy ismételtelek. Bocs.

Valentine

Valentine Creative Commons License 1998.08.14 0 0 25
Ne légy már ilyen Mogorva... :)
Ha netlock -50% és ehelyett ezt "elfelejti", akkor már rendezsvolt. Ez a lényeg, nem?!

És Carreraéknál is jó tapasztalataim vannak. Megvettem egy procit, és 3x cseréltem ki 2 nap alatt, pedig jó volt (kipróbáltuk, megy, de ha úgy gondolja, mi kicseréljük), csak a DOS-os CD driver nem bírja, ha a Penti 133Mhz fölött ketyeg (túl gyorsan lefut a várakozóciklus, division by zero...)
A CDromomat is vita nélkül kicserélték 3 napon túl, amikor szénné égetett egy SCSI kábelt középen. Persze, evidens, hogy kicserélik, de lehet kötekedni is ám, és nem ezt tették. Ergo: Carrera rulezzzzz.

Valentine

dyzs Creative Commons License 1998.08.14 0 0 24
sti

Kerthelyiséges étterem: a Maros utcában (XII. ker.) van egy étterem (talán Maros étterem a neve), amelynek nagyonklassz kerthelyisége van, jó sört csapolnak, a kaja finom, és nem megfizethetetlen. De csak nyáron, mert belül hót tré. Éppen a rendőrséggel van szemben.

Volt újabb pozitív élményem is. Gyerekbútort vásároltam a Götz Kft. Bihari úti boltjában. Véletlenül rossz dobozt vittem el, ezért ki kellett cserélni az egyik szekrény ajtajait. Nagyon kultúráltan, mindenféle papírmunka nélkül elintézték.

Gorcsev Creative Commons License 1998.08.14 0 0 23
Szombathelyen állítólag fantasztikus a Gödör nevü hely, bár még nem volt módom kipróbálni (vasárnap du. nincs nyitva :((). Már az étlapja is csúcs!!!
sti Creative Commons License 1998.08.13 0 0 22
Tud valaki BP-en olyan cukrázdát, ahol kerthelység vagy kerti terasz van, adnak fagyikelyhet és kultúrált az egész?

Szintén keresek kultúr éttermet, csárdát, esetleg szintén kerthelységgel.

Törölt nick Creative Commons License 1998.08.11 0 0 21
a legjobb pizzát a legolcsóbban itt adják
joe bácsi pizzériája. az igaz, hogy kicsit zsúfolt, de baromi jó pizza van ott.

ez budapesten, pestimrén ( 18. kerület ) van a nagykőrösi és a dózsa györgy út sarkán.

és még a tiramisu is nagyon finom!!

nálam enélkül nem létezik pizza :-))


szar helyek??

voltam egyszer budapesten a komjádi uszoda előtti pizzériában. igénytelen pizzákat adtak közepes áron.

raki

Laci Creative Commons License 1998.08.11 0 0 20
Köszi sti a tippet a Szombathelyi pizzériáról. Ha lesz alkalmam kipróbálom ti: arra felé fogom reménységem szerint a szabadságom egy részét tölteni.
sti Creative Commons License 1998.08.11 0 0 19
Szombathelyen voltam, tapasztalatok Bp-hez képest ég-és föld, udvariasabbak, kedvesebbek.
Görög pizzéria: finom pizza, laktató, nem drága, kultúr környezet, kiszolgálás, ajánlom mindenkinek!

Negatívumok: Liget Hotel, Claudia Cukrázda. Ne menjetek oda! Drága, pestiesen bunkó kiszolgálás, a cukrászdában pénzbedobós klotyó (Ejrópaunió), kicsi adag, drága ár, meleg üdítő.

Nos Creative Commons License 1998.08.08 0 0 18
Mogorva, ne legyél már ilyen mogorva! Ahogy mondod, másképp is csinálhatta volna és itt van a dolog lényege: mégsem úgy csinálta. Akkor ez azért már elég kellemes, nem? Manapság, amikor már az átbaszósdi beleitta magát a honi kultúrába.

Egyébként meg az emberek hajlamosak felnőni a róluk feltételezett erényekhez. Ha megelőlegezed jóhiszeműséget a partnerednél, azzal egyben megteremted annak az alapját, hogy ő maga akarjon jóhiszemű lenni: ez igaz az üzletekben a pult mögött állóra is. Persze azért nyitott szemmel kell járni. De ha "úgyis geci lesz velem" hozzáállással közelítesz, akkor minek erőltesse magát, te már úgyis leírtad erkölcsileg az illetőt. Szóval az, hogy hogy bánnak veled, erősen függ attól, hogy hagyod-e, hogy szívesen és önkéntesen kezeljenek korrekt módon. Gondolj mogorva nyuszikára, aki elküldte róka komát a kurva anyjába, mert az majd úgyse adja oda a fűnyírót - te vajon odaadtad volna ilyen szemlélet mellet? Nyilván azt mondod, hogy "tudod, mit nyuszika, odaadtam volna, de most már inkább fordulj fel". A lényeg az, hogy a legtöbb üzletben kivételesen jó tapasztalatokat szerzel, ha megadod a kellő pozitív alaphangot hozzá, ugyanis az emberek - jelen esetben eladók - akkor boldogok és kiegyensúlyozottak, ha a partnereik elismerik őket és méltányolják a cselekedeteiket (lásd Maslow: az önkifejezés igénye magasabbrendű és előrébb való, mint a materilális javak iránt/értsd:harácsolási igény). Nekem sok éve működik a dolog, kívánom, hogy neked is részed legyen benne.

Mogorva Creative Commons License 1998.08.07 0 0 17
Valentin!

Valóban rendes volt a tagtól a dolog, és csak keveset ront az összképen az a tény, hogy miután elmentél egy 8-12 karakteres unlock kód begépelésével unlockolta a telcsidet. Persze megtehette volna azt is, hogy 5000 ért számolja be... :)

Valentine Creative Commons License 1998.08.07 0 0 16
Műszerteknika rulez. Volt (van) egy olyan akciójuk, hogy a használt mobilt 10 rugóért beszámítják az újba. De csak akkor, ha nem networklockos, ezesetben az értéke csak 5 rugó.
Az eladó rákérdezett, hogy van-e a telcsimen ilyen korlátozás, aszongya. Hát, aszondom, van. Na jó, akkor, aszongya, majd azt mondom, hogy elnéztem, aszongya. És már írta is a 10ezret. Megyek máskor is. Igazi kustomer satisfaction érzés volt.
Nos Creative Commons License 1998.08.06 0 0 15
mármint a Margit körúton, a két másik utca közötti szakaszon - csak az egyértelműség kedvéért
Nos Creative Commons License 1998.08.06 0 0 14
Órás: Bajcsy-Zs., Bazilikával kb. szemben, a másik jótevő a Margit krt., Kapás u. és Horvát u. között félúton volt.

Music center: Király u., de ott annyi olyan profilú hely van, hogy úgysem tudom pontosan leírni, mert nemléxem a nevére.

GSM: Király u., Műszartechnika, Bartók Béla út, vagy Körtértől az első sarok után 30m jobb oldalt. Közvetlenül utána 10m-rel van egy másik, azt még nem próbáltam.

handras Creative Commons License 1998.08.06 0 0 13
A Thököly úton van egy jó CASIO szervíz én csak oda viszem az órám.
lord_vaso Creative Commons License 1998.08.06 0 0 12
Ugyanez tapasztalatok az AlphaNet kft -vel.
Digital cuccokat árulnak. Elszállt egy Hinote2000 ben az aksi, és pittyeget.
Felhívom őket, másnap már jön az új és jó, kiszállították, és nem tudtuk visszaadni a régit mert nem volt itt a laptop. Nem baj vigyem majd vissza valamikor. Elszállt egy monitor is amit természetesen garaciálisan javítottak, de felajánlották, hogy ha esetleg szükségem lenne addíg egy monitorra szivesen kölcsönadnak egyet ingyen és bérmentve. Mindezt udvariasan, segítőkszen, és gyorsan.
Hát ilyen is van.
tochik Creative Commons License 1998.08.06 0 0 11
Németh Péter órásboltjai. Az egyik az Erzsébet krt -Király utca sarkán van, a Pizza Hut mellett, a Kendtöki csirkéssel szemben, nem az első, hanem a második bolt a Blaha felé. Korrekt.
Mallory Creative Commons License 1998.08.06 0 0 10
Igen, Nos, kéne konkrét cím. Nekem momentán órásra van szükségem. Kösz.
dyzs Creative Commons License 1998.08.06 0 0 9
Nos

Nem csak a lelkesülés vezérelt,hanem az is, hogy hátha kapok néhány jó tippet, hova menjek legközelebb javítani, vásárolni enni stb.

Tudsz konkrét címeket mondani?

Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 8
Amúgy pont ilyen típusú élmények értek pár nap alatt (és ez nem fikció):
1. nap: GSM szerviz: szerelés-szét/össze, hmm, javaslat: ingyen volt. Órás: ezésez a baja, javaslom a márkaszervizt, ittésittvan.
2. nap: GSM - csak egy apróságot kellett kicserélni, ingyen volt, legközelebb is ide jöjjön. Music center: itt vette? két és fél éve? Nem baj ha nem garanciális, hozza be, megnézzük.
3. nap: órás - öt perc tökölés a nagyító alatt: ellenőrizze, így jó? Igen. Mivel tartozom? Ugyan, stb. Ingyen volt. Ezután music center: pultra fel, szétszed, szerel, igazgat, összerak, kipróbál: működik a berendezés. Mivel jövök? Ugyan, ugyan, semmivel.
Az egész nagyon pozitívan ért, csak a végén már sajnáltam őket, hogy vajon mi a rákból élek meg?
Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 7
- Csak sajnos elég ritkán. Ha előfordul, én is ilyen fellelkesült hangulatba kerülök, mint TopicNyitó dyzs

együttérzek

Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 6
vagyok
Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 5
vásárló
Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 4
dett
Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 3
ge
Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 2
é
Nos Creative Commons License 1998.08.05 0 0 1
El

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!