"...a püspök egyik szeretője, egy apáca féltékeny lett egy ügyvédnőre, akivel López szintén találkozgatott, ezért információkat küldött a románcról egy harmadik szeretőnek, aki emiatt összeverekedett az ügyvédnővel"
Apácával kufircolt a püspök! Nem semmi! Mikor érkezik a mozikba?:-))
Az Alapjogokért Központ negyedik alkalommal rendezi meg a CPAC Hungaryt, amelyre a világ legnagyobb jobboldali seregszemléjeként hivatkoznak. A megnyitón beszédet mondott Orbán Viktor is. A kormányfő ismertette négy pontból álló tervét.
A CPAC Hungaryt a két megafonos házigazda, Bohár Dániel és Déri Stefi nyitotta.
A beszédek előtt Kiss-Rigó László püspök áldást kért a rendezvényre és annak résztvevőire.
De van szó püspökökről és presbiterekről. De egyébként is a Biblia soha nem arra volt, hogy egyénenként értelmezze mindenki magának, az apostolok szóbeli tanításaitól függetlenül.
"Dicsérlek pedig titeket, atyámfiai, hogy énrólam mindenben megemlékeztek, és amiképpen meghagytam nektek, rendeléseimet megtartjátok."
"Miért is, atyámfiai, legyetek állhatatosak, és tartsátok meg a tudományt, amelyre akár beszédünk, akár levelünk által taníttattatok"
"Sok írnivalóm volna nektek, de nem akartam papirossal és tintával, hanem reménylem, hogy elmegyek hozzátok, és szemtől szembe beszélhetünk, hogy örömünk teljes legyen."
Ha utánanéznél a korai Egyház történetének, akkor nem írnál ilyen gyerekes dolgokat.
Én, az Isten vagyok az, a ki a szívet fürkészem és a veséket vizsgálom, hogy megfizessek kinek-kinek az ő útai szerint és cselekedeteinek gyümölcse szerint.
jaja, a gazdagok kontraposztolásai, egyik pellengérezi a másikat és előadja nagy halált, hogy mennyire luxusban élnek azok akik hatalmon vannak, ám amikor ezek voltak hatalmon, ej de sok milliárdossai voltak akkor is, de ma is, nem kell itt ez a hülyítés és butítás, az a baj, hogy embereket citálnak saját pecsenyéjük megsüttetéséhez ezek is, nem kell félteni, hogy éhen halnak, ellenben a rájuk voksolókat ugyan úgy hagyják a nyomorban, amikor ők kerülnének a hatalomra, volt részem benne élni anno az átkosban is... Míg másokra vetítik ki a szegénységet, mint ordináréan, hogy is lehetséges, addig ők is dőzsölnek a vagyonukban... Kell a szavazótábor, de az biztos míg anno jónak találtam programjaikat, addig messze csalódás volt kormányzásaik, a színi előadásaik, bohózataik és az azóta semmi komoly, csak toljuk le a jelenlévőket, hogy ők legyenek a zsírban...., nem mintha minden klaffolna most, de nem szeretnék abban az érában élni, ahol ezek diktálnák a frankót...
Itt minden fél áldozat amelyik részt vesz ebben a háborúban, arról ki tehet, hogy az egyik oldal árja népművelését minden nemzetiség kárára teszi, hogy aki atomhatalomra vágyik és nagyratörő álmai vannak a hadseregével, hogy fennen magasról sajnálja le mindazokat akik nem támogatják diktátor törekvéseit, hisz milliárdok válnak semmivé, amik emberek millióit tették volna jobb helyzetbe, hogy a betegségek kikutatására szánhatták volna és az éhezés ellen, de nem még és még kell, pedig csak egy megállapodást kellett volna betartaniuk, aláírni, de nem, mert 10 millió embert kell elnyomni, a többi kisebbséggel, hogy egy nagy hatalmas Babilonná válhasson?
Van itt sok kérdés, hogy miért is menekülnek el azok akik hazájukért harcolhatnának?
Miért is vannak sokan pl. Angliában luxuskörülmények között a fiatalok, 100 millás luxusautókkal?
Hogy a segélyből is jól lehet élni?
ez a népgyűlölet már lassan sporttá válik és nem látják ezt sokan át mitől is alakult ki ez a harc, hogy ki is kezdte, ki is provokálta?