Keresés

Részletes keresés

titinka1 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 51
Kedvenc rendőrünk ezen a héten Görögországban nyaral barátnőjével, Kovács Kata fotóssal. Már tavaly nagyon megtetszett nekik a hely, ezért idén is ezt választották. Ráadásul a mobilszámát is megváltoztatta, sőt a szolgálati piros Alfáját is másra hagyományozta erre a hétre. Egyébként (amikor nem nyaral) a Teve utcai palotában mindig gyalog jár föl-le, mert viszolyog a lifttől. Szegény feje!
Toms Creative Commons License 2000.06.15 0 0 50
Úgy látszik, akkor most habzsolja az életet. :-)
Előzmény: titinka1 (49)
titinka1 Creative Commons License 2000.06.15 0 0 49
Pár hónapja egy Kata nevű hosszú barna hajú fotóscsajjal láttam több újságban is megjelenni, Doszpot Péter és barátnője képaláírással.
Toms Creative Commons License 2000.06.15 0 0 48
:-))))
Előzmény: agresszívmalac (43)
Toms Creative Commons License 2000.06.15 0 0 47
Úgy látszik információhiányban szenvedek, mert én ezt nem tudtam.
Az a szőke elég jó nő volt, ugyhogy megértem a válását :-)
Előzmény: epresjoghurt (44)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.06.15 0 0 46
Igazad van Böszmike. Ez egy fantopic.
Tehát: Doszpod Péter eine genie. Sőt nem is egy. Gyönyörű sudár alakját esténként bearanyozza a lebukó nap. Szemének egyetlen villanásával fékezi meg a gonoszt. Karjának (de inkább markának) acélos izmai roppant szorításával ragadja nyakon az elvetemült gaz árulókat kik nem átallanak hazánk szent egyszersmind szittya földjén törvénybe ütköző cselekedeteket anyagi haszonszerzés célzatával esténként végrehajtani.
Tsak tsupán leborulni tudok, továbbá irgalom atyja ne hadj el.
Előzmény: böszmike (45)
böszmike Creative Commons License 2000.06.14 0 0 45
ez most fantopic, vagy fikázós?
epresjoghurt Creative Commons License 2000.06.14 0 0 44
Egy TV műsorban mondta, hogy válófélben van. Ez legalább fél éve volt.
Előzmény: Toms (40)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.06.14 0 0 43
Lehet, hogy mindnyájan tévedünk és már nem is rendőr, hanem autókereskedő.
Toms Creative Commons License 2000.06.14 0 0 42
Én tegnap egy fekete Mercivel láttam.
Előzmény: agresszívmalac (41)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.06.14 0 0 41
Szia Kincsem,

Csak szerényen említem meg, hogy DP a rendszer(?)váltás után kb. '94 környékén kilépett a jardság kötelékéből aztán létrehozott egy "addvisszaapénztkülönbenbeverünkkétolyanegyformáthogyanyádseigenfográdismernihaelőbbmegnemdöglesz" tevékenységi körű céget amire azt a nevet ragasztották, hogy őrző-védő kájefté. Na most ezek után jó pár hónappal DP visszaigazolt a rendőrséghez, mondván nem jött be a bót. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez azért kicsit nehezen hihető, pláne egy volt rendőrtől akinek aztán vannak kapcsolatai. Szóval, hogy ne untassalak, azóta is rendőrként szolgál és persze nekem eszembe se jut, hogy azért ment vissza a rendőrséghez mert így egyenesben hallja az adást mindkét oldalról és tudja, hogy pont hova kell ugrania. Amúgy meg az egyik legutolsó riporteri felvetés DP hallgatásáról úgy szólt az egyik reggeli műsorban (ezelőtt min. 2 hónappal), hogy azért nem engedik beszélni, mert belső vizsgálat folyik ellene. Ezt persze Garamvölgyi tagadta, de ugye emlékeztek olyan esetekre amikor Garamvölgyi délután már az ellenkezőjét mondta a reggeli bejelentésének.
Ja, amúgy meg 1999 tavaszán egy bordó alfa rómeót volt kénytelen használni, amit biztosan a rendőri fizetéséből spórolt össze.

Üdv: agresszívmalac

Toms Creative Commons License 2000.06.14 0 0 40
Tegnap láttam Doszpot Petyát egy szőke cicababával. Én úgy tudtam, hogy családos ember a mi rendőrfelügyelőnk, vagy mégse? Vagy "nyitott" házasságban él?
Szóval egy kicsit lepődtem. Nekem eddig szimpi volt a rendőrbácsi...
torban Creative Commons License 2000.03.05 0 0 39
Doszpotot Pintérék parkoló pályára tették - már ami a közszereplést illeti. Ebben - állítólag - nagy szerepe van a közrendőrből kommunikáció igazgatóvá magát "felkönyöklő" garamvölgyi lászlónak. CSAK Ő SZEREPELHET.
Ma meg azt olvasom, az FBI iroda kapcsán, hogy orbán péternek is elege van a "doszpotista" (?) bőrdzsekis rendőrökből.

Nekem speciel tetszik, hogy vannak ilyen vagány zsaruk, mint DP - akik ráadásul nem is bunkók.
Kár érte.

én5 Creative Commons License 1999.11.24 0 0 38
a gyanusított verés nem az életvédelmisekre vonatkozott, vagyis nem feltétlenül...

nekem van olyan ismerősöm, aki már eléggé qrva sok embert kihallgatott, és az ő stílusába nem fér bele az ilyesmi mert inkább filosz mint uccai harcos...egyébként ez azért inkább egy szellemi csata vagy játék, ahol igen ravasz, piszkos, néha vicces trükkökkel bírnak rá valakit, hogy valljon, vagy legalábbis hogy hibát kövessen el, hogy le lehessen csapni az inkonzisztenciákra

persze ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy közvetlenül a letartóztatás után néhány zöld foltot szerezzen a fránya gyanusítottja, a megfélemlítés lévén az egyik lehetséges eszköz abban a bonyolult és sok tényezőből összeálló folyamatban amelynek végeredménye egy beismerő vallomás....nekem aszonták, hogy a lelkiismeret meglepően nagy hatással rontja le az elkövetők tagadási képességét..... az ember sose gondolná............

a DP pedig biztos sokmindent látott már életében, amiért bizony nem irigylem...olyan rusnya gyilkosságok történnek, hogy még

de azért az alant idézett cikk, ha egy kissé zsurnaliszta is a stílusa, azért tartalmaz valami keveset a keserű igazságból....vágókép, háááát tényleg...bőrjakó, mobil

férfisztriptíz.......plíííííííííííííííííííz

(ennyit a szenvedő doszpotról, aki nehezen birkózik meg a népszerűséggel ld. lejjebb)

Blindmouse Creative Commons License 1999.11.24 0 0 37
"Doszpot Pétert eddig csak olyan eseteknél lehetett ugyanis látni, amint a letakart hulla mellett mobiltelefonál, amely esetek a mai napig földerítetlenek. Prisztás, Döcher, Fenyő, Fő utcai órás... Tehát ahol Doszpot vágókép, annak az ügynek lőttek, már bocsánat."

kicsit off a cikk de itt a cím :))

http://www.nepszabadsag.hu/Redakcio/Doc.asp?SID=1&IID=1332&CID=35&AID=66877

bocs de nem volt kedvem linkelni :))

DoHi Creative Commons License 1999.11.23 0 0 36
offolok a gyanúsítottveréshez:
nem szép (és tilos is az bizt) de hátha így könnybben bevajjja, hogy mégis csak bűnös, és nem kezd el ködösíteni az ürge. ja, ha nem bűnös akkor meg szori
ON
amugy DP és az ő brigádja VAN olyan szinten, hogy nem kurtatja a kishalat (max egy kis lökdösés)
az meg egy más kérdés , mit lehet testi fenyítéssel elérni az ehhez már hozzászokott BigWig-eknél

cső

én5 Creative Commons License 1999.11.23 0 0 35
"ugye most nem akarod, hogy konnyekre fakadjunk, mert verik a gyanusitottat a rendorok?! Aze erdekes, hogy nem akarkit vernek"

jujjuj...cicus, eztet ugye gyorsan revidálod......vagy mégsem?

gyanusított = bűnöző?

én valahogy másképp tudom, de lehet, hogy neked van igazad

hát sok ilyen eset van, amitől arra a szomorú következtetésre jut az ember, hogy a gyanusítottak verése egy jópofa dolog, amit a jogkövető magatartást tanusító TV néző állampolgár nem tud teljes valójában átérezni...szóval (bár a cigány topicban szereplő hozzászólásaimból kiderülhet, hogy nem vagyok kifejezetten romapárti) ha pl a zsaruék bevisznek egy csávót, és jól szétütik a fejét, mert megse kérdezik micsinált, csak hajrá adjunk a büdös cigánynak, akkor azért felmerül a kérdés - legalábbis a te szintednél magasabb szellemi szférákban szárnyaló, vagy fogalmazzunk így: óvatosabb személyek fejében - hogy mi lenne, ha véletlenül egy fantomkép alapján a bátyádat öcsédet szednék elő, és agyabugyálnák el, aztán mehetne szegény látleltet venni, amivel aztán egykét eset kivételével nem sok történik, bár igaz, hogy manapság ebben azért némi javulás érezhető...persze egy testületből történő kizárás a hatalommal való visszaélés büntetéseként csak osztályfőnöki intőnek tetszik annak a szemében, aki esetleg jogtalanul kapott egypár pofont, de a te filozófiád szerint jobb is ha befogja a száját a rohatt gyanusítottja, hát mér van olyan gyanús feje, nem???

hejde ecccerűen látod a dolgot...

demimur Creative Commons License 1999.11.23 0 0 34
A fater már nyugdíjas katonatiszt, és nem publikus..
:-))))

üdv:

Demi

Előzmény: Pandóra (31)
kincsem Creative Commons License 1999.11.23 0 0 33
Toms, kösz a bíztatást! Faithful a cikk nagyon jó volt!
kincsem Creative Commons License 1999.11.23 0 0 32
nyomorult tasztal. bocs, hogy 2-szer mondom, 2-szer mondom...:)
Pandóra Creative Commons License 1999.11.23 0 0 31
Demimur, dobd be a faterodat a koztudatba, aztan majd megragjuk, osztunk, szorzunk, elobb utobb kiderul, jobb pasi-e. Mivel a DP jobban szem elott van, adja magat. Es hatugye kicsit deviansnak szamit az eddig megszokott szalonnazos vastaghusu rendorelvtarsakhoz kepest.

en5: ugye most nem akarod, hogy konnyekre fakadjunk, mert verik a gyanusitottat a rendorok?! Aze erdekes, hogy nem akarkit vernek. A kozlekedesi rendoros sztoriban mar tobb igazad lehet.
A baj csak az, hogy az egeszet letagadjak. ES ezert az osszes tobbi szarsagert nem a Doszpot Petit fikazando!

kincsem Creative Commons License 1999.11.23 0 0 30
Bocsesz, de én eddig úgy vettem észre (már csak a topic címéből is), hogy itt most nem az olajügyről, vagy a mindennapunk közlekedésrendészeiről beszélünk, hanem a Doszpot Péterről, és az életvédelemről. Nem óhajtom az olajbotrányban szereplő, vagy épp még nem szereplő rendőröket védeni, vagy az igencsak korrupt igazoltató rendőröket, eszem ágában sincs! Őket sosem védeném. Sőt, abban is igazad van, hogy amit a kapitányságokon látsz, tapasztalsz, ügyfélfogadás (ügyfélszolgálatnak nem nevezném) szóval az már szinte megengedhetetlen. Szóval őket tényleg nem védem. Én konkrétan azokról beszélek, akik a gyilkosokat, robbantgatókat szedik össze, az életvédelmisekről. A rendőröket, akikről Te beszélsz, mint ahogy a legtöbben, én sem szeretem, csak az a baj, hogy miattuk általánosítanak az emberek.
Tényleg hihetetlennek tartod, hogy ők nem olyanok??? Valószínűleg senkit nem sikerülne meggyőznöm arról, hogy vannak "rossz" rendőrök és "jó" rendőrök, és ők pl. az utóbbi csoportba tartoznak. Én örülök, hogy valamilyen szinten beleláthattam az életükbe, és csak sajnálom, hogy ezt nem adhatom tovább. Vitázni pedig semmiképp nem akarok arról, hogy ki mit gondol róluk. Igazából nagyon jó emberek és szerintem mindenki sajnálhatja hogy nem ismerheti őket.
faithful Creative Commons License 1999.11.23 0 0 29
Toms Creative Commons License 1999.11.23 0 0 28
kincsem, engem meggyőztél :-)
Előzmény: kincsem (27)
kincsem Creative Commons License 1999.11.23 0 0 27
Bocsesz, de én eddig úgy vettem észre (már csak a topic címéből is), hogy itt most nem az olajügyről, vagy a mindennapunk közlekedésrendészeiről beszélünk, hanem a Doszpot Péterről, és az életvédelemről. Nem óhajtom az olajbotrányban szereplő, vagy épp még nem szereplő rendőröket védeni, vagy az igencsak korrupt igazoltató rendőröket, eszem ágában sincs! Őket sosem védeném. Sőt, abban is igazad van, hogy amit a kapitányságokon látsz, tapasztalsz, ügyfélfogadás (ügyfélszolgálatnak nem nevezném) szóval az már szinte megengedhetetlen. Szóval őket tényleg nem védem. Én konkrétan azokról beszélek, akik a gyilkosokat, robbantgatókat szedik össze, az életvédelmisekről. A rendőröket, akikről Te beszélsz, mint ahogy a legtöbben, én sem szeretem, csak az a baj, hogy miattuk általánosítanak az emberek.
Tényleg hihetetlennek tartod, hogy ők nem olyanok??? Valószínűleg senkit nem sikerülne meggyőznöm arról, hogy vannak "rossz" rendőrök és "jó" rendőrök, és ők pl. az utóbbi csoportba tartoznak. Én örülök, hogy valamilyen szinten beleláthattam az életükbe, és csak sajnálom, hogy ezt nem adhatom tovább. Vitázni pedig semmiképp nem akarok arról, hogy ki mit gondol róluk. Igazából nagyon jó emberek és szerintem mindenki sajnálhatja hogy nem ismerheti őket.
demimur Creative Commons License 1999.11.23 0 0 26
hú, kemények vagytok, mint a rambo három!!!
:-))

Egyébként én sem értem, mit esznek a pasin, speckó a faterom is jobb pasi nála....
dehát "cirkuszt és kenyeret a népnek..." és a cirkusz kategóriában kell egy ilyen talpig fekete farmer-bőrjakó tipusú zsaruka is..
:-))

üdv

Demi

én5 Creative Commons License 1999.11.23 0 0 25
najó hát persze......ez így mind igaz lehet

a hejessírásal már ne gyere elő itten, mert nevetőgörcsbe fogok elhalálozni, köszi

szegény ügyeletes szívtipró és médiasztár biztosan nagyon szenved ettől.........igaz, is az ember már csak ilyen

az, hogy mennyire megérdemeleten fikázzák a rendőrséget, háát erről most ne nyissunk vitát, de hát azért lopják már el az autódat, rabolják már ki a lakásodat, aztán menjél már be a rendőrségre ezt elintézni, és halgasd meg a tehetetlen hülyéket, akik két szelet szalonna közt közik, hogy sajnálom asszonyom, de azért nem gondolja komolyan hogy eztet földerítjük (not in so many words)....meg az olajügyek...és tudom, hogy a rendőrség szegény a média alaptalan vádaskodásainak az áldozata lett, de azért talán annyira mégse...
ja, és még nem is említettem a lakossággal általában leginkább kapcsolatba levő rendőr (közlekedési) mindennapos kicsi panamáját: amikor is pl. a haveromékat 50ezer (50000) forintra baszták meg egy közlekedési kihágásnál, mert látszott, hogy van zsé, és külföldi üzletemberek csoportja volt....eztet is megértem, mert kurva keveset keresnek a szegény lemeszelők, szóval jól jön a keresetkiegészítés, és én valszeg ugyanezt csinálnám és még a szájam is járna hozzá - ez csak természetes....aztán a rendőrörsön ültünkben a másik szobából áthangzó vad üvöltözés, és asztalborogatás esete, amikor is a zsaru ismerősöm közölte, hogy most verik a gyanusítottat....szóval köszi, hogy így elmagyarázod nekem, mennyire tiszta és feddhetetlen a rendőrség, de azért térj már magadhoz, és ha majd lesz valami alapja annak, amiket leírtál, akkor tárd elénk, nehogy el legyünk teljesen szállva tőlük, de addigis míg ezt megtennéd, talán nem kellene sületlenségekkel traktálni a kedves olvasót. Kösz!

Pandóra Creative Commons License 1999.11.23 0 0 24
Ha megalakul a DFC (Doszpot Fun Club) feltetlenul ertesitsetek! Mindenkeppen csatlakozni szeretnek. En is imadom a pasit. Es persze, hogy a megfelelo hatter nelkul semmit nem erne. Esakkor mi van? Van aki megfelelo hatter mellett sem viszi semmire. Ugye ti is tudtok erre peldat? De specko a Doszpot Peti jol csinalja. Hajra!
kincsem Creative Commons License 1999.11.23 0 0 23
Kedves én5-Te!
Olvasva soraid egészen elborult az agyam, de azóta szerencsére kitisztult de hozzáfűznivalóm mindenképp lenne.
1. "fontos, hogy a rendőrségnek is legyen egy értelmes mondatokat összerakni képes, magát médiaszemélyiséggé kinőni tudó frontemberre" - egy "r". aztán szerencsére ennél jóval többet tud az ember, és szegénynek egyáltalán nincs ínyére, hogy ő épp az ügyeletes szívtipró és médiasztár.
2. szerintem nem megérdemelten fikázzák őket- csak hogy idézzelek - a munkájukat elég klasszul végzik, mindent beleadnak, amit csak lehet.
3. "de a doszpotpeti szerintem azért vastagon benne lehet bizonyos dolgokban....ezt nem lehet úgy csinálni, hogy ne légy kapcsolatban ezzel azzal a föld sötét oldaláról" - persze hogy kapcsolatban vannak, hiszen másként ezt nem is lehet, de el vagy erősen varázsolódva, ha azt gondolod, hogy benne vannak bizonyos dolgokban. Te nem tudod mit beszélsz! Ha tudnád milyen fokú igazságérzettel áldotta meg őket a Jóisten, ez meg sem fordulna a fejedben.
Szóval naggggyon messze jársz az igazságtól és ha majd lesz valami alapja annak amiket leírtál, akkor tárd elénk, nehogy el legyünk teljesen szállva tőlük, de addigis míg ezt megtennéd, talán nem kellen sületlenségekkel traktálni a kedves olvasót. Kösz!

Előzmény: én5 (22)
én5 Creative Commons License 1999.11.23 0 0 22
doszpot = viszkis rabló ellenkező előjellel

fontos, hogy a rendőrségnek is legyen egy értelmes mondatokat összerakni képes, magát médiaszemélyiséggé kinőni tudó frontemberre

még így is fikázzák őket eleget, és megérdemelten, nota bene

de a doszpotpeti szerintem azért vastagon benne lehet bizonyos dolgokban....ezt nem lehet úgy csinálni, hogy ne légy kapcsolatban ezzel azzal a föld sötét oldaláról

persze azért nem akkora gengszter mint főbelügyes, de hát ahogy a zseni és az őrült között is hajszálvékony a határvonal, szerintem a rabló-pandúr kategóriák között is van némi átjárhatóság.....ez szomorú

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!